Μια σύμπτωση επαναλαμβανόμενη η οποία παύει να είναι σύμπτωση είναι ότι και στους τρεις νόμιμους και επίσημους χώρους υγειονομικής ταφής απορριμμάτων Χ.Υ.Τ.Α. (Φυλής, Γραμματικού, Κερατέας) υπάρχουν κοντά ιερά και τοπωνύμια
σχετικά με τον Θεό Πάνα. Στην φυλή πλησίον της ιεράς μονής κλειστών υπάρχει το σπήλαιο του Πανός η αλλιώς λυχνοσπληλιά.
Στην Κερατέα υπάρχει το Πάνειον Όρος το βουνό του Πανός δηλαδή.
Τέλος στο γραμματικό υπάρχει το σπήλαιο του Πανός.
Εάν στα παραπάνω προσθέσουμε και την κατασκαφή του Αιπολίου του Πανός στην Πεντέλη, παρατηρούμε μια εμμονή του κράτους στην κατασκαφή χώρων που σχετίζονται με τον Θεό Πάνα και ειδικότερα σε ότι έχει να κάνει με την λατρεία του στην Αττική, μετά την βοήθεια που παρείχε στους Αθηναίους στην μάχη του Μαραθώνος το 490 Π.Χ.
Μήπως όλες αυτές οι συμπτώσεις σχετίζονται με πειράματα πάνω στην δημιουργία πανικού πάνω στα πλήθη και στην χειραγώγηση τους μέσω της παραπάνω ενέργειας που εκπορεύεται από τον Πάνα?
Στους δυο εκ των τριών χώρων Χ.Υ.Τ.Α. δηλαδή σε Γραμματικό και Κερατέα έχουν συμβεί πολύνεκρα αεροπορικά ατυχήματα(?)
Αμφότερα προκάλεσαν αίσθηση φόβου και λύπης στην Ελληνική κοινή γνώμη.
Το ατύχημα βέβαια του Γραμματικού (εταιρία HELIOS ) έχει την αποκλειστικότητα να αποτελεί το μοναδικό ανεξιχνίαστο αεροπορικό ατύχημα τα τελευταία τριάντα χρόνια.
Στην εξιχνίαση του θα μπορούσε ίσως να μας βοηθήσει ο ιατροδικαστής Φίλιππος Κουτσάφτης με το να μας αναφέρει σε τι κατάσταση βρήκε τα σώματα των Ελληνόπουλων κάτω των δεκαπέντε ετών που βρέθηκαν στο σημείο της πρόσκρουσης.
Στην μνήμη του Έλληνα έχει εντυπωθεί βαθιά η εικόνα του κομμένου κάθετου ουραίου του αεροσκάφους πάνω στο οποίο ήταν σχεδιασμένη η μορφή του Θεού Ήλιου – Απόλλωνος.
Ίσως οι ποιο ευαίσθητοι νόες να διέκριναν μια έκφραση πίκρας και τραγικότητας πάνω στο πρόσωπο του Θεού. Ίσως όμως αυτή η ψευδής εντύπωση ν’αντανακλούσε το βαρύτατο πένθος που κυριαρχούσε στην Ελλάδα εκείνες τις στιγμές καθώς και τα μεγάλα ερωτηματικά που γεννούσε αυτό το ανεξήγητο (?) ατύχημα.
ΓΕΓΟΝΟΤΑ ΚΕΡΑΤΕΑΣ
Αυτήν την στιγμή η δύναμη της Ελληνικής αστυνομίας αριθμεί περί τα 55.000 μέλη.
Η αστυνομία για πρώτη φορά στην ιστορία της έχει τόσο πολυάριθμο προσωπικό, τόσα υλικοτεχνικά μέσα και τόση ποιοτική εκπαίδευση όσο ποτέ στο παρελθόν.
Το έργο βέβαια στο οποίο καλείτε να ανταπεξέλθει είναι ιδιαιτέρως δύσκολο λόγω της συνεχούς ποιοτικής και ποσοτικής αναβάθμισης του εγκλήματος, το οποίο τροφοδοτείτε από την διαρκώς αυξανόμενη δεξαμενή των λαθρομεταναστών.
Είναι σίγουρο ότι η αστυνομία πάντα επιθυμούσε την συνδρομή τον νομοταγών πολιτών στο έργο της.
Όση συμπάθεια όμως κέρδισε η αστυνομία από τον θάνατο εν ώρα καθήκοντος των ανδρών της ομάδος ΔΙΑΣ, σε αντιστρόφως ανάλογα και σε αρνητικά πολλαπλάσιο βαθμό έχασε την συμπάθεια του κόσμου από την ανεξήγητα παρατεταμένη παρουσία της και την αλόγιστη χρήση βιαιότητας στην φιλήσυχη κωμόπολη της Κερατέας.
Ποιοι άραγε έδωσαν τις εντολές για την ωμή και αδικαιολόγητη χρήση βίας στην Κερατέα? Οι αρχηγοί της? Δεν το πιστεύουμε. Μάλλον οι πολιτικοί ταγοί της οι οποίοι πιθανώς επιθυμούν να διαρραγεί η όποια ελάχιστη συμπάθεια έχει απομείνει στον Ελληνικό λαό για την αστυνομία.
Και γιατί αυτό?
Διότι η αστυνομία κατόπιν εντολών εισαγγελέως είναι η μόνη έτοιμη δύναμη να συλλάβει ( τέτοια ομάδα ήταν η ομάς προληπτικής εξουδετερώσεως προσωπικοτήτων που στελεχωνόταν από άνδρες της Ε.Σ.Α. και αξιωματικούς των καταδρομών. Η ομάδα αυτή στο στρατιωτικό κίνημα της 21ης Απριλίου 1967 έδεσε χειροπόδαρα τους διεφθαρμένους πολιτικάντηδες ) επιόρκους πολιτικάντηδες και να τους οδηγήσει ενώπιων της δικαιοσύνης.
Δεν καθαγιάζουμε την αστυνομία, αλλά προς το παρόν έτσι έχουν τα πράγματα.
Επιπροσθέτως η ανεξήγητη επιμονή για την έναρξη των έργων στην περιοχή, μας βάζει και σε υποψίες περί υπάρξεως πολύτιμων μετάλλων η σπουδαίων αρχαιολογικών ευρημάτων η υπάρξεως κάποιου είδους Πύλης προς τα άνω η προς τα κάτω η εν τέλει.
Ένα είδος πειράματος για την προσπάθεια μέτρησης των αντοχών και αντιδράσεων μιας συμπαγούς και ομοιογενούς τοπικής παραδοσιακής κοινωνίας Ελλήνων.
απο "ΩΡΟΜΕΔΟΝ"