Παρασκευή 19 Μαρτίου 2010

To μυστηριώδες σύννεφο εμφανίζεται και πάνω από το Μεξικό. .


Το κυκλικό σύννεφο στον ουρανό φωτογραφήθηκε και μαγνητοσκοπήθηκε από έναν ερασιτέχνη καμεραμάν πάνω από το Μεξικό στις 11 Φεβρουαρίου, το βίντεο υπάρχει στο YouTube,


ερευνητές και παρατηρητές κάποιον όμοιων θεάσεων πιστεύουν ότι θα μπορούσε να είναι μια διάτρητη τρύπα στον ουρανό από εξωγήινα σκάφη.

Δεν είναι η πρώτη φορά που ένας τέτοιος σχηματισμός νεφών έχει εντοπιστεί, μετά το ανάλογο μυστήριο σχηματισμό Halo που επισημάνθηκε στον ουρανό πάνω από τη Μόσχα στα τέλη του περασμένου έτους.

http://www.youtube.com/watch?v=FXF9HSB627U

Ορισμένοι λάτρεις των UFO υποστήριξαν ότι το σύννεφο είναι απόλυτη απόδειξη της επίσκεψης από άλλον πλανήτη , ενώ άλλοι πιστεύουν ότι μπορεί να είναι  μια τρύπα-πύλη  μέσω της οποίας μπορούν ξένα διαστημόπλοια να εισέλθουν στην ατμόσφαιρα της Γης.


Ακόμη και η Met Office έχει βρεθεί σε  αμηχανία από το σύννεφο μυστήριο, με εκπρόσωπο την Sarah Holland δήλωσε: "Πως μπορεί να οφείλετε το φαινόμενο αυτό, από τα υγρά και αέρια που αφήνουν τα αεροπλάνα ¨υπέθεσε¨ η ακριβής αιτία είναι άγνωστη."

Ορισμένοι πιστεύουν ότι το φαινόμενο στο Μεξικό μπορεί να εξηγηθεί ως αποτέλεσμα ενας μετεωρίτης να πέρασε μέσα από τα σύννεφα. Ο ερευνητής και  εμπειρογνώμονας Νικ Πάπας προσθέτει πως .."Η ομοιότητα με το λεγόμενο Halo σύννεφο που παρατηρήθηκε πρόσφατα στη Ρωσία είναι εντυπωσιακή. Μια πιθανότητα είναι ότι ένας μετεωρίτης ή κάτι σαν βολίδα με ιλιγγιώδη ταχύτητα να πέρασε μέσα από το σύννεφο.


"Αυτό θα μπορούσε ίσως να εξηγήσει τον παράξενο ήχο που ανάφεραν εκείνες τις ήμερες κάτοικοι και το γεγονός ότι ένας κρατήρας βρέθηκε κάποια χιλιόμετρα μακριά."


http://www.youtube.com/watch?v=dm146T4gH1g


http://www.youtube.com/watch?v=MnGMnbYXTY4&feature=related


http://www.youtube.com/watch?v=fZaR0iJt1Lk&feature=related