Δευτέρα 9 Νοεμβρίου 2009

Η πρωτεύουσα του Περού θα φιλοξενήσει ένα από τα μεγαλύτερα συνέδρια oυφολόγων και επιστημόνων.




Το τέταρτο Διεθνές Συνέδριο Ουφολογιας και εξωγήινης ζωής, που θα πραγματοποιηθεί στη Λίμα, αυτή την εβδομάδα (από την Τετάρτη έως Κυριακή)

Θα συζητήσουν σχετικά θέματα διαγαλαξιακής εξωτερικής πολιτικής και θα κυκλοφορήσουν «αποχαρακτηρισμένα» απόρρητα έγγραφα για όντα από άλλο πλανήτη.



Julio Chamorro, πρώην διοικητής από την Air Περού και ένας από τους διδάσκοντες είπε στον Τύπο σήμερα, ότι θα είναι το μεγαλύτερο και ποιο δυνατό συνέδριο από την δεκαετία του σαράντα. Από άποψης συμμετοχής επιστημόνων, ερευνητών, και άλλες ομάδες πολιτών και πάνω από όλα λόγο αποκαλυπτικών θεμάτων που θα δοθούν για πρώτη φορά στην δημοσιότητα για να ξεκινήσει ο κόσμος να γνωρίζει.



Αυτό το συνέδριο, διοργανώνεται από την Alfa Omega ιεραποστολικός  σύνδεσμος και την ραδιοφωνική εκπομπή "Ταξίδι σε μια άλλη διάσταση" θα έχει τρεις διεθνείς ομιλητές : ο πρώην αξιωματικός της Air Force της Χιλής, ο Πάμπλο Henriquez? Jaime Rodríguez (Ecuador - Ισημερινός) και Ζούλιο Σέζαρ Acosta Navarro , από τη Βραζιλία.



Το πρόγραμμα του συνεδρίου περιλαμβάνονται καταθέσεις των Περουβιανών οι οποίοι ισχυρίζονται ότι έχουν επαφή με εξωγήινους.


Θα γίνει εξήγηση πως έχουν την επαφή και πολλές αποκαλύψεις τις οποίες τις αφήνουν για έκπληξη ανάφεραν.



http://www.youtube.com/watch?v=KmVj7mjCTfE