Παρασκευή 6 Ιανουαρίου 2012

Η άνοδος των μηχανών και ο νέος ερχομός του παγκόσμιου αστυνομικού κράτους και μέσω της τεχνολογίας - International Business Machines (IBM) Νοήμων μηχανές θα σκέπτονται για εσάς!! (IBM)







Ο κολοσσός της τεχνολογίας IBM παρουσιάζει το νέο κοντινό μέλλον στο οποίο οι μηχανές θα διαβάζουν το μυαλό σας και θα αναγνωρίζουν ακόμα και τα στοιχειά του DNA σας γνωρίζοντας ακόμα και τις επιθυμίες σας. Το "IBM 5 in 5" βασίζεται στις προβλέψεις των κοινωνικών τάσεων και σε έρευνες ετών που διεξάγονταν μέσα στους δρόμους στα τηλεφωνικά κέντρα ακόμα και μέσα στα σπίτια σας.


«Από την εποχή του Χουντίνι στο Skywalker και στους X-Men, οι λάτρεις της επιστημονικής φαντασίας θα δουν τους πόθους τους να πραγματοποιούνται, ότι περίμεναν για δεκαετίες θα υλοποιηθεί σύντομα.
Οι επιστήμονες της IBM είναι μεταξύ εκείνων που ερευνούν το πώς να συνδέσουν το μυαλό σας με τις συσκευές σας, όπως έναν υπολογιστή ή ένα κινητό νέας τεχνολογίας smartphone».

Η ΙBM έδωσε μερικά παραδείγματα, όπως αν σκέπτεστε κάποιον να πάρετε τηλέφωνο θα το κάνει το κινητό σας από μόνο του αρκεί μόνο μια σκέψη σας, εάν είστε μπροστά σε έναν υπολογιστή ο κέρσορας του ποντικιού θα μετακινείτε με την θέληση σας αρκεί μόνο να το σκεφτείτε.
Το κλειδί σε όλα αυτά θα είναι  η αναγνώριση ολόκληρης της προσωπικής σας ταυτότητας με οπτική σάρωση του αμφιβληστροειδή των ματιών, επίσης και του προσώπου σας, χρησιμοποιώντας και την φωνή σας για επιβεβαίωση του προσωπικού κωδικού σας.


"Φανταστείτε ότι θα είστε σε θέση να   πάτε σ’ένα μηχάνημα ΑΤΜ και να αποσύρετε κάποια χρήματα. Το μόνο που θα χρειάζεσθε είναι τα μάτια σας και η φωνή σας, λέγοντας  μόνο το όνομα σας ο αισθητήρας του ΑΤΜ  θα σκανάρει τα μοναδικά σχέδια του αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού σας  " αναφέρει η IBM. "

Η τεχνολογία αυτή θα είναι επίσης σε θέση να παράγει ηλεκτρική ενέργεια από κάθε είδους μετα-κίνηση από το περπάτημα ή κάνοντας ποδήλατο, από το νερό που ρέει μέσα από σωλήνες των σπιτιών σας, έχει προβλεφθεί και αυτό από την IBM.

Τα κινητά τηλέφωνα δεν θα περιοριστούν στο ψηφιακό χάσμα μεταξύ του "έχω και δεν έχω" με λίγα λόγια οι τιμές των νέων κινητών θα είναι για όλους προσβάσιμες από τον πιο μικρό έως τον πιο μεγάλο…
( τι γενναιοδωρία!!!! )
Οι πληροφορίες θα είναι άπειρες σε ένα δίκτυο ατελείωτο με εύκολη πρόσβαση στο ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας (email) δίχως spam και ιούς, η νέα αρχιτεκτονική τεχνολογία είναι εδώ σύμφωνα με την IBM. -

Βέβαια σε μερικούς ανθρώπους συμβαίνουν όλα αυτά χωρίς την βοήθεια καμιάς τεχνολογίας…

Μπορείς να δεις κάτι όμορφο στην κόλαση που έρχεται ;



Ο.Ε.Α.Φ.