Τρίτη 20 Δεκεμβρίου 2011

ΤΟ ΣΤΗΜΕΝΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΗΝ ΜΕΣΗ ΑΝΑΤΟΛΗ





ΤΟ ΣΥΝΘΕΤΙΚΟ   'ΑΝΤ'   ΩΣ ΔΗΛΩΤΙΚΟ ΤΟΥ ΑΔΗ ΚΑΙ ΤΩΝ ΠΟΛΕΜΙΩΝ   ΤΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ
   Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΥΝΤΡΙΒΗ ΤΩΝ ΤΟΥΡΑΝΟΜΟΓΓΟΛΩΝ, ΧΑΖΑΡΟΤΑΤΑΡΩΝ     ΚΑΙ ΔΡΑΚΟΛΥΓΚΟΠΙΘΗΚΩΝ.



Γράφει ο ΩΡΟΜΕΔΩΝ


Ο αγαπημένος μας δάσκαλος Ιωάννης Φουράκης λίγο πριν φύγει για τα Ηλύσια πεδία πρόλαβε να μας πει μεταξύ άλλων ότι όποιον πολιτικόν ηγέτην βλέπετε να στοχοποιούν τα αγγλοσαξονικά, ραβινικά και ολλανδικά μέσα μαζικής εξαπάτησης να ξέρετε ότι είναι πατριώτης για την χώρα του και πολέμιος των δρακολυγκοπιθήκων που νομίζουν ότι κυβερνούν πλανήτη χθώνα.

Κατ’ αυτόν τον τρόπον αρχίζουμε να συνειδητοποιούμε από που πήγαζε όλο το μίσος της φονοεργατικής ληστοσυμμορίας της δύσεως εναντίον της οικογένειας  Αλ Τακρίτι δηλαδή του Σαντάμ Χουσεΐν Αλ Τακρίτι ο οποίος υπήγετο στην εμφανή διοίκηση του ΚΙΝΗΜΑΤΟΣ Μπάαθ ( Αναγέννησις) το οποίο ήταν είναι και θα είναι στην πρώτη γραμμή μάχης εναντίον των κοχανιμ   οβριών και των αγγλοσαξωνολυγκοπιθήκων της Αγγλίας και Ολλανδίας.  Όπως μας είχε διδάξει ο Ιωάννης ο Φουράκης, έτερος πόλος του εμφανούς ΜΠΑΑΘΙΚΟΥ ιερατείου είναι η οικογένεια ΑΣΑΝΤ  που κυβερνάει την ΣΥΡΙΑ (ΣΕΙΡΙΑ;)  και μάχεται στην πρώτη γραμμή του πολέμου εναντίον των ταλμουδομαρξιστών και των ραβινοσαδουκαίων.



Κατ’ ουσίαν η ΣΥΡΙΑ (ΣΕΙΡΙΑ)  αποτελεί ένα ακέρια γνήσιο ελληνικό κράτος μαζί με αυτό του ΙΡΑΚ, της Λιβύης επί Καντάφι, της βόρειας Υεμένης, της Παλαιστίνης και κάποιων τμημάτων του Λιβάνου, της Ιορδανίας (ΙΑΡΔΑΝΙΑΣ), του Σουδάν και της Αιγύπτου (Υπτίας του Αιγαίου).

Ο Σαντάμ Χουσεΐν έπεσε  μαχόμενος εναντίον των προαιωνίων εχθρών του Ελληνισμού.  Το ίδιο και ο Μουαμάρ Καντάφι όπως παλαιότερα δολοφονήθηκε ο Ανουάρ Σαντάτ  που παραλίγο να εξαφανίσει το λυόμενο κράτος τη Χαζαρίας της Μέσης Ανατολής το λεγόμενο Ισραήλ.  Κοινό χαρακτηριστικό των τριών αυτών ανδρών πέραν του κοινού τους εχθρού είναι ότι στα ονόματά τους περιέχεται το συνθετικό   ΑΝΤ  (Σ-αντ- άμ,  Σ-αντ-άτ,  Κ-αντ-άφι), το οποίο σημαίνει ΆΔΗΣ.

