Παρασκευή, 16 Νοεμβρίου 2012

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ( Ά ΜΕΡΟΣ )


Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.Προπαγάνδα μια λέξη που δεν αλλάζει η προφοράς της από καμία γλώσσα σε όλον τον κόσμο..
Είναι η προσπάθεια που γίνεται με μέθοδον προς μετάδοσιν ιδεών (κοινωνικών, πολιτικών, θρησκευτικών…) όπου εξυπηρετεί συγκεκριμένους σκοπούς για να αλλάξει δραστικά τις απόψεις του κόσμου και να τον παρασύρει σε μια ψευδαίσθηση απομακρύνοντας τον από την πραγματικότητα και την αλήθεια….
Ένα ψεύτικο πιστεύω κάποιων που επιθυμούν να το επιβάλουν σε άλλους…
( ΑΥΤΟΣ ΔΕΝ  ΕΙΝΑΙ Ο ΠΛΑΝΗΤΗΣ  ΣΟΥ
Τα Μέσα Μαζικής Επικοινωνίας είναι αυτοί που διατηρούν την θέση τους ακέραια στο ότι δεν υπάρχει κανενός  είδους συνομωσίας επάνω σε αυτόν τον πλανήτη και είναι αυτά τα οποία μας ωθούν σε μια νέα παγκόσμια κυβέρνηση γελοιοποιώντας κάθε σκέψη σου και κάθε πράξη σου.


Η Νέα Τάξη Πραγμάτων είναι το βασικό όπλο πάνω από όλες τις ιδέες που χειραγωγούνται.  Ο φανατισμός από  κάθε πλευρά του είναι ίδιος, με τον φόβο να καραδοκεί. Θα σε καθιερώσουν πολιτικά είτε να είσαι αριστερός είτε να είσαι δεξιός  το προϊόν είναι ίδιο και ανήκεις και εσύ σε ένα ράφι είτε αυτό βρίσκετε στην αριστερά πλευρά είτε στην δεξιά είσαι πάλι ένα προϊόν πάνω σε ένα ράφι που θα καταναλωθείς όπως επιθυμεί ο αγοραστής σου και ο δημιουργός σου…
Η ιστορία που γράφεται δεν θα υποστηρίξει αυτήν  την θέση από οποιοδήποτε ράφι  ή ιδέα και αν βρίσκεσαι…
Αυτοί που γράφουν την ιστορία σου «σήμερα» στην γη ή θα σε σβήσουν ή θα σε βάλουν στο ίδιο βιβλίο με τους ψεύτικους ήρωες τους και  ηγεμόνες  σου…
Ο όρος «Νέα Τάξη Πραγμάτων» έχει χρησιμοποιηθεί χιλιάδες φορές μέσα σε αυτόν τον αιώνα από όλους σχεδόν τους ηγέτες και υψηλόβαθμα στελέχη κυβερνήσεων σε όλον τον κόσμο. 
Η εμπλεκόμενη  ηγεσία όλων αυτών κατάγονται από την αυτοκρατορία και την εβραιοσιωνιστική οικογένεια εδώ και αιώνες και πολύ λίγοι γνωρίζουν ποιος είναι ο σκοπός τους ..


Για πάρα πολλά χρόνια, η ηγεσία αυτή είναι άμεσα εμπλεκόμενη στην εκπαίδευση, τη βιομηχανία, την πολιτική, την θρησκεία , τα μέσα μαζικής ενημέρωσης, τράπεζες, κλπ., και έχουν προωθήσει την ίδια κοσμοθεωρία παντού έτσι ώστε σε όποιο κελί και αν πας στην ίδια φυλακή θα ανήκεις ως δικό τους. 

Ο Herbert George Wells καθηγητής ιστορικός και συγγραφέας είχε γράψει το 1928 ένα βιβλίο με τίτλο (The Open Conspiracy) «Ανοιχτή Συνομωσία» αναφέροντας τον τρόπο με τον όποιο ζούμε και εξελισσόμαστε και τι κάνουμε με την ζωή μας καθώς ζούμε μέσα σε μια παγκόσμια συνομωσία όπου μπορούν να ελέγχονται τα πάντα από την στιγμή που αποφασίζουμε να κινηθούμε μέσα σε αυτόν τον κόσμο και  πως κάθε κίνηση προς αυτήν την παγκόσμια συνομωσία είναι μια πράξη της ίδιας «Νέας τάξης πραγμάτων» στην οποία ανήκεις και εσύ ο ίδιος και θα καθορίσεις το μέλλον σου μαζί τους…κτλπ… 

Και άλλα πολλά γνώριζε ο H. G. Wells και ο οποίος είχε την άδεια να γράψει και να αναφέρει κάτι αληθινό στην ψευδή αυτή πραγματικότητα.  Ήταν και αυτός ένας ιστορικός συγγραφέας του κύκλου των  χαμένων ιπποτών ο οποίος διψούσε  για μια νέα παγκόσμια επανάσταση…


Το 1913  δημιουργείτε η FED η πρώτη ιδιωτική τράπεζα που θα κυβερνήσει την αμερικανική οικονομία και έπειτα όλον τον κόσμο χωρίς να γνωρίζει κανείς τους ιδιοκτήτες και τους μετόχους που κρύβονται πίσω από την διαδικασία που λέγεται Nominee Offshore εταιρεία. Δεν άργησε όμως πολύ και μαθεύτηκαν τα  τρανταχτά ονόματα των μεγάλων οικογενειών  που διοικούν το τραπεζικό σύστημα σε όλον τον κόσμο, Ρόθτσιλντ και Ροκφέλερ..

Από τότε μερικοί από τους ¨μεγαλύτερους¨  ¨άντρες¨  εκείνης της εποχής στον τομέα του εμπορίου, φοβισμένοι και τρομοκρατούμενοι από κάποιους και από κάτι…
πουλούσαν ή χρεοκοπούσαν ολόκληρες τις εταιρίες τους καθώς ήταν υπό τις διαταγές αυτών που γνώριζαν και κατείχαν  μια ¨δύναμη¨.  Είναι τόσο οργανωμένοι, τόσο πλήρεις,  τόσο λεπτοί και προσεκτικοί (κ.α.. έλεγαν πολλοί..), που  δεν μπορούσαν να μιλήσουν γιατί αλλιώς θα υπέγραφαν την θανατική καταδίκη τους καθώς και όλης της οικογένειας τους. 


Μια σκευωρία από μεσίτες εξουσίας που ελέγχουν τα κράτη και τις κυβερνήσεις τους.. (Είναι πλέον ¨εβραίος¨ γνωστό)... .

Ο καθηγητής Carroll Quigley ήταν ο  μέντορας του Μπιλ Κλίντον στο Πανεπιστήμιο Georgetown. Ο Κλίντον έχει δώσει δημοσίως φόρο τιμής στον καθηγητή και το λεγόμενο magnum opus* (βλέπε εδώ)*  για την επιρροή που είχε στην ζωή του.
Εξίσου είχε δηλώσει:
«Υπάρχει όντως και θα  υπάρξει για μια νέα γενιά, ένα διεθνές δίκτυο ενωμένο σε ένα... το οποίο λειτουργεί  κατά κάποιο βαθμό και τώρα, με έναν  διαφορετικό τρόπο στον πολιτικό κόσμο.  Μπορούμε να πούμε πως  η ριζοσπαστική δεξιά πιστεύει στις πράξεις του κομμουνισμού (!!!)  και η ριζοσπαστική αριστερά είναι οι δημιουργοί του φασισμού... (!!!)


