Πέμπτη 16 Ιουνίου 2011

Τι γνωρίζει η NASA και προειδοποιεί τον κόσμο;



Από τις 9 Ιουνίου 2011 υπάρχει στην επίσημη ιστοσελίδα της NASA ένα video, με μήνυμα του γενικού διευθυντή της, στο οποίο προτρέπει τους υπαλλήλους της να εκπονήσουν ο καθένας τους, ένα οικογενειακό πλάνο επιβίωσης, για περίπτωση έκτακτης ανάγκης.



Κάθε χρόνο γίνονται παρόμοιες "ασκήσεις πληθυσμού" στις ΗΠΑ, από κυβερνητικές οργανώσεις, αλλά ποτέ η ίδια η NASA δεν κατέφυγε σε τέτοιες μεθόδους ενημέρωσης και προτροπής του προσωπικού της. Εντύπωση προκαλεί το γεγονός ότι δεν αρκέστηκε στην ενημέρωση του προσωπικού με e-mail, αλλά ανέβηκε το συγκεκριμένο βίντεο στην ιστοσελίδα της, ώστε - προφανώς - να γίνει ευρέως γνωστό.
Όλες οι ενδείξεις οδηγούν στο συμπέρασμα πως κάτι περιμένουν να συμβεί. Κάτι πολύ ισχυρό και δύσκολα αντιμετωπίσιμο. Δεν εξηγείται αλλιώς, τόση ανησυχία, που μέρα με τη μέρα παίρνει όλο και πιο επίσημους τόνους.

Δείτε το βίντεο και μετά αναλογιστείτε γιατί εδώ και λίγο καιρό, συνεχώς και με κάθε τρόπο, προετοιμάζουν τον κόσμο (επισήμως, πλέον) για εξωγήινες "απειλές" ή φυσικές καταστροφές, μέσα από το διαδίκτυο, τις εφημερίδες, τις κινηματογραφικές ταινίες κλπ. Μήπως άρχισε κάποιο είδος αντίστροφης μέτρησης και για ποιους χτυπάει η καμπάνα; Μήπως προσπαθούν να αποπροσανατολίσουν τον κόσμο, που υποφέρει κάτω από τις προσταγές της παγκοσμιοποίησης και εξεγείρεται;

Το link url με την είδηση από το site της Nasa είναι το: http://www.nasa.gov/centers/hq/emergency/personalPreparedness/index.html

Ο τίτλος του άρθρου είναι : Family/Personal Preparedness
A major initiative has been placed on Family/Personal Preparedness for all NASA personnel. The NASA Family/Personal Preparedness Program is designed to provide awareness, resources, and tools to the NASA Family (civil servants and contractors) to prepare for an emergency situation. The most important assets in the successful completion of NASA's mission are our employees'Α and their families. We are taking the steps to prepare our workforce, but it is your personal obligation to prepare yourself and your families for emergencies.

Listen to Administrator Bolden's thoughts on why it's important that we “know our stuff” and “be prepared”.
Administrator, Charles F. Bolden, Jr. Video

Ας δώσει ο καθένας τις δικές του ερμηνείες, βλέποντας το παρακάτω βίντεο - που διαθέτει και ελληνικούς υπότιτλους, αν πατήσετε "CC" από τη μπάρα εργαλείων κάτω δεξιά.

Δείτε το βίντεο: Οδηγίες της NASA για πιθανές καταστροφές



makis-g.blogspot.com