Κυριακή, 3 Μαρτίου 2013

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ( 'Γ ΜΕΡΟΣ )

Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.Η νέα Θρησκεία  και η νέα παγκόσμια Τάξη 
Η νέα θρησκεία έχει γεννηθεί μέσω της πολιτικής των Ηνωμένων Εθνών.
Η νέα παγκόσμια θρησκεία  δημιουργήθηκε από την ένωση όλων των θρησκειών .
Η νέα παγκόσμια τάξη θα περιλαμβάνει και την παγκόσμια θρησκεία και  θα είναι μια σημαντική εξέλιξη που θα εφαρμοστεί σταδιακά και κυρίως από τις καθημερινές ειδήσεις των ( ΜΜΕ )…


Οι  θρησκευτικοί πόλεμοι ήταν και είναι οι πιο αιματηροί και η αιτία για την καταστροφή πολλών εθνών…

Ο χριστιανισμός βοήθησε να μπούνε οι  βάσεις για την υποδούλωση των λαών στην τότε Ευρώπη.  Όποιος κατείχε την πολιτική δύναμη είχε και την απόλυτη εξουσία στους ουρανούς και στις ψυχές των ανθρώπων.
Από την εποχή του ρωμαίου αυτοκράτορα Κωνσταντίνου Α΄  (Φλάβιος Βαλέριος Κωνσταντίνος) καθιερώνεται ο χριστιανισμός ως  η επίσημη θρησκεία της αυτοκρατορίας και η έναρξη των διωγμών, βασανιστηρίων και δολοφονιών κατά όποιου δεν προσκυνούσε τα ιερά και τους αγίους της νέας θρησκείας….
Συγκάλεσε την πρώτη Οικουμενική Σύνοδο της Νίκαιας την πλέον καθοριστική δια την μετέπειτα εξέλιξη της Παγκόσμιας Χριστιανικής Εκκλησίας.


