Τετάρτη, 13 Οκτωβρίου 2010

Η Κίνα συνεργάζεται με το Ραελιανό κίνημα για να χτίσει εξωγήινη Πρεσβεία;;


O Michael Cohen, ο διάσημος Αυστραλός ουφολόγος και ερευνητής ανάφερε πως έχει λάβει πληροφορίες από έγκυρη πηγή που δεν θα αποκαλύψει ακόμα, σχετικά με μια συνεργασία μεταξύ της κινεζικής κυβέρνησης και το Ραελιανό κίνημα.Η Raelians πιστεύουν ότι η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από εξωγήινους γενετιστές, πνευματικούς ηγέτης των Ραέλ, τους είπαν επιπλέον να προετοιμαστούν για την επιστροφή εξω-γήινων με την κατασκευή μιας εξωγήινης πρεσβείας. Το κίνημα κάνει σχέδια εδώ και χρόνια να κατασκευάσει Πρεσβεία Ελοχίμ!!! Τα σχέδια της κατασκευής έχουν κυκλοφορήσει είδη από το 1991.Το σχέδιο της πρεσβείας θα έχει κυκλικό σχήμα .

Σύμφωνα με τον διαδικτυακό τόπο των Ραελιανών το κίνημα πρόσφατα έχει πλησίαση πολλές χώρες με την πρόταση της να δημιουργήσουν εξωγήινες πρεσβείες, με αντάλλαγμα σημαντικά οικονομικά οφέλη και με την τιμή να γίνει το πνευματικό και επιστημονικό κέντρο του πλανήτη. Ο κ. Cohen έχει οδηγηθεί στο συμπέρασμα ότι η Κίνα έχουν συμφωνήσει να αναλάβουν την προσφορά των Ραελιανών.

Η διαρροή πληροφοριών αναφέρει ότι οι Κινέζοι κάνουν σχέδια για την κατασκευή μιας πρεσβείας με αεροδιάδρομους, ακόμα και με ¨μαξιλάρι¨ προσγείωσης για ΑΤΙΑ (UFO) στην Kunlun στα βουνά κοντά στο Θιβέτ. Η εξήγηση που δίνει ο Cohen (αν και θυμίζει πιο πολύ χολιγουντιανό σενάριο επιστημονικής φαντασίας ) είναι ότι περίπου 3.000 χρόνια πριν, τρεις σοφοί άνθρωποι συνεργάστηκαν με εξω-γήινους επισκέπτες ώστε να δημιουργήσουν ανθρώπους σε εργαστήριο κρυμμένο βαθιά μέσα στα βουνά Kunlun, και τώρα λόγω του αυξημένου όγκου εμφανίσεων ΑΤΙΑ(UFO) στην Κίνα, οι Κινέζοι συμπέραναν ότι ξένοι επισκέπτες από άλλους πλανήτες και γαλαξίες επιστρέφουν και πρέπει να είμαστε έτοιμοι.απο τον Jason Clarke

http://www.allnewsweb.com/


http://el.rael.org/home


http://el.rael.org/rael/?prophet


http://uk.rael.org/e107_plugins/raelmeetfriends/meetfriends.php


http://en.wikipedia.org/wiki/Kunlun_Mountains


http://www.time.com/time/nation/article/0,8599,404175,00.html