Τετάρτη 28 Δεκεμβρίου 2011

Σωκράτης Αικατερινίδης (ΑΦΙΕΡΩΜΑ)







Συνέντευξη: Μηνάς Παπαγεωργίου ( beetlejuice )


metafysiko.gr




Κ.Αικατερινίδη,το φαινόμενο των ΑΤΙΑ(UFO’s) και της επίσκεψης εξωγήινων μορφών ζωής στον πλανήτη μας, αποτελεί σίγουρα ένα από τα μεγαλύτερα μυστήρια στο χώρο του ανεξήγητου.Θα θέλαμε να μάθουμε πιο ήταν το γεγονός που σας ώθησε να ασχοληθείτε με το όλο θέμα,καθώς και να μας αναφέρετε ορισμένες ΄΄περίεργες΄΄ εμπειρίες σας.

Το γεγονός που με ώθησε να ενασχοληθώ με το θέμα τωνΑΤΙΑ ήταν το παρακάτω περιστατικό. Στο τέλος Αυγούστου το 1969 λίγο μετά τα μεσάνυκτα καθώς απολάμβανα, πίνοντας ένα Νες-Καφέ, την όμορφη καλοκαιρινή βραδιά ξαφνικά παρατήρησα ένα τεράστιο φωτεινό αντικείμενο που τώρα γνωρίζω ότι ήταν μητρικό ΑΤΙΑ, να διασχίζει σε σύντομο χρονικό διάστημα, τον ουρανό από την μιαάκρη μέχρι την άλλη άκρη. Φυσικά ένοιωσα μεγάλη έκπληξη και αναρωτήθηκα τι μπορούσε να ήταν αυτό το παράδοξο φυσικό φαινόμενο, όπως το θεώρησα τότε.Φυσικά μέχρι το πρωί παρέμεινα στο μπαλκόνι,καπνίζοντας, γιατί ένοιωσα ότι αυτή η βραδιά θα ήταν ίσως η πιο σημαντική βραδιά στη ζωή μου. Σημειωτέον ότι μέχρι τότε μόνο μια φορά είχα διαβάσει ένα μικρό άρθρο για τα ΑΤΙΑ, το οποίο δεν μου προκάλεσε καμιά εντύπωση και το θυμήθηκα εκείνη τη βραδιά. Τις επόμενες ημέρες, αφού συζήτησα αυτή τη θέαση με διάφορους φίλους μου, οι οποίοι αγνοούσαν και αυτοί την ύπαρξη των UFO και μου παρείχαν «λογικές»ερμηνείες, όπως παραίσθηση ή μετεωρίτης ή άλλες ερμηνείες που τώρα δεν θυμάμαι σκέφθηκα ότι μάλλον έπρεπε να ήταν UFO. Επειδή όμως για να είμαι σίγουρος ότι η άποψη μου ήταν σωστή, έπρεπε να έχω στοιχεία που να την τεκμηριώνουν άρχισα να ψάχνω σε εφημερίδες αρχικά και αργότερα σε λαϊκά περιοδικά ευρείας κυκλοφορίας για στοιχεία για τα ΑΤΙΑ. Βέβαια τα άρθρα που αφορούσαν τα ΑΤΙΑ εκείνη την εποχή, δεκαετία του1960 ήταν ελάχιστα, αλλά έστω και αυτά με ικανοποίησαν. Από την επισταμένη μελέτη αυτών των άρθρων πείστηκα ότι είχε δει ένα ΑΤΙΑ, και αμέσως ίσως από μια εσωτερική παρόρμηση πήρα την απόφαση να ενασχοληθώ με την έρευνα των ΑΤΙΑ.




Ακούμε για τους Ολύμπιους ΄΄Ε΄΄,τους υποχθόνιους,τους Greys,τους κατοίκους της Αφροδίτης,τους ερπετοειδής…Εντάσσονται όλα τα παραπάνω στα πλαίσια της παραπληροφόρησης ή μήπως τελικά η Γη να είναι ένα συμπαντικό σταυροδρόμι διαφόρων φυλών;Μπορείτε να ξεδιαλύνετε λίγο το τοπίο;




