Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2011

ΕΛΛΗΝΕΣ ΟΙ ΧΕΙΡΙΣΤΕΣ ΤΩΝ ΟΜΦΑΛΩΝ


 


Γράφει ο ΩΡΟΜΕΔΩΝ


Περιεχόμενα : ΥπερίωνΠΕΤΡΑΙΑ ΑΡΑΒΙΑ ΧΟΡΗΒΡΗΓΜΑ ΕΡΥΘΡΑΣ
ΝΑΥΤΕΣ – ΝΑΥΤΑΙΟΙ – ΝΑΥΑΤΑΥΟΙ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΕΣ – ΚΩΣ – ΚΛΕΟΠΑΤΡΑΣΕΙΡΙΟΣ – ΜΑΡΓΑΡΙΤΑΡΙΑ – ΕΡΥΘΡΑ ΚΟΡΑΛΛΙΑ – ΑΘΗΝΑ.

Έκαναν λοιπόν οι οβριοί  την μεγάλη εξυπνάδα να κατασκευάσουν την μεγάλη πυρηνική βάση  στην έρημο Νεγκέβ που βρίσκεται δίπλα στο Ρήγμα της Ερυθράς και στο Χορήβ, το οποίο Χορήβ είναι και ένα τσιγάρο δρόμος  απόσταση από την ΑΣΤΡΟΠΥΛΗ της ΥΕΜΕΝΗΣ.
Μήπως τελικά οι οβριοί θα την βρουν από τους μυστηριώδεις ΝΑΒΑΤΑΙΟΥΣ – ΑΒΑΤΑΙΟΥΣ τους μυημένους στα μυστήρια του Ηλίου Υπερίωνος και τοποτηρητές των Μινωιτών  ΦΑΡΑΩ στην περιοχή;


Το αγαπημένο νησί της Κλεοπάτρας ήταν η Κως. Όταν λοιπόν η βασιλική ναύς της Κλεοπάτρας απέπλεε από την Αλεξάνδρεια προς Κω, σίγουρα ανάμεσα στους επιβάτες της περιλαμβάνονταν και οι αινιγματικοί Ναβαταίοι οι οποίοι στην εποχή της ισχύος τους έλεγχαν την περιοχή από το ΜΑΝΤΑΙΝ  ΣΑΛΙΧ της Σ .Αραβίας μέχρι την Δαμασκό.
Εδώ έχουμε και ένα άλλο  περίεργο στοιχείο: την αφιέρωση της Κω ως   βακουφικό νησί στην Μέκκα και κατ’ αυτόν τον τρόπο την πλήρη προστασία της από τους Ναβαταίους, προσωρινά υποδυόμενους τους μουσουλμάνους.




Βρισκόμαστε σε μια εποχή όπου τα τρία Γεωγραφικά σημεία που σχηματίζουν την τιτανική γήινη πυραμίδα βρίσκονταν σε αναβρασμό:
Το πρώτο είναι το  ΡΑΜΑΠΟ στην Ιαπωνία (βλ. πρόσφατα γεγονότα Ιαπωνίας)
το δεύτερο είναι το τρίγωνο των Βερμούδων (βλ. τυφώνες, καταιγίδες κτλπ.)
και το τρίτο είναι το Χορήβ με το σχίσμα της Ερυθράς και την αστροπύλη του Άντεν.
Συμπτωματικά, στο Χορήβ όπου δρούσαν οι ΑΒΑΤΑΙΟΙ ,είχε προσγειωθεί ο ΠΕΡΣΕΥΣ για να σώσει την Ανδρομέδα την κόρη του ΚΗΦΕΩΣ.  Βέβαια οι ΑΒΑΤΑΙΟΙ-ΝΑΥΑΤΑΙΟΙ έχουν σχέση με την ΑΡΓΩ (ΝΑΥΣ) επομένως το Χορήβ της πέτρας της Ιορδανίας έχει ιδιαίτερη σχέση με την ΑΡΓΩ –ARG – ARK – Κιβωτό η οποία ελέγχετο από Έλληνες Αργοναύτες Οργιομύστες.
Αυτός ο Μυστικός Πανίερος Φύλαξ των Ελληνικών Μυστηρίων διατηρούσε, διατηρεί και θα διατηρεί  άσβεστο το Ελληνικό Φως στην Αίγυπτο, Σουδάν, Αιθιοπία, Ερυθραία, Σομαλία, Υεμένη, Σινά, Ιορδανία, Παλαιστίνη, Συρία, Κύπρο, Λίβανο,
 Ιράκ, Σ. Αραβία, Ομάν.





