Κυριακή 5 Σεπτεμβρίου 2010

Περίεργο τριγωνικό αποτύπωμα εμφανίστηκε στην περιοχή Overton, Hampshire στο Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανία.

Ενδιαφέρουσα αναφορά από ένα γεωργό στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ένα παράξενο τριγωνικό αποτύπωμα εμφανίστηκε στο αγρόκτημα του. Και με περίεργα άλλα συμβάντα στην τριγύρω περιοχή , ακρωτηριασμούς βοοειδών και όχι μόνο στο αγρόκτημά του. Επίσης παρατήρησαν πως μόλις πατούσαν τον πόδι τους πάνω στο τριγωνικό αποτύπωμα αισθάνονταν όλοι αδιαθεσία.

Αυτό το πολύ περίεργο αποτύπωμα αρχικά εντοπίσθηκε από τον μάρτυρα Derek Bridges κοντά στην περιοχή Overton, Hampshire, στο αγρόκτημα του μετά την συγκομιδή του καλαμποκιού στο χωράφι του.
Από τότε σταμάτησαν να αναπτύσσονται τα καλαμπόκια όπου έσπερνε.
Είναι ένα τέλειο τρίγωνο, σχεδόν τόσο μεγάλο όσο ενα "jet Stealth».
Θα μπορούσε να συσχετίζεται με τους ακρωτηριασμούς βοοειδών και απαγωγές ζώων από ΑΤΙΑ(ufo); (δείτε στο κανάλι inexplicata του YouTube ) http://www.youtube.com/user/inexplicata


Ο Derek σκέφτεται ότι σίγουρα κάτι πολύ παράξενο είχε προσγειωθεί εδώ κάτω ... και αναρωτιεται γιατί και κανένας άλλος δεν το πρόσεξε αυτό... κανείς να μην είδε καν το ΑΤΙΑ(UFO) την στιγμή της απαγωγής των βοοειδών , είτε τις 2 νεκρές αγελάδες... και όμως συνέβη δήλωσε.
Χωρίς να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειτε αυτό το τριγωνικό αποτύπωμα , περπατήσαμε στον χώρο αυτόν (αν και όχι γενναία αλλά ανόητα), αφού μετά αισθανθήκαμε μια περίεργη αδιαθεσία.

Περίεργο τριγωνικό αποτύπωμα Overton, Hampshire UK