Παρασκευή, 9 Σεπτεμβρίου 2011

NASA SOHO και Stargates B΄

Ion Maggos miastala.com
Τι με νοιάζει εμένα για τα Stargates εάν υποθέσουμε ότι υπάρχουν κιόλας ? Αφού έχω τα γνωστά σε όλους μας προβλήματα με το Μνημόνιο, το ξεπούλημα της χώρας, τις «αποκαλύψεις» του Wikileaks και επιπλέον τους μετανάστες (sic). Έτσι θα αντιδράσει ο μέσος Έλληνας αναγνώστης διαβάζοντας και μόνο την λέξη Stargates ! Και μιλάω για έμψυχο αναγνώστη, γιατί οι Οργανικές Πύλες, οι έχοντες ερπετικά συμβιωτικά, τα υβρίδια ανθρώπων και τα MK/kids θα οχυρωθούν ΠΙΣΩ από την Κατευθυνόμενη ΛΟΓΙΚΗ τους και θα αρχίσουν το κεραυνοβόλημα, θα ασχολούνται με ασημαντότητες ενώ ο πολιτισμός τους, άρχισε ήδη, να πέφτει στα κεφάλια τους!

Ευπρόσδεκτα είναι όλα τα ανόργανα και ενόργανα όντα,

μέσα στην Τερατώδη αυτή Διατροφική Αλυσίδα που ονομάζουμε Δημιουργία!

Θεωρείτε ότι δεν διέπομαι από αγάπη, η ότι σας βρίζω? Τυπική αντανακλαστική αντίδραση (πάτημα κουμπιού), καμιά σχέση με την πραγματικότητα.

Τέλος πάντων ας δούμε το θέμα μας, για όσους θέλουν να συνεχίσουν να διαβάσουν.

Πριν συνεχίσεις διάβασε το Α μέρος και δες το άλμπουμ των φωτογραφιώνSunCruiser η Ονομασία και η Ουσία
Ο όρος SunCruiser δημιουργήθηκε από την Elizabeth Edwards  στον ιστότοπο της που δεν υπάρχει πλέον, μια πολύ ιδιαίτερη γυναίκα και εξαιρετική επιστήμονα που φυσικά θάφτηκε από το κατεστημένο. Τα Suncruiser είναι δύο, και είναι κατάλοιπα ενός άλλου παλιού αστροστόλου που έχουν υποστεί πειρατεία.  Πολλοί ερευνητές UFO (ATIA στα Ελληνικά), έχουν δημοσιεύσει διάφορες εικόνες από το διαστημόπλοιο SOHO που δείχνουν ανώμαλα αντικείμενα στην τροχιά του Ηλίου.

Σύμφωνα με τον φυσικό Nassim Haramein αυτά τα αντικείμενα είναι εξωγήινα διαστημόπλοια που έρχονται στο ηλιακό μας σύστημα με stargates χρησιμοποιώντας τον Ήλιο. Είναι γνωστά σαν “Suncruisers”, αλλά η NASA συστηματικά τα καλύπτει με την εξήγηση ότι είναι “imagery compression artifacts”.

Μόνο όταν οι ερευνητές Ron Stewart και Ron Nussbeck ανέπτυξαν μια τεχνολογία που ενισχύει και καθαρίζει τις εικόνες του SOHO, φάνηκε ότι δεν είναι ελάττωμα της ψηφιακής εικόνας, αλλά όντως αντικείμενα μεγέθους Γης στον Ήλιο.

Το suncruiser έχει μήκος 42.000χλμ, ενώ η περίμετρος της Γης είναι 40.000χλμ.

Αναλύοντας πολλές φωτογραφίες μεταξύ του 2009 και το 2010 φαίνεται ότι το ένα από αυτά το 2 είναι σταθερό στο ΙΔΙΟ σημείο πάνω από έξι μήνες. Δείτε το βίντεο

Οι Παμπάλαιες Υπερλεωφόροι

We are not alone. The astronomers are wrong. The scientists are wrong. They are here, but we cannot see them because they hide. They hide…in plain sight. We are their servants, we are their slaves, we are their property….we are theirs. ROBERT MORNING SKY

Για δισεκατομμύρια χρόνια όλες οι εξωγήινες φυλές έχουν τεχνολογία Υπερδιαστατικής Φυσικής και εκμεταλλευόμενοι τις φυσικές υπερλεωφόρους του Γαλαξία και τους άλλους δρόμους ταξιδεύουν αναρίθμητα χρόνια. Ενώ εδώ οι ΜΑΙΜΟΥΔΕΣ ΤΗΣ ΕΔΕΜ όπως μας ονομάζουν οι Επικυρίαρχοι, χάρις στα τσιράκια τους, τους ανήκοντες στις Μυστικές Εταιρείες, δεν απογειώθηκαν για το πραγματικό διάστημα ποτέ !

