Πέμπτη 6 Ιανουαρίου 2011

Η Νέα Ζηλανδία δημοσιοποιεί 2.000 σελίδες απόκρυφων εγγράφων για τα ΑΤΙΑ(UFO)

Η στρατιωτική υπηρεσία της Νέας Ζηλανδίας δημοσιοποίησε εκατοντάδες απόκρυφα αρχεία για τα ΆΤΙΑ (UFO) που είχαν ταξινομηθεί σε εκθέσεις λεπτομερώς. Θεάσεις ΑΤΙΑ(UFO) και συναντήσεις με εξωγήινους.





Οι εκθέσεις αυτές χρονολογούνται από το 1954 έως 2009 από τις αμυντικές δυνάμεις της Νέας Ζηλανδίας, η δημοσιοποίηση του περιεχομένου τους είναι ελεύθερη στο ευρύ κοινό και έχουν μόνο αφαιρεθεί τα ονόματα και ότι στοιχεία που προσδιορίζουν τα άτομα αυτά.







Στις περίπου 2.000 σελίδες εγγράφων, αναγράφονται θεάσεις από απλούς πολίτες, στρατιωτικό προσωπικό και απο πιλότους μαχητικών και επιβατικών αεροσκαφών, στενές επαφές με εξωγήινους και θεάσεις φωτεινών αντικειμένων στον ουρανό.





Μερικά από τα αρχεία περιλαμβάνουν σχέδια των ιπτάμενων δίσκων, και περιγραφές των εξωγήινων φορώντας ¨μάσκες των φαραώ¨ και κάποιο είδος άγνωστης γραφής «προφανώς εξωγήινης».


Μία από τις πιο περιληπτικές αναφορές στα αρχεία είναι δύο θεάσεις έξω από τη πόλη στο νότιο νησί της Kaikoura το 1978. Περίεργα φωτεινά αντικείμενα εμφανίζονταν στον ουρανό και θεάθηκαν από ένα τηλεοπτικό συνεργείο όπου ήταν επιβαίνοντες σε αεροπλάνο όπου πετούσε πάνω από το νησί Kaikoura.



Το γεγονός έκανε τον γύρο του κόσμου εκείνη την εποχή, αλλά μια έκθεση της τότε Πολεμικής Αεροπορίας εξηγούσε πως ήταν απο φυσικά φαινόμενα, και η αιτία ήταν πως αντανακλούσαν τα φώτα από τις βάρκες στα σύννεφα η μπερδεύτηκαν με την κοντινή θέα του πλανήτη Αφροδίτη.



Ο.Ε.Α.Φ.



Στον παρακάτω σύνδεσμο βρίσκονται τα απόκρυφα έγγραφα

" http://www.stuff.co.nz/national/4486327/Original-files-NZs-UFO-sightings "