Πέμπτη, 28 Μαΐου 2015

ΑΓΝΩΣΤΟΥ ΤΑΥΤΟΤΗΤΑΣ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ πάνω από την Αθήνα ( Α.Τ.Ι.Α. – U.F.O. ) Ο.Ε.Α.Φ.


Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης  

Ξημερώματα 27-8-2015   πάνω από την Αθήνα  εμφανίστηκε ένα παράξενο  φως μέσα από τα σύννεφα το οποίο φαινόταν να κατεβαίνει από πολύ ψηλά και έπειτα να παίρνει  κατεύθυνση προς βορειοανατολικά… στην αρχή όταν το πρωτοείδα το φως πίστεψα πως πρόκειται για το φεγγάρι και δεν έδωσα άμεση σημασία… αλλά μέσα σε λίγα λεπτά το μεγάλο φως  μετακινούνταν μαζί με άλλα τρία προς το μέρος μου.. κατόπιν με όχι τόσο μεγάλη ταχύτητα πέρασε πολύ χαμηλά και κοντά προς το μέρος  από το οποίο το φωτογράφιζα.  (Στιγμιαίες σκέψεις ήταν να μην με δούνε καθώς κάτι περίεργο έβλεπα τελικά πάνω από την Αθήνα χωρίς να γνωρίζω τι είναι και από πού;)

Όταν λοιπoν πλησίαζε προς το μέρος μου και έκανα την κίνηση να κρυφτώ για να μην με δούνε ώστε να μπορώ να παρατηρήσω καλύτερα … σταμάτησα..  μου πέρασε από το μυαλό πως αυτό που έρχεται προς το μέρος μου μάλλον είναι αεροπλάνο… Καθώς όμως καθόμουν και το παρατηρούσα να περνά πάνω από το σημείο που βρισκόμουν έμεινα αποσβολωμένος δεν ήταν τελικά αεροπλάνο αυτό που έβλεπα..
Τα πλαϊνά φώτα κάνανε κύκλους γύρω από το μεγάλο φως, ανάμεσα και στα τρία φώτα υπήρχε κάτι το οποίο διαμορφωνόταν. Έπαιρνε μια τριγωνική μορφή,  την  μια ήταν ορατό και την άλλη  γινόταν αόρατο… δεν έκανε κανέναν απολύτως θόρυβο πετούσε πολύ χαμηλά και όταν εμφανίστε, το επισημαίνω αυτό όπως φαίνεται και στις φωτογραφίες, εμφανίστηκε πρώτα ένα φως μέσα από τα σύννεφα το οποίο ερχόταν από πολύ ψηλά.


Aυτό που ειδα και ένιωσα ήταν πως βλέπω ένα ανθρώπινο κατασκεύασμα το οποίο δεν το γνωρίζει όλος ο κόσμος. Αλλά η τεχνολογία στην εποχή μας έχει  προχωρήσει πολύ μπροστά και υπάρχουν πάρα πολλά μυστικά προγράμματα που δεν γνωρίζει ο κόσμος…Τα συμπεράσματα δικά σας …

Κωνσταντίνος Φανουράκης για την Ο.Ε.Α.Φ.

 Ο.Ε.Α.Φ.