Δευτέρα 21 Μαρτίου 2011

Η μάχη του Λος Άντζελες 1942

Ένα σπάνιο ντοκουμέντο ανάμεσα στα χρονικά της ουφολογίας φαίνεται να είναι μια υπόθεση με Α.Τ.Ι.Α. όπου υπάρχει στρατιωτική εμπλοκή, και συνοδεύεται από πραγματικές φωτογραφικές αποδείξεις. Το γεγονός αυτό έλαβε χώρα πάνω από την περιοχή του Λος Άντζελες στις 25 Φεβρουαρίου 1942. Ένα γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α. αιωρούνταν πάνω από την πόλη, όπου και παρατηρήθηκε από εκατοντάδες άτομα.

Καθώς η Αμερική προσπαθούσε να συντονιστεί στους ρυθμούς της μετά από το συγκλονιστικό χτύπημα στο Περλ Χάρμπορ τον Δεκέμβριο του 1941, όπου υπήρξε μια αυξημένη αίσθηση ανασφάλειας και αγωνίας, οι ουρανοί παρακολουθούνταν συνέχεια. Τότε εθεάθη ένα γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α. προς την Καλιφόρνια, ξεσηκώνοντας τον στρατιωτικό και πολιτικό κόσμο. Η υπόθεση αυτή είναι γνωστή ως «The Battle of Los Angeles," και είναι μία από τις πιο σημαντικές υποθέσεις στην ουφολογία.

Hταν νωρίς το πρωί στις 2 του Φλεβάρη του 1942 όταν η ήχησαν οι σειρήνες για πρώτη φορά στην περιοχή του Λος Άντζελες και ολα τα φώτα έσβησαν. Πολλοί Αμερικανοί περίμεναν ένα άλλο κύμα των ιαπωνικών μαχητικών αεροσκαφών, και αυτό περίμεναν να δουν, καθώς εγκατέλειπαν τα σπίτια τους। Πόσο λάθος είχαν!!! Οι πρώτες αναγνωρίσεις του μεγάλου του Α.Τ.Ι.Α. θα γίνονται στο Culver City, και την Santa Monica.



Όλοι ήταν έτοιμη για σύγκρουση με τον εισβολέα . Όμως, αυτή η εισβολή δεν γίνετε από ιαπωνικά μαχητικά αεροπλάνα. Μόλις φωτίστηκε από τους προβολείς του 37ου Πυροβολικού της Ταξιαρχίας είδαν ένα γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α να αιωρείται στον ουρανό. Όλοι όσοι κοίταζαν προς τον ουρανό είχαν μείνει σοκαρισμένοι από το θέαμα ενός Α.Τ.Ι.Α. πάνω από την πόλη τους. Αμέσως στάλθηκαν στρατιωτικά αεροσκάφη για να το αναχαιτίσουν.






Λόγω του καλού οργανωμένου συστήματος συναγερμού, όλο το νότιο τμήμα της Καλιφόρνιας έψαχνε στον νυχτερινό ουρανό να δει την εισβολή. Και αυτό που είδαν ήταν το γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α. Μια παρόμοια σκηνή θα επαναληφθεί αργότερα στο Norwood (Ohio). Οι ακτίνες φωτός από τους προβολείς άρχισαν να συνοδεύονται από αντιαεροπορικά πυρά του πυροβολικού, με στόχο την κατάρριψη του Α.Τ.Ι.Α. Το γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α λάμβανε το ένα χτύπημα μετά το άλλο , αλλά χωρίς να παθαίνει καμία ζημία.




Το 37ο τάγμα πυροβολικού έκανε τεράστιες προσπάθειες να καταρρίψει το γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α. αλλά χωρίς καμία επιτυχία. Πυρά ακούγονταν όλη την νύχτα από διάφορα μέρη, πολλοί τραυματίστηκαν, ενώ υπήρχαν ακόμη και θάνατοι από πτώση αγνώστων αντικειμένων. Σύμφωνα με δημοσιογραφικές πληροφορίες, και αυτόπτες μάρτυρες περιγράφουν το γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α. σαν ένα «τεράστιο μαγικό φανάρι».

Καθώς το γιγαντιαίο Α.Τ.Ι.Α. μετακινιόταν σε πιο φωτισμένες περιοχές, άρχισε να φαίνεται ακόμα πιο καθαρά. Κινήθηκε πάνω απο το Culver City και σύντομα κινήθηκε και πάνω από το Long Beach, πριν εξαφανιστεί εντελώς.

-Μια μαρτυρία από μια γυναίκα στην περιοχή αναφέρει: Ήταν κάτι τεράστιο, και αιωρούταν δεξιά πάνω από το σπίτι μου ποτέ δεν είχα δει κάτι παρόμοιο στη ζωή μου!.!" είπε.

" αιωρούταν στον ουρανό χωρίς να κάνει καμία κίνηση καθόλου. Είχε ένα υπέροχο ανοιχτό πορτοκαλί χρώμα και ήταν το πιο όμορφο πράγμα που έχω δει ποτέ. Μπορούσα να το δω τέλεια επειδή ήταν πολύ κοντά. και ήταν τεράστιο!!"


-Κάποιοι ακόμη μάρτυρες αναφέρουν:
"Έστειλαν μαχητικά αεροσκάφη και τα παρακολουθούσα σε ομάδες να προσεγγίζουν το Α.Τ.Ι.Α. και να το σφυροκοπούν με χιλιάδες σφαίρες αλλά χωρίς κανένα αποτέλεσμα.

¨Από το φως των εκρήξεων και τον θόρυβο νόμιζες πώς ήταν γιορτή όπως την 4 Ιουλίου αλλά αυτό το πράγμα δεν το άγγιζε τίποτα¨
"Δεν θα ξεχάσω ποτέ αυτό το υπέροχο χρώμα που είχε και το πόσο τεράστιο ήταν το Α.Τ.Ι.Α."


Τα όπλα σιώπησαν:
Ο γιγαντιαίος εισβολέας Α.Τ.Ι.Α. είχε ήδη περάσει, από τις νότιες περιοχές της Καλιφόρνιας ήταν ένα εξαιρετικά σημαντικό γεγονός, κάτι που δεν θα ξεχαστεί.
Η ειδήσεις διατήρησαν το γεγονός ζωντανό την εποχή εκείνη και είχε γίνει η πιο σημαντική είδηση। Αυτό το γεγονός πρέπει να είχε στο μυαλό του ο Ρόναλντ Ρέιγκαν όταν προειδοποίησε για μια «εξωγήινη απειλή, έξω από τον κόσμο μας.


Ο.Ε.Α.Φ.