Παρασκευή 9 Ιουλίου 2010

Έκλεισε κινεζικό αεροδρόμιο μετά από μυστηριώδης αντικείμενο όπου εθεάθη στον ουρανό.


Άμεση εκκένωση του εναέριου χώρου πάνω από την επαρχία Zhejiang πρωτεύουσα της Hangzhou, το ΑΤΙΑ(UFO) καθώς περνούσε άφηνε ένα πολύ δυνατό απόκοσμο λευκό φως, ενα φωτεινό ίχνος όπου άφησε στο πέρασμά του κράτησε για αρκετή ώρα..

Το αεροδρόμιο Xiaoshan έκλεισε μετά την εμφάνιση του ΑΤΙΑ(UFO) γύρω στις 9 μ.μ. και δεκάδες πτήσεις, έπρεπε να ακυρωθούν.



Έκπληκτοι οι μάρτυρες ανέφεραν ότι σαν να είδαν έναν κομήτη, έμοιαζε με πύρινη σφαίρα στον ουρανό και μερικοί κάτοικοι της περιοχής τράβηξαν φωτογραφίες την παράξενη μπάλα φωτός.

Ένα οδηγός τοπικού λεωφορείου, δίνοντας το όνομα του μόνο ως Yu, είπε ότι είχε δει ένα περίεργο λαμπερό αντικείμενο στον ουρανό αργά την Τετάρτη το απόγευμα.

«Το ΑΤΙΑ(UFO) ξαφνικά έτρεξε προς τα δυτικά γρήγορα, σαν να δραπέτευε από κάπου,» είπε.

Εισερχόμενες πτήσεις προσγειώνονται σε άλλα κοντινά αεροδρόμια, όλες οι πτήσεις καθυστέρησαν πάνω απο τρεις με τέσσερις ώρες.

Ορισμένοι Κινέζοι εμπειρογνώμονες υποστήριξαν ότι το παράξενο θέαμα ήταν συντρίμμια από δοκιμές αμερικανικών διηπειρωτικών βαλλιστικών πυραύλων.

Κινέζοι αξιωματούχοι αργότερα είπαν ότι ήξεραν το αντικείμενο τι ήταν, αλλά δεν μπορούσαν να το δημοσιεύσουν, διότι υπάρχει «στρατιωτική σύνδεση» με όλο το συμβάν.


http://www.youtube.com/watch?v=f6s32Hwy2xo&feature=player_embedded#!