Σάββατο, 5 Νοεμβρίου 2011

"O Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε"Στην Αργεντινή διέφυγε ο Χίτλερ σύμφωνα με τους συγγραφείς ενός βιβλίου για τον δικτάτορα. Υποστηρίζουν ότι έχουν αδιάψευστα στοιχεία. Οξύτατες αντιδράσεις (Pics) Ο Αδόλφος Χίτλερ δεν αυτοκτόνησε. Όλα ήταν μια σκηνοθεσία. Διέφυγε στην Αργεντινή όπου μαζί με την Εύα Μπράουν έζησε μέχρι τα βαθιά γεράματα.
 Τα αποδεικτικά στοιχεία της αυτοκτονίας του τυράννου ήταν ελλιπή και πως στην πραγματικότητα εκείνος και η Εύα Μπράουν πήγαν το 1945 στην Αργεντινή και ξεκίνησαν μια καινούρια ζωή.
 Αυτό ισχυρίζεται ένα νέο βιβλίο με τίτλο "Grey Wolf: The Escape Of Adolf". Συγγραφείς του βιβλίου οι Gerrard Williams και Simon Dunstan οι οποίοι εικάζουν ότι το ζευγάρι έκανε μια νέα αρχή στα τέλη του Δευτέρου Παγκοσμίου Πολέμου σε ένα ναζιστικά ελεγχόμενο θύλακα της φασιστικής τότε Αργεντινής.


Μάλιστα οι δυο συγγραφείς ισχυρίζονται ότι το ζευγάρι απέκτησε δύο κόρες πριν από το θάνατο του Χίτλερ σε ηλικία 73 ετών το 1962.
 Ο Williams δήλωσε στο Sky News "Δε θέλαμε να ξαναγράψουμε την ιστορία, αλλά τα αποδεικτικά στοιχεία που ανακαλύψαμε σχετικά με τη διαφυγή του Χίτλερ είναι πολύ ισχυρά για να τα αγνοήσουμε" και πρόσθεσε "Δεν υπάρχουν ιατροδικαστικά στοιχεία για το θάνατο του Χίτλερ και της Μπράουν και οι ιστορίες από αυτόπτες μάρτυρες για τη ζωή τους στην Αργεντινή είναι συναρπαστικές" προσθέτει.
 Δεν είναι, όμως, η πρώτη φορά που φημολογείται ότι ο Χίτλερ απέδρασε στην Αργεντινή. Το 2003 ο Abel Basti ισχυρίστηκε το ίδιο στο βιβλίο του "Hitler In Argentina".

Εκείνος ισχυριζόταν ότι ο Χίτλερ και η Εύα Μπράουν κατέφυγαν στην Αργεντινή με υποβρύχιο και έζησαν για πολλά χρόνια στην περιοχή του San Carlos de Bariloche, ένα τουριστικό θέρετρο και παράδεισος για τους λάτρεις του σκι, γύρα στα 1.000 μίλια από το Buenos Aires.
 Ιστορικοί όπως ο Walters, ο οποίος έχει μελετήσει επισταμένα την ιστορία της ναζιστικής Γερμανίας και έχει γράψει πολλά βιβλία για τον πόλεμο, χαρακτηρίζουν "γελοίους" τους ισχυρισμούς του βιβλίου, το οποίο θεωρεί ότι βασίστηκε σε αμφιβόλου αξιοπιστίας δευτερογενείς πηγές.


"Η θεωρία ότι ο Χίτλερ επέζησε, έρχεται σε πλήρη αντίθεση με έρευνες δεκαετιών από επιφανείς ιστορικούς και τις υπηρεσίες πληροφοριών. Οι δύο συγγραφείς θα έπρεπε να ντρέπονται γι’ αυτά που γράφουν. Είναι απλά απίστευτο ότι βρέθηκαν εκδότες για να τυπώσουν αυτό το βιβλίο. Το βιβλίο δεν έχει καμία ουσία και υπηρετεί απλά τη φαντασία σε όσους ασχολούνται με θεωρίες συνωμοσίας, που δεν έχουν καμία σχέση με την ιστορική έρευνα. Τα στοιχεία που υπάρχουν αναφορικά με την αυτοκτονία του Χίτλερ είναι αδιάσειστα" λέει χαρακτηριστικά.


topeiraxtiri.blogspot.


Το  συναρπαστικό ντοκυμαντέρ του δημοσιογράφου Alex Jones με ελληνικούς υπότιτλους: Endgame: blueprint for global enslavement. To "Endgame" είναι το τελικό αποτέλεσμα πολυετούς έρευνας πάνω σε ιστορικά ντοκουμέντα που εξηγούν γιατί οι ηγέτες αυτού του κόσμου είναι μανιακοί με τον απόλυτο έλεγχο, της κατακυρίευσης και της σκλαβιάς της ανθρωπότητας, χειριζόμενοι τρομαχτική ισχύ για χάρη μόνο της ισχύoς, συγκεντροποιώντας την εξουσία σε ένα αδυσώπητο παγκόσμιο κυβερνητικό σύστημα, και επιδιώκοντας την "τελική λύση τους" για παγκόσμιο πληθυσμιακό αποδεκατισμό. Το "Endgame" ξεσκεπάζει το μακροπρόθεσμο σχέδιο των ελιτιστών και εξηγεί γιατί θα είναι ένας εφιάλτης για το υπόλοιπο της ανθρωπότητας εκτός και εάν ξεσηκωθούμε τώρα και πολεμήσουμε ενάντια στα συστήματα του ελέγχου τα οποία σχεδιάστηκαν για να μετατρέψουν εμάς και τον πλανήτη μας σε ένα πλανήτη φυλακή. Ξεσκεπάζονται ανοιχτά η λέσχη Μπίντερμπεργκ, οι Ροκφέλερ και οι Ροθτσιλντ, η Ευγονική, ο μετανθρωπισμός, και τα εγκλήματα των τυράννων και της ελιτ διαμέσου των αιώνων. www.infowars.com ΠΡΟΣΟΧΗ!!! Η ΤΑΙΝΙΑ ΠΕΡΙΕΧΕΙ ΚΑΠΟΙΕΣ ΦΡΙΧΤΕΣ ΕΙΚΟΝΕΣ ΚΑΙ ΣΚΛΗΡΗ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. ΔΕΝ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΡΑΚΟΛΟΥΘΗΘΕΙ ΑΠΟ ΠΑΙΔΙΑ Η ΑΝΗΛΙΚΟΥΣ«