Δευτέρα 30 Ιανουαρίου 2012

ΓΕΡΩΝ ΕΦΡΑΙΜ-ΑΡΙΖΟΝΑ ΑΡΗ-ΖΩΝΑ-ΖΩΝΗ ΑΡΕΩΣ NAVAJO – ΝΑΒΑΧΟ –ΝΑΥΑΧΟ – ΝΑΥΑΓΟΙ



Γράφει ο ΩΡΟΜΕΔΩΝ

Ο γέροντας πρώην της ιεράς μονής φιλόθεου ως γνωστόν έχει ιδρύσει 18 ορθόδοξες μονές στις  Η.Π.Α .
Η πρώτη ιερά μονή που ίδρυσε είναι αυτή του μεγάλου Αντωνίου στην Αριζόνα.




Η ετυμολογία της λέξεως ΑΡΙΖΟΝΑ – ΆΡΗ ΖΩΝΑ –Η ΖΩΝΗ ΤΟΥ ΆΡΕΩΣ.


Από την άποψη του πλανήτου Άρεως θα μπορούσαμε να πούμε ότι η συγκεκριμένη περιοχή ομοιάζει μορφολογικά με κάποιες αντιστοιχίες του Άρεως η αν θέλετε με περιοχές εκτός του πλανήτου της χθονός.




Από την άποψη του Άρεως ως θεού του πολέμου, δεν πρέπει να λησμονούμε ότι η ευρύτερη περιοχή της  ARIZONA και του NEW MEXICO αποτελεί πεδίο δοκιμών και εφαρμογών απορρήτων προγραμμάτων του αμερικανικού στρατού και των αμερικανικών υπηρεσιών διαστήματος.




Δεν πρέπει να λησμονούμε ότι οι κάτοικοι της περιοχής είναι οι ΝΑΒΑΧΟ –NAVAJO – ΝΑΥΑΓΟΙ.




Η ονομασία της ομάδας αυτής και στην γλώσσα τους σημαίνει ναυαγός.  Το περίεργο  είναι ότι η περιοχή απέχει αρκετές εκατοντάδες χιλιόμετρα από την πλησιέστερη ακτή.
Η μακρινή λοιπόν απόσταση από την θάλασσα και η χρήση της ελληνικής λέξεως ΝΑΥΑΓΟΣ μήπως υποδηλώνει ότι αυτοί πιθανώς να έπεσαν στην συγκεκριμένη χθόνια περιοχή από κάποια περιοχή του Άρεως η κάποιο πλανήτη πλησίον του Άρεως;




Όταν οι NABAXO ήρθαν σε επαφή με τον πατέρα Εφραίμ του είπαν ότι αν τους βρεί νερό, θα του παραχωρούσαν ως αντάλλαγμα μια μεγάλη έκταση γης όπερ και εγένετο.





Παρεμπιπτόντως στην συγκεκριμένη περιοχή είχε κάνει πειράματα ο ΒΙΛΧΕΜ ΡΑΙΧ ο οποίος κατόρθωσε να εκλύσει έντονες βροχοπτώσεις και να πρασινίσει την απίστευτα άνυνδρη περιοχή. 




Ο ΡΑΙΧ να μην ξεχνούμε ήταν μαθητής του ΑΪΝΣΤΑΙΝ  που με την σειρά του ήταν μαθητής του ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ  ΚΑΡΑΘΕΟΔΩΡΗ.




Παραθέτουμε τα παραπάνω στοιχεία ως ένα πεδίο προβληματισμού, συγκρίσεων ,
αναδρομών και εξαγωγών συμπερασμάτων για την αιτία της ιδιαίτερα φιλικής στάσεως των ΝΑΒΑΧΟ προς τον γέροντα Εφραίμ , την επιλογή της συγκεκριμένης περιοχής και όλων των υπολοίπων  παραμέτρων της.



ΩΡΟΜΕΔΩΝ




Ο.Ε.Α.Φ.