Ο πλανήτης μας αποτελεί ένα σημαντικό σταυροδρόμι και κυκλοφορούν οι παρακάτω 4 φυλές, ερπετοειδοί,πτηνόμορφοι, εντομοειδοί και ανθρωποειδή. Αυτό συμβαίνει γιατί ο πλανήτης μας είναι ένας από τους ελάχιστους πλανήτες του Γαλαξία μας, στον οποίο υπάρχουν τα Ακασικά αρχεία, τα οποία είναι το βιβλίο μνήμης του Θεού τα οποία έχουν αιθερική και κρυσταλλική δομή που με ενεργειακές συμπυκνώσεις καταγράφονται παλμικά κάθε σκέψη, κίνηση και πράξη ανθρώπων και όντων όλου του Σύμπαντος αλλά εμείς οι θετικοί, έχουμε πρόσβαση μόνο στα μέρη που μας αναλογούν. Φυσικά οι δρακονιανοί και η παρέα τους προσπαθούν με κάθε τρόπο να εισέλθουν σε αυτά τα αρχεία, αλλά αυτό δεν μπορούν να το επιτύχουν γιατί υπάρχει πάντα και συνεχώς φύλακας των αρχείων, τον οποίο δεν μπορούν να κατανικήσουν ποτέ. Επίσης, ο πλανήτης μας λειτουργεί με διδημότητα σε σχέση με τον ήλιο σαν μετασχηματιστής, ο οποίος στέλνει ενέργειες στον πλανήτη Δία, οι οποίες μέσω αυτού του πλανήτη,πάνε στο επόμενο σύμπαν. Γι’ αυτό οι δρακονιανοί προσπαθούν να καταλάβουν τον πλανήτη μας, με σκοπό να περάσουν τις δικές τους αρνητικές ενέργειες μέσω του πλανήτη Δία στο άλλο σύμπαν και να το καταλάβουν.Σχετικά με τους υποχθόνιους πιστεύω ότι υπάρχουν γιατί αρκετοί από τους αρχαίους μύθους και θρύλους του ανθρώπινου γένους αναφέρονται στην ύπαρξη ενός υπόγειου κόσμου και ενδεικτικά αναφέρω το ΒαβυλωνιακόΈπος «ΓΚΙΛΚΑΜΕΣ» στο οποίο ο ήρωας Γκιλκαμές επισκέπτεται τον πρόγονο του Ουτναμιστίμ που είναι στα έγκατα της γης. Αλλά και στην ελληνική μυθολογία έχουμε την περίπτωση του Ορφέα, ο οποίος προσπάθησε να σώσει την γυναίκα του από την υπόγεια κόλαση που ήταν.Ακόμα και στην λαογραφία υπάρχει η δοξασία για τους καλικάντζαρους οι οποίοι ζουν στο εσωτερικό της γης και μονάχα κατά το δωδεκαήμερο δηλαδή το χρονικό διάστημα από τα Χριστούγεννα μέχρι τα φώτα ανεβαίνουν στη γη.

Ακόμα είναι αξιοσημείωτο ότι στην περιοχή Πυργάκιαλίγο πριν από το χωριό Γούλεμο κοντά στην Αταλάντη,όπου συνέβη ένα πολύ σημαντικό περιστατικό με ΑΤΙΑ στις 2 Σεπτεμβρίου 1989 το οποίο αναλύεται σε χωριστό κεφάλαιο στο βιβλίο μου «Εξωγήϊνα Οντα στην Ελλάδα»Τόμος Β’, υπάρχει δραστηριότητα των ΑΤΙΑ τα οποία εισέρχονται και εξέρχονται από τα ανοίγματα των μεγάλων στοών που υπάρχουν εκεί. Σ’ ένα άλλο σπήλαιο που είναι στην εξοχή έξω από το χωριό Κουκλέσι στο δρόμο ’ρτας – Ιωαννίνων το οποίο έχει τρία επίπεδα στοών που οδηγούν κάτω από τη Γη υπάρχουν ενδείξεις αινιγματικών δραστηριοτήτων. Σύμφωνα με ένα γέροντα 80χρονών που διαμένει στο χωριό Συκιά, κοντά στο βουνό Γκιώνα, μέσα από μια στοιχειωμένη τρύπα που ονομάζεται Στοιχειότρυπα βγαίνουν αιωνόβιοι γέροι, οι οποίοι έχουν μακριές άσπρες γενειάδες, οι οποίοι λένε πολλά σοφά πράγματα και οι οποίοι έχουν αποκαλύψει ότι έρχονται από πολύ μακριά.




