Δευτέρα 26 Ιουλίου 2010

Συνεχίζονται οι θεάσεις ΑΤΙΑ(ufo) στην Κίνα

Τα ερωτήματα γύρω από τις πρόσφατες θεάσεις των ΑΤΙΑ(ufo) στην Κίνα εξακολουθούν να παραμένουν άλυτα. Ο στρατός είναι σε επιφυλακή και τα μέσα ενημέρωσης εξακολουθούν να παρατηρούν τις θεάσεις των ΑΤΙΑ στην Κίνα:

Η πρώτη παρατήρηση έγινε στο Xiaoshan Hangzhou αεροδρόμιο, στο ανατολικό τμήμα της χώρας, σύμφωνα με το κρατικά ελεγχόμενο πρακτορείο ειδήσεων Xinhua.

Δεκαοκτώ πτήσεις καθυστέρησαν ή έχουν αλλάξει διαδρομή και επιχειρήσεις έκλεισαν μετά τα ιπτάμενα φώτα που εντοπίσθηκαν πάνω από τον τερματικό σταθμό γύρω στις 9 μ.μ., 7 Ιουλίου. Σύμφωνα με το πρακτορείο ειδήσεων Xinhua. Η κρατική εφημερίδα China Daily ανέφερε λέγοντας πως το αντικείμενο συνδέεται με τον στρατό.

"Συμπεράσματα ακόμη δεν έχουν βγει," δήλωσε ο Wang Jian, επικεφαλής του ελέγχου της εναέριας κυκλοφορίας Zhejiang της Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας της Κίνας, αναφέρει πως η έρευνα συνεχίζεται.

Πολλές φωτογραφίες και βίντεο του αντικειμένου έχουν εμφανιστεί στο διαδίκτυο και στο YouTube.

Εν τω μεταξύ, η Shanghai Daily ανέφερε ότι ΑΤΙΑ εμφανίστηκε πάνω από την πόλη Chongqing, την Πέμπτη.

Αυτόπτες μάρτυρες δήλωσαν πως τέσσερα "φωτεινά αντικείμενα που σχημάτιζαν ένα σχήμα διαμαντιού" αιωρούνταν για μια ώρα πάνω από ένα πάρκο.

« Μία κάτοικος δήλωσε στην εφημερίδα. "Μετά από μια ώρα όπου αιωρούνταν στον ουρανό, το πράγμα άρχισε να πετάει ακόμα ψηλότερα και στο τέλος, με ιλιγγιώδη ταχύτητα εξαφανίστηκε από τη θέα των ανθρώπων."