Στις προθέσεις του ραβινικού ιερατείου των Κοχανίμ και του ανωτέρου συμβουλίου τους ΣΑΝΧΕΝΤΡΙΝ, είναι να εξοντώσουν και τους ηγέτες  ΣΥΡΙΑΣ ΚΑΙ ΙΡΑΝ οι οποίοι ( οποία σύμπτωσις )  φέρουν στα επωνύμιά τους το συνθετικόν  ΑΝΤ/ ΑΣ-ΑΝΤ, ΑΧΜ-ΑΝΤ   ΙΝΕΤΖ-ΑΝΤ) . 
Ο ηγέτης μάλιστα του ΙΡΑΝ φέρει στο επώνυμό του  δυο  (2)  ΑΝΤ  το οποίο ίσως γεγονός φανερώνει μια μεγάλη δύναμη.




Ίσως να είναι αυτός ο διάδοχος του Γέρου του βουνού Χασάν-ι –Σαμπάχ που πέρασε την ζωήν του πολεμώντας μια ζωή τους ΣΟΥΝΙΤΕΣ , τους Μογγόλους και τους αγγλοσάξονες.  Ας μην ξεχνούμε ότι ο Γέρος του βουνού ήταν (είναι?)  Ισμαηλίτης (ΙΣΜΑΗΛΙΤΗΣ)  με άλλα λόγια νεοπλατωνιστής και προκεχωρημένος φρουρός ακρίτας και πρόμαχος του Ελληνισμού.

Και ενώ αυτήν την στιγμήν η τουρανομογγόλοι που κατέχουν προσωρινά την Μικρά Ασία προωθούν στρατεύματα στα ΣΕΙΡΙΑΚΑ σύνορα στραγγαλίζοντας έτσι την ΣΕΙΡΙΑ από βορρά και νότο μαζί με τους φίλους και ομοεθνείς τους Χαζάρους του λυομενου κράτους της Χαζαρίας  της Μέσης Ανατολής (Ισραήλ) , ένας άλλος αινιγματικός ηγέτης που φέρει στο όνομά του το ΑΝΤ (ΑΔΗΣ) ο ΒΛ-ΑΝΤ-ΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ, στέλνει ναυτική μοίρα αεροπλανοφόρων και καταδρομικών να προστατεύσουν την ουράνια και επιχθόνια (ΣΕΙΡΙΑ) προμηθεύοντας την μάλιστα με Α/Α πυραύλους S-400 και  με πυραύλους Ε/Ε μεγάλου βεληνεκούς και φονικότητος.

Η τουρανομογγολική ηγεσία της Μικράς Ασίας βοήθησε στο μέγιστο τους αμερικανοβριούς και Άγγλους στην υποδομική διευκόλυνση εγκαταστάσεων στο έδαφός της ώστε να πλήξουν την χώραν των ΑΡΙΩΝ (ΙΡΑΝ) .. με άλλα λόγια είναι πασιφανές πόσο στημένη είναι η δήθεν κρίση των Χαζάρων (Ισραήλ ) με τους Σελτζούκους (Τούρκους).



Επιπροσθέτως η χεζμπολά  που ξεφτίλισε την υποτιθέμενα πανίσχυρη στρατιωτική μηχανή των Χαζάρων, έχει μπει σε εντατικούς ρυθμούς πολεμικής προετοιμασίας, το ίδιο και οι  παλαιστινιακές απελευθερωτικές οργανώσεις μαζί με την αντισιωνιστιστική κυβέρνηση της Αιγύπτου που στελεχώνεται πλέον από πατριώτες αξιωματικούς του αιγυπτιακού στρατού.

Η κυρίως Ελλάς παρότι φαινότανε ότι είχε προσδεθεί στο άρμα των σιωνιστών και της μισελληνικής δύσης , τελικά δεν τσίμπησε στο δόλωμα και αποδεσμεύτηκε χάρις κάποιων ικανοτάτων   ( Ε )   αξιωματικών των ενόπλων δυνάμεων.

