Παρασκευή 4 Οκτωβρίου 2013

Ρωσία – Δεν είμαστε έτοιμοι για μια επίθεση από εξωγήινους πολιτισμούς…






Πιθανή επίθεση από εξωγήινους πολιτισμούς ανέφερε υπάλληλος από το υπουργείο άμυνας της Ρωσίας και  πως ο ρωσικός στρατός και όλη η άμυνα μας δεν είναι έτοιμη ακόμη για μια εξωγήινη εισβολή..

Το ζήτημα αυτό τέθηκε σε μια διάσκεψη για την ενημέρωση των Μ.Μ.Ε. στο Titov το Διαστημικό Κέντρο Ελέγχου Συστημάτων και δοκιμών κοντά στην Μόσχα που είναι το κύριο κέντρο ελέγχου των δορυφόρων της Ρωσίας.


Στην συνέντευξη τύπου αναφέρονται τα εξής…

"Μέχρι στιγμής δεν είμαστε σε θέση δυστυχώς και σε πλήρη ετοιμότητα να πολεμήσουμε και να αντιμετωπίσουμε εξωγήινους πολιτισμούς  "
Δήλωσε ο επικεφαλής αναπληρωτής του κέντρου,

αξιωματούχος άμυνας Sergey Berezhnoy.

"Το κέντρο μας δεν είναι κατασκευασμένο για μια τέτοια αντιμετώπιση, ωστόσο υπάρχουν πολλά προβλήματα στη Γη και γύρω από την Γη".. πρόσθεσε..


Το Διαστημικό κέντρο Titov  διοικείται από τα στρατεύματα της Αεροδιαστημικής Άμυνας της Ρωσίας και ελέγχει περίπου το 80%  των δορυφόρων του ρωσικού στόλου, πολιτικούς και στρατιωτικούς.
Επίσης το κέντρο ασχολείται με εκτοξεύσεις διαστημικών σκαφών και στρατιωτικών βαλλιστικών πυραύλων. Οι εγκαταστάσεις βρίσκονται  40χλμ. νοτιοδυτικά της Μόσχας  και στελεχώνονται περίπου από 1000 αξιωματικούς και πολλούς στρατιώτες.
Τα Ρωσικά στρατεύματα και οι μονάδες έχουν ανανεωθεί από το 2011  με την ενσωμάτωση πολλών στρατιωτικών τμημάτων που είναι υπεύθυνα για την αντιπυραυλική άμυνα, για την στρατηγική στα αντιαεροπορικά πολέμου και για τον έλεγχο του διαστημικού χώρου εκτός γης.


Οι εγκαταστάσεις περιλαμβάνουν ένα εξελιγμένο κέντρο εκτόξευσης βαλλιστικών πυραύλων προειδοποίησης και αντίστοιχο δίκτυο σταθμών ραντάρ, ένα κέντρο για την επιτήρηση του διαστήματος, το στρατιωτικό κοσμοδρόμιο Plesetsk και ένα στρατηγικό εύρος δοκιμαστικών πυραύλων στο Kura.



Παρατηρούμε πως όχι και τόσο ξαφνικά αλλά ένα ένα τα κράτη παραδέχονται εν ολίγης την ύπαρξη εξωγήινων πολιτισμών και πιθανών εχθρικών για κάποιους…
Άραγε θα αποκαλυφθεί μόνη της η αλήθεια η θα την αποκαλύψουν…




 Ο.Ε.Α.Φ.