Τετάρτη 4 Νοεμβρίου 2009

UFO εμφανίζεται έξω από σούπερ μάρκετ στην Κίνα προκαλεί έκπληξη στους περαστικούς

Καταστηματάρχες στην πόλη Shijiazhuang Hebei στην επαρχία της Κίνας είχαν μια έκπληξη την Κυριακή η οποία δεν ήταν κυριολεκτικά «από αυτόν τον κόσμο». Καθώς ορισμένοι αγοραστές-αργά τη νύχτα έφευγαν από ένα σούπερ μάρκετ ένα UFO παρατηρήθηκε να αιωρείται πάνω την είσοδο του καταστήματος. το UFO παρέμεινε πάνω από την είσοδο για περίπου ένα λεπτό πριν εξαφανιστεί στον νυχτερινό ουρανό.


Ένας μάρτυρας με το κινητό του τηλέφωνο κατάφερε να πάρει μια σειρά από φωτογραφίες του σκάφους . Ο μάρτυρας, επιμένει ότι υπήρχαν και άλλοι περαστικοί που είδαν επίσης το UFO, στη συνέχεια, δημοσίευσε τις φωτογραφίες με το ΑΤΙΑ σε δημοφιλή τοποθεσία της επιστήμης και της τεχνολογίας που ζητούν βοήθεια για τον εντοπισμό του αντικειμένου.


Ενώ πολλοί ειδικοί στα ΑΤΙΑ βλέπουν αυτές τις εικόνες που δείχνουν ένα κλασικό σχήμα των UFO δισκοειδές με φώτα ή παράθυρα γύρω από αυτό, στην Κίνα αυτό το είδος UFO που περιλαμβάνει μια σειρά από φώτα αναφέρεται και ως UFO «ιπτάμενη ράβδος ». Στην κινεζική πόλη της Foshan UFP πρόσφατα μια άλλη ιπτάμενη ράβδο φωτογραφήθηκε από έναν φωτογράφο εφημερίδας τον περασμένο μήνα.

http://www.youtube.com/watch?v=VuwJOtJA--Y


http://www.luaninfo.com/


http://www.allnewsweb.com/page9299897.php