O Λoύκιος Καίλιος (ή Καικίλιος) Φιρμιανός Λακτάντιος ήταν ο χριστιανός  ρήτορας και δάσκαλος του Κρίσπου γιου του Κωνσταντίνου από τον οποίο μαθαίνουμε για τα οράματα του Κωνσταντίνου όπως το εν τούτω νίκα και τις συνομιλίες του με τον Χριστό…!!!
(παρά τις δολοφονίες που είχε διαπράξει και μέσα στην οικογένεια του).
Ο Λακτάντιος έγινε προστατευόμενος του Κωνσταντίνου καθώς έγραψε και την βιογραφία του.. Έγραψε επίσης ότι κατά την χιλιετή βασιλεία οι δίκαιοι θα κάνουν πολλούς απογόνους, τα ουράνια σώματα θα λάμπουν επτά φορές περισσότερο απ' ότι σ' αυτό τον κόσμο, τα βουνά θα στάζουν μέλι, θα υπάρχουν ποτάμια κρασιού και γάλακτος, τα ζώα θα πάψουν να είναι σαρκοφάγα, δεν θα υπάρχει ανάγκη για εμπόριο ή γεωργία, κι ακόμη δεν θα χρειάζεται να βάφουμε το μαλλί των προβάτων, γιατί τα πρόβατα θα έχουν διάφορα χρώματα…........
Μέσα από την συγγραφή του τον αποκάλεσαν και Χριστιανό Κικέρωνα..
Όπως και άλλοι συγγραφείς δεν ανέφεραν πουθενά κάτι αρνητικό για τον αυτοκράτορα και την πολιτική του. Οι πόλεμοι, οι λεηλασίες και οι διωγμοί των μη χριστιανών γίνονταν με την βοήθεια του Θεού και χριστιανοί στρατιώτες διακρίνονταν στο πεδίο της μάχης διότι ο Θεός των χριστιανών χάριζε στρατιωτικές νίκες στους αυτοκράτορες…
(αυτό φυσικά ισχύει και για τις υπόλοιπες θρησκείες)!!Κατασχέσεις  περιουσιών γίνονταν καθημερινά σε όλη την αυτοκρατορία σε όποιον δεν προσκυνούσε  ώστε να ελαφρύνει λίγο την αιματοχυσία που βάραιναν τα χέρια των αυτοκρατόρων του Βυζαντίου.
Πάρα πολλοί ¨δήμιοι¨ των αυτοκρατόρων που βοηθούσαν στην πολιτική του Βυζαντίου και του χριστιανισμού καθιερώνονταν αρκετές φορές ως επίσκοποι και έπειτα ως άγιοι για την συνεισφορά τους στο έργο του χριστιανισμού..
Επίσης υποχρεούταν κάθε πιστός να συνεισφέρει οικονομικά στην εκκλησία και στους επισκόπους και για την νέα ανοικοδόμηση χριστιανικών ναών.  Συνηθίζονταν βέβαια να ανοικοδομούνται ναοί επάνω στους παλαιούς των άλλων θρησκειών χρησιμοποιώντας τα ίδια υλικά, καταστρέφοντας έτσι πολλούς αρχαίους ναούς κυρίως στην Ελλάδα ώστε να μη θυμίζει τίποτα τους παλαιούς θεούς και θρησκείες μη τυχόν  και αλλαξοπιστήσουν και επαναστατήσουν κατά της χριστιανικής αυτοκρατορίας
Ο ορισμός του μίσους κατά των Ελλήνων είχε ξεκινήσει με μεγάλες σφαγές από τους εβραίους χριστιανούς…
Από το 38 μΧ.  οι εβραϊκές κοινότητες ανασυντάσσονταν και οργανώνονταν περιμένοντας την κατάλληλη ευκαιρία και την αδυναμία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας ώστε να πλήξουν οτιδήποτε Ελληνικό υπήρχε και να χρησιμοποιήσουν τον χριστιανισμό ως δούρειο ίππο μιας και η ιεραρχία της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας καταγόταν από την  ίδια ράτσα.Το 38 μΧ.  στην Αλεξάνδρεια σφαγιάστηκαν χιλιάδες Έλληνες από τις εξεγέρσεις χριστιανών  και  εβραίων και δεν υπήρξε καμία αντίδραση από την αυτοκρατορία καθώς ο αυτοκράτορας Κλαύδιος είχε εβραϊκή καταγωγή από την πλευρά της μητέρας του.
Το 116 μΧ. στην Κυρήνη της Λιβύης, στην Αλεξάνδρεια, στην Κύπρο και την Μεσοποταμία η  εξέγερση των εβραίων είχε ως αποτέλεσμα την γενοκτονία των Ελλήνων.   Περίπου ένα εκατομμύριο Έλληνες σφαγιάστηκαν σε εκείνες τις περιοχές. 
Οι εβραίοι είχαν ξεκινήσει την εξέγερση τους από την  Κυρήνη όπου ισοπέδωσαν και κατέσφαξαν καθετί Ελληνικό θέλοντας να ανοίξουν τον δρόμο για την μεγάλη Σιών.  
Από εκεί  θα ηγούνταν από τους συμπατριώτες τους στην Αίγυπτο όπου θα συναντούσαν εκεί και τους εβραίους της Μεσοποταμίας.
Για την Κύπρο η καταστροφή ήταν ολοκληρωτική από το 56 π.χ. καθώς ο Κάτων που είχε καταλάβει την Κύπρο  είχε κυριολεκτικά λεηλατήσει τους Κύπριους Έλληνες υποστηρίζοντας τους εβραίους..
Οι σύμμαχοι των ρωμαίων ήταν οι εβραίοι έμποροι… ο πληθυσμός των εβραίων όλο και αυξανόταν στην Κύπρο..
 Ο Δίων ο Κάσσιος αναφέρετε στην σφαγή των Ελλήνων  στο έργο του Βίοι Αυτοκρατόρων..

Ο ιστορικός Άγγλος Edward Gibbon στο έργο του The History of the Decline and Fall of the Roman Empire  (η Ιστορία της παρακμής και της πτώσης της Ρωμαϊκής Αυτοκρατορίας) αναφέρει στο βιβλίο του:
«Η ανθρωπότητα μένει έκπληκτη από το φοβερό κακούργημα των εβραίων εναντίων των ανυποψίαστων Ελλήνων οι οποίοι τους θεωρούσαν φίλους…
Οι εβραίοι πρόδωσαν τους Έλληνες και έσφαξαν 220.000 Έλληνες  στην Κυρηναϊκή( Λιβύη )  και 240.000 Έλληνες στην Κύπρο, καθώς και ένα μεγάλο τμήμα του Ελληνικού πληθυσμού στην Αίγυπτο.  
Πολλά από τα θύματα πριονίσθηκαν στα δυο από τους εβραίους σύμφωνα με την παράδοση που είχε επικυρώσει ο Δαυίδ για εκτέλεση.. κατά τις σφαγές των Ελλήνων  οι εβραίοι καταβρόχθιζαν τις σάρκες των νεκρών, έπιναν το αίμα τους και κατέστρεφαν τα εντόσθια…»
( Edward Gibbon ιστορικός 1737 – 1794 )

