Πέμπτη 30 Ιουλίου 2009

Καναδάς.Άγνωστο ιπτάμενο αντικείμενο συντρίβεται σε ποταμό.



Δεκάδες κάτοικοι της πρωτεύουσας του Καναδά, Οτάβας Οντάριο βεβαίωσαν μια πτώση ενός αντικειμένου στον νυχτερινό ουρανό περίπου 10pm τη Δευτέρα τη νύχτα που συντρίβει στον ποταμό της Οττάβας με έναν εκκωφαντικό ήχο.

Το αντικείμενο είχε φώτα και εμφανίