Τετάρτη 14 Νοεμβρίου 2012

Η αινιγματική έκλειψη Ηλίου της 14ης Νοεμβρίου 2012






Βαδίζουμε ολοταχώς προς μία αινιγματική έκλειψη Ηλίου που  θα συμβεί λίγες μόνο εβδομάδες πριν από τη λήξη του ημερολογίου των Μάγια (21 Δεκεμβρίου 2012). Ουσιαστικά αυτή θα είναι η τελευταία έκλειψη που θα λάβει χώρα στον ουρανό μας πριν από αυτή την (υποτιθέμενη) "αποκαλυπτική" ημερομηνία.

Γι' αυτό το λόγο αλλά και για κάποιους άλλους αστρονομικούς (η Σελήνη θα βρίσκεται σχεδόν στο "περίγειο" της, στο κοντινότερο της σημείο στη Γη) - και αστρολογικούς φυσικά - η συγκεκριμένη έκλειψη δείχνει αρκετά μυστηριώδης και "σκοτεινή"! Όλες οι ηλιακές εκλείψεις δείχνουν έτσι. Κάποιες όμως είναι ακόμη πιο σκοτεινές... Και αναμφίβολα η έκλειψη Ηλίου που
 θα λάβει χώρα ανάμεσα στην Τρίτη αργά το βράδυ  και στις μεταμεσονύχτιες ώρες της Τετάρτης (και που θα κορυφωθεί ακριβώς στα 7 λεπτά και 59 δευτερόλεπτα μετά τα μεσάνυχτα για τα δεδομένα της Αθήνας) περιέχει ορισμένα σημεία που βάζουν τους Αστρολόγους σε σκέψη...

Το γεγονός ότι για μας αυτή η έκλειψη γίνεται σε νυχτερινές ώρες σημαίνει φυσικά ότι δε θα μπορέσουμε να τη δούμε στον ουρανό μας (ο Ήλιος θα έχει δύσει ώρες πριν από αυτό το θεαματικό γεγονός στη χώρα μας). Το μέρος της Γης το οποίο θα έχει την καλύτερη θέα αυτής της έκλειψης βρίσκεται στους "αντίποδες" της Ελλάδας, κάπου μεταξύ Αυστραλίας και Ειρηνικού Ωκεανού. Το λεγόμενο "μονοπάτι" της έκλειψης (η νοητή εκείνη λωρίδα της Γης για τους κατοίκους της οποίας ο Ήλιος θα καλυφθεί ολικά και όχι απλά μερικά) ξεκινάει κάπου ανάμεσα στην Ινδονησία και την Αυστραλία, διασχίζει τον Ειρηνικό ωκεανό και φτάνει στα ανοιχτά της Χιλής.

Μία έκλειψη αποτελεί ένα ισχυρό ουράνιο γεγονός και πρέπει πάντοτε να τη λαμβάνουμε υπόψη μας, ακόμη και όταν δεν μας αφορά άμεσα - ακόμη δηλαδή και όταν το "μονοπάτι" της δεν περνάει από τη χώρα όπου κατοικούμε. Παρακάτω βλέπετε το ωροσκόπιο της έκλειψης της 14ης Νοεμβρίου, υπολογισμένου για τη στιγμή κορύφωσης της και για την Αθήνα (την πρωτεύουσα του κράτους μας. Το ωροσκόπιο αυτό δείχνει συμβολικά την επιρροή της συγκεκριμένης έκλειψης σε ολόκληρη την Ελληνική επικράτεια).






