Παρασκευή 16 Μαρτίου 2012

Ποιός κρύβεται πίσω από τον έλεγχο των καιρικών φαινομένων..



Γράφει ο Κωνσταντίνος  Φανουράκης

Η τελευταία ιδέα που έχει πράξει ο Bill Gates (ο βασιλέας των προγραμματισμένων  πυλών ) είναι ο έλεγχος των καιρικών συνθηκών, όσο και αυτό να ακούγεται στα αυτιά μερικών  ¨τρελό¨,  έτσι ακουγόταν και για τις εταιρίες αεροψεκασμών πόλεων μέχρι που είδαν την πραγματικότητα στο πετσί τους και ανακάλυψαν την  λέξη ¨συνομωσία¨ .
Ας προχωρήσουμε όμως στο κυρίως θέμα..

Ο Bill Gates εκτός από ιδρυτής της Microsoft κυκλοφόρησε πρόσφατα στο ευρύ κοινό ένα δίπλωμα ευρεσιτεχνίας με συν-εφευρέτες του, όπου έχουν επινοήσει ένα σχέδιο επιτήρησης και καταστροφής τυφώνων και ανεμοστρόβιλων, προτού ανοίξει ο ασκός του Αιόλου* και σκορπίσουν «Εως» και οι άνεμοι τον όλεθρο στην γη.   


Η ιδέα είναι η άντληση κρύου νερού από τα βάθη του Ωκεανού  για να δημιουργήσει ένα είδος κρύου φράγματος όπου θα διαλύσει τον τυφώνα, γιατί οι τυφώνες ενισχύονται από τις ζεστές θερμοκρασίες του νερού και έτσι θεωρητικά με τις χαμηλές θερμοκρασίες στο πλανητικό σύστημα θα μπορεί να μειώσει την επίδραση ή  και την ολοκληρωτική διάλυση ενός τυφώνα..
( Θεωρητικά ) 


  
Ο οργανισμός  ¨IntellectualVentures Lab¨  δημιουργήθηκε από πρώην στελέχη της Microsoft για την ανάπτυξη ιδεών για νέες τεχνολογίες ¨προς όφελος της ανθρωπότητας¨. Η εταιρία αναφέρει πως η ιδέα βρίσκεται σε πειραματικό στάδιο και πως δεν θα χρησιμοποιηθεί έως ότου εξαντληθούν κάθε άλλες εναλλακτικές ενέργειες για την ¨σωτηρία της ανθρωπότητος¨ …



Να οδηγηθούμε όμως σκεπτόμενοι λίγο πίσω στα γεγονότα από το 2004  έως σήμερα όπου μεγάλοι τυφώνες και ανεμοστρόβιλοι χτυπούσαν ανελέητα τις Η.Π.Α. αλλά και όχι μόνο καθώς τα Μ.Μ.Ε. δεν ανέφεραν σχεδόν καθόλου  για τους καταστροφικούς τυφώνες και ανεμοστρόβιλους σε Ευρώπη και Ασία ένα φαινόμενο που γίνεται αισθητό σε πολλές περιοχές ακόμα και της Ελλάδος.
Φτάνοντας όμως στο σήμερα, βλέπουμε πως περνάμε τον χειρότερο χειμώνα των τελευταίων 50 ετών και τι μπορεί να επακολουθήσει τους επόμενους χειμώνες;;
Ας  πάρουμε τότε λοιπόν υπ’ όψην την ιδέα του Bill Gates σε μορφή ( HAARP 2 ) και τις ηλιακές καταιγίδες και βγάλτε τα συμπεράσματα  σας…



*Ο Αίολος ο θεός των ανέμων και γιος του Ποσειδώνα κατά   τον Όμηρο όμως γιος του Ιπποτάδη και για γυναίκα του η Ηω ή «Έως».
Ο  ασκός του Αίολου περιείχε τους άνεμους, Βορρέα, Καικία, Απηλιώτη, Εύρο, Νότο, Λιψ, Ζέφυρο, Σκίρων 




 Ο.Ε.Α.Φ.