Πολλοί είναι αυτοί που υποστηρίζουν πως ο δορυφόρος της Γης,η σελήνη,κρύβει πολλά μυστικά.Έχει δωθεί στη δημοσιότητα φωτογραφικό υλικό με διάφορες κατασκευές στην επιφάνεια της,παρατηρούνται περίεργα φαινόμενα(διάφορα φώτα,σκάφη κτλ) μέσω τηλεσκοπίων,ενώ τελευταία αμφισβητείται-ίσως όχι άδικα-και η αυθεντικότητα των φωτογραφιών της αποστολής του Απόλλων 11 το 1969.Ποια είναι η άποψή σας για όλα αυτά;
Η σελήνη, που δεν είναι φυσικός δορυφόρος της Γης,αλλά ένα τεράστιο διαστημικό σκάφος, που εσωτερικά είναι κούφια, στην επιφάνεια της υπάρχουν διάφορες τεχνικές κατασκευές, που είναι απομεινάρια μιας πανάρχαιας υπερτεχνολογίας, η οποία όμως σύμφωνα με τα σημερινά δεδομένα της Γαλαξιακής υπερτεχνολογίας είναι παρωχημένη και ενδεικτικά αναφέρω τα παρακάτω στοιχεία:

Στις 31 Ιανουαρίου 1915, από διάφορους αστρονόμους παρατηρήθηκαν επτά λεπτά στίγματα, τα οποία σχημάτιζαν το ελληνικό γράμμα Γ. Όπως είχε γράψει η ιαπωνική εφημερίδα Μαϊνίτσι, ο Δρ. Κενζαχούρα Τογιόντα, του Πανεπιστημίου του Μέντζι, στις 29 Σεπτεμβρίου του1958, παρατήρησε διάφορα σχήματα, τα οποία έμοιαζαν με γράμματα του αλφαβήτου και σχημάτιζαν τις λέξεις ΡΥΑΧ και JWA. Ο Δρ. Ουίλινς της Βρετανικής Αστρονομικής Εταιρείας, είπε τα εξής, σχετικά με τις ανακαλύψεις των γραμμάτων:

«Είναι δύσκολο να πιστέψει κανείς, ότι όλοι αυτοί οι επιστήμονες που παρατήρησαν τα γράμματα είναι θύματα παραισθήσεων. Είμαστε υποχρεωμένοι να δεχτούμε τις αναφορές τους, ακόμα και αν δεν μπορούμε να τις εξηγήσουμε».

Ακόμα στον κρατήρα Τύχανα παρατηρήθηκε η λέξη RAF, η οποία αποτελείτο από τεράστια ανάγλυφα γράμματα. Ενώ υπήρχαν άλλα γράμματα τα οποία ανήκαν, όπως διαπιστώθηκε μετά από μελέτες, στο αρχαίο σκανδιναβικό αλφάβητο. Χωριστά ήταν ένα άλλο γράμμα, το οποίο έμοιαζε σαν αρχαίο ινδικό S, ενωμένο με ένα σημιτικό S. Σε μια φωτογραφία που είχε τραβήξει ο Ρέηντζερ 7, ο ερευνητής Λέοναρντ εντόπισε ένα μεγάλο αντικείμενο,του οποίου η μεταλλική επιφάνεια ήταν γυαλιστερή, τα άκρα του στρογγυλά και γενικά, το σχήμα του ήταν συμμετρικό. Πάνω σε αυτό το αντικείμενο, που ισχυρίζεται ότι είναι ένα ΑΤΙΑ, υπήρχε ένα σύμβολο που μοιάζει με το Υ με μια γραμμή από κάτω. Όπως διαπίστωσε, αφού ερεύνησε διάφορα αλφάβητα, αυτό το γράμμα είναι το αρχαίο σημιτικό Ζ.

Γενικά, επάνω στην επιφάνεια της Σελήνης έχουν παρατηρηθεί αρκετά γράμματα, από τα οποία τα πιο συνηθισμένα είναι τα Α, Χ και Ρ.

Η περιοχή της Σελήνης, στην οποία συμβαίνουν πολλά ανεξήγητα φαινόμενα, είναι η θάλασσα της Γαλήνης, στην οποία υπάρχει η πιο συγκλονιστική αποκάλυψη που αφορά την ύπαρξη τεχνητών κατασκευών, που μοιάζουν με πυραμίδες, για τις οποίες ο Ρώσος διαστημικός μηχανικός, Αλεξάντερ Αβράμωφ, είπε τα εξής:

«Η διάταξη των σεληνιακών όγκων, θυμίζει τη διάταξη των Αιγυπτιακών Πυραμίδων του Χέοπα, του Χεφρέν, και του Μενκάουρα στην Γκίζα, κοντά στο Κάιρο. Οι κορυφές των σεληνιακών πυραμίδων, σχηματίζουν το ίδιο διάγραμμα με τις κορυφές των Αιγυπτιακών Πυραμίδων.Εδώ πρέπει να υπενθυμίσω ότι και στονΠ Άρη, όπως υποστηρίζουν διάφοροι επιστήμονες και ερευνητές, υπάρχουν τέσσερις πυραμίδες σε απόσταση δέκα περίπου χιλιομέτρων. Ένα κοινό χαρακτηριστικό που υπάρχει στις πυραμίδες της Αιγύπτου, της Σελήνης και του Άρη, όπως υποστηρίζουν διάφοροι επιστήμονες και ερευνητές, είναι η μορφολογία του εδάφους που είναι περίπου ίδια. Αυτό μπορεί να θεωρηθεί ότι είναι τυχαίο γεγονός ή μήπως αποτελεί μια ένδειξη ότι οι αρχιτέκτονες αυτών των πυραμίδων είναι τα ίδια κοσμικά όντα;»