Αυτός είναι ο λόγος που οι οβραίοι έκαναν μια τρύπα στο νερό στην περιοχή παρά τις συνομωσίες τους και προσπάθεια τους να επιβληθούν.
Βέβαια στο Χορήβ προσπάθησε ο Μωυσής να μυηθεί στα Ελληνικά Μυστήρια του Σειρίου ( Ανεπιτυχώς ) και από εκεί έκλεψε την κιβωτό της διαθήκης της οποίας όμως την λειτουργίαν αγνοούν οι σιωνιστές.
Η Κιβωτός της Διαθήκης όμως είναι περιουσία της Αθηνάς – Ίσιδος της οποίας παιδιά αγαπημένα είναι οι Έλληνες. Μέσα της λέγεται ότι περιείχε (περιέχει) έμψυχους λίθους μετεωρόλιθους πεσόντες εκ του ουρανού.
( ΣΕΙΡΙΑΚΟΥΣ ΛΙΘΟΥΣ )



 
Εάν σ’ αυτό το σημείο αναλογιστούμε τον μετεωρόλιθο της  ΚΑΜΠΑ στην ΜΕΚΚΑ ότι στο Χορήβ υπήρχε (υπάρχει) ο ομφάλιος λίθος (αερόλιθος) που χρησιμοποιείτο για τα ηλιακά ταξίδια των ηρώων καθώς και το γεγονός ότι το Χορήβ συνδέεται με την Μέκκα από μια οροσειρά ενεργών ηφαιστείων, μπορούμε να συμπεράνουμε ότι ο ιερότερος τόπος των μουσουλμάνων ελέγχεται από τους ΕΨΙΛΟΝ.



Είδαμε λοιπόν ότι η ΑΘΗΝΑ και ο ΥΠΕΡΙΩΝ ελέγχουν την συγκεκριμένη περιοχή.
Η ματιά του Υπερίωνος όμως εισχωρεί έως τα βάθη της θαλάσσης και ποτίζει τα ερυθρά κοράλλια και τα μαργαριτοφόρα κοχύλια.
Τα μαργαριτάρια όσο και αν ακούγεται αυτό περίεργο οφείλουν την ζωή τους στον Σείριο και έτσι εξηγούνται οι μύθοι για το πώς το μαργαριτάρι χαρίζει την αθανασία.
Η ερωτευμένη με την Κω  Κλεοπάτρα έβαζε τις θεραπαινίδες της να κονιορτοποιούν μαργαριτάρια ώστε να διατηρείται νέα τρώγοντάς τα.




Για να επανέλθουμε όμως στου αερόλιθους και μετεωρόλιθους πρέπει να υπενθυμίσουμε ότι όλοι αυτοί οι ομφάλιοι λίθοι αποτελούσαν (αποτελούν) μέρη ενός ευρύτερου πλέγματος ομφάλιων λίθων που άλλοτε μπορούν να λειτουργούν μεμονωμένα και άλλοτε αλληλοσυμπληρούμενα για επίτευξη μεγαλυτέρων ενεργειών και αποτελεσμάτων.

Επομένως η κλοπή της κιβωτού της Διαθήκης από τους οβριούς  από μόνη της δεν μπορεί να επιφέρει πλήγμα στους Έλληνες γιατί ακόμη και αν κατορθώσουν οι σιωνιστές να κατανοήσουν και να λειτουργήσουν τους συγκεκριμένους λίθους, αυτοί από μόνοι τους ή δεν θα λειτουργήσουν λόγω της υπάρξεως του πλέγματος των ομφαλών ή αν λειτουργήσουν θα έχουν πενιχρά αποτελέσματα.



