Παρασκευή, 15 Ιουνίου 2012

Κίνα 2012 UEFA, Suncruiser η “συγκομιδή”, Albert Pike
Η τηλεόραση στην Κίνα, προωθώντας το 2012 κύπελλο UEFA δείχνει ΟΛΟΦΑΝΕΡΑ και απόλυτα ξεκάθαρα, αλλαγή σημαίας και ένα εφιαλτικό σενάριο πολέμου και αιματοχυσίας στην Ευρώπη ! Το επικείμενο ποδοσφαιρικό πρωτάθλημα UEFA 2012, προωθείται στην Κίνα με έναν πολύ περίεργο τρόπο ή μήπως όχι;
> Βομβιστές σε μεγάλες ευρωπαϊκές πρωτεύουσες, όπως το Λονδίνο (Ηνωμένο Βασίλειο), Παρίσι (Γαλλία) και Ρώμη (Ιταλία).
> Δεξαμενές και εκτοξευτές πυραύλων απελευθερώνουν τα θανατηφόρα κελύφη τους;
>Στρατιώτες να πυροβολούν τους αθλητές.
> Πόλεμος μεταξύ των ανθρώπων και των ερπετοειδών.
> Είναι τηλεοπτική διαφήμιση; Είναι ένας πόλεμος που έρχεται στην Ευρώπη και το δείχνουν ολοφάνερα;
> Θέλουν να κάνουν κάποια δήλωση, με αποδέκτες ποιούς;
> Είναι σύγκρουση μεταξύ μίας ανθρώπινης ομάδας (Κινέζοι), που εκπροσωπείται από ένα λιοντάρι, εναντίον μιας μη-ανθρώπινης ομάδας, που αντιπροσωπεύεται από ένα φίδι και είναι οι Ευρωπαίοι;

Είναι έτσι ή το ακριβώς ΑΝΤΙΘΕΤΟ και δείχνει ξεκάθαρα τι θα συμβεί στο προσεχές μέλλον;
Ας μου πει κάποιος, αν στο βίντεο - προπαγάνδας- υπάρχει οτιδήποτε σχετικά με το αθλητικό ιδεώδες; ή μήπως είναι όλα σωστά σύμφωνα με  Οι Μεγάλες Συμπτώσεις Του Κόσμου ! και Οι Ολυμπιακοί της ελίτ, της πολιτικής προπαγάνδας και των πολυεθνικών αλλά και Η Ναζιστική καταγωγή, της τελετής αφής, της Ολυμπιακής Φλόγας. και όχι ο άνθρωπος δεν είναι στην κορυφή της τροφικής αλυσίδας διάβασε  TERRA PAPERS μια σύνοψη και….  και ….Suncruiser η “συγκομιδή” και ο Albert Pike..και ο τρίτος παγκόσμιος πόλεμος, και οι ταφόπλακες της ανθρωπότητας και το γνωστό και διάσημο πλέον “Λουρί της μάνας” Ο Albert Pike Ελευθεροτεκτων (sic), Ιλουμινατος (ακόμα πιο sic) και Σατανιστής (πολλά sic) έθεσε τις προδιαγραφές των ΤΡΙΩΝ ΠΑΓΚΟΣΜΙΩΝ ΠΟΛΕΜΩΝ τον 19ο αιώνα (το 1871). Οι δυο προηγούμενοι έγιναν όπως τα προδιέγραψε. Αναμένουμε τον τρίτο !
… και ας δούμε τι λέει επ’ αυτού ο πολύς κ.κ. Pike.  Αυτό είναι ένα μέρος της επιστολής που έχει σταλεί το 1871 από τον Albert Pike, έναν κυρίαρχο Grand Commander του σκωτικής Στοάς των Ελευθεροτεκτόνων στην Αμερική, προς τον Giuseppe Mazzini, τον «επαναστατικό» Illuminati στην Ιταλία.  Ας διαβάσουμε ένα απόσπασμα της  …

 


 «Ο Τρίτος Παγκόσμιος Πόλεμος, πρέπει να υποδαυλιστεί επωφελούμενος από τις διαφορές που προκαλούνται από την » Agentur » των «Illuminati «μεταξύ των σιωνιστών πολιτικών και των ηγετών του ισλαμικού κόσμου. Ο πόλεμος θα πρέπει να διεξαχθεί με τέτοιο τρόπο ώστε το Ισλάμ (ο μουσουλμανικός Αραβικός Κόσμος) και ο πολιτικός Σιωνισμός (το κράτος του Ισραήλ) να αλληλοκαταστραφούν. Εν τω μεταξύ τα άλλα έθνη, που για άλλη μια φορά διίστανται σχετικά με το θέμα αυτό, θα περιορίζονται στην καταπολέμηση του, μέχρι το σημείο της πλήρους σωματικής, ηθικής, πνευματικής και οικονομικής εξάντλησης…
 
…Εμείς θα απελευθερώσουμε τους Νιχιλιστές (μηδενιστές) και τους άθεους, και θα προκαλέσουμε ένα τεράστιο κοινωνικό κατακλυσμό, που θα δείξει στα έθνη ξεκάθαρα και σε όλη του τη φρίκη το αποτέλεσμα της απόλυτης Αθεΐας, που είναι η προέλευση όλων των αγριοτήτων και των πιο αιματηρών αναταραχών.