To Aπόλλων 11 πήγε πραγματικά στην Σελήνη, γιατί αυτοί που την κατέχουν παράνομα, που είναι οι Δρακονιανοί,τους επέτρεψε να πάνε. Σχετικά με την αυθεντικότητα των φωτογραφιών της αποστολής του Απόλλων 11 πιστεύω ότι πράγματι είναι γνήσιες, γιατί υπάρχουν επιχειρήματα, που θα παραθέσω αμέσως παρακάτω που αποδείχνουν αυτό το γεγονός.

Επειδή όμως είναι αρκετά τα ερωτηματικά που έχουν τεθεί σχετικά με αυτές τις φωτογραφίες της NASA, θα αναφέρω ενδεικτικά τρία ερωτηματικά και τις ανάλογες λογικές απαντήσεις. Ένα από αυτά τα ερωτηματικά είναι γιατί στις φωτογραφίες της NASA δεν βλέπουμε ποτέ κανένα άστρο στον ουρανό της Σελήνης. Όμως αυτό συμβαίνει γιατί οι μηχανές των αστροναυτών είχαν προγραμματιστεί για έκθεση στο αντίστοιχο φως τηςημέρας. Ένα άλλο ερωτηματικό που έχει τεθεί είναι ότι τα ίχνη από τις ρόδες του οχήματος είναι τόσο καθαρά που μόνο σε βρεγμένο έδαφος θα μπορούσαν να χαραχθούν με τέτοια ευκρίνεια, αλλά και εδώ υπάρχει η απάντηση ότι αυτό το γεγονός οφείλεται στην εξαιρετική λεπτή και ευπαθή σκόνη της Σελήνης.

Ένα άλλο ερωτηματικό αφορά την Αμερικάνικη σημαία, την οποία δεν μπορούμε να δούμε ποτέ με τα ισχυρά μας τηλεσκόπια και η απάντηση είναι ότι η σημαία είναι μικρή και η απόσταση Σελήνης – Γης είναι 385.000 χιλιόμετρα, δηλαδή είναι σαν να προσπαθούμε να δούμεένα κέρμα σε απόσταση 6.500 χιλιομέτρων ή για να καταστεί πιο κατανοητό, είναι σαν να προσπαθούμε να ανακαλύψουμε ένα ψύλλο σε άχυρα.




Και στη χώρα μας την Ελλάδα,έχουμε αρκετά καταγεγραμμένα περιστατικά που αφορούν είτε θεάσεις ιπτάμενων δίσκων,είτε ακόμα και επαφές τρίτου και τετάρτου τύπου με εξωγήινους.Ποια από αυτά τα περιστατικά θεωρείτε σημαντικότερα;Πιστεύτε ότι η χώρα μας έλκει αύτα τα σκάφη;Αν ναι,για ποιους λόγους;