Έπειτα από αυτά τα γεγονότα  εδραιώθηκαν στην αυτοκρατορία πολλοί εβραίοι και με την κατάρρευση της ρωμαϊκής αυτοκρατορίας  αναδύθηκε η Βυζαντινή αυτοκρατορία όπου οι εβραίοι είχαν πάρει  μεγάλες θέσεις στην νέα αυτοκρατορία και κινούσαν τα νήματα μέσω της θρησκείας και της παιδείας. Όσοι δεν πίστευαν στον χριστιανισμό θεωρούνταν ειδωλολάτρες… άλλη μια ΠΡΟΠΑΓΑΝΔΑ είχε ξεκινήσει..  


Την εποχή της ακμής του Βυζαντίου απαγορεύτηκε κάθε γνώση και βιβλίο που δεν προέρχονταν από την χριστιανική αυτοκρατορία. Το περισσότερο μέρος της ιστορίας σβήστηκε, θάφτηκε και λεηλατήθηκε.
 Παρέμεινε  όμως στα μυαλά μερικών ως μύθος. Η  ιστορία ξαναγράφεται και αντιγράφεται προς συμφέρον των εβραιοσιωνιστών. 
Μέχρι και ονόματα και ήρωες αντικαθιστούνται από εβραϊκά ονόματα, αλλά δεν μπόρεσαν να σβήσουν της μνήμες από τις ψυχές των Ελλήνων όπου είχαν διαδώσει ιστορία και πολιτισμό σε όλα τα πέρατα της γης και έτσι το όνειρο τους για το ολοκαύτωμα της Ελληνικής ψυχής έμεινε ανεκπλήρωτο έως τώρα…


Και για να μην ξεχνάμε πριν περάσουμε στον Μεσαίωνα:

+

Διατάσσουμε όλα τα ιερά και οι ναοί τους (των Ελλήνων), όσα βρίσκονται ακόμη άθικτα, να καταστραφούν με διαταγή των τοπικών αρχών και να εξαγνιστούν με την ύψωση του σημείου της σεβαστής χριστιανικής θρησκείας. Αν με επαρκείς αποδείξεις ενώπιον ικανού δικαστή εμφανιστεί κάποιος που έχει παραβλέψει αυτόν τον νόμο, θα τιμωρηθεί με την ποινή του θανάτου”. (Αυτοκράτορες Θεοδόσιος και Βαλεντιανός προς Ισίδωρον, Έπαρχο Πραιτωρίου, 14 Νοεμβρίου 435 μΧ.)


“Να κλείσουν όλοι οι ναοί σε όλες τις πόλεις και σε όλους τους τόπους της οικουμένης. Αν κάποιος με οποιαδήποτε δύναμη παραβεί (αυτόν τον νόμο) θα τιμωρηθεί με αποκεφαλισμό“.  (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11 : αυτοκράτωρ Κωνστάντιος Α’ προς Ταύρο. Έπαρχον του Πραιτωρίου, Δεκέμβριος 534 μΧ.)

Τέτοιου είδους πράξεις (λατρεία των ελλήνων θεών) αν εξακολουθούν να συμβαίνουν (ή καταγγελθεί ότι συμβαίνουν) ακόμη και σε κάποιο λιβάδι ή σπίτι, το λιβάδι ή το σπίτι αυτό θα προσαρτηθεί  στο ταμείο των ιεροτάτων ανδρών (δηλαδή των Ιερέων της Χριστιανικής Εκκλησίας) ενώ ο ιδιοκτήτης τους, που έδωσε τη συγκατάθεσή του να μιανθεί ο τόπος, θα αποπεμφθεί από το (οποιοδήποτε) αξίωμά του, θα χάσει την περιουσία του και αφού υποστεί βασανισμό με μεταλλικά όργανα, θα οδηγηθεί σε διαρκή εξορία”. (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.8,αυτοκράτορες Λέων και Ανθέμιος προς Διόσκουρον, Έπαρχο του πραιτωρίου. Παρεδόθη το 472 μΧ.)”.