Η τελευταία ευκαιρία ήρθε με τις 200 εξισώσεις του James Clerk Maxwell (13 June 1831 – 5 November 1879). Είναι πιο αργά από ότι νομίζεται. Σε λίγο ο κόσμος θα γνωρίσει το μεγαλύτερο λουτρό αίματος της ιστορίας με τον Γ παγκόσμιο πόλεμο. Θα υπάρξουν 1 δισεκατομμύριο νεκροί και 5 δισεκατομμύρια θα απαχθούν για τροφή των Επικυρίαρχων. Όχι αμέσως χάρις στα κουκούλια με τις βλέννες, αλλά μέσα σε χιλιάδες χρόνια. Η ώρα της ΣΥΓΚΟΜΙΔΗΣ του κοπαδιού της ανθρωποκαλλιέργειας έφτασε !
PESHMETEN 9

Η υπερλεωφόρος Peshmeten 9 των stargates χρησιμοποιείται εκατομμύρια χρόνια από τις βασίλισσες του Ωρίωνα και κάθε άλλου είδους φυλή. Όμως τρομεροί διαγαλαξιακοί πόλεμοι έχουν ξεσπάσει για τον έλεγχο της. Κατεβάστε τις στον υπολογιστή σας και ανοίξτε τις με ένα πρόγραμμα επεξεργασίας εικόνας (υπάρχουν εξαιρετικά free , όπως αυτο ΕΔΩ.   Κατόπιν ανοίξτε τες, και μεγεθύνετε τις, ελπίζω να αντιληφτείτε. Προσέξτε τις ενεργειακές σπείρες και τον σωλήνα στο κέντρο τους, όπου βέβαια φαίνονται.

Επίλογος

Τόσο σύντομα ? θα πείτε. Ναι, γιατί ενώ μπορώ να γράψω παρά πολλά, δεν θα μείνω στις κλασσικές εξηγήσεις των σκουληκότρυπων. Θα μπορούσα γράψω για το DNA και πως δημιουργεί βαρύτητα, λυγίζει Γαλαξίες, δημιουργεί stargates για Βασίλισσες του Ωρίωνα , εξωσκελετικά DNA των Βασιλισσών των Εντόμων, το χακιέριασμα του DNA μας για να μην ξεσπάσει (μετατρέποντας το «σκουπίδο» DNA σε 12 αλυσίδες) σε ψυχοκινητικό λύγισμα των Γαλαξιών, χρησιμοποιώντας την Χρυσή Τομή !!! Την μαύρη τρύπα δίπλα στον Ωρίωνα, το ερπετικό «αίμα» της Merkabbah και το λουρί της μάνας. Αλλά δεν θα το κάνω, προτιμώ να σας αφήσω να απολαύσετε τις φωτογραφίες !

The Meek Should Inherit The Earth, for

Only the Bold May Inherit The Stars

Τι άλλο να πω , δείτε λοιπόν προσεκτικά τις εικόνες και εύχομαι να καταλάβετε αυτό που καταλαβαίνω, και να Δ Ρ Α Σ Ε Τ Ε…

πως?

έτσι..!

Άσε το Χάος Να Βάλει Τάξη

Αν αρχίσεις να ζεις έξω από οριακούς κύκλους, ( διαδηλώσεις, διαμαρτυρίες, συγκεντρώσεις, κινήματα, ψηφίσματα..)

Αρχίσεις να χρησιμοποιείς την  Δύναμη του Ελεύθερου Ανοιχτού Συστήματος

Πάψεις να λειτουργείς με αυτοματισμό και συνέργεια

ΜΟΝΟ τότε θα βιώσεις την μαγεία του να είσαι ένας Κατεργάρης.
Απαιτείτε σύνδεση με msn η λογαριασμό email στο hotmail.com
για να δείτε τις φωτογραφίες.
https://skydrive.live.com/?cid=b7c87627138aa4c6&Bsrc=Photomail&Bpub=SDX.Photos&id=B7C87627138AA4C6%21357&sff=1Για περισσότερα επισκεφτείτε τo miastala.com