Για να επανέλθουμε όμως στην αγαπημένη Κω και της σύνδεση της με το Χορήβ θα παρουσιάσουμε ακόμη ένα πρόσωπο που συνδέει τους δυο τόπους: τον Απόστολο Παύλο.
Ο Παύλος η Σαύλος είναι ηρωδιακός πρίγκιπας, εγγονός της Σαλώμης Α΄ αδελφής του Ηρώδη του Μεγάλου, Άραβας Ιδουμαίος από τον προπάππου του και Άραβας Ναβαταίος από την προγιαγιά του, με άλλα λόγια δεν ήτο οβριός άσχετο για λόγους τακτικής έκανε περιτομή.
Ο Παύλος λοιπόν μυήθηκε και αυτός για τρία ( 3 ) έτη  στα μυστήρια της Αθηνάς και του Υπερίωνος στο Χορήβ  της Πέτρας και η περίοδος αυτή της ζωή του ήταν η ευτυχέστερη κάτι που υπαινίσσεται προς Φιλιππισίους Επιστολή του.




Η σύνδεση με την Κω είναι ότι πέρασε και από αυτήν την νήσο όχι τελικά για να επισκεφτεί την ιουδαϊκή κοινότητα της Αλάσσαρνας αλλά για κάποιον άλλον αδιευκρίνιστο λόγο.
Αξιοσημείωτο είναι ότι και οι δυο προφήτες που δεν έχουν κοιμηθεί ακόμα, δηλαδή ο Ηλίας και ο Ενώχ πέρασαν και αυτοί από τρία έτη έκαστος στο Χορήβ της Πετραίας Αραβίας των Ελλήνων Οργιομύστων ΝΑΥΑΤΑΙΩΝ – ΑΒΑΤΑΙΩΝ – ΑΡΓΟΝΑΥΤΩΝ.
Και ζήσαμε εμείς καλά και η αγαπημένη μου Κως καλύτερα, παρέα με τον ΑΛΙ-ΜΠΑΜΠΑ τους 40 κλέφτες του και παραδίπλα τον Αλαντίν με το λυχνάρι του και τον ΣΕΒΑΧ ( ΣΙΒΑ) τον θαλασσινό να πραγματοποιεί πτήση μικρής διελεύσεως
και υψηλής ταχύτητος πάνω από το ρήγμα της Ερυθράς θαλάσσης με κατεύθυνση την πυρηνική βάση των οβριών στην ΝΤΕΜΟΝΑ ΤΗΣ ΝΕΓΚΕΒ ώστε να την κονιορτοποιήσει και να την καταποντίσει πιο βαθιά και από την ΝΕΚΡΑ ΘΑΛΑΣΣΑ.





            ΠΗΓΕΣ: 1) ΘΕΟΔΩΡΟΥ ΑΞΙΩΤΗ : Αναζητώντας την χαμένη κιβωτό.                   
                                                                         Εκδόσεις Σμυρνιωτάκη
 

                           2) ΒΑΣΙΛΙΟΥ ΧΑΤΖΗΒΑΣΙΛΕΙΟΥ: Η ιστορία της Νήσου Κω
                        
                           3) ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΠΑΛΑΝΟΥ : ΚΘΟΥΛΟΥ. 
      
                           4) ΑΡΑΒΙΚΑ ΠΑΡΑΜΥΘΙΑ

                           5) Προσωπικές συνδέσεις και συμπεράσματα βασισμένα στις 
                               παραπάνω πηγές και όχι μόνο.


                           6) ΙΩΑΝΝΟΥ ΦΟΥΡΑΚΗ : ΤΑ ΠΡΟΜΗΝΥΜΑΤΑ ΤΩΝ
                                                                          ΔΕΛΦΩΝ.
                                                                          ΕΚΔΟΣΕΙΣ ΤΑΛΩΣ.Φ.                         
                                
     
  

 ΩΡΟΜΕΔΩΝ 





Ο.Ε.Α.Φ.