Μία έκλειψη Ηλίου ενεργοποιεί σε μεγάλο βαθμό τις ενέργειες του ζωδίου στο οποίο γίνεται. Επομένως, η συγκεκριμένη έκλειψη ενεργοποιεί ισχυρά το μυστικό, παθιασμένο και ηφαιστειώδες ζώδιο του Σκορπιού! Ολόκληρος ο πλανήτης μας βρίσκεται σε μία κρίσιμη φάση και πρέπει να διέλθει τώρα μέσα από μία - οδυνηρή κατά πάσα πιθανότητα - φάση μεταμόρφωσης! Θα μας απασχολήσουν έντονα ζητήματα που έχουν να κάνουν με το κοινόχρηστο χρήμα και με τα παρασκηνιακά παιχνίδια εξουσίας (σκορπίστικα στοιχεία και τα δύο). Ίσως γίνουν ηχηρές αποκαλύψεις γύρω από κάποιες παράνομες οικονομικές ή και ερωτικές συναλλαγές (έχει κάνει πάταγο π.χ. αυτές τις ημέρες η περίπτωση του Σκορπιού αρχηγού της CIA David Petraeus που διατηρούσε εξωσυζυγική σχέση με τη Σκορπιό βιογράφο του).

Και σα να μην έφτανε το γεγονός της υπερ-ενεργοποίησης του ζωδίου του Σκορπιού την ημέρα της έκλειψης, έχουμε και μία έντονη συμμετοχή σε αυτή την έκλειψη των νεο-ανακαλυφθέντων πλανητοειδών Έρις και Σέντα, που δεν φημίζονται σαν τα πιο ευνοϊκά αστρολογικά στοιχεία...Η Έρις σχηματίζει μία σκληρή (τέλεια) όψη "φθίνοντος" Τεξεγώνου (150 μοιρών) με τον Ήλιο και τη Σελήνη και η Σέντα μία ισχυρή όψη αντίθεσης! Έχω την εντύπωση ότι οι δύο αυτοί πλανητοειδείς θα πυροδοτήσουν τα πιο ακραία στοιχεία του Σκορπιού και αυτό σημαίνει ότι μπορεί να βιώσουμε κάποια τραγικά γεγονότα που μπορεί να κυμαίνονται από ευρείας κλίμακας κοινωνικές αναταραχές και ατυχήματα, από πολεμικές ενέργειες, θεομηνίες ή και ισχυρά γεωφυσικά φαινόμενα.

Καθοριστική διαγράφεται αυτή η έκλειψη ειδικά για την Ελλάδα. Φανερώνει ότι ο Ελληνικός λαός είναι ένα καζάνι που βράζει (Τέταρτος Οίκος στο Σκορπιό και έκλειψη σε αυτόν τον Οίκο) και μπορεί να ξεσπάσει έντονα αυτή την περίοδο κατά των κρατούντων (Σέντνα στο Μεσουράνημα), υποκινούμενος ίσως από κάποιες αποκαλύψεις γύρω από το βαθμό παρέμβασης των ξένων στην Ελλάδα (Έρις στον Ένατο). Γενικά, κάποια σκοτεινά ή μοιραία γεγονότα μπορεί να προκαλέσουν τώρα μία ισχυρή αναταραχή σε αυτό που λέμε "συλλογική ψυχή των Ελλήνων" και να οδηγήσει πολλή κόσμο σε ακραίες αντιδράσεις.




Και για να κάνουμε μία διασύνδεση με το παρελθόν, μία παρόμοια έκλειψη στο Σκορπιό είχε συμβεί πριν 19 χρόνια - ένα "Μετωνικό κύκλο" πίσω - στο μακρινό πλέον 1993! Χαρακτηριστικά γεγονότα εκείνης της χρονιάς στην Ελλάδα ήταν οι εκλογές που έριξαν το Μητσοτάκη και έφεραν πάλι τον Ανδρέα Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ στην εξουσία, η αποπομπή Σαμαρά από τη Νέα Δημοκρατία, η δικαστική έρευνα για το σκάνδαλο ΑΓΕΤ - Ηρακλής, οι μεγάλες πλημμύρες στην Αθήνα και γενικότερα στην Ελλάδα. Ίσως βιώσουμε κάποια παρόμοιου χαρακτήρα γεγονότα τώρα.



Θωμάς Γαζής  
ΠΗΓΗ
http://revealedtheninthwave.blogspot.gr/2012/11/blog-post_14.html