Διατάσσουμε τους άρχοντές μας, αλλά και όσους διδάσκονται από τους θεοφιλέστατους επισκόπους, να αναζητούν σύμφωνα με το νόμο όλες τις περιπτώσεις ασέβειας υπέρ της Ελληνικής θρησκείας έτσι ώστε να μη συμβαίνουν, αλλά και αν συμβαίνουν να τιμωρούνται. Κανείς να μην έχει το δικαίωμα να κληροδοτεί με διαθήκη (περιουσίες) ή να χαρίζει με δωρεά οτιδήποτε σε πρόσωπα ή τόπους, που έχουν επισημανθεί ότι διαπράττουν την ασέβεια του Ελληνισμού. Όσα δίδονται ή κληροδοτούνται μ’ αυτόν τον τρόπο θα αφαιρούνται. Με την παρούσα ευσεβή νομοθεσία να διατηρηθούν σε ισχύ όλες οι τιμωρίες, με τις οποίες οι προηγούμενοι βασιλείς είχαν απειλήσει να τιμωρήσουν την Ελληνική πλάνη, με τις οποίες προσπαθούσαν (οι προγενέστεροι χριστιανοί βασιλείς) να διασφαλίσουν την Ορθόδοξη πίστη. (Ιουστινιάνειος Κώδικας 1.11.9 επίσης Β1,1,19 και Νομοκάνων 6,3. Ο συγκεκριμένος νόμος θεωρείται νομοθέτημα του Ιουστινιανού).Επειδή μερικοί συνελήφθησαν (αν και αξιώθηκαν το χριστιανικό βάφτισμα) διακατεχόμενοι την πλάνη των ανόσιων μυσαρών Ελλήνων, να διαπράττουν εκείνα που δικαιολογημένα εξοργίζουν τον φιλάνθρωπο Θεό μας, αυτοί θα υποβληθούν στην αντίστοιχη τιμωρία και μάλιστα με πνεύμα επιείκειας.
Αν επιμείνουν στην πλάνη των Ελλήνων, θα υποβληθούν στην εσχάτη των ποινών. Αν δεν έχουν αξιωθεί ακόμα το σεβαστό βάφτισμα, θα πρέπει να παρουσιαστούν στις ιερότατες εκκλησίες μαζί με τις συζύγους και τα παιδιά τους και μαζί με όλους του οίκου τους και να διδαχθούν την αληθινή πίστη των χριστιανών.
Αφού διδαχθούν και αποβάλουν την πλάνη που τους διακατείχε προηγουμένως, θα πρέπει να ζητήσουν το σωτήριο βάπτισμα. Διαφορετικά ας γνωρίζουν ότι αν παραμελήσουν να το κάνουν (να ζητήσουν μόνοι τους δηλαδή το σωτήριο βάπτισμα) δεν θα έχουν κανένα πολιτικό δικαίωμα ούτε θα τους επιτραπεί να είναι ιδιοκτήτες περιουσίας, ούτε κινητής ούτε ακίνητης.
 Θα τους αφαιρεθούν τα πάντα και θα εγκαταλειφθούν στην ένδεια και επιπλέον θα υποβληθούν στις έσχατες τιμωρίες. Θα παρεμποδίσουμε κάθε μάθημα που διδάσκεται από όσους πάσχουν από τη νόσο και τη μανία (μάθησης) των ανόσιων των Ελλήνων, ώστε προσποιούμενοι ότι διδάσκουν, να μη διαφθείρουν πια τις ψυχές των μαθητών τους με δήθεν αλήθειες.

 Αν φανεί λοιπόν κάποιος τέτοιος άνθρωπος και δεν τρέξει στις άγιες εκκλησίες μας μαζί με όλους τους συγγενείς και τους οικείους του, θα τιμωρηθεί με τις προαναφερθείσες ποινές.
 Θεσπίζουμε δε και νόμο, σύμφωνα με τον οποίο τα παιδιά, όταν είναι σε μικρή ηλικία θα πρέπει να βαπτίζονται αμέσως και χωρίς αναβολή, όσα δε είναι μεγαλύτερα στην ηλικία θα πρέπει να συχνάζουν στις ιερότατες εκκλησίες μας και να διδάσκονται τις θείες γραφές και τους θείους (εβραίο-βιβλικούς) κανόνες.

 Αφού δε εννοήσουν και αποβάλλουν την παλαιά (αρχαίο-Ελληνική) πλάνη, θα μπορέσουν να δεχθούν το βάπτισμα και στη συνέχεια να διαφυλάξουν την αληθινή πίστη των ορθοδόξων χριστιανών.
 Όσων δε έχουν κάποιο στρατιωτικό ή άλλο αξίωμα ή περιουσία μεγάλη και για να κρατήσουν προσχήματα(προσποιούμενοι τους πιστούς) ήλθαν ή πρόκειται να έρθουν να βαφτιστούν, αλλά αφήνουν τις γυναίκες τους και τα παιδιά τους και τα υπόλοιπα μέλη του οίκου τους μέσα στην Ελληνική πλάνη, διατάσσουμε να δημευθεί η περιουσία τους, να αποκλεισθούν από τα πολιτικά  δικαιώματά τους και να υποβληθούν σε αντάξιες τιμωρίες, αφού είναι φανερό, ότι πήραν το βάπτισμα χωρίς καθαρή πίστη.
 Θεσπίζουμε αυτούς τους νόμους για τους αλιτήριους Έλληνες”. (Ιουστινιάνειος κώδικας 1.11.10).
Απόσπασμα  από  το φιλοσοφούμεν γνησίως τε και ικανώς…