Τα πιο σημαντικά περιστατικά από αυτά που έχω καταγράψει και αφορούν φυσικά την Ελλάδα θεωρώ ότι είναι οι απαγωγές και ενδεικτικά σας παραθέτω μία από αυτές παρακάτω, η οποία συνέβη στα τέλη Μαΐου 1995 στην Γλυφάδα. Η μάρτυρας περιγράφει ως εξής αυτή την εμπειρία της: «Η ώρα ήταν περίπου 2.30 το βράδυ και έβλεπα ένα έργο στην τηλεόραση, όταν ξαφνικά ένας παράξενος λήθαργος άρχισε να με καταλαμβάνει σταδιακά.Προσπάθησαν να κατανικήσω αυτή την αίσθηση, που τη θεώρησα αφύσικη, αλλά η προσπάθειά μου δεν πέτυχε.Σύντομα είχα την εντύπωση ότι ήμουνα κάπου όπου όλα ήταν σκοτεινά και επικρατούσε απόλυτη σιωπή. Σε αυτή την κατάσταση παρέμεινα περίπου 3.30 ώρες και δεν ξέρω τι συνέβη ακριβώς αυτές τις ώρες, αλλά έχω την αμυδρή εντύπωση ότι συζητούσα με κάποιο άτομο. Παρόλο που προσπαθώ να θυμηθώ τι συζητούσαμε, μέχρι σήμερα δεν θυμάμαι τίποτ’’ άλλο εκτός από το τέλος της συζήτησής μας όπου μου είπε τα εξής: «Έπραξες άσχημα που αναφέρθηκες σε εμάς. Θα πας σε αυτά τα άτομα που μίλησες για εμάς και θα διαψεύσεις όλα όσα είπες. Αν δεν το κάνεις αυτό να γνωρίζεις ότι θα ξεσπάσει εθνική υστερία». Την κάθε πρόταση αυτής της φράσης με έβαζαν και την επαναλάμβανα τέσσερις φορές. Η φωνή που μου είπε αυτά τα λόγια είχε μέση χροιά, ο τόνος ήταν χαμηλός και έμοιαζε με ηλεκτρονική φωνή. Στη διάρκεια αυτού του περιστατικού προσπάθησα, χωρίς όμως να το κατορθώσω, να διατηρήσω τον εγκέφαλο μου σε συνειδητή κατάσταση. Όσες φορές προσπάθησα να σηκωθώ από την πολυθρόνα, κάποια δύναμη με εμπόδιζε να σηκωθώ.«Μετά που επανέλαβα, με δική τους διαταγή, αυτή την πρόταση, είδα δύο συνεχόμενα όνειρα. Σηκώθηκα και περπάτησα με γυμνά πόδια για να πάω να κοιμηθώ. Δεν ξέρω αν έφτασα στο κρεβάτι μου, πάντως θυμάμαι ότι ξαφνικά βρέθηκα σ’ έναν ανοικτό απέραντο χώρο, όπου όλα στην αρχή ήταν σκοτεινά. Ξαφνικά ο χώρος φωτίστηκε και η πηγή αυτού του φωτός πρέπει να προερχόταν από κάτι που ήταν ψηλά πάνω από το κεφάλι μου. Μπροστά μου, σε ελάχιστη απόσταση τριών ή τεσσάρων μέτρων,βρισκόταν ένα αντικείμενο κάθετα προς εμένα, απείχε περίπου ένα μέτρο από το έδαφος, το επάνω μέρος του ήταν καμπυλωτό, η βάση του επίπεδη, και η μεριά του προς εμένα ήταν ανοιχτή. Στο άνοιγμα ήταν καθιστά 4 ή 6 άτομα, και πίσω από αυτούς ήταν όρθια άλλα 4 ή 6 άτομα. Όλα τα άτομα που κάθονταν φορούσαν ιατρικές ρόμπες που έφταναν μέχρι το γόνατο, φαινόταν το παντελόνι τους που ήταν σκούρο και φορούσαν πλαστικές μάσκες. Τα μαλλιά τους ήταν καστανά φουντωτά αλλά μάλλον ήταν περούκες οι οποίες συνδέονταν με τη μάσκα του προσώπου που φορούσαν. Σημειωτέον ότι οι μάσκες του προσώπου έμοιαζαν με τις αποκριάτικες μάσκες που φορούν στο καρναβάλι της Βενετίας. Μόνο ένα άτομο φορούσε μάσκα που το χρώμα της ήταν κίτρινη και το χρώμα των μαλλιών κόκκινο. Αυτό το άτομο όπως συμπέρανα πρέπει να ήταν ο αρχηγός τους και στεκόταν λίγο πιο αριστερά από αυτούς.
«Αυτό που με εντυπωσίασε ήταν ότι όλοι είχαν, όχι μόνοτην ίδια εμφάνιση και ήταν ψιλόλιγνοι, αλλά φορούσαν και τα ίδια ρούχα, τις ίδιες μάσκες και περούκες.Πρέπει να προσθέσω ότι τους έβλεπα σα να ήταν φίλοι μου, αλλά ταυτόχρονα μου προκαλούσαν και φόβο. Ακόμαμέσα στο αντικείμενο αυτό, που νομίζω ότι ήταν ιατρικό εργαστήριο, και πίσω από αυτά τα άτομα, στην αριστερή πλευρά, ήταν ένα μακρόστενο μεταλλικό τραπέζι αλουμινίου άβαφο, πίσω του ένα φωτιστικό με πόδια και πάνω από το τραπέζι μια λάμπα. Στην άλλη πλευρά ήταν ένας λευκός επίπεδος πάγκος κολλημένος στον τοίχο. «Ενώ τα παρατηρούσα όλα αυτά ξαφνικά έσβησε το φως και εγώ ξύπνησα στο κρεβάτι μου με πόνους στο στομάχι, που προέρχονταν από το άγχος που ένιωθα από αυτό τοΠ γεγονός. Μόνο όταν ήπια μισό ποτήρι κονιάκ άρχισα να συνέρχομαι. Μετά από μερικές ώρες, καθώς εξέταζα το σώμα μου, ανακάλυψα με μεγάλη μου έκπληξη δύο μικρές τρύπες στο μέγεθος φακής, οι οποίες δεν υπήρχαν, το προηγούμενο βράδυ και οι οποίες επουλώθηκαν μετά φυσιολογικά».

