Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΠΟΛΛΩΝ 20,Μύθος ή Πραγματικότητα

(APOLLO 20 EBE Mona Lisa)

Όταν το 1961, οι Ρώσοι έστειλαν τον πρώτο άνθρωπο (Γιούρι Γκαγκάριν) στο διάστημα για μια πλήρη περιστροφή γύρω από τη Γη, προηγήθηκαν των Αμερικάνων κατά 10 μήνες. Αποδεικνύοντας τη διαστημική τους κυριαρχία, ανάγκασαν τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Κέννεντυ να δηλώσει: «Εμείς θα πατήσουμε πρώτοι στο Φεγγάρι…» και να ξεκινήσει, στα πλαίσια του ψυχροπολεμικού κλίματος, έναν φοβερό διαστημικό ανταγωνισμό ο οποίος είχε σαν κατάληξη το πρόγραμμα Απόλλων.
Το πρόγραμμα Απόλλων ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 1967 και τελείωσε το 1971. Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα γνωστά στοιχεία, η τελευταία αποστολή προς το Φεγγάρι ήταν το Απόλλων 17 (APOLLO 17).
Στα χρόνια που ακολούθησαν αναπτύχθηκε τεράστια φιλολογία και φημολογία γύρω από τις πτήσεις, Αμερικανών και Ρώσων, προς το δορυφόρο του πλανήτη μας. Βιβλία όπως η Εναλλακτική Λύση 3 κ.α. γράφτηκαν, απόρρητα έγγραφα είδαν το φως της δημοσιότητας, φωτογραφίες & ήρθαν στο φως, από ανθρώπους που ισχυρίζονταν ότι συμμετείχαν στα διαστημικά προγράμματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Τι έδειχναν όμως όλα αυτά τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας;
Εκτός από τα γνωστά Α.Τ.Ι.Α (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) ή U.F.O, που συνάντησαν και κινηματογράφησαν οι αστροναύτες, ανακάλυψαν στην επιφάνια της Σελήνης κτίρια, ιδιόμορφες κατασκευές που μοιάζουν με πόλεις, μισοκατεστραμένα διαστημόπλοια…Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποιος άλλος πολιτισμός, Εξωγήινος ή μη, κατασκεύασε αυτά τα ευρήματα στο μακρινό παρελθόν. Πιο κάτω παραθέτω μερικές φωτογραφίες άπαυτά.

Τώρα τίθεται έναβασικότατο ερώτημα. Αφού οι πτήσεις τελειώνουν με το Apollo 17, πώς γίνεται να υπάρχειApollo 20;Ποια είναι η νέα αποκάλυψη; Το ερώτημα έρχεται να απαντήσει ο Ιταλός δημοσιογράφος Luca Scatamburlo ο οποίος λέει ότι έλαβε κινηματογραφικό υλικό από τον William Rutledge που ισχυρίζεται ότι ήταν επικεφαλής του προγράμματος Apollo 20.

Έτσι φθάνουμε στο αμφιλεγόμενο περιεχόμενο του κινηματογραφικού υλικού, για το οποίο θα αναφερθούμε πιο κάτω.


Η ταινία ή οι ταινίες των 16mm που ισχυρίζεται ότι παρέλαβε οScatamburlo, και αφορούν την αποστολή Apollo 20, δείχνουν ένα πλάσμα, θηλυκού γένους, με σωματοδομή σχεδόν ανθρώπινη εξωτερικά, που λέγεται ότι βρήκε το πλήρωμα τουApollo 20 σένα μισοκατεστραμένο διαστημόπλοιο ( ίσως κι αυτό της φωτογραφίας ), παγωμένο και σε καλή κατάσταση, μαζί με άλλα δύο σε χειρότερη κατάσταση πτώματα, τα οποία άφησαν εκεί.

Η πρώτη ταινία φαίνεται ότι αφορά τη μεταφορά του πλάσματος, στο οποίο έδωσαν το κωδικό όνομα «ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ», στη Γη. Φαίνεται το πτώμα, ξαπλωμένο μπροστά από το κόπκιτ του διαστημοπλοίου ή της σεληνακάτου ( δεν είναι ευκρινές), ενώ δύο αστροναύτες το κινηματογραφούν
Η δεύτερη ταινία, φαίνεται να αφορά, στην εξέταση του πλάσματος από ειδικούς, σε κάποια αίθουσα, μετά τη μεταφορά του στη Γη.
Αυτή είναι η ιστορία του APOLLO 20 και της MONA LISA. Διαβάστε τη με μάτι κριτικό και
πνεύμα ανοιχτό.

Angelismarriti.it

Μετάφραση Plevronios