+

Η μεγάλη σφαγή και η λεηλασία, ψυχή τε και σώματι εφερε τον Μεσαίωνα από τους θρησκευτικούς νόμους .

Στον μεσαίωνα ο Χριστιανισμός ήταν η κύρια θρησκεία που κυριαρχούσε. Σε πιο μικρή κλίμακα  υπήρχαν οι εβραίοι, οι μουσουλμάνοι και άλλα  παρακλάδια διαφόρων θρησκειών…Ο Ρωμαιοκαθολικισμός με την βοήθεια του Χριστιανισμού ήταν οι καθιερωμένες  θρησκείες στην Ευρώπη κατά την διάρκεια του μεσαίωνα ενώ προτεστάντες, εβραίοι, μουσουλμάνοι και τυχόν άλλα παρακλάδια δεν αφανίστηκαν αλλά συντηρούνταν  με τα ψίχουλα της κυρίαρχης θρησκείας για το συμφέρον της αυτοκρατορίας…

Οι άνθρωποι τρίτης κατηγορίας  (όπως τους στιγμάτιζαν εκείνη την εποχή), δεν είχαν κανένα μέσο εκπαίδευσης.  Η δουλειά τους ήταν η ¨δουλεία¨ προς το συμφέρον των προυχόντων που βοηθούσαν την αυτοκρατορία και την θρησκεία οι οποίοι κρατούσαν τα ηνία της δουλείας με τον φόβο και τον θάνατο.. 
Ο πόλεμος ήταν το κύριο όπλο για τον εκφοβισμό μικρών και μεγάλων βασιλείων για να ενωθούν με την αυτοκρατορία και να υποταχθούν στην νέα θρησκεία μαζί με τον λαό τους. Πολλά βασίλεια λεηλατήθηκαν, καταστράφηκαν , και εξαφανίστηκαν ακόμη και από την ιστορία μαζί με τον λαό τους  αφήνοντας μόνο στάχτες στο πέρασμα της  αυτοκρατορίας. Μερικά από τα απομεινάρια αυτών τον λαών που αφανίστηκαν βρέθηκαν χάρη σε μερικούς ανθρώπους εκείνης της εποχής που τα έθαψαν καλά εν αγνεία της θρησκευτικής αυτοκρατορίας ...

Τα βασανιστήρια ήταν ο επόμενος φόβος για να υποταθούν οι λαοί στην θρησκευτική αυτοκρατορία.. όποιος δεν προσκυνούσε περνούσε από τα πιο βαριά και απίστευτα βασανιστήρια μέχρι τον θάνατο του. Πολλές φορές τα βασανιστήρια θεωρούνταν και ως ιερά.. μια θυσία για τον εξαγνισμό της ψυχής η οποία έλεγαν ότι είχε καταλειφθεί από δαιμόνια εφ’ όσον  δεν προσκυνούσε την νέα θρησκευτική αυτοκρατορία.

Η καθολική εκκλησία έψαχνε διαφόρους τρόπους βασανιστηρίων. Μοναχοί καλούνταν να εξαγνίσουν αυτές τις ¨αμαρτωλές¨ ψυχές με κάθε τρόπο που περνά από το χέρι τους… όσοι επιστήμονες της εποχής εκείνης δεν ακλουθούσαν τα λεγόμενα της νέας θρησκευτικής αυτοκρατορίας περνούσαν  από ιερά εξέταση, αφορισμό και  βασανιστήρια έως και τον θάνατο με αποτρόπαιους και φρικιαστικούς τρόπους…
 

Εβραίοι και μουσουλμάνοι έβρισκαν καταφύγιο στην αγκαλιά της Βρετανίας για να αποφύγουν τυχόν νέες μεταρρυθμίσεις και αλλαγές στα πιστεύω τους…
Ο Henry II  βασιλέας της Αγγλίας ήταν αυτός που είχε επιβάλει να γίνουν και οι διωγμοί και τα βασανιστήρια σε αιρετικούς.  Βέβαια δεν είχε επιβληθεί καμία  αυστηρή κατηγορία σε τυχόν εβραίους μετανάστες από το Ισραήλ, οι οποίοι είχαν εγκατασταθεί στην Αγγλία…όσο και αυτό να φαίνετε περίεργο είναι αληθές…
Πολλοί ισπανοί έφυγαν από την χώρα τους με φόβο για τυχόν δίωξη τους από την καθολική μοναρχία..

