Παρασκευή 12 Μαρτίου 2010

Πούλησε τα φαντάσματα με τα οποία συγκατοικούσε..

Δύο φιαλίδια μικρού μεγέθους περιέχουν τα φαντάσματα ένας γέρου και μιας νεαρής κοπέλας τα οποία πουληθήκαν στη Νέα Ζηλανδία για περίπου 2.000 δολάρια.

Η πώληση των φιαλιδίων στη τιμή τον 2.830 δολάρια Νέας Ζηλανδίας (1.978 ΗΠΑ) σε εταιρεία πωλήσεως ηλεκτρονικών βοηθημάτων για τη διακοπή του καπνίσματος, επιβεβαιώθηκε την Τρίτη μετά από δημοπρασία σε ιστοσελίδα Trademe οπου και απέκλεισε ένα φάντασμα ¨υποψήφιο¨ που είχε ώθησε την τιμή στα 5.000 δολάρια.




Η Avie Woodbury, από τη νότια πόλη του Christchurch, είπε ότι έθεσε τα εμφιαλωμένα πνεύματα προς πώληση μετά από τον εξορκισμό από πνευματιστή της εκκλησίας διαπιστώθηκαν δύο φαντάσματα στο σπίτι της και κατάφεραν να τα παγιδεύσουν σε φιαλίδια με "άγιασμα"

Τα πνεύματα - λέγεται πως είναι ένας γέρος που ονομάζεται Les Graham που πέθανε στο σπίτι κατά τη διάρκεια της δεκαετίας του 1920 και ένα ισχυρό και αναστατωμένο "μικρό κορίτσι" - υποτίθεται ότι εμφανίστηκε στο σπίτι μετά το πείραμα με έναν πίνακα Ouija.

http://www.shopoflittlehorrors.com/Ouija%20board%20-%20ask%20the%20spirits%20game.htm


Woodbury είπε ότι τα φαντάσματα την ενοχλούσαν κάθε φορά στο φαγητό ή στον ύπνο της.

"Περίεργα πράγματα συμβαίνανε μέσα στο σπίτι όπως μια κανάτα με νερό άρχιζε και έβραζε από μονή της, κάποιες φορές ένιωθε κάποιο άγγιγμα στο λαιμό της, ακούγονταν φωνές από τους άλλους χώρους του σπιτιού, και πολλά αντικείμενα που έλειπαν από το σημείο όπου τα είχε τοποθετήσει και εμφανίζονταν σε αλλά περίεργα μέρη του σπιτιού, αφηγήθηκε.


¨Ο σκύλος είχε μεγάλη διαίσθηση και απόφευγε να πάει σε κάποια δωμάτια, και η κόρη του αδερφού της που έμενε μαζί της είπε πως μίλησε με ένα μικρό κοριτσάκι.¨


"δεν είχαν καμία δραστηριότητα φαντασμάτων στο σπίτι μετά τον εξορκισμό και την εμφιάλωση από τις 15 Ιουλίου του 2009."

Η δημοπρασία έγινε πολύ δημοφιλής είχε περισσότερες από 200.000 επισκέψεις πριν από τη λήξη της δημοπρασίας τη Δευτέρα και αφού είχε διαρκέσει μία εβδομάδα. Πολλά σχόλια γράφτηκαν, των οποίων το ένα σχόλιο από έναν άνθρωπο ο οποίος ισχυρίστηκε ότι είχε υποστεί πολλαπλές προσωπικότητες και κόντευε να τρελαθεί , λόγω των δύο παγιδευμένων φαντασμάτων που είναι στις φιαλες.


"Νομίζω πως λέγονται Jim Beam και το άλλο Johnnie Walker», είπε………

http://www.youtube.com/watch?v=nkJ2DcbKO24