Πράγματι η χώρα μας έλκει αυτά τα σκάφη, γιατί η Ελλάδα είναι η μοναδική χώρα σε όλο τον πλανήτη μας που έχει περίπου 3.700 γέφυρες και πύλες αστρικές. Με τη λέξη πύλη αναφέρομαι σε εκείνες τις τοποθεσίες, που όπως υποδείχνει και η λέξη είναι είσοδος και έξοδος προς αλλά αστρικά συστήματα, αλλά ταυτόχρονα είναι και γέφυρες. Εδώ πρέπει να προσθέσω ότι όλοι οι αρχαιολογικοί χώροι είναι πύλες. Επίσης είναι αξιοσημείωτο και σημαντικό ότι η χώρα μας αντιπροσωπεύει επί του εδάφους μέσω ορισμένων πυλών,αρκετούς γαλαξιακούς χώρους. Οι γέφυρες είναι τοποθεσίες στις οποίες μπορεί να επιτευχθεί επικοινωνία, μέσω υπολογιστών με τους Ολύμπιους ή άλλες οντότητες.




Θα θέλαμε να αναφερθούμε τώρα πιο συγκεκριμένα,σε ένα ιδιαίτερα ευαίσθητο θέμα, στους ΄΄Ε΄΄.Το συγκεκριμένο ζήτημα απασχολεί πολύ κόσμο που σίγουρα ζητά ξεκάθαρες απαντήσεις.Πιστεύτε τελικά ότι υπήρξε-υπάρχει η συγκεκριμένη ομάδα;Αν ναι,ποια είναι η δράση της και γιατί δεν κάνει κάτι για να πιστοποιήσει-χωρίς αμφισβήτηση πλέον- την ύπαρξή της;
Η αναφορά μου στην ομάδα Ε θα αρχίσει από την εποχή της Ατλαντίδος, τότε που οιΠ Άτλαντες είχαν πάρει εντολή από τον Άναρχο να εργάζονται για την πρόοδο της ανθρωπότητας. Όμως με την πάροδο των αιώνων οι Άτλαντες παρέβησαν αυτή την εντολή αφού κατέστησαν υπερφίαλοι, λόγω των υπερόπλων που διέθεταν και από την κατάχρηση των ενεργειών, και θέλησαν να κατακτήσουν όλο τον γνωστό εκείνης της εποχής κόσμο.Όμως αφού είχαν κατακτήσει αρκετούς λαούς, θέλησαν να κατακτήσουν και τους Αθηναίους, οι οποίοι διέθεταν και αυτοί υπερόπλα και η αναμέτρησή τους, που έγινε το 9.550 π.Χ. ήταν τόσο τρομακτική που είχε άμεσο αποτέλεσμα την καταβύθιση της Ατλαντίδας, και η Μεσόγειος που τότε ήταν ξηρά, να μετατραπεί σε θάλασσα, και οι κορυφές των υψηλότερων βουνών είναι τα σημερινά νησιά της Μεσογείου.

Από εκείνη την εποχή ιδρύθηκε και εδραιώθηκε η ομάδα Ε, στην οποία υπήρξαν αρχηγοί ο Μέγας Αλέξανδρος και ο Αρχιερέας των Δελφών Λουκιανός.

Σήμερα η ομάδα Ε αποτελείται από αφανή άτομα, τα οποία θα παραμείνουν αφανή, μέχρι να τους δώσουν εντολή οι Ουράνιοι Ε, να καταστούν γνωστά, η ομάδα Ε είναιΈλληνες και ξένοι, οι οποίοι όμως όχι μόνο έχουν την ελληνική παιδεία, αλλά και το γονίδιο Ι.Χ.Ω.Ρ. και διαθέτουν υπερτεχνολογία την οποία χρησιμοποιούν όταν χρειαστεί εκεί που είναι απαραίτητη για τις θετικές ενέργειές τους για το καλό της ανθρωπότητας, με την οποία μπορούν να καταστούν αόρατοι, να διακτινίζονται και άλλα πολλά, τα οποία για ευνόητους λόγους δεν επιτρέπεται να παραθέσω. Βέβαια να είστε σίγουροι ότι όσοι έχουν αναφέρει ότι ανήκουν στην ομάδα Ε, δεν έχουν την παραμικρή σχέση με την ομάδα Ε και το πράττουν για λόγους αυτοπροβολής.

