Τετάρτη, 8 Φεβρουαρίου 2012

Οι Ρώσοι επιστήμονες στην Ανταρκτική ισχυρίζονται ότι μπορεί να έχουν πάει πρώτοι οι ΝΑΖΙ

Το πρακτορείο ειδήσεων υποστηρίζει ότι οι ΝΑΖΙ είχαν εκεί κοντά ένα κρυφό οχυρό το οποίο μπορεί να περιέχει τα αρχεία του Χίτλερ.  Το περιγράφουν ως ένα απόρθητο φρούριο για τον Φύρερ και θα μπορούσε εκεί να είναι και τα λείψανα  του Χίτλερ και της Εύας Μπράουν.


Οι Ρώσοι επιστήμονες έχουν τελικά σκάψει 4 χιλ. πάγου στην λίμνη    
Βοστόκ  στην Ανταρκτική η οποία είχε σφραγιστεί από πάγους τα τελευταία  20 εκατομμύρια χρόνια.

Καθώς οι επιστήμονες άρχισαν την αναζήτηση για νέα ζωή στην λίμνη, ένα κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της  Ρωσίας υποστήριξε ότι ίσως εκεί κοντά να είναι θαμμένα τα αρχεία του Χίτλερ.
«θεωρείται ότι οι ΝΑΖΙ  προς το τέλος του Β΄  Παγκοσμίου Πολέμου  μετακόμισαν στον Νότιο Πόλο και ξεκίνησαν  εκεί την κατασκευή μιας βάσης στην λίμνη Bοστόκ», ισχυρίστηκε το ρωσικό πρακτορείο ειδήσεων  RIA  NOVOSTI,  το οποίο επικαλέστηκε μαρτυρία του ναυάρχου  KARL DONTIZ  το 1943  οπού και είπε ότι « ο υποβρύχιος στόλος της Γερμανίας είναι υπερήφανος που δημιούργησε ένα απόρθητο φρούριο για τον Φύρερ στην άλλη άκρη του κόσμου στην Ανταρκτική».Σύμφωνα με τα γερμανικά ναυτικά αρχεία,   μήνες αφ’ ότου οι ΝΑΖΙ παραδόθηκαν στους συμμάχους τον Απρίλιο του 1945 , ένα U-530  υποβρύχιο έφτασε στον Νότιο Πόλο από το λιμάνι του Κιέλου..

Φημολογείται ότι το πλήρωμα του υποβρυχίου κατασκεύασε ένα ανεξερεύνητο σπήλαιο πάγου και υποτίθεται ότι εκεί είναι αποθηκευμένα πολλά κουτιά από το 
Γ΄ Ράιχ  συμπεριλαμβανομένου και των μυστικών αρχείων του Χίτλερ.

Ένας μεταγενέστερος ισχυρισμός ήταν ότι το U-977 υποβρύχιο στο οποίο ήταν ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν  παρέμεινε στην Ανταρκτική με την ελπίδα ότι θα μπορούσαν κάποια στιγμή να κλωνοποιήσουν το  DNA  τους.  Μετά από αυτό οι ναύτες του υποβρυχίου έφυγαν και πήγαν στην Αργεντινή όπου και παραδόθηκαν.Μικροβιολόγοι λένε ότι η λίμνη θα μπορούσε να δώσει μοναδικές μορφές ζωής.
Η επιστημονική  αυτή έρευνα παρακολουθείται στενά από την NASA  και την Ρωσική Υπηρεσία Διαστήματος.
Ελπίζουν ότι έτσι θα μπορέσουν να πάρουν μια γεύση από το τι υπάρχει στο νερό κάτω από  ένα παχύ στρώμα  πάγου στο φεγγάρι του Δια Ευρώπη.

Η ανακάλυψη μικροοργανισμών στην λίμνη Βοστόκ μπορεί να σημαίνει ότι ίσως είναι η πρώτη εξωγήινη μορφή ζωής που θα μπορούσε να υπάρχει στην Ευρώπη το φεγγάρι του Δια,  είπε ο Δρ Βλαντιμιρ Κotlyakov,  Διευθυντής του Ινστιτούτου Γεωγραφίας της Ρωσικής Ακαδημίας επιστημών.

Ειδικοί από το Ινστιτούτο Ερευνών στην Ρωσική Αρκτική και Ανταρκτική θα ερευνήσουν ένα δείγμα νερού που πάρθηκε με απορρόφηση από την λίμνη και το έχουν καταψύξει.

Πέρυσι η αποστολή είχε σταματήσει 10 -15 μέτρα μακριά από την λίμνη γιατί τους πρόλαβε ο χειμώνας και αναγκάστηκαν να εγκαταλείψουν την αποστολή.

Οι Ακαδημαϊκοί λένε ότι έχουν βρει  « το μόνο σούπερ γιγαντιαίο σύστημα καθαρού νερού στον πλανήτη» .  Λένε ακόμη ότι τα 4500 κυβικά μέτρα νερού θα είναι 2 φορές καθαρότερα από το διπλά αποσταγμένο νερό και κάθε μορφή ζωής που μπορεί να περιέχει θα έχει αναπτυχθεί σε πλήρη κατάσταση  απομόνωσης,
«δεν μιλάμε για ένα νέο τέρας  Λοχ-Νες αν και στην πραγματικότητα δεν ξέρουμε τι μπορεί να περιμένουμε» είπε μια πηγή του Ρωσικού πρακτορείου ειδήσεων RIA NOVOSTI
 «Το νερό της λίμνης είναι ένα κινούμενο σώμα, και παρά το γεγονός ότι είναι 4 χιλ. κάτω από τον πάγο υπάρχει οξυγόνο και έχουν ήδη βρεθεί μικροοργανισμοί κοντά στην επιφάνεια της λίμνης   ΒΟΣΤΟΚ.


 Ο.Ε.Α.Φ.