Στην πραγματικότητα, είναι ένα δίκτυο, το οποίο μπορεί να εντοπίσει όλα τα Round Tables  (¨στρόγγυλα τραπέζια¨ ) και να τα συνοψίσει σε ομάδες…
Γνωρίζω πολύ καλά πως λειτουργεί το δίκτυο αυτό επειδή το έχω μελετήσει επί είκοσι χρόνια  και μου έχει επιτραπεί να ανήκω σε αυτό εδώ και δυο χρόνια.
Από τις αρχές του 1960 έχω εξετάσει λεπτομερώς  έγγραφα και μυστικά αρχεία, δεν έχω καμία απέχθεια σε αυτό το σύστημα ή τους στόχους που έχει θέση το σύστημα αυτό για την ανθρωπότητα, εξάλλου ένα μεγάλο κομμάτι της ζωής μου το αντιπροσώπευε..
Τις μόνες αντιρρήσεις που είχα  αφορούσαν τις πολιτικές θέσεις και την επίτευξη του στόχου  που καθυστερεί να πραγματοποιηθεί…. αλλά σε γενικές γραμμές είμαι σύμφωνος σε ότι αποσκοπεί  αυτό το νέο σύστημα να πράξει.
Ο  ρόλος του στην ιστορία είναι πολύ σημαντικός, τόσο πολύ που κάποτε θα πρέπει να γίνει γνωστός..
Στις 7 Φεβρουαρίου 1995 δηλώνει σε ραδιοτηλεοπτική εκπομπή πως υποστηρίζει και προσπαθεί να ωθήσει τον κόσμο να προετοιμαστεί για την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση..   ( Μπιλ Κλίντον )

Στις 4 Μαΐου του 1993, ο πρόεδρος και σύμβουλος εξωτερικών σχέσεων (CFR) Leslie Gelb  είχε δηλώσει στο τηλεοπτικό σόου The Charlie Rose Show:

«Θέλατε να μιλήσω για την Νέα Τάξη Πραγμάτων! Έχω πει πολλές φόρες πως ο κόσμος μας είναι ένας, το συμβούλιο ήδη στέλνει ανθρώπους σε χώρες που χρειάζονται ¨βοήθεια¨  ζούμε μέσα σε αυτό, εδώ και πολλά χρόνια..

Ο προηγούμενος πρόεδρος του CFRJohn J. McCloy το (1953-1970), είχε  δηλώσει πως η  Νέα Τάξη Πραγμάτων  υπήρχε και ποιο πριν από το 1940…


Η ιδέα  προς την Νέα Παγκόσμια κυβέρνηση είναι πολύ καλά τεκμηριωμένη, αλλά προς το τέλος του εικοστού αιώνα έχει γυρίσει σε  συνωμοσία λόγω μιας μυστικής κλίκας  ανθρωπων που κρύβονται πίσω από κλειστές πόρτες. Είναι ένα δίκτυο από άτομα σε υψηλές θέσεις με σκοπό την επίτευξη της Νέας Τάξης Πραγμάτων  όπως γράφει και η MarilynFerguson  από το 1980 στο βιβλίο της  The Aquarian Conspiracy   ( Η Συνωμοσία του Υδροχόου )


Το 1912  ο συνταγματάρχης Edward M. House, στενός σύμβουλος του προέδρου Woodrow Wilson, δημοσιεύει στο Phillip Dru: είναι ο διαχειριστής, ο οποίος προωθεί «τον σοσιαλισμό, όπως τον ονειρευόταν ο Κάρλ Μαρξ».

 


Το 1913 δημιουργείται η Ομοσπονδιακή Τράπεζα των ΗΠΑ (¨χωρίς ούτε ένα αποθεματικό¨). Είχε προγραμματιστεί σε μια μυστική συνάντηση το 1910 στο Jekyll Island, στην Georgia από μια ομάδα νέων τραπεζιτών και πολιτικών, συμπεριλαμβανομένων και του συνταγματάρχη Edward Mandell House.
Έτσι δόθηκε η δυνατότητα να δημιουργηθούν χρήματα από τις Η.Π.Α. και να μεταφερθούν  σε μια ιδιωτική ομάδα τραπεζιτών. Από εκείνη την στιγμή έχουμε την καταγωγή του χρέους σε όλο τον κόσμο…....
Στις 30 Μαΐου του 1919 προσωπικότητες από την Βρετανία και την Αμερική δημιουργούν το Βασιλικό Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στην Αγγλία και το Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στις ΗΠΑ σε μια συνάντηση που διοργάνωσε ο συνταγματάρχης της βουλής στην οποία συνευρίσκονταν και διάφοροι σοσιαλιστές και από την Fabian Society συμπεριλαμβανόμενου και του οικονομολόγου John Maynard Keynes.  Δυο χρόνια μετά ο συνταγματάρχης E.M.House  αναδιοργανώνει το Ινστιτούτο Διεθνών Υποθέσεων στο Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων (CFR).Στις 15 Δεκεμβρίου του 1922  η ( CFR )  ανακοινώνει την Παγκόσμια Κυβέρνηση στο περιοδικό των Foreign Affairs των Εξωτερικών Υποθέσεων με συγγραφέα τον Philip Kerr  και αναφέρει:


« Προφανώς δεν πρόκειται να υπάρξει καμία ειρήνη ή ευημερία για την ανθρωπότητα όσο η ΓΗ παραμένει διαιρεμένη σε 50 ή 60 ανεξάρτητα κράτη  μέχρι να δημιουργηθεί ένα Παγκόσμιο σύστημα. Το πραγματικό πρόβλημα σήμερα είναι οι διάφορες κυβερνήσεις που υπάρχουν σε όλον τον κόσμο..»Το 1928  ο  Herbert George Wells (H. G. Wells ) πρώην σοσιαλιστής από την Fabian Society  δημοσιεύει ένα βιβλίο με τίτλο  «Η ανοικτή συνωμοσία» (The Open Conspiracy: Blue Prints) όπου αναφέρει σε μερικά σημεία:

¨ Ο πολιτικός κόσμος της .. Ανοιχτής Συνομωσίας (Open Conspiracy) πρέπει να αποδυναμωθεί, να σβήσει και να αντικαταστήσει τους υφισταμένους της κυβέρνησης.
Η Open Conspiracy  είναι φυσικός κληρονόμος του σοσιαλισμού  και του κουμμουνισμού   οπου ελεγχόταν από την Μόσχα και τώρα περνά στα χέρια της Νέας Υόρκης. Θα λέγαμε  επίσης ότι αυτή η Ανοιχτή Συνομωσία θα φέρει την Νέα Παγκόσμια Θρησκεία…
Το 1931 στη Διεθνή Σχολή Λένιν  ( International Lenin School )  
οι μαθητές διδάσκονταν:

¨Μια μέρα θα ξεκινήσουμε να διαδίδουμε το ποιο μεγάλο θεατρικό κίνημα ειρήνης σε όλον τον κόσμο. Οι καπιταλιστικές χώρες και οι ηλίθιοι παρακμιακοί … θα πέσουν στην παγίδα προσφέροντας και τον ίδιο τον εαυτό τους για να κάνουν νέους φίλους..
Η ημέρα αυτή θα ξεκινήσει σε 30 χρόνια από τώρα … στην αστική τάξη πρέπει να νιώθουν εφησυχασμένοι μέσα σε μια ψεύτικη αίσθηση ασφάλειας.¨ 1931 Ο ιστορικός  Arnold Toynbee  σε ομιλία του στο Ινστιτούτο Μελέτης Διεθνών Σχέσεων στην Κοπεγχάγη  είπε:

"Προς το παρόν εργαζόμαστε  διακριτικά με όλες τις δυνάμεις μας για να διασπάσουμε  αυτή τη μυστηριώδη δύναμη που ονομάζεται κυριαρχία τοπικών εθνικών κρατών του κόσμου. Όλη την ώρα αρνούμαστε με τα χείλη μας, πρέπει να κάνουμε κάτι και με τα χέρια μας ... . "Η δεκαετία του 1930 σημαδεύτηκε από το μεγάλο κραχ της WallStreet το 1929, στην αμερικανική ιστορία που είχε και μεγάλες επιπτώσεις και στην Ευρώπη.
Οδεύοντας προς την μεγάλη ύφεση είχε τραυματικές επιδράσεις σε όλον τον κόσμο.


Αυταρχικά καθεστώτα δημιουργούνται σε πολλές χώρες της Ευρώπης όπως το Τρίτο Ράιχ στην Γερμανία, ένα πείραμα από την Νέα Τάξη  για ένα νέο ξεκίνημα για να στρώσει το χαλί προς την Παγκοσμιοποίηση και για να δημιουργηθούν νέα κράτη όπως το κράτος του Ισραήλ…...Αδύναμα κράτη όπως Αιθιοπία, Κίνα , Πολωνία κ.α..  εμπλέκονται σε πόλεμο και συμμετέχουν στον Β΄ παγκόσμιο μέχρι το τέλος της δεκαετίας που για μερικές χώρες ήταν και το αρχικό χτύπημα της Νέας Τάξης.
Στην δεκαετία αυτή υπήρξε μεγάλη άνοδος της τεχνολογίας των τηλεπικοινωνιών ραδιόφωνο-κινηματόγραφος και σε στρατιωτικά θέματα όπως και η ανάπτυξη της αεροπορίας.
Το 1932  εκδίδονται τα νέα βιβλία της Παγκόσμιας Τάξης
για την  ¨Σοβιετική Αμερική¨ από τον William Z. Foster. Επικεφαλής του Κομμουνιστικού Κόμματος Η.Π.Α. , ο Foster  δηλώνει ότι το Εθνικό Υπουργείο Παιδείας θα είναι ένα από τα μέσα που θα χρησιμοποιούνται για την ανάπτυξη μιας νέας σοσιαλιστικής κοινωνίας στις Η.Π.Α.


