Κυριακή 18 Ιανουαρίου 2015

Rothschild — "Ξέρω ποιος ήταν πίσω από τις επιθέσεις στο Παρίσι!"


Ο.Ε.Α.Φ.


Ένα e-mail διέρρευσε απο την οικογένεια Rothschild και συγκεκριμένα από την Μαντάμ Rothschild. Το e-mail (ηλεκτρονικό μήνυμα) στάλθηκε σ έναν συντάκτη μιας ιστοσελίδας που ονομάζεται Darkmoon.me την Κυριακή 11 Ιανουαρίου 2015 στις 05:56 πμ.

Το μήνυμα που διέρρευσε λέει ότι οι επιθέσεις στο Παρίσι στη Charlie Hebdo ήταν πράξη των μυστικών υπηρεσιών της Μοσάντ.
 " Οι μουσουλμάνοι δεν είχαν καμία σχέση με τις επιθέσεις στο Παρίσι"
Διαβάστε παρακάτω το μήνυμα που εστάλη από την ΜαντάμRotchschild στην Lasha Darkmoon .
Και τα συμπεράσματα δικά σας…


Αγαπητή Lasha,

Δεν θα γράψω κανένα σχόλιο στην ιστοσελίδα σας, όπως εσείς προτείνετε, γιατί αυτό το πράττουν νεότεροι από εμένα και δεν αισθάνομαι να πράξω έτσι.
Αλλά σε αυτό που θα ήθελα να δώσω έμφαση είναι  πληροφορίες από ιδιωτικές πηγές μου. Όπως γνωρίζεται είμαι κάτοικος της Γαλλίας και έχω αρκετούς φίλους σε υψηλές θέσεις στο Παρίσι και αλλού..
Πιστεύω ακράδαντα πως οι επιθέσεις στο Παρίσι δεν έχουν καμία σχέση με τους μουσουλμάνους και είμαι απόλυτα βέβαιη γι’ αυτό καθώς γνωρίζω...


Επαναλαμβάνω οι μουσουλμάνοι δεν είχαν καμία σχέση με το μακελειό και την επίθεση στο Παρίσι.

Γνωρίζω μερικές νεαρές κυρίες οι οποίες και δραστηριοποιούνται στο παλαιστινιακό κίνημα, όπως ο δικός σας συμπατριώτης George Galloway, ο οποίος μου εξήγησε τα πάντα πριν από δυο ημέρες.
Όλο αυτό το συμβάν είχε οργανωθεί στις Βρυξέλες.
Ο πρώτος αστυνομικός ο οποίος έπεσε νεκρός από τα πυρά των ¨τρομοκρατών¨  λεγόταν Ahmed Merabet και στην πραγματικότητα δεν ήταν μουσουλμάνος.
Το αληθινό του όνομα είναι Avigdor και του αδερφού του Maloch και πρόσφατα το άλλαξε σε Melek. Όλοι τους είναι κρυπτό-Εβραίοι οι οποίοι δουλεύουν για τις μυστικές υπηρεσίες του Ισραήλ,  την Μοσάντ.

Ο Avigdor στην πραγματικότητα βρίσκεται στο Μπουένος Άιρες τώρα  και θα παραμείνει εκεί για έξι χρόνια.  Είναι μια τυπική διαδικασία για να ανακάμψει και να οργανωθεί ψυχολογικά έπειτα από την επιχείρηση.
Μετά από αυτό θα επανεμφανιστεί με νέα ταυτότητα όταν θα έχουν ξεχαστεί όλα με τις επιθέσεις στο Παρίσι.


Θυμάσαι την επιχείρηση Gladio? Έτσι είναι τα πράγματα και έτσι θα ζει η Ευρώπη από εδώ και πέρα.





Lasha, είμαι καλά τώρα ώστε να μπορώ να συζητήσω και να σου γράψω περισσότερα για αυτά τα θέματα, αλλά προς στιγμήν αυτά για τώρα.
Θα σου ξαναστείλω μήνυμα κατά τον Μάρτιο όταν επιστρέψω στην Γαλλία από το Ηνωμένο Βασίλειο και απ’ το Σίδνεϊ.
Ελπίζω να μην υπάρχουν άλλα τέτοια επεισόδια και να καθίσουμε μαζί να απολαύσουμε ένα ποτήρι κρασί, όπως αρμόζει σε δυο βασίλισσες: μια βασίλισσα του δράματος (εγώ) και μια βασίλισσα μυστήριο (εσύ)  J
Αυτά ήταν όλα αγαπητή. Αντίο για τώρα και να είσαι καλά. Μου λείπεις.. 





Υ.Γ.  Όσον αφορά την επίθεση στο Παρίσι.  Ξέχασα να σου αναφέρω ότι όλοι οι συμμετέχοντες σε αυτό το παιχνίδι πληρώνονται με 666.000 ευρώ ή δολάρια ανάλογα με την χώρα έκδοσης στην οποία θα καταφύγουν. Το ποσό μπορεί να σας φαίνεται ασήμαντο αλλά αριθμολογικά είναι σημαντικό έχει νόημα για τους Εβραίους αυτο.

Επίσης, ο αριθμός έξι παρατηρείτε στον αριθμό των κομάντο εκτέλεσης της επιχείρησης και από τις δυο πλευρές και δεν επιτρέπεται να  ξαναεμφανιστούν για έξι χρόνια. Θα πρέπει να βρίσκονται απόμακρα και να μην δίνουν στόχο. Να γίνουν ένα με το πλήθος, την μάζα μέχρι να τους ξαναφωνάξουν.

Ετσι  ο Avigdor ο ήρωας του Παρισιού και όλοι οι υπόλοιποι συνεργοί θα ξεκινήσουν μια νέα ζωή αλλού με νέες ταυτότητες και διαβατήρια ακόμα και με νέες συντρόφους οι οποίες είναι επίσης πράκτορες της Μοσαντ  για να δείχνουν ως ένα κανονικό φυσιολογικό ζευγάρι. Τίποτε δεν έχει αφεθεί στην τύχη - απολύτως τίποτα.

Ellie K


Ο.Ε.Α.Φ.