Ακόμα η ομάδα Ε δρα και σε επίπεδο ιδεών,διαμορφώνονται σταδιακά μια παγκόσμια θετική συνειδητότητα. Ακόμα θέλω να προσθέσω ότι στην σημερινή εποχή αναβιώνει σταδιακά η παλιά Ατλάντεια περίοδος, με τη νέα Ατλαντίδα, που είναι η σημερινή Αμερική, η οποία όπως πλέον γνωρίζουμε όλοι θέλει να κατακτήσει όλο τον πλανήτη, αλλά όταν θα έλθει το πλήρωμα του χρόνου που μάλλον είναι κοντά, θα νικηθεί, όπως έγινε και στα πανάρχαια χρόνια, από τους σύγχρονους Αθηναίους. Όμως αυτή την περίοδο η διαμάχη διεξάγεται στην τέταρτη και πέμπτη διάσταση, όπου οι Ουράνιοι Ε, διεξάγουν σημαντικό έργο, αφού είναι φύλακες των πυλών, των κωδικών και των ενεργειών, για να μην υποκλαπούν, και προετοιμάζουν το έδαφος για να μεταφερθεί αυτή η διαμάχη σε υλικό επίπεδο, για την τελική σύγκρουση, στην δική μας διάσταση.





Λέγεται πως οι αρχαίοι μας πρόγονοι κατείχαν πολλά τεχνολογικά μυστικά.Ποιο είναι το σχόλιό σας για την υποτιθέμενη κατασκευή ενός ιπτάμενου δίσκου από Έλληνες ερευνητές,μετά την αποκωδικοποίηση που έκαναν σε κείμενα του Αριστοτέλη;

Στην αρχαία Ελλάδα τις γνώσεις υπερτεχνολογίας, κατείχαν οι μύστες και οι αρχιερείς των ναών στους οποίους αυτή η γνώση είχε δοθεί από τους Ολύμπιους, οι οποίοι όπως είναι ευνόητο δεν ήταν θεοί, αλλά ο κόσμος τους θεώρησε θεούς, λόγω της υπερτεχνολογίας που διέθεταν. Είναι αξιοσημείωτο ότι η λέξη θεός προέρχεται από το ρήμα θέω που σημαίνω τρέχω πολύ γρήγορα. Ενδεικτικά σας αναφέρω ότι ο Μέγας Αλέξανδρος όπως προκύπτει από το παρακάτω απόσπασμα από το έργο του Αισχίνη. Κατά Κτησιφώντος στίχοι (172-174) (ο Γ’Αλέξανδρος έξω της άρκτου και της οικουμένης ολίγονδειν μεθειστήκει) μπορούσε να διακτινίζεται έξω από το Γαλαξία. Για την υποτιθέμενη κατασκευή ενός ιπτάμενου δίσκου από Έλληνες ερευνητές μετά την αποκωδικοποίηση που έκαναν σε κείμενα του Αριστοτέλη απλώς σας παραθέτω την ρήση του γυμνοσοφιστή Λάο Τσε «Αυτός που ξέρει δεν μιλά, και αυτός που μιλά δεν ξέρει».Όμως η κατασκευή σκάφους από τα κείμενα του Αριστοτέλη είναι εφικτή μόνο για όσους αντιλαμβάνονται τονΑριστοτέλη «ζωντανό» και φυσικά θα το κρατήσουν μυστικό.




Πως αξιολογείτε τον τρόπο με τον οποίο παρουσιάζονται από τα ΜΜΕ της χώρας μας τα θέματα που έχουν να κάνουν με τα ΑΤΙΑ,τους εξωγήινους και γενικότερα με το παράδοξο;Πιστεύετε ότι έχει βελτιωθεί η κατάσταση σε σχέση με το παρελθόν;

Είναι γεγονός ότι τα τελευταία χρόνια τα ΜΜΕ,αναφέρονται περισσότερο στο θέμα των ΑΤΙΑ, και μάλισταμε σοβαρότητα, και κυρίως, αποφεύγουν, τα ειρωνικάσχόλια, όπως έκαναν στο παρελθόν, και αυτό συμβαίνει γιατί εξελίσσεται η ανθρώπινη αντιληπτικότητα. Όμως λόγω άγνοιας του θέματος, επειδή ουσιαστικά τα ΑΤΙΑ είναι ενεργειακοί κύκλοι φωτός αλλά και άλλων σχημάτων, παρουσιάζουν μόνο τις περιπτώσεις σκαφών που είναι σε συμπύκνωση. Όμως όσοι είναι αφυπνισμένοι μπορούν να βλέπουν τα ΑΤΙΑ στην πραγματική ενεργειακή τους μορφή.
Είναι αλήθεια ότι τα τελευταία χρόνια παρατηρείται μια αφύπνιση των Ελλήνων.Οι Έλληνες θέλουν απαντήσεις,διαβάζουν περισσότερο για το παράδοξο,ερευνούν με μεγαλύτερο ζήλο το παρελθόν τους.Γιατί πιστεύτε ότι συμβαίνει αυτό και σε τι θα μας ωφελήσει;