Η Κύπρος δείχνει να Φινλανδοποιείται από τους Χαζάρους αλλά ούτε εκεί τα πράγματα είναι σίγουρα και σταθερά για τους σιωνιστές..
 Ο Κύπριος – Έλλην γέροντας Ιωσήφ βατοπεδινός που κοιμήθηκε με το χαμόγελο στα χείλη είχε προβλέψει-προφητεύσει λίγο πριν πετάξει στους ουρανούς ότι  ο ελληνοτουρκικός πόλεμος θα ξεσπάσει ύστερα από ένα στημένο  σκηνοθετημένο Τούρκο-οβριακό επεισόδιο στην θαλάσσια περιοχή ανατολικά της Κύπρου ιδιαιτέρας πατρίδας του Αγίου αυτού γέροντος.

Ήδη τις στιγμές που γράφουμε αυτές τις σειρές (04/12/11)  στολίσκος τουρκικών φρεγατών βρίσκεται εν πλώ προς τα νοτιοανατολικά της Κύπρου όπου την ιδίαν  στιγμήν σπεύδουν αμερικανικές αλλά και ρωσικές μοίρες αεροπλανοφόρων


Οι Χάζαροι αισθάνονται παντοδύναμοι γι’ αυτό και έχουν αρχίσει να μεταφέρουν το πεντελικό μάρμαρο προς ανέγερση του ναού του σολομώντα.   Έχουν ετοιμάσει επίσης  εναλλακτικό σενάριο εγκατάστασης τους σε Κύπρο –Κρήτη-Δωδεκάνησα- Θεσσαλονίκη-Κωνσταντινούπολη σε περίπτωση ήττας τους.  Δεν ξέρουμε όμως αν έχουν  υπολογίσει το ενδεχόμενο πλήρους εξόντωσης τους από τον ΒΛΑΝΤΙΜΙΡ ΠΟΥΤΙΝ, τον (ΕΛ)ΑΣΑΝΤ, τον ΑΧΜΑΝΤ   ΙΝΕΤΖΑΝΤ, τους ΣΟΥΦΙ, τους Έλληνες χειριστές των ομφαλών, και όλους τους ελληνογενείς πληθυσμούς της Μέσης Ανατολής  αλλά και τις εμφανείς και αφανείς  ελληνικές  ένοπλες  δυνάμεις στην Κύπρο και την υπόλοιπη Ελλάδα.

Το χτύπημα στο Ιράν θα έχει ως παρενέργεια την στέρηση του πετρελαίου από την ελλαδική οικονομία, διότι το Ιράν (η χώρα των Αρίων), είναι το μοναδικό κράτος από το οποίο προμηθεύεται η Ελλάς πετρέλαιο με ανοικτή πίστωση.
Βλέπουμε δηλαδή την προσπάθεια των Άγγλο-οβριό-Ολλανδό-τουρανο-χαζαρο-μογγολων να συντρίψουν τον προαύλιον αμυντικόν χώρον της ιεράς καθέδρας των θεών Ελλάδος ώστε να εισέλθουν στον κυρίως οίκον και ακόμα περισσότερο στο άδυτο των αδύτων του για να τον μολύνουν.

Πλανώνται όμως πλάνην οικτράν και θα επιβεβαιωθούν πανηγυρικά οι προφητικές προβλέψεις του μεγάλου Έλληνος Ιωάννου Φουράκη ότι η οριστική συντριβή των χαζαροβριών και των τουρανομογγόλων υποτακτικών τους θα λάβει χώραν εις το Αιγαίον και στον θαλάσσιον  χώρον της Ανατολικής Μεσογείου.
Όπου οι εχθροί του Ελληνισμού θα υποστούν ολοκληρωτική συντριβή…




 ΩΡΟΜΕΔΩΝ






Ο.Ε.Α.Φ.