Στη συνέχεια παντού, οι πολίτες υποχρεωμένοι να υπερασπιστούν τους εαυτούς τους ενάντια στην παγκόσμια μειονότητα των επαναστατών, θα εξοντώσουν τους καταστροφείς του πολιτισμού και το πλήθος, απογοητευμένο με τον Χριστιανισμό, (του οποίου τα θεϊκά αποστάγματα θα μείνουν από τη στιγμή εκείνη δίχως πυξίδα ή κατεύθυνση, με αγωνία για ένα ιδανικό, αλλά χωρίς να γνωρίζει ποιο σημείο να καταστήσει ως λατρεία)

θα λάβει το αληθινό φως μέσω της καθολικής εκδήλωσης του καθαρού δόγματος του Εωσφόρου, που θα εμφανιστεί επιτέλους σε κοινή θέα. Αυτή η εκδήλωση θα είναι αποτέλεσμα της γενικής αντιδραστικής κίνησης που θα προκύψει από την καταστροφή του χριστιανισμού και του Αθεϊσμού, που θα εξοντωθούν ταυτόχρονα και τα δύο…»Εωσφόρο, δεν εννοούν τον γνωστό και διάσημο σατανά του χριστιανισμού αλλά τον Άχριμαν.. ! Ένας από την περίφημη (Κοσμική Τριάδα) ή αν προτιμάτε (Εωσφόρος, Χριστός, Άχριμαν).. Ψάξε Ψάξε να μάθεις τι παίζετε όχι πίσω από την πλάτη σου, αλλά μπροστά στα μάτια σου. Suncruiser η “συγκομιδή” και τα “κουκούλια” με τις βλέννες (ψάξτε την  Αρχαίο Ελληνική λέξη “στασι”, όχι δεν έχει γραμματικό λάθος) για 5 δις ανθρώπων, είναι κοντά με τον Γ΄ παγκόσμια πόλεμο επί των θυρών.
‎… το σώμα μας καταλαβαίνει τα πάντα, η ψυχη μας καταλαβαίνει τα πάντα, το μυαλό μας ειναι παντελώς άχρηστο, βασίζετε μόνο στις απόλυτες ψευδαισθήσεις, … καλή πόρευα λοιπόν με την συντροφιά του μυαλού σας, αποφασίστε να ακούσετε το σώμα σας ΑΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ, αποφασίστε να ακούσετε την ψυχη σας ΑΝ ΕΧΕΤΕ !


Οι Ταφόπλακες Της Ανθρωπότητας !!!  Έτσι για να μην καταλάβουμε τίποτα μας προκαλούν οικονομική κρίση, διπλασιάζουν τα διόδια, ακριβαίνουν το πετρέλαιο, στα 180-240 δολάρια θα φτάσει το καλοκαίρι, με περσινή απόφαση της Μπίλντμπεργκ. Έτσι άρχισε ήδη η γκετοποίηση του ανθρώπου. Μετά τον προσχεδιασμένο από το 1843 παρακαλώ, 3ο Παγκόσμιο Πόλεμο, τις αρρώστιες και τις φυσικές και τεχνητές καταστροφές θα απομείνουν 500 ή πολύ λιγότερα εκατομμύρια άνθρωποι σε πρωτόγονη κατάσταση. Η Ανθρωπότητα επαναλαμβάνεται και δεν είναι η πρώτη φορά, ουτε και η τελευταία.
Τότε θα βγουν ξανά από τις υπόγειες βάσεις στις οποίες κατεβαίνουν τώρα και θα παριστάνουν τους θεούς. Ξανά, θα μας διδάξουν την … γεωργία, τις τέχνες, τα γράμματα κλπ. Σας θυμίζει τίποτα αυτό; Τίποτα διφυείς; Έχει γίνει τόσες φορές στο παρελθόν και τα σημάδια υπάρχουν, παρά την προσπάθεια του Smithsonian να τα εξαφανίζει συστηματικά !

 NASA SOHO και Suncruiser
 ΠΡΟΒΟΛΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗΣ

Όποιος μιλήσει για συνομωσιολογία … «θα του πετάξω ένα ποτήρι νερό» …και είναι πολύτιμο.
Όχι Αντίδραση αλλά Ορθή Δράση : Η Ορθή Δράση δεν στοχεύει αποκλειστικά στο να σπάσει την απάθεια, στο να αποφέρει αλλαγή στο σύστημα ή στην πίεση του, για επωφελείς προς τον εαυτό (εγωιστικές) αποφάσεις. Η Ορθή Δράση είναι ένα εφαλτήριο μετασχηματισμού των ίδιων των συνθηκών της ζωής. Πρέπει να συνειδητοποιήσεις, εδώ και τώρα, ο χρόνος που σου απομένει είναι ελάχιστος, πως όλα όσα σου έμαθαν στο σχολείο, στα πανεπιστήμια, στην εκκλησία, στην ομάδα, στην κοινωνία, στους εργασιακούς χώρους, στις τηλεοράσεις, στις εφημερίδες, στις Μυστικές ή φανερές Εταιρίες, είναι άχρηστα. Είναι στατικά, στείρα, άχρηστα για την ελευθερία, θολά και καταπιεστικά  δεδομένα που οδηγούν καθέναν από τον άνθρωπο-πρόβατο-καταναλωτή, να γίνει ένα απλό γρανάζι στην σκουριασμένη αλυσίδα ενός απάνθρωπου συστήματος καθόλου ανθρωποκεντρικού.

Διάβασε το για να κατανοήσεις πως … Ναι ΑΥΤΟ μπορείς να κάνεις, όσο, κι ΑΝ προλαβαίνεις.