Ο Χριστιανισμός κυριαρχούσε στην Ευρώπη και με την βοήθεια του Ιουδαϊσμού σε μικρότερη κλίμακα η αυτοκρατορία ενδυνάμωνε όλο και περισσότερο.
 Οι Παγανιστές στην νότια Ευρώπη, τα βαλκάνια και τη βόρεια Ευρώπη είχαν αρχίσει να αφανίζονται..
Το Ισλάμ κυριαρχούσε κυρίως στην βόρεια Αφρική και σε  ένα μικρό μέρος της Ισπανίας.. υπήρχαν και άλλες θρησκείες οι οποίες χάθηκαν με το πέρασμα της αυτοκρατορίας. 


Κατόπιν ο χριστιανισμός άρχισε να διαιρείται σε Ρωμαιοκαθολική εκκλησία και Ανατολική Ορθόδοξη εκκλησία. Μετά την διαίρεση υπήρξαν πολλά αλλά παρακλάδια του χριστιανισμού και νέα δόγματα που επικρατούσαν σε πλευρές του πλανήτη όπως η Ορθόδοξη Κοπτική Εκκλησία στην Αίγυπτο και η Κέλτικη Εκκλησία κυρίως στην βόρεια Ευρώπη και πολλά άλλα δόγματα που άρχισαν να δημιουργούνται κρατώντας και φυλάσσοντας μυστικά ιερά μυστήρια και παραδόσεις των παλιών θρησκειών … (όπου μετά από καιρό πολλά δόγματα από αυτά αφαίρεσαν τα παλαιά ήθη και έθιμα των παλιών θρησκειών και ενώθηκαν με τις νέες θρησκείες).

Όλες οι θρησκείες είχαν μια και μοναδική καταγωγή…
  

Αυτό που εδραίωσε πάνω απ’ όλα αυτήν την αυτοκρατορία ήταν οι σταυροφορίες όπου λεηλάτησαν και έχυσαν ποτάμια από αίμα καταστρέφοντας και κλέβοντας λαούς  και αρχαίους ναούς, μόνο για να κλέψουν ένα κλεμμένο μυστικό….
δημιουργώντας τον μεγαλύτερο θρησκευτικό πόλεμο καθώς και οι αντίδικοι τους δεν ξεχώριζαν καθόλου από τους ιδίους.
 Έκαναν και αυτοί την δική τους ¨σταυροφορία¨  με ποτάμια αίματος όλοι στο όνομα του θεού τους και των αγίων τους ξερίζωσαν λαούς, αθώους ανθρώπους που δεν είχαν καμία ανάμιξη … αλλά και τότε όπως και τώρα αν δεν θέλεις να έχεις ανάμειξη με κάτι το οποίο δημιουργεί κάποιος και σου προσφέρει τότε είσαι με τον εχθρό του χωρίς να έχεις δικαίωμα λόγου….
Αν έχεις  διαφορετική σκέψη από τον βασιλιά, τις αυτοκρατορίες και  τους θεούς τότε είσαι ένας από τους  εχθρούς τους………


Τώρα είναι η σειρά για την παγκόσμια θρησκεία η οποία αναγεννιέται ξανά μαζί με την αυτοκρατορία στην γη… γνώριζαν εδώ και εκατοντάδες χρόνια πως θα έρθει αυτή η στιγμή ξανά…

Εδώ και δυο δεκαετίες οι θρησκείες διοργανώνονται και ετοιμάζονται για την στιγμή που θα τους δοθεί το σήμα από την αυτοκρατορία για την νέα παγκόσμια θρησκεία..

