Κυριακή 16 Μαΐου 2010

Εξωγήινοι κατέλαβαν το διαστημόπλοιο Voyager2;;;;

Έφυγε από την Γη πριν από 33 χρόνια, τώρα το διαστημόπλοιο Voyager 2 φαίνετε πως το έχουν βρει εξωγήινοι!!! οι επιστήμονες της NASA λαμβάνουν δεδομένα που δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν, τα μηνύματα που στέλνει πίσω το Voyager2 δεν είναι γήινα .

Η NASA είχε εγκαταστήσει ένα δίσκο 12-ιντσών που περιέχει μουσική και χαιρετισμούς σε 55 γλώσσες, σε περίπτωση που βρεθεί το διαστημόπλοιο από νοήμονα εξωγήινη όντα.

Αλλά τώρα το διαστημόπλοιο στέλνει πίσω ό, τι ακούγεται σαν μια απάντηση: Σήματα σε μια άγνωστη μορφή δεδομένων και μηνυμάτων!!!

Τα καλύτερα επιστημονικά μυαλά μέχρι στιγμής δεν έχουν καταφέρει να αποκωδικοποιήσουν τις παράξενα πληροφορίες – (μήπως είναι ένα μυστικό μήνυμα);;;



Ειδικός εμπειρογνώμων για την εξωγήινη ζωή Hartwig Hausdorf είπε: "Είναι σχεδόν σαν κάποιος να έχει επαναπρογραμματίσει με νέα δεδομένα αλλά δεν γνωρίζουμε ακόμη όλη την αλήθεια


Μηχανικοί εργάζονται για να επιλύσουν τις διαβιβάσεις δεδομένων από το διαστημόπλοιο Voyager 2 κοντά στην άκρη του ηλιακού συστήματος, η NASA Jet Propulsion Laboratory είπε.

Το διαστημικό σκάφος τέλη του περασμένου μήνα άρχισε να στέλνει τα δεδομένα της επιστήμης από 8,6 δισεκατομμύρια μίλια μακριά στη γη σε μια αλλαγμένη μορφή που οι διαχειριστές της αποστολής δεν μπορούν να αποκωδικοποιήσουν.


Οι μηχανικοί του Voyager 2 είχαν βάλει μόνο να διαβιβάζει τα δικά του στοιχεία.

Ξεκίνησε το 1977, το Voyager 2 και το δίδυμο διαστημόπλοιο, Voyager 1, διερεύνησαν τους γίγαντες πλανήτες Δίας, Κρόνος, Ουρανός και Ποσειδώνας και διατηρούνται σε εξέλιξη. Σχεδόν 33 χρόνια αργότερα, είναι οι πιο απομακρυσμένες αποστολές που έχει στείλει ο άνθρωπος στο διάστημα.


Το Voyager1 είναι 10,5 δισεκατομμύρια μίλια μακριά από τη γη και σε περίπου πέντε χρόνια αναμένεται να περάσει από τη ηλιόσφαιρα, μια φούσκα του ήλιου που δημιουργείτε γύρω από το ηλιακό σύστημα.

Μετά θα ακολουθήσει και το Voyager2.



http://physics.uoregon.edu/~jimbrau/astr121/Notes/Exam2rev.html



http://www.youtube.com/watch?v=qZk7b4cd4jk&feature=channel



Επίσης ένα άλλο θέμα έρχεται στην επιφάνια
Τις τελευτές μέρες υπάρχει διαρροή πληροφοριών μέσα από την NASA


Επιστήμονας της NASA αναφέρει
Είμαι αστροφυσικός / ΡΑΔΙΟ αστρονόμος (Θεωρητικής) Φυσικής. γνωρίζω ότι μας επισκέπτονται όντα από άλλα συστήματα αστέρων και ότι είναι εδώ για να μας βοηθήσουν να γίνουμε καλύτεροι ενοικιαστές του πλανήτη μας. Εγώ η ίδια είχα επαφή μαζί τους και για αυτό είμαι πρόθυμη να βγω ως επιστήμονας και να αναγνωρίσω την ύπαρξή τους.

Περισσότερες πληροφορίες και το όνομα του/της επιστήμονα στο επόμενο θέμα που θα αναρτηθεί.