Παρασκευή 30 Μαρτίου 2012

Η ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΤΩΝ ΑΝΔΡΟΜΕΔΙΩΝ ( ΠΡΟΤΑΣΗ ΒΙΒΛΙΟΥ )




ΠΑΝΑΓΙΩΤΙΔΗΣ Π. - ΣΕΜΕΡΤΖΙΔΗΣ Α.


Το πρώτο βιβλίο των Ανδρομέδιων Χρονικών κυκλοφορεί στα βιβλιοπωλεία από τις εκδόσεις Τάλως Φ. αρχές Μαρτίου του 2012, με τίτλο 'Η επιστροφή των Ανδρομέδιων'. Αναμένεται να συναρπάσει όλους τους αναγνώστες των μυθιστορημάτων επιστημονικής φαντασίας. 

 'Το πρωινό της 21ης Ιουλίου του 2015, τριάντα χιλιάδες ουράνιες στήλες εμφανίζονται ξαφνικά σε όλο τον πλανήτη. Επικρατεί αναστάτωση στην υφήλιο. Τα χρηματιστήρια καταρρέουν και οι θρησκείες κλονίζονται. Η ελληνικής καταγωγής αμερικανίδα αστροφυσικός Ελένη Πάλλας βοηθάει την κυβέρνηση των Η.Π.Α. να λύσει το αίνιγμα. Δεν υπάρχει πολύς χρόνος. Πρέπει να δοθεί μια πειστική απάντηση στην παγκόσμια κοινότητα.
 Με δική της προτροπή μεταφέρεται εσπευσμένα από την Αθήνα στο αμερικανικό Πεντάγωνο ο ιδιόρρυθμος Έλληνας ερευνητής - συγγραφέας Ιάσωνας Βουράκης.
 Θα καταφέρουν οι δυο τους να λύσουν το γρίφο της ξαφνικής δημιουργίας του πρωτόγνωρου αυτού φαινομένου;
 Η επιρροή των ουράνιων στηλών στο γήινο πληθυσμό συνιστά ένα δυσεπίλυτο πρόβλημα και σηματοδοτεί, απροκάλυπτα πια, την επαφή με έναν πανάρχαιο διαγαλαξιακό πολιτισμό.
 Θα επιτρέψουν όμως οι προαιώνιοι συμπαντικοί εχθροί τους, που εξουσιάζουν τον πλανήτη, να συμβεί αυτό;
 Οι Επικυρίαρχοι της Χθόνας μαζί με όλους τους συνεργάτες τους θα δημιουργήσουν μεγάλα και ανυπέρβλητα εμπόδια στους δύο ήρωες μας με μόνο σκοπό την αποτροπή της επικείμενης έλευσης.'





'Το βιβλίο «Η Επιστροφή των Ανδρομέδιων», γραμμένο από τους Παναγιώτη Παναγιωτίδη και Αλέξανδρο Σεμερτζίδη, γνωστούς μελετητές της ελληνικής ιστορίας, του πολιτισμού και της κλασικής γραμματείας, με ελεύθερο πνεύμα και απόσταγμα μακροχρόνιας έρευνας και στοχασμού, εξελίσσεται σα μια ταινία του χωροχρόνου η οποία μέσα από ένα πραγματικό ιδεολόγο ερευνητή τον Ιάσωνα Βουράκη ξετυλίγει την ελληνική ιστορία προσαρμόζοντάς την στο σήμερα..'

 ΧΡΗΣΤΟΣ Η. ΧΑΛΑΖΙΑΣ
 Δημοσιογράφος - Συγγραφέας



Εκδόσεις Τάλως Φ.




ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΑΣ ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΣ.( DATE OF PUBLISHING)


Γεια σας φίλοι μας. Την Δευτέρα 12 Μαρτίου είναι η ημερομηνία κυκλοφορίας του μυθιστορήματος μας Η Επιστροφή Των Ανδρομέδιων. Μπορείτε να το ζητάτε στα βιβλιοπωλεία και στον εκδοτικό μας οίκο. Για λεπτομέρειες και την πιο εύκολη εξυπηρέτηση σας μπορείτε να επικοινωνήσετε μαζί μας. Παρουσιάσεις θα γίνουν σε αρκετές πόλεις της Ελλάδας. Κατερίνη, Αθήνα και Θεσσαλονίκη οι κεντρικές. Θα ακολουθήσουν και άλλες πόλεις όπως η Αλεξανδρούπολη και η Πάτρα. Ημερομηνίες και ακριβής τόπος που θα γίνει η κάθε μια θα σας ανακοινωθούν έγκαιρα. Να είστε καλά όλοι. Καλή ανάγνωση και καλό ταξίδι.


 Hallo our friends. On Monday 12 of March our sci-fi book The Return of Andromedians is on stores. You can order it by internet or from your local bookstores. For more detailed guidance you can also contact us. We will present the book in Katerini, Thessaloniki and Athens. Later presentation will follow to Patrai and Alexandroupolis. Dates will be announced soon. Good reading and a nice trip to all.


Andromedian Chronicles