Προφητείες θα ξεπηδούν από το πουθενά από ένα ψέμα για να κινήσουν τον ανθρώπινο νου να ακολουθήσει για να σωθεί από τον ερχομό του αντίχριστου, τον οποίο έπλασαν οι ίδιοι για να καθοδηγεί τα πρόβατα εδώ και αιώνες σε μια σφαγή, αποκρύπτοντας κάθε τι αληθινό από αυτόν τον κόσμο, τον άλλον και τον έξω-κόσμο…

Οι τρεις πυλώνες της «Νέας Παγκόσμιας Τάξης» είναι η παγκόσμια οικονομία,  η παγκόσμια θρησκεία και η παγκόσμια κυριαρχία (κυβέρνηση) , όλα σε ένα…

Οι συνεδριάσεις και συναντήσεις για την παγκόσμια θρησκεία διοργανώνονται όλο και πιο συχνά. Η ένωση των θρησκειών και των παραδόσεων θα μπουν σε ένα καλούπι, έναν Μεσσία. Το μεγάλο θρησκευτικό μάζωμα έχει ξεκινήσει πολλά χρόνια πριν μέσα από τις εκκλησίες, τα θρησκευτικά ιδρύματα , από διάφορα δόγματα παγκοσμίως, από πολυεθνικές εταιρίες από ανθρώπους δήθεν ¨σοφούς¨ και φιλοσόφους  πνευματικούς που υπόσχονται ανάληψη και καθοδήγηση του πνεύματος και της ψυχής κλειδώνοντας την Ελευθερία της σκέψης σου πέρα από την πίστη του αληθινού εαυτού σου.

 Μέσα ακόμη και από την εκπαίδευση και την εκγύμναση σου ακόμη και  σε γυμναστήρια και ομαδικές συγκεντρώσεις διαδίδοντας μια ψευδή φλόγα και αφυπνίζοντας ένα λανθασμένο καθοδηγούμενο ¨είναι¨  , δημιουργώντας ένα καταστροφικό εγώ κλειδώνοντας το σε μια ψευδό-πραγματικότητα …..  
Κορυφαίοι στο είδος τους οι θρησκευτικές και πολιτικές σέχτες δημιουργώντας μια κοινωνία έτοιμη να κοινωνήσει…. 
Πολλές εκκλησίες στον κόσμο προσπαθούν ενωμένες να λάβουν τα πράγματα σε ένα άλλο επίπεδο σε συγκεκριμένες συγκεντρώσεις κάνοντας ¨λειτουργίες¨  δημοσίως διαβάζοντας τροπάρια από διαφορετικές θρησκείες όπως και έγινε σε παγκόσμια λειτουργία στις Η.Π.Α. όπου και διαβάστηκε το Κοράνι στο ευρύ κοινό …
Αυτό είναι ένα σχέδιο της συμμαχίας των θρησκειών θέτοντας σε λειτουργία τα ανθρώπινα δικαιώματα παγκοσμίως, πως δηλαδή  όλοι οι λαοί είναι ένα και πρέπει να έχουν μια κοινή πίστη.

Χριστιανοί, εβραίοι και μουσουλμάνοι κληρικοί θα διαβάζουν τα ιερά κείμενα απ’ όλες τις θρησκείες. Με αυτόν τον τρόπο θα δημιουργήσουν ένα πρότυπο συνεργασίας και δημιουργίας για την οικοδόμηση της Νέας Παγκόσμιας Θρησκείας..


Σε ένα κλειστό θρησκευτικό συνέδριο που διοργανώθηκε από την ισλαμική κοινότητα στην βόρεια Αμερική, έγινε αποδεκτή πρόσκληση και συμφωνία να ζητήσουν να προσευχηθούν οι χριστιανοί ηγέτες στο όνομα του Αλλάχ και να ζητήσουν την συχώρεση του διότι αυτός είναι ο πραγματικός θεός και το ίδιο να πράξουν και στην ισλαμική κοινότητα… η χριστιανική κοινότητα το επιβράβευσε λέγοντας πως πρέπει να γίνει κάθε δυνατή προσπάθεια για την ειρήνη και την αρμονία γιατί κινδυνεύουν οι ψυχές αυτού του κόσμου και πέρα από αυτόν εάν δεν έρθουν σε αρμονία όλες οι θρησκείες μαζί σε μια… αναφέροντας επίσης πως και ο ίδιος ο Ιησούς θα ήθελε να πράξουμε κατά αυτόν τον τρόπο και να γίνει κανόνας στις ζωές όλων….


