Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2011

Μυστήρια πλάσματα και τέρατα


Τον τελευταίο καιρό όλο και αυξάνονται οι εμφανίσεις μυστήριων και τρομακτικών πλασμάτων πολλά είναι πέρα από την φαντασία μας ..
Ένα είναι σίγουρο όλα οδηγούν στο συμπέρασμα πως πρόκειται για πείραμα είτε αυτό έγινε από ανθρώπους του 21ο αιώνα  στην γη η από κάποιους εκτός γης  ,
ή σε κάποιον άλλον αιώνα  όπως μπορούμε να δούμε και στην μυθολογία-ιστορία όλων των πολιτισμών της γης.

Ας δούμε μερικά βιντεο σε ένα μικρό αφιέρωμα για τα μυστήρια πλάσματα του πλανήτη μας

Ας ξεκινήσουμε με ένα πρόσφατο ..
Ένα μεταλλαγμένο χοιρίδιο με ανθρώπινο κεφάλι βρέθηκε αυτόν τον Αύγουστο στην Γουατεμάλα!
Οι χωρικοί κατηγορούν τους εξωγήινους για την αλλόκοτη εμφάνιση του γουρουνιού που γεννήθηκε στην νότια Αμερική σε ένα απομακρυσμένο χωριό της Σαντα Κρουζ το el chol.
Οι κάτοικοι του χωριού έχουν αποφανθεί ότι το περίεργο ανθρώπινο κεφάλι του χοίρου είναι έργο εξωγήινων από το διάστημα διότι την νύχτα της γέννησης του είδαν παράξενα φώτα να αιωρούνται στον ουρανό.








Τον Ιούλιο του 2011 , ένας άνδρας ο Juneau County στο Ουισκόνσιν Η.Π.Α. υποστήριξε ότι βρήκε ένα άτριχο, μυστηριώδες πλάσμα στην άκρη της εθνική οδού λίγο έξω από Elroy.
Ήταν απλά ένα άρρωστο ζώο;  ή κάτι άλλο;
Μια παρέα παιδιών καθώς και πολλοί άλλοι πολίτες  υποστηρίζουν πως έχουν δει στην γειτονιά τους ένα παρόμοιο  περίεργο πλάσμα, ο Shane Turner το περιέγραψε με κεφάλι αρουραίου και με σώμα αλεπούς είχε κυνόδοντες μεγάλους και πολύ μεγάλα δάχτυλα.
Ο Casey McNamara το είδαν μαζί με την οικογένεια του στην άκρη του δρόμου τρομαγμένοι..
Ο Ciara Neeb γνωστός παίκτης του μπέιζμπολ δήλωσε πως  έτρεξε γρήγορα σε  κοντινή απόσταση  για να το δει πριν χαθεί στο δάσος, του φαίνονταν πολύ περίεργο ήταν κάτι που δεν είχε ξαναδεί ποτέ….
 Jeff Potter ο οποίος βρήκε το νεκρό ζώο στο Elroy εξακολουθεί να έχει το ζώο  στην κατάψυξη του, ώστε να διατηρηθεί για να το παραδώσει σε έναν φίλο του επιστήμονα για να κάνει γίνει εξέταση DNA για να καθορίσει ακριβώς τι ζώο είναι.
Οι έρευνες εξακολουθούν να γίνονται για το δεύτερο περίεργο ζώο που έχει τρομοκρατήσει την κοινότητα στο Elroy.

-
-
-
-
-
Σύμφωνα με δημοσιεύματα, κάποια άτομα νεαρής ηλικίας  εντόπισαν το πλάσμα να σέρνεται έξω από μια σπηλιά, στην πόλη της Cerro Azul βόρεια της πόλης του Παναμά.
Από τον τρόμο τους το ξυλοκόπησαν μέχρι θανάτου με πέτρες και ξύλα πιστεύοντας ότι θα τους επιτεθεί , και μετά το τράβηξαν βίντεο για να το δείξουν και σε άλλους για να τους πιστέψουν.
Το τέρας  φαίνεται άτριχο και ελαστικό στις εικόνες πολλοί λένε πως πρόκειται για φάρσα αλλά πολλοί άλλοι το παρομοιάζουν με το τέρας του Montauk που θα δείτε παρακάτω…



-
-
-
-
-
Στο Montauk, της Νέα Υόρκης  12 Ιουλίου 2008η Jenna Hewitt 26 ετών και τρεις φίλοι της
Βρήκαν ένα πλάσμα στην παραλία  Ditch Plains νεκρό άτριχο με κεφάλι σαν γερακιού η ας πούμε πουλιού καλύτερα με πολύ κοφτερά δόντια και νύχια.
Κατόπιν έγινε μεγάλο θέμα καθώς δημοσιεύτηκε με άρθρο και φωτογραφία στην εφημερίδα  The Independent στις 23 Ιουλίου 2008,  και ακλούθησαν μετά πολλές συνεντεύξεις και συζητήσεις σε εκπομπές στα τοπικά κανάλια…
Παλαιοντολόγοι   διαψεύδουν πως πρόκειται για κάποιο άγνωστο ζώο και θεωρούν πως είναι ένα σκοτωμένο και βασανισμένο ρακούν….
Από τότε οι ιστορίες αυξάνονται με νέα τέρατα και μυστήρια πλάσματα παρόμοια με το τέρας του  Montauk.

-
-
-
-
-
-
-
-
Αυτό το πλάσμα βρέθηκε από ένα ζευγάρι "περιπατητές με τον σκύλο τους  βόρεια της λίμνης Οντάριο. Οι καναδικοί κοινότητα έχει δώσει μεγάλοι σημασία στο γεγονός και το  ζευγάρι   που το ανακάλυψε και φωτογράφισε εργάζονται στην καναδική ομοσπονδιακή κυβέρνηση ως νοσηλευτές..
-
-
-
-
Τουρκιά γεννήθηκε αρνί με ανθρώπινο πρόσωπο 




 -
 -
 -
Παρακάτω θα δείτε ακομα μερικά βίντεο που κυκλοφορούν στον διαδικτυακό χώρο
Αλήθεια ή απάτη ;;;;;;; ......τα συμπεράσματα δικά σας



 -
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-
-