Το γεγονός αυτό συντελείται από την ομάδα Ε, η οποία μέσω του χειρισμού του θείου φωτός ενεργοποιούν τις φωτεινές έλικες του DNA των Ελλάνιων γόνων, που έχουν το Ιχώρ, το οποίο είναι θεία αιθερική ουσία μέσα στο αίμα. Εδώ θέλω να τονίσω ότι τα έργα του Αριστοτέλη, Ιάμβλιχου, Πλάτωνα και Πυθαγόρα έχουν λεξαριθμητικούς κώδικες που ενεργοποιούν υποσυνείδητα τις Ε υπερμνήμες των Ελλήνων. Αυτό θα έχει ως αποτέλεσμα μελλοντικά να ανατείλει πάλι στην σημερινή Ελλάδα ο χρυσός αιώνας του Περικλέους και το Αναρχο και θείο Ολύμπιο φως να φωτίσει όλη την ανθρωπότητα, που τόσο πολύ το χρειάζεται.




Κλείνοντας,θα θέλαμε ένα σχόλιό σας για τη Gateway Team,καθώς και ένα μήνυμα που θα θέλατε να δώσετε στους επισκέπτες του δικτυακού μας τόπου.
Η Gateway Team είναι ένα πολύ αξιόλογο site, για το οποίο πρέπει να αισθάνονται υπερήφανοι οι συντελεστές του, στους οποίους δίνω θερμά συγχαρητήρια. Το μήνυμα που θέλω να δώσω στους επισκέπτες του δικτυακού σας τόπου είναι το εξής:

Μη προσεγγίζεται το θέμα των ΑΤΙΑ μόνο υλικά. Όπως ο άνθρωπος έχει ύλη και ψυχή και πνεύμα έτσι και αυτά έχουν την τρισδιάσταση υπόσταση που αντιλαμβάνεστε, αλλά επίσης έχουν και ενεργειακή διάσταση υπαρκτή και «πνευματική» διάσταση που διαχέουν και από την οποία διαχέονται επίσης.






metafysiko.gr




Ο Σωκράτης Αικατερινίδης γεννήθηκε στο Λασίθι της Κρήτης. Φοίτησε στη Νομική Σχολή Αθηνών, αλλά σύντομα τον απορρόφησαν οι εμπορικές δραστηριότητες. Από το 1969 ασχολείται με την έρευνα των UFO. Το 1981-82 υπήρξε εκδότης του περιοδικού «UFO-Αστρΐκή Επαφή». Έχει δημοσιεύσει περίπου 700 σχετικά άρθρα και έχει συνεργαστεί με τα περιοδικά Ταχυδρόμος, Κλικ, Ρομάντζο, Cosmopolitan, Colt, Ναυτέλληνας, Ανεξήγητο, Τηλέραμα, Ζώδια £ Αστρα, κλπ. Εχει δώσει συνεντεύξεις σε τηλεοπτικές εκπομπές του Mega, Sky,Antena, Star, Κανάλι 5 και ακόμη σε περιοδικά και εφημερίδες. Τέλος είναι συνεργάτης της διεθνούς επιστημονικής ομάδας έρευνας MUFΟN.
Το βιβλίο «UFO Απόρρητος φάκελος 1» αποτελεί κυρίως μια βιβλιογραφική έρευνα η οποία εκτείνεται από τον 18ο αιώνα μέχρι τη δεκαετία του 1970 και αφορά την παρουσία εξωγήινων όντων στην Ελλάδα.
Στο επόμενο βιβλίο που θα αφορά τις «απαγωγές» στις οποίες τροβαίνουν οι εξωγήινοι στην Ελλάδα, θα παρατεθούν επιλεγμένα περιστατικά της δεκαετίας 1980 & 1990.
Είναι ευνόητο ότι οι αναφορές που υπάρχουν σ' αυτό το βιβλίο είναι επιλεγμένες με βασικά στοιχεία τις επώνυμες μαρτυρίες και την ιδιαιτερότητα του κάθε περιστατικού.
Ιδιαίτερο ενδιαφέρον παρουσιάζει το κεφάλαιο «Τρίγωνο της Μεσογείου», το οποίο αφορά άμεσα την Ελλάδα και στο οποίο παρατίθενται περιστατικά εξαφάνισης υποβρυχίων, πλοίων και θεάσεων USO (υποβρυχίων UFO).




ο Σωκράτης Αικατερινίδης στις 24 Δεκεμβρίου 2005