Η παγκόσμια ελίτ θέλει να οδηγήσει τον κόσμο με πίστη σε μια παγκόσμια θρησκεία και σε έναν νέο Χριστό με βάση τις γραφές και τις νέες γραφές που θα δημιουργηθούν για να αναλάβουν τον έλεγχο παγκοσμίως μέσω της επιστήμης, νέων projects και ελεγχόμενων οικολογικών καταστροφών που θα γονατίσουν τον άνθρωπο και θα γίνει ένας νέος προσκυνητής ζητώντας λύτρωση από τα δεινά που θα του προσφέρουν…


Ο φόβος είναι η κύρια αρχή που προσπαθούν να προσφέρουν στον κόσμο για να λειτουργήσει μέσω της πίστης  για να γίνεις υποχείριο τους εκμεταλλεύοντας την ψυχή, το πνεύμα και την σάρκα σου… δεν θέλουν να σε αφανίσουν γιατί από εσένα ζουν εσύ είσαι η αιτία που υπάρχουν, εσύ είσαι ο δημιουργός τους και η εξέλιξη τους..
Οι θεοί δεν έχουν δούλους … αν είχαν δούλους δεν θα ήταν θεοί


Όταν θα ενωθούν όλοι οι λαοί κατά της παγκοσμιοποίησης τότε θα έχουν πετύχει τον στόχο τους υπέρ της παγκοσμιοποίησης, διότι προσδοκούν σε αυτή την ένωση των λαών και αυτός είναι ο λόγος που τότε θα μπορέσουν να σπρώξουν  τον άνθρωπο προς την ένωση όλων των πολιτισμών και θρησκειών κάτω από μια παγκόσμια υπερκυριαρχία..Έτσι οι  θρησκείες θα ενωθούν για χάρη της ειρήνης ώστε να παρουσιάσουν  την μια και μοναδική  θρησκεία που κυβερνά έτσι και αλλιώς όλες τις άλλες, για να σύρουν τον κόσμο αυτόν μαζί με την αυτοκρατορία σε μια παγκοσμιοποίηση και σε μια υποδούλωση ώστε να φτάσουν στην ψυχή…


Αυτό επίσης θα προσπαθήσουν να το πραγματοποιήσουν  μέσω του ρωμαιοκαθολικού πάπα έτσι όπως είχε γίνει και τότε έτσι και τώρα.. ένας νέος πάπας θα ορκιστεί ως ο ¨αρχηγός¨ της νέας παγκόσμιας θρησκείας δεν θα είναι ο λεγόμενος αντίχριστος απλώς άλλο ένα μεγάλο πιόνι στην σκακιέρα της αυτοκρατορίας… δεν υπάρχει ένας αντίχριστος.. υπάρχει μια αυτοκρατορία που δημιουργεί αυτό που αποκαλείς εσύ αντίχριστο ή όπως αλλιώς εσύ θέλεις  πές το…
Στα σχέδια τους είναι ο ερχομός ενός εξωγήινου αντίχριστου γι αυτό και η τρομολαγνεία που προσφέρουν στις κινηματογραφικές αίθουσες για εισβολή εξωγήινων φυλών… η οποία βρίσκεται ήδη εδώ.. και περιμένει την αράδα της από το άστρο της… πριν εμφανιστούν οι Αληθινοί Ελεύθεροι…..

 


Η αυτοκρατορία είναι αυτή που δημιούργησε την θρησκεία. Αυτή είναι  που γέννησε την αυταπάτη και πλάνη για να μπορέσει να κρυφτεί και χωνευθεί καλά στον νου και την ψυχή, ώστε να ξαναγεννηθεί και να καταστρέψει αυτό που αποκαλείς πίστη, δημιουργία, άνθρωπο-θεό , ψυχή ,το σύμπαν που σε έπλασε σαν όμοιο του και σου έδωσε την ίδια αξία με το ίδιο του το είναι σε έκανε ένα και το αυτό…. Αθάνατο υπαρκτό, αιώνιο , πάνω από πάρα πολλές πραγματικές πραγματικότητες και διαστάσεις …και όχι ψευδαισθήσεις όπως έχεις τώρα σε αυτήν την ψευδό-πραγματικότητα όπου νομίζεις  πως ζεις…  


Εάν είσαι Ουσία-Άνθρωπος-θεός* που Ρέει* αιώνια χωρίς Χρόνο*, Άρτιος* και Φωτεινός* Διαιρούμενος σε πολλαπλές πραγματικότητες σύμπαντα και διαστάσεις...  και εδώ και εκεί και μέσα σου τότε θα καταλάβεις που ακριβώς βρίσκεσαι και τι κρύβεται μέσα σου μέχρι να ολοκληρώσεις την Ζεύξη* του πραγματικού εαυτού σου… Είσαι γεννημένος Ελεύθερος…

Κωνσταντίνος Φανουράκης για την Ο.Ε.Α.Φ.


 Ο.Ε.Α.Φ.

Διαβάστε επίσης


ΣΥΝΕΧΙΖΕΤΑΙ...