Ο Francis Sydney Marvin  περιγράφει την Νέα Παγκόσμια Τάξη  ως μια κοινωνία ενωμένων Εθνών. Η εθνικότητα των ανθρώπων θα πρέπει να συμπεριλαμβάνετε ως σύνολο.
Ο εκπαιδευτικός και συγγραφέας George Counts αναφέρει τα εξής:

"Οι δάσκαλοι θα πρέπει να φτάσουν σκόπιμα στην εξουσία και στη συνέχεια να κατακτήσουν το σύστημα ", προκειμένου να επηρεάσουν τις κοινωνικές τάξεις, τα ιδανικά και τη συμπεριφορά της επόμενης γενιάς ...
Η ανάπτυξη της επιστήμης και της τεχνολογίας, μας ώθησε σε μια νέα εποχή όπου η άγνοια θα αντικατασταθεί από την γνώση, ο ανταγωνισμός προέρχεται από την συνεργασία  με εμπιστοσύνη στην πρόνοια και στο νέο σύστημα και με προσεκτικό σχεδιασμό να εφαρμοστεί μια καπιταλιστική κοινωνία".

Το 1933 δημοσιεύεται το πρώτο ανθρωπιστικό Μανιφέστο από τον διακεκριμένο φιλόσοφο, παιδαγωγό και συγγραφέα John Dewey. Αναφέρει μια σύνθεση όλων των θρησκειών  και καλεί για "μια κοινωνικοποιημένη και συνεταιριστική οικονομική τάξη".

Ο Δόκτωρ Charles Francis Potter το 1930 δηλώνει:
«Η εκπαίδευση και η μόρφωση είναι ο πιο πανίσχυρος σύμμαχος του ανθρωπισμού και κάθε αμερικανικό δημόσιο σχολείο είναι ένα σχολείο ανθρωπισμού... Το 1933 ο Herbert George Wells  δημοσιεύει σε νέο  βιβλίο του, την μορφή που θα πάρουν τα πράγματα από εδώ και πέρα..
Ο HG Wells προβλέπει τον δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο, γύρω στο 1940, όπου θα προέρχεται από μια γερμανό-πολωνική διαφορά. Μετά το 1945 θα υπάρξει μια αυξανόμενη έλλειψη δημόσιας ασφάλειας σε πολλές χώρες όπου θα αναπτύσσεται η εγκληματικότητα.  
Το σχέδιο  για το " Νέο Σύγχρονο Κόσμο-κράτος" θα πετύχει με την τρίτη απόπειρα (περίπου το 1980), και θα ξεκινήσει από την  Βασόρα στο Ιράκ. Το βιβλίο αναφέρει επίσης:
"Παρά το γεγονός ότι μια παγκόσμια κυβέρνηση έρχεται να αλλάξει τα πάντα, τα μόνα που ακούγονται είναι μουρμουρητά και πουθενά δεν βρήκα καμία αντιπολίτευση στα μεγάλα σαλόνια…." 
( HG Wells 1933 )
Το 1934 μετά την εξωτερίκευση της ιεραρχίας για την νέα τάξη από την αποκρυφίστρια Alice A. Bailey  δημοσίευσε έργα της όπου αναφέρονται τα εξής:
Τα έργα της Bailey καθοδηγούνται από ένα πνεύμα ¨δαίμονα¨  με την ονομασία Djwahl Kuhl και είναι δάσκαλος στο Θιβέτ. 
Η  Bailey χρησιμοποιεί την φράση "τα σημεία του φωτός" για την «Νέα ομάδα υπηρετών στον Β` Παγκόσμιο» και ισχυρίζεται ότι το 1934 σηματοδοτεί την έναρξη μιας οργάνωσης ανδρών και γυναικών όπου θα εργάζονται ομαδικά για την Νέα Τάξη υπό την καθοδήγηση της παγκόσμιας «¨Λευκής Αδελφότητας¨»  και τις δυνάμεις του φωτός… μια νέα λεηλασία της υπάρχουσας κουλτούρας και του  πολιτισμού πρέπει να ξεκινήσει.
Η Νέα Παγκόσμια Τάξη πρέπει να κατασκευαστεί…

Το βιβλίο εκδίδεται από την Lucis Trust, όπου δημιουργείται μια εταιρία στην Νέα Υόρκη με την ονομασία Lucifer Publishing Company.
Η Lucis Trust είναι μια μη κυβερνητική οργάνωση (ΜΚΟ)  των Ηνωμένων Εθνών και έχει αποτελέσει σημαντικό παράγοντα για τις πρόσφατες συνόδους κορυφής των Ηνωμένων Εθνών.
Αργότερα ο Βοηθός και Γενικός Γραμματέας του ΟΗΕ RobertMueller θα δημιουργήσει μια σειρά  παγκοσμίων μαθημάτων  για την εκπαίδευση στις βασικές διδασκαλίες του Djwahl Kuhl μέσω των γραπτών της Alice Bailey.


Το 1932 παρουσιάζεται το πρόγραμμα Ειρήνης από την  ¨Αμερικανή¨  ακτιβίστρια Margaret Sanger.  Ζητά τον αναγκαστικό υποχρεωτικό διαχωρισμό και στρατόπεδα συγκέντρωσης για όλους τους εγχρώμους, ισπανόφωνους, ινδιάνους της Αμερικής όπως επίσης και των καθολικών.


 Στις  28 Οκτωβρίου 1939 ο υπουργός εξωτερικών JohnFoster Dulles  σε μια ομιλία του αναφέρει πως η Αμερική οδηγεί τον κόσμο σε  μια ανεξαρτησία με  ημι-κυρίαρχα κράτη που θα συνδέονται μεταξύ τους σε μια παγκόσμια ομοσπονδιακή ένωση.

Το 1939 η Νέα Τάξη Πραγμάτων από τον HG Wells προτείνει ένα κόσμο-κράτος «η νέα παγκόσμια τάξη» θα αποτελείται από σοσιαλιστές δημοκράτες, η οποία θα τάσσεται υπέρ της καθολικής υπηρεσίας για την στρατολόγηση νεοταξιτών..
«ο εθνικισμός των κρατών είναι η νόσος του κόσμου»
" Η ανάγκη για έναν συλλογικό έλεγχο του κόσμου για την εξάλειψη του πολέμου, για την οικονομική και βιολογική ζωή της ανθρωπότητας  θα επιτευχτεί από την σοσιαλιστική δημοκρατία και με την βοήθεια του κουμμουνισμού μέσω της εκπαίδευσης….  μια ελεγχόμενη προπαγάνδα…  "


Το 1940  η Νέα Τάξη Πραγμάτων η οποία δημοσιεύεται από τον Carnegie Endowment  για την Διεθνή Ειρήνη περιέχει έναν επίλεκτο κατάλογο αναφορών σχετικά με την παγκόσμια ομοσπονδία και κάποια ειδικά σχέδια για την παγκόσμια τάξη μετά τον πόλεμο.
Στις 12  Δεκεμβρίου 1940 δημοσιεύεται  στην CongressionalRecord  ένα άρθρο με τίτλο A New WorldOrder ( Νέα Παγκόσμια Τάξη ) από τον John G. Alexander αντιπρόσωπο του κογκρέσου όπου καλεί για μια παγκόσμια ομοσπονδία .


Η Δημοσίευση έγινε από τον Percy Ellwood Corbett.

"Η Παγκόσμια κυβέρνηση είναι ο απώτερος στόχος μας, πρέπει να αγωνιστούμε. Ο νόμος των εθνών  υπερισχύει του εθνικού δικαίου… Η διαδικασία που πρέπει να κάνουμε είναι να διαγράψουμε την εθνικιστική ταυτότητα από το μυαλό των ανθρώπων και κάθε υλικό που χρησιμοποιείτε σε εκπαιδευτικά βιβλία.
Να αντικατασταθούν από υλικό που θα εξηγεί σοφά την σύνδεση όλου του κόσμου προς την παγκοσμιοποίηση, να αλλάξουμε συνειδήσεις …"


Στις 28 Ιουνίου 1945 ο πρόεδρος Τρούμαν προτείνει και εγκρίνει την Παγκόσμια κυβέρνηση σε ομιλία του :

"Θα είναι εύκολο για τα έθνη να πάνε όλοι μαζί σε μια δημοκρατία όλου του κόσμου, όπως είναι και για μας να πάμε μαζί σε μια δημοκρατία των Ηνωμένων Πολιτειών"

Στις 24 Οκτωβρίου 1945 τα Ηνωμένα Έθνη γίνονται πραγματικότητα.
Επίσης στις 24 Οκτωβρίου ο γερουσιαστής Glen H. Taylor εισάγει το ψηφισμα 183 της γερουσίας καλώντας όλους τους γερουσιαστές των Η.Π.Α.  να ευνοήσουν την δημιουργία της παγκόσμιας δημοκρατίας και συμπεριλαμβανομένου μιας διεθνούς αστυνομικής δύναμης.


Το 1946 ο δικηγόρος Alger Hiss εκλέγεται πρόεδρος του ιδρύματος Carnegie για την Διεθνή Ειρήνη όπου κατείχε αυτό το αξίωμα μέχρι το 1949.
Το 1948 είχε κατηγορηθεί για κατασκοπία υπέρ των σοβιετικών. Στις αρχές του 1950 καταδικάζεται για ψευδορκία και φυλακίζεται μετά από μια συγκλονιστική δίκη μπροστά σε όλο το κογκρέσο όπου μαρτυρεί πως είναι μέλος του Κομμουνιστικού κόμματος για την παγκοσμιοποίηση.
Η αναφορά αυτή προέρχεται από τον Whittaker Chambers πρώην αρχισυντάκτη των TIMES.

Το 1946 δημοσιεύεται  Ο Δάσκαλος και η Παγκόσμια Κυβέρνηση από τον πρώην εκδότη  της εφημερίδας ΝΕΑ (National Education Association) Joy Elmer Morgan και αναφέρει:
"Στον αγώνα για την δημιουργία μια επαρκούς παγκόσμιας κυβέρνησης, ο δάσκαλος μπορεί να κάνει πολλά...  να προετοιμάσει τις καρδιές και τα μυαλά των παιδιών για μια παγκόσμια κατανόηση και συνεργασία… στην κάρδια όλων των οργανισμών που θα εξασφαλίσουν τον ερχομό του Νέου κόσμου η κυβέρνηση θα πρέπει να δώσει μεγάλη βάση στην εκπαίδευση, στα σχολεία και στον δάσκαλο , να γίνει ένα οργανωμένο επάγγελμα…

Το 1947  οργανώνεται από τον πρόεδρο του συλλόγου εκπαίδευσης  John Dewey η Αμερικανική υποτροφία από το Υπουργείο Παιδείας και αναφέρει:
« η εγκαθίδρυση μιας πραγματικής Παγκόσμιας Τάξης θα είναι υπεράνω από κάθε εθνική κυριαρχία σε όλον τον κόσμο..»Τον Οκτώβριο του 1947 ο αναπληρωτής γραμματέας WilliamCarr  της εφημερίδας ΝΕΑ  γράφει:
"..Οι εκπαιδευτικοί θα πρέπει να διδάξουν τις διάφορες προτάσεις που έχουν γίνει για την ενίσχυση των Ηνωμένων Εθνών και την καθιέρωση του παγκοσμίου πολίτη και της παγκόσμιας κυβέρνησης."

Το 1948 ο φυσιολόγος και ψυχολόγος Burrhus Frederic "B.F." Skinner  δημοσιεύει ένα βιβλίο με τίτλο Walden Two όπου αναφέρει ¨μια τέλεια κοινωνία και μια νέα τάξη¨ όπου τα παιδιά ανατρέφονται από το κράτος και όχι από τους γονείς τους και από την γέννηση τους εκπαιδεύονται ώστε να έχουν την επιθυμητή συμπεριφορά και χαρακτηριστικά. Ο Skinner αναφέρει επίσης πως  οι ιδέες αυτές θα πρέπει να εφαρμοστούν στο μέλλον από εκπαιδευτικούς τις δεκαετίες 1960,’70 και ’80. Το αποτέλεσμα κρίνεται από την εκπαίδευση…


«Μην ξεχνάμε πως το ίδιο είχαν σκεφτεί  και πράξει μεγάλα ονόματα που έπαιξαν τον ρόλο τους, παγκοσμίως όπως ο Βλαντιμίρ Λένιν, Ουίνστον Τσόρτσιλ , Ιωσήφ Στάλιν, Αδόλφος Χίτλερ, Μάο Τσε Τουνγκ, Chou En-lai  και πολλοί άλλοι σε όλον τον κόσμο όπου ξεκινούσαν  από ενός τύπου  ¨Εθνικοσοσιαλιστικού  Εργατικού Κόμματος¨ της χώρας τους».

Τον Ιούλιο του 1948 ο Βρετανός  Sir Harold Butler της Επιτροπής Εξωτερικών Υποθέσεων της CFR μιλά για μια «Νέα Παγκόσμια Τάξη» η οποία παίρνει μορφή:

"Πόσο μακριά είναι η ζωή των εθνών, τα οποία για αιώνες σκέπτονται μόνο τον εαυτό τους ως ξεχωριστό έθνος και μοναδικό! θα πρέπει να συγχωνευθούν με την ζωή όλων των εθνών. Είναι έτοιμοι να θυσιάσουν ένα μέρος της κυριαρχίας τους κατά την οποία θα υπάρξει οικονομική και πολιτική κρίση;
Από την επικρατούσα σύγχυση που θα υπάρξει, ένας νέος κόσμος θα πάρει μορφή που θα δείξει τον δρόμο για την νέα τάξη…
Αυτή θα είναι η πραγματική ένωση των Ηνωμένων Εθνών θα υπάρξουν διασπάσεις αλλά συγκρατούνται μεταξύ τους σε μια κοινή πίστη για  έναν κοινό σκοπό."

Το 1948 ο Sir Julian Huxley  πρόεδρος της UNESCO και του βρετανικού σοσιαλισμού της Fabian Society, ο οποίος  καλεί τον κόσμο για μια ριζική αλλαγή στην πολιτική μέσω της φιλοσοφίας του δήλωσε: 


" Έτσι ακόμα και αν είναι αλήθεια ότι κάθε ριζοσπαστική πολιτική θα είναι μια ελεγχόμενη ανθρώπινη αναπαραγωγή, θα είναι πολλές φορές ψυχολογικά και πολιτικά αδύνατη. Είναι σημαντικό για την UNESCO να εξετάζει τα προβλήματα με μεγάλη προσοχή και να ενημερώνεται για τα ζητήματα που διακυβεύονται ώστε να γίνεται κατανοητό και στον ποιό απλό άνθρωπο. "

Επίσης το  1948  ένα  προσχέδιο ενός παγκόσμιου  Συντάγματος δημοσιεύεται από το αμερικανικό εκπαιδευτικό σύστημα, υποστηρίζοντας την παγκόσμια ομοσπονδία και την κυβέρνηση της Αγγλίας να ενσωματώνεται σε μια ευρωπαϊκή ομοσπονδία.
Το Σύνταγμα προβλέπει ένα «Παγκόσμιο Συμβούλιο» μαζί με ένα επιμελητήριο όπου θα εφαρμόζει τους κανόνες και τους νόμους σε όλον τον κόσμο.
Επίσης περιλαμβάνει ένα «Προοίμιο» καλώντας όλα τα έθνη να παραδώσουν τα όπλα τους στην Παγκόσμια Κυβέρνηση  και τότε θα έχει δικαίωματα στην ¨Νέα Παγκόσμια  Ομοσπονδιακή Δημοκρατία ¨ .

O Στάλιν το 1950  διαβλέποντας τη σύνδεση καπιταλισμού – εκφυλισμού της γλώσσας έγραψε:
«Δεν υπάρχει γλώσσα ταξική, γλώσσα του λαού παρά μόνον γλώσσα εθνική. Υπάρχει δημοτική που πρέπει σταδιακά να παραμεριστεί προς όφελος της ιστορικής εθνικής γλώσσας¨ και συμπληρώνει¨ Ισχυρίζονται (οι εγκάθετοι) πως κάθε ταξική γλώσσα έχει την ταξική γραμματική,  ήτοι προλεταριακή γραμματική και αστική γραμματική. Τέτοιο πράγμα δεν υπάρχει. Στην εθνική γλώσσα υποτάσσονται οι διάλεκτοι ως κατώτερες μορφές, η γλώσσα θα είναι μια »
(Περί Γλωσσολόγων, 28/7/1950).

Στις 9 Φεβρουαρίου 1950 η γερουσία των Εξωτερικών Σχέσεων παρουσιάζει το ψήφισμα 66 το οποίο αναφέρει τα εξής:

« Προκειμένου να επιτευχτεί μια παγκόσμια ειρήνη και δικαιοσύνη, θα πρέπει να αλλάξει ο Χάρτης των εθνών από τα Ηνωμένα Έθνη για να δημιουργηθεί η Παγκόσμια κυβέρνηση και να γίνει χρήση του Π. Συντάγματος».Το ψήφισμα εισήχθη για πρώτη φορά από την γερουσία στις 19 Σεπτεμβρίου 1949 από τον γερουσιαστή Glen Taylor
Ο γερουσιαστής AlexanderWiley  αποκάλεσε το σχέδιο αυτό ¨σοφό¨  και ευλαβικά ευχήθηκε και είπε "πως καταλαβαίνω πως μέσω των Ηνωμένων Εθνών θέλετε να δημιουργήσετε μια ξεχωριστή σύμβαση για μια νέα παγκόσμια τάξη".
Ο γερουσιαστής Glen Taylor αργότερα δήλωσε:
"Θα πρέπει να θυσιαστεί σημαντική κυριαρχία στην παγκόσμια οργάνωση, και να μπορέσουμε να επιβάλουμε φόρους ώστε να μπορούμε να συντηρήσουμε την Παγκόσμια Κυβέρνηση.

Το 1950 καταθέτει ο διεθνής χρηματοδότης James Warburg  ενώπιων της Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων της γερουσίας και αναφέρει.
"Θα έχουμε μια παγκόσμια κυβέρνηση είτε το θέλουμε είτε όχι. Το ερώτημα είναι αν η παγκόσμια κυβέρνηση θα επιτευχτεί με συναίνεση ή με κατάκτηση των κρατών. "

Στις 12 Απρίλιου 1952 ο John Foster Dulles σε μια ομιλία του στο American Bar Association αναφέρει πως με μια συνθήκη ή νόμο  μπορούν να παρακάμψουν το Σύνταγμα.
¨Με μια συνθήκη μπορούμε να πάρουμε την εξουσία μακριά από το Κογκρέσο και να την δώσουμε στον πρόεδρο. Μπορούμε να πάρουμε την εξουσία από τα κράτη και να την δώσουμε στην ομοσπονδιακή κυβέρνηση ή σε κάποιο διεθνή οργανισμό. Μετά όποιο κράτος θέλει να ασκήσει κάποιο δικαίωμα θα το ασκεί μέσω του Παγκόσμιου Συντάγματος που θα τους έχουμε δώσει.
Το 1954 ο πρίγκιπας Bernhard της Ολλανδίας καθορίζει την λέσχη Μπίλντερμπεργκ, όπου λαμβάνουν μέρος πολιτικοί και τραπεζίτες από όλον τον κόσμο με άκρα μυστικότητα.
Ο πρίγκιπας Bernhard είναι και ο μέντορας της World Wide Fund for Nature (WWF)Επίσης το 1954 ο Horace Rowan Gaither, Jr. Πρόεδρος της FordFoundation δήλωσε στον  NormanDodd επίτροπο του Κογκρέσου:
« όλοι μας εδώ ανεβαίνουμε ένα νέο επίπεδο στην πολιτική που δημιουργούμε και οδηγούμαστε από τον Λευκό Οίκο. Η ουσία είναι να χρησιμοποιήσουμε επιχορηγήσεις από την εξουσία ώστε να αλλάξει η ζωή μας στις Ηνωμένες Πολιτείες και να μπορέσουμε άνετα να συγχωνευθούμε με την Σοβιετική Ένωση προς όφελος της Νέας Παγκόσμιας Τάξης».
Το 1958 δημοσιεύεται η Παγκόσμια Ειρήνη  με τον Παγκόσμιο Νόμο από τους συνηγόρους και συγγραφείς Grenville Clark και Louis Sohn χρησιμοποιώντας τον ΟΗΕ ως σώμα της Παγκόσμιας κυβέρνησης, για τον αφοπλισμό όλων των κρατών από μια παγκόσμια αστυνομική δύναμη.


Το 1959 το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων με το άρθρο 7 όπου εκδόθηκε  στις 25 Νοεμβρίου καλεί για έναν Νέο Διεθνή Νόμο  σε όλα τα κράτη.
" Η Νέα Διεθνής Τάξη θα πρέπει να ανταποκρίνεται στις προσδοκίες όλου του κόσμου για παγκόσμια ειρήνη, για την οικονομική και κοινωνική αλλαγή… μια διεθνή τάξη  … συμπεριλαμβανομένου και των κρατών που ανήκουν στον κουμμουνιστικό σοσιαλισμό.1959  το Παγκόσμιο  Σύνταγμα και το νέο Κοινοβούλιο  ιδρύετε και αναπτύσσεται αργότερα από ένα διάγραμμα της Παγκόσμιας Κυβέρνησης στα πλαίσια του Συντάγματος για την Παγκόσμια ομοσπονδία της Γης.


1959  Η Mid-Century  έγκειται θετικά  στην εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ , υπό την αιγίδα των  Rockefeller Brothers.
"... Πρέπει  ναι χαιρετίσουμε το έργο αυτό θετικά, αυτό είναι το καθήκον μας να συμβάλουμε στην διαμόρφωση μιας νέας παγκόσμιας τάξης σε όλες τις διαστάσεις του… Πνευματικές , οικονομικές ,πολιτικές ,κοινωνικές και στρατιωτικές…"
Στις 9 Σεπτεμβρίου 1960 ο πρόεδρος  Αϊζενχάουερ (Dwight D. Eisenhower υπογράφει με την γερουσία το κοινό ψήφισμα 170,  την προώθηση της Ομοσπονδιακής Ατλαντικής Ένωσης.
Ο Elmo Roper δημοσκόπος της Ατλαντικής Ένωσης (αργότερα και πρόεδρος), δηλώνει  πως στόχος είναι η Παγκόσμια κυβέρνηση και για να γίνει σαφές το πρώτο βήμα πρέπει να ολοκληρωθεί και στα τέσσερα μέτωπα: την οικονομία, τον στρατό, την πολιτική και την κοινωνία. "Το 1961 οι Η.Π.Α.  ανακοινώνουν ένα σχέδιο αφοπλισμού όλων των κρατών από τα Ηνωμένα Έθνη.( Αριθμός εγγράφου 7277 τα Ηνωμένα Έθνη έχουν την ελευθερία στο να προβάλουν πόλεμο στα κράτη που δεν θέλουν να συμμορφωθούν με τα νέα μέτρα υπέρ της ειρήνης)
"Το πρόγραμμα των Η.Π.Α. είναι ο γενικός και πλήρως αφοπλισμός για έναν ειρηνικό κόσμο από τον ΟΗΕ και κανένα κράτος δεν θα έχει την στρατιωτική δύναμη να αμφισβητήσει την προοδευτική Ειρηνευτική Δύναμη τωνΗνωμένον Εθνών."

1 Μαρτίου 1962 ο γερουσιαστής  Clark μιλώντας στην σύγκλητο καλεί για διάλυση όλων των ενόπλων δυνάμεων και την απαγόρευση της αποκατάστασης της από οποιαδήποτε μορφή.       « Αυτό το πρόγραμμα θα μείνει σταθερό και εγκρίνεται από την κυβέρνηση των Η.Π.Α.»
Το 1962 η Νέα Παγκόσμια Ομοσπονδία δημοσιεύει μια μελέτη 
( Ένας Κόσμος ελεγχόμενος από τα Ηνωμένα Έθνη ) ο Lincoln Bloomfield μέλος του CFR αναφέρει:

"Αν η Κομμουνιστική δύναμη σταματήσει να υπάρχει τότε η δύση θα χάσει κάθε κίνητρο της για την Νέα Παγκόσμια Κυβέρνηση"
Ο Nelson Rockefeller δημοσιεύει άρθρο με τίτλο το μέλλον της Π. Ομοσπονδίας.
Η κυβέρνηση της Νέας Υόρκης ενισχύει την «νέα παγκόσμια τάξη» η παλιά καταρρέει και θα γεννηθεί με τον αγώνα μας μια ¨νέα τάξη πραγμάτων¨.
"ο πυρετός του εθνικισμού πρέπει να σβήσει από κάθε κράτος για να μπορεί να εκτελεί τα διεθνή πολιτικά καθήκοντα του…
Αυτοί είναι μερικοί λόγοι που οδηγούμαστε ¨ απο-φασιστικά ¨ προς την πραγματική οικοδόμηση ενός νέου κόσμου με εθελοντική υπηρεσία και πίστη στην αδελφότητα των δημιουργών μας…
Πολύ σύντομα απ ’ότι μπορούμε να συνειδητοποιήσουμε θα μπουν οι βάσεις του νέου ελευθέρου κόσμου..
« Nelson Rockefeller »1963 - J. William Fulbright, Πρόεδρος της Γερουσίας Επιτροπής Εξωτερικών Σχέσεων μιλάει σε ένα συμπόσιο που χρηματοδοτείται από το Ταμείο για τη Δημοκρατία, ένα αριστερό πρόγραμμα του Ιδρύματος Ford:
"Η κυβέρνηση μπορεί να ηγηθεί μόνο από άτομα επιλεγμένα από την ελίτ… μπορεί να ηγηθεί και από κοινούς ανθρώπους αλλά αυτό είναι απίθανο να συμβεί και δεν θα επιτραπεί. "  

Το 1964 γίνεται η  ταξινόμηση των Εκπαιδευτικών Στόχων με το Εγχειρίδιο ΙΙ να δημοσιεύεται από τον συγγραφέα  Benjamin Bloom και να αναφέρει:
« Ένα μεγάλο μέρος αυτού που ονομάζουμε  ¨καλή διδασκαλία¨ είναι  ο στόχος ενός δασκάλου για την επίτευξη των στόχων μέσω της συναισθηματικής πρόκλησης και των πεποιθήσεων των μαθητών». 

Το 1967 ο Ρίτσαρντ Νίξον (Richard Milhous Nixon μιλάει για την Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Οι διαθέσεις των εθνών για να εξελιχθούν και να αναπτυχθούν ώστε να καλύψουν τις ανάγκες τους θα πρέπει να είναι κομμάτι της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης ».

Το 1968 ο Joy Elmer Morgan πρώην αρχισυντάκτης της Εφημερίδας ΝΕΑ δημοσιεύει το The American CitizensHandbook στο οποίο αναφέρει:
" με την  έλευση των Ηνωμένων Εθνών  και την ανάγκη να ολοκληρωθεί η θέση τους στην παγκόσμια κυβέρνηση,  υποχρεούνται οι πολίτες των Ηνωμένων Πολιτειών να θεωρούνται πολίτες του κόσμου και αυτό ισχύει και για όλα τα κράτη στην Γη, να έχουν την ιδιότητα του ενεργού παγκόσμιου πολίτη.

Στις 26 Ιουλίου 1968 ο Nelson Rockefeller δηλώνει την στήριξη του στην Νέα Τάξη Πραγμάτων. Σε ένα άρθρο του Associated Press ο Rockefeller υπόσχεται ότι σαν πρόεδρος θα εργαστεί για την δημιουργία της Νέας Τάξης Πραγμάτων.


Το 1970 τα ΜΜΕ προωθούν την Παγκόσμια Τάξη.
Η δεκαετία 1990 θα είναι  κατάλληλη  για τα μέτρα της νέας παγκόσμιας τάξης ισχυρίζεται ο συγγραφέας Ian Baldwin, Jr
« ο παγκόσμιος οργανισμός που δημιουργεί τους νόμους έχει ξεκινήσει ένα ερευνητικό και εκπαιδευτικό πρόγραμμα που θα εισάγει στον πολίτη μια νέα αναδυόμενη πειθαρχεία παγκοσμίως, με εκπαιδευτικά προγράμματα σε όλον τον κόσμο..
Τα Μέσα Μαζικής Ενημέρωσης (ΜΜΕ)  θα παίξουν καθοριστικό ρόλο στην Παγκοσμιοποίηση σε όλον τον κόσμο.
Το 1972 ο πρόεδρος των ΗΠΑ Richard Milhous Nixon επισκέπτεται την Κίνα. Στην πρόποση που έκανε προς τον πρωθυπουργό Zhou En-lai  (πρώην μέλος του CFR και κατόπιν πρόεδρος) ο Richard Milhous Nixon εκφράζει την ελπίδα του πως κάθε ένας από την ελίτ θα βοηθήσει να οικοδομηθεί η Νέα Τάξη Πραγμάτων.Στις 19 Μαΐου 1972 ο Μ. Roy L. Ash διευθυντής του γραφείου Διαχείρισης και Προϋπολογισμού σε μια από τις ομιλίες του αναφέρεται στον ερχομό της παγκόσμιας κυβέρνησης και δηλώνει:
"Μέσα σε δυο δεκαετίες το θεσμικό πλαίσιο για μια παγκόσμια οικονομική κοινότητα θα είναι εφικτό από μια υπερεθνική αρχή μια ¨ατομική κυριαρχία¨.

Το 1973 η τριμερής επιτροπή δημιουργείτε από τον τραπεζίτη  David Rockefeller όπου διοργανώνει έναν νέο ιδιωτικό φορέα και επιλέγει τον Zbigniew Brzezinski ως σύμβουλο εθνικής ασφάλειας του προέδρου James Earl  Carter και διευθυντή της επιτροπής, έτσι καλεί τον James Earl  Carter  να γίνει ιδρυτικό μέλος.


Επίσης το 1973 δημοσιεύεται το Ανθρωπιστικό Μανιφέστο II:
 " ο επόμενος αιώνας μπορεί να είναι και πρέπει να είναι ο αιώνας του ανθρώπου..
Βρισκόμαστε στην αυγή μιας νέας εποχής, μιας κοσμικής κοινωνίας σε πλανητική κλίμακα.
Ως μη-θεϊστές δεν ξεκινάμε με τους ανθρώπους του Θεού, με την φύση όχι με την θεότητα… αποδοκιμάζουμε την Διαίρεση της ανθρωπότητας και τους εθνικιστικούς λόγους…
Έτσι βλέπουμε την ανάπτυξη ενός συστήματος δίκαιου στον κόσμο και μια παγκόσμια τάξη με βάση την διακριτική ομοσπονδιακή κυβέρνηση…
Η πραγματική επανάσταση έχει ξεκινήσει ".
Τον Απρίλιο του 1974 ο πρώην αμερικανός αναπληρωτής βοηθός του υπουργού εξωτερικών των Η.Π.Α.  και μέλος του CFR  Richard Gardner δημοσιεύει στην Επιτροπή Εξωτερικών Υποθέσεων  του CFR  το άρθρο The Hard Road to World Order 
"Το σπίτι της Νέας Παγκόσμιας Τάξης θα πρέπει να κατασκευαστεί από κάτω προς τα πάνω και όχι από πάνω προς τα κάτω" Επίσης το 1974 πραγματοποιείται η Διάσκεψη  Παγκόσμιας Θρησκείας για την Ειρήνη στο Βέλγιο στην πόλη Louvain.
Ο Douglas Roche παρουσιάζει μια έκθεση με τίτλο « μπορούμε να πετύχουμε μια Νέα Παγκόσμια Τάξη».
Το 1975 δημοσιεύεται ένα άρθρο με την ονομασία « νέα παγκόσμια τάξη», από το Κέντρο Διεθνών Σπουδών, Woodrow Wilson School of Publicand International Studies, Princeton University.


Το ίδιο έτος, στο Κογκρέσο, 92 εκπρόσωποι  και 32  γερουσιαστές υπογράφουν μια «δήλωση  Αλληλεξάρτησης »  που δημιουργήθηκε από τον ιστορικό HenrySteele Commager. Στη δήλωση αυτή αναφέρεται ότι:
Πρέπει να ενταχθούν  όλοι για να φέρουμε στο προσκήνιο μια νέα παγκόσμια τάξη ... Περιορίστε έννοιες της εθνικής κυριαρχίας, δεν πρέπει να επιτρέπεται κάθε κράτος να λειτουργεί αυτόνομα και εθνικά..
Το 1975 η Marjorie Holt η πρώτη γυναίκα που είχε εκλεχτεί στο Κογκρέσο,  αρνείται να υπογράψει τη δήλωση,  λέγοντας:. ". Θα πρέπει  να παραδοθούν τα κράτη στον διεθνή οργανισμό  ώστε να μην υπάρχει καμία  εθνική κυριαρχία".
«Δηλώνει ότι η οικονομία μας θα πρέπει να ρυθμίζεται από διεθνείς αρχές. Προτείνει να εισέλθουμε  σε μια νέα παγκόσμια τάξη  που θα αναδιανείμει τον πλούτο που δημιουργείται από τον αμερικανικό λαό και όλα τα υπόλοιπα κράτη του κόσμου».
Επίσης το 1975 ο Chester  Ward απόστρατος ναύαρχος Γενικός Γραμματέας του Ναυτικού των ΗΠΑ, πρώην μέλος του CFR και εισαγγελέας δικαστής  κάνει μια κριτική στην  CFR και λέει «αυτό είναι το τέλος θα είναι η βύθιση της αμερικανικής κυριαρχίας και της εθνικής κυριαρχίας όλων των κρατών σε μια παντοδύναμη παγκόσμια κυβέρνηση…

Το 1979  δίνεται τεράστια εξουσία στην FEMA την Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης. Σε περίπτωση «εθνικής έκτακτης ανάγκης» έχει την δύναμη να μετακινήσει ολόκληρες οικογένειες και συνοικίες από τα μέρη τους, να αναστέλλει κάθε νόμο, να κάνει συλλήψεις  πολιτών χωρίς ένταλμα  και να τους φυλακίζει χωρίς δίκη.
Μπορεί να κατασχέσει προμήθειες τροφίμων, μέσα μεταφοράς, περιουσιακά στοιχεία και να αναστείλει  οποιοδήποτε Σύνταγμα.


Το 1988 κοντά στο τέλος του Ψυχρού Πολέμου ο πρώην Υφυπουργός του κράτους και μέλος της CFR George Ball σε συνέντευξη του στις 24 Ιανουαρίου 1988 στην εφημερίδα 
New York Times αναφέρει :
« Ο ψυχρός πόλεμος δεν έχει  γίνει πλέον εμμονή ούτε ανησυχούμε. Καμία πλευρά δεν πρόκειται να επιτεθεί σκόπιμα… αλλά μπορούμε να διεθνοποιήσουμε με την χρήση του ΟΗΕ την Σοβιετική Ένωση. Τώρα δεν χρειάζεται κανείς να φοβάται ένα σοβιετικό βέτο, μπορούμε να μετατρέψουμε το νέο σχήμα του κόσμου με την βοήθεια του ΟΗΕ όπου θα φανεί πολύ χρήσιμο στο μέλλον.
Επίσημα η έναρξη για πρώτη φορά θα γίνει και θα είναι η τελική απόφαση να γίνει όλος ο κόσμος ένας  (1).
Στις 7 Δεκεμβρίου 1988, ο Μιχαήλ Γκορμπατσόφ  σε ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη, ζητά αμοιβαία συναίνεση: «Μια Παγκόσμια πρόοδος είναι δυνατή μόνο μέσα από μια σταθερή αναζήτηση για έναν και μοναδικό σκοπό, για ανθρώπινη συναίνεση καθώς προχωρούμε προς τα εμπρός σε μια νέα παγκόσμια τάξη».Στις 12 του Μάη του  1989, ο πρόεδρος Μπους των ΗΠΑ καλεί τους Σοβιετικούς να ενταχθούν στην Παγκόσμια Τάξη. Μιλώντας στους τελειόφοιτους του Πανεπιστημίου Texas A & MUniversity, ο Μπους λέει ότι οι ΗΠΑ είναι έτοιμη να υποδεχτούν τη Σοβιετική Ένωση "πίσω σε μια νέα παγκόσμια τάξη πραγμάτων."11 Σεπτεμβρίου 1990, ο Πρόεδρος Μπους ζητά κατά την περίοδο του πόλεμου στον Περσικό Κόλπου μια ευκαιρία για τη Νέα Παγκόσμια Τάξη.  Σε ομιλία του στο Κογκρέσο με τίτλο «Προς μιαΝέα Παγκόσμια Τάξη», ο Μπους δηλώνει: "Η κρίση στον Περσικό Κόλπο μας προσφέρει μια σπάνια ευκαιρία να προχωρήσουμε προς μια ιστορική περίοδο  συνεργασίας  σε  αυτούς τους δύσκολους καιρούς ... μια νέα παγκόσμια τάξη μπορεί να  προκύψει από τα  Ηνωμένα Έθνη του κόσμου, από την Ανατολή έως την Δύση και από τον Βορά έως τον Νότο  οι λαοί μπορούν να ευημερήσουν και να ζουν σε αρμονία… σήμερα ο νέος κόσμος παλεύει για να γεννηθεί.


Στις 25  Σεπτέμβριου  1990, ο Eduard Shevardnadze  (Σοβιετικός Υπουργός Εξωτερικών), σε ομιλία του στα Ηνωμένα Έθνη περιγράφει την εισβολή του Ιράκ στο Κουβέιτ ως ¨τρομοκρατική πράξη¨  που έχει διαπραχτεί από την αναδυομένη Νέα Παγκόσμια Τάξη.
Στις 31 Δεκεμβρίου ο Γκορμπατσόφ δηλώνει ότι η Νέα Παγκόσμια Τάξη θα είναι αδιαπραγμάτευτη μετά την κρίση στον Περσικό Κόλπο.


Την 1η Οκτωβρίου 1990, ο Μπους σε μια ομιλία του στον ΟΗΕ  ¨συγχαίρει την συλλογική δύναμη της παγκόσμιας κοινότητας η οποία  εκφράζεται από τον ΟΗΕ..
Είναι μια ιστορική κίνηση προς μια νέα παγκόσμια τάξη … μια νέα εταιρική σχέση των εθνών… μια εποχή όπου θα ανήκει στην ανθρωπότητα… θα επιφέρει την επανάσταση του Πνεύματος και του Νου, θα ξεκινήσει ένα νέο ταξίδι σε μια Νέα Εποχή…¨Το 1991 ο Μπους επαινεί ξανά  την Νέα Παγκόσμια Τάξη με ένα παγκόσμιο μήνυμα:
" Αυτό που διακυβεύετε είναι πολύ μεγαλύτερο από μια μικρή χώρα…
είναι  μια μεγάλη ιδέα – μια νέα παγκόσμια τάξη.. για να επιτευχθούν οι στόχοι και φιλοδοξίες της ανθρωπότητας σε μια βάση με κοινή αρχή και ένα κράτος δίκαιο..
ο φωτισμός από χιλιάδες σημεία φωτός… οι άνεμοι της αλλαγής είναι μαζί μας τώρα.. "Στις 6 Φλεβάρη 1991  ο Μπους μιλά στο  Economic Club της Νέας Υόρκης:
" Το όραμα μου για μια νέα παγκόσμια τάξη προβλέπεται από τα Ηνωμένα Έθνη με μια νέου είδους λειτουργίας και διατήρησης της ειρήνης. "
Τον Ιούνιο του 1991 το Συμβούλιο Εξωτερικών Σχέσεων διοργανώνει συνέδριο με θέμα την «Επανεξέταση για την ασφάλεια της Αμερικής» ¨Μετά τον ψυχρό πόλεμο στην Νέα Παγκόσμια Τάξη¨ .
Ιστορικά αναγράφεται πως: Το συνέδριο παρακολούθησαν 65 κορυφαία στελέχη των ενόπλων δυνάμεων ,η εργατική ένωση , η ακαδημαϊκή κοινότητα η κυβέρνηση και τα μέσα μαζικής ενημέρωσης από εννέα έθνη.
Αργότερα εντάχτηκαν περίπου άλλοι 100 ηγέτες από όλο τον κόσμο σε μια ιδιωτική συνάντηση της Bilderberg Society στο Baden Baden της Γερμανίας.
Τα μέλη της Λέσχης  Μπίλντερμπεργκ έχουν μεγάλη επιρροή στην εξωτερική πολιτική όλων των κυβερνήσεων.Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, ο David Rockefeller  αναφέρει τα εξής:
 «Είμαστε ευγνώμονες στην Washington Post, The New York Times, στο περιοδικό Time και άλλες μεγάλες εκδόσεις των οποίων οι διευθυντές έχουν παρακολουθήσει τις συναντήσεις μας και έχουν σεβαστεί τις υποσχέσεις τους για διακριτικότητα για περίπου σαράντα χρόνια τώρα.
Θα ήταν αδύνατο για μας να αναπτύξουμε το σχέδιο μας στον  κόσμο αυτόν αν μας είχαν βγάλει στην δημοσιότητα κατά την διάρκεια εκείνων των ετών.
Η πνευματική κυριαρχία από μια ελίτ τραπεζιτών σε όλον τον κόσμο είναι σίγουρα προτιμότερη από τον εθνικό αυτό-προσδιορισμό που ασκούταν ελεύθερα τους περασμένους αιώνες».
Στις 29 Οκτωβρίου 1991 , ο πρώην πρέσβης των Η.Π.Α. στην Ρουμανία David Funderburk  ομιλεί σε ακροατήριο του και σε ΜΜΕ στην Βόρεια Καρολίνα των Η.Π.Α. 
" O George W. Bush πιστεύει σε μια παγκόσμια κυβέρνηση το ίδιο και οι συνεργάτες του και οι σύμμαχοι του. Επίσης πιστεύουν σε ένα Σοβιετικό σύστημα που περιέχει και το Αμερικανικό σύστημα μαζί".

Στις 30 Οκτωβρίου 1991 ο Γκορμπατσόφ σε μια ομιλία του στην Ισπανία για την ειρήνη στην Μέση ανατολή αναφέρει:
«Αρχίζουμε να βλέπουμε τα σημάδια υποστήριξης και αυτό είναι ένα σημαντικό σημάδι προς μια νέα εποχή. Βλέπουμε  ακόμη και στη χώρα μας τα φαντάσματα της παλιάς σκέψης…  
όταν απαλλαγούμε από την παρουσία τους ….  θα είμαστε σε θέση να κινηθούμε προς μια νέα παγκόσμια τάξη  με τα Ηνωμένα Έθνη».

Το 1994 δημοσιεύεται από το πρόγραμμα ανάπτυξης των Ηνωμένων Εθνών μια έκθεση για την Ανθρώπινη Ανάπτυξη και τον πολιτισμό όπου υπήρχε ένα κεφάλαιο με τίτλο « Παγκόσμια Διακυβέρνηση για τον 21ο αιώνα » .
Ο αρθρογράφος της έκθεσης διορίστηκε από τον Μπιλ Κλίντον, το όνομα του είναι James Gustave Speth ο οποίος δηλώνει:
"Τα προβλήματα της ανθρωπότητας δεν μπορούν να επιλυθούν από μια εθνική κυβέρνηση, αυτό που χρειαζόμαστε για να επιλύσουμε τα προβλήματα κάθε κράτους είναι μια παγκόσμια κυβέρνηση και αυτό μπορεί να επιτευχθεί με την βοήθεια του ΟΗΕ."


Στις 3 Μαΐου 1994 ο πρόεδρος των Η.Π.Α.  Μπιλ Κλίντον συνέταξε προεδρικό διάταγμα, απόφαση 25, και δίνετε μόνο στα μέλη του κογκρέσου και όχι στην δημοσιότητα έτσι ο κόσμος στην αρχή  δεν γνώριζε τι αναφέρει αυτό το διάταγμα έως ότου αποκαλύφθηκαν μέσα από το κογκρέσο.   Το σημαντικό που αναφέρει το έγγραφο PDD-25  είναι το εξής : ¨πως ο πρόεδρος έχει την δυνατότητα να δώσει τον πλήρη έλεγχο του αμερικανικού στρατού στα Ηνωμένα Έθνη¨.
Σε αυτό συμφώνησαν ομοφώνως όλοι στο κογκρέσο και για να γίνει παράδειγμα και στα υπόλοιπα κράτη μέλη των Ηνωμένων Εθνών να πράξουν το ίδιο και να ¨παραδώσουν¨ την στρατιωτική δύναμη τους…( pdf )

Την 23 Σεπτεμβρίου 1994 η ελίτ της νέας τάξης συνειδητοποιεί ότι όλο και περισσότεροι άνθρωποι μαθαίνουν τα σχέδια για την παγκόσμια κυριαρχία και λαμβάνουν υπ’ όψιν τους πως έχουν ένα πολύ μικρό χρονικό διάστημα για να πραγματοποιήσουν τα σχέδιά  τους. Σε μια ομιλία του ο David Rockefeller στα Ηνωμένα Έθνη  αναφέρει: " Έχουμε μια παρούσα ευκαιρία για μια πραγματική ειρήνη και για έναν αλληλεξαρτώμενο κόσμο που θα πρέπει να κατασκευάσουμε, αυτή η ευκαιρία δεν θα είναι για πολύ καιρό ¨ανοικτή¨ είμαστε στα πρόθυρα μιας Παγκόσμιας μεταμόρφωσης. Το μόνο που χρειάζεται να κάνουμε είναι να κατασκευάσουμε την κατάλληλη μεγάλη κρίση σε όλα τα έθνη ώστε να δεχτούν την Νέα Παγκόσμια Τάξη.
( David Rockefeller   23 / 9 / 1994 )

Το φθινόπωρο του 1995 δημιουργείτε το Παγκόσμιο Φόρουμ συναντήσεων, το οποίο χρηματοδοτείτε από το ίδρυμα   Γκορμπατσόφ που βρίσκεται στο Presidio του ΣανΦρανσίσκο στις Η.Π.Α.
Ο πρόεδρος του ιδρύματος είναι ο Jim Garrison  και διοργανωτής της συνάντησης. Παρευρίσκονται οι ποιο ισχυροί άνθρωποι από όλον τον πλανήτη, συμπεριλαμβανομένου του MauriceStrong, George Bush , Mikhail Gorbachev, Margaret Thatcher και πολλών άλλων.
Η συνάντηση γίνεται για την ενότητα της ανθρωπότητας και για μια νέα παγκόσμια διακυβέρνηση. 
Σεπτέμβριος 1995 το περιοδικό Popular Science δημοσιεύει ένα άρθρο για μια άκρως απόρρητη εγκατάσταση του Ναυτικού των ΗΠΑ στην Αλάσκα που ονομάζεται HAARP
Ένας από τους  σκοπούς  αυτού του προγράμματος είναι ο  έλεγχος και η  αλλαγή των καιρικών συνθηκών παγκοσμίως , χρησιμοποιώντας τις τεχνικές που αναπτύχθηκαν από τον Bernard Eastlund στηριζόμενος σε θεωρίες κλεμμένες από έργα μεγάλων επιστημόνων όπως ο Τέσλα. (Το έργο βρίσκεται σε εξέλιξη από το 1990.)Το 1996 τα Ηνωμένα Έθνη δημοσιεύουν μια έκθεση 420 σελίδων με τίτλο «Παγκόσμια Γειτονιά»,  περιγράφοντας το σχέδιο για την παγκόσμια διακυβέρνηση.
Το 1998 γίνεται μια συνάντηση για την Παγκόσμια Διακυβέρνηση με σκοπό την εκτέλεση του σχεδίου σε όλον τον κόσμο και την τήρηση των συμφωνιών και την επικύρωση της Νέας  Παγκόσμιας Κυβέρνησης από το έτος 2000.Το φθινόπωρο του 1996, πραγματοποιείτε και πάλι το State ofthe World Forum II (Παγκόσμιο Φόρουμ II ) στο Σαν Φρανσίσκο. Αυτή τη φορά, πολλές από τις συνεδριάσεις είναι κλειστές για το κοινό. Υπάρχουν εκατοντάδες ομιλίες και άρθρα από εκείνους που εργάζονται ενεργά για την δημιουργία  της παγκόσμιας κυβέρνησης......

 ================================Όταν σε ξεριζώσουν θα ξεχαστούν οι ρίζες σου και  η νέα γενιά δεν  θα γνωρίζει τίποτα παρά μόνο ότι της προσφέρουν στο πιάτο , η αλυσίδα του DNA σου θα καταστραφεί και  ότι θα σου προσφέρουν δεν θα είναι η πραγματικότητα της εποχής αυτής, όσοι θα έχουν επιζήσει θα είναι οι νέοι σκλάβοι του συστήματος.  Δυο νέα είδη θα δημιουργηθούν τα Ανδροειδή  και οι  ¨ημίθεοι¨  μέσω της τεχνολογίας…21ο αιώνας .. Ο κόσμος είναι τώρα στην άκρη ενός νέου παγκόσμιου πολέμου. Βρίσκεται σε  "κατάσταση έκτακτης ανάγκης".    Η παγκοσμιοποίηση έχει επιβάλει στρατιωτικό νόμο στα κράτη χωρίς να είναι πλήρως ενημερωμένος κανένας  απλός πολίτης πάνω στην Γη.   Οι   θεωρίες για μικροτσίπ είναι και αυτό ένα σχέδιο μετά την κάρτα του πολίτη που επιβάλετε σε όλα τα κράτη.  Οι Χημικοί αεροψεκασμοί έχουν γίνει καθημερινότητα. Η αλλαγή του κλίματος  είναι εμφανής σε όλους, ο κόσμος βομβαρδίζεται  από πραγματικές βόμβες και από οικονομικές… ωθώντας τον στην εξαθλίωση και στον θάνατο  ανήμπορος να πιστέψει αυτό που θεωρούσε  συνομωσία  και  το χλεύαζε.  Τώρα στο μυαλό του και στην συνείδηση του, πέρασαν  κάγκελα … αν δεν  καταφέρει να απελευθερωθεί θα μείνει ένα πιόνι που θα καταναλωθεί όπως του αρμόζει από τους άρχοντες του….
Είμαστε στην Νέα Αρχή του Τέλους..Ο.Ε.Α.Φ.
ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ.........
Διαβάστε επίσης


Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ( 'Β ΜΕΡΟΣ )


Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ( 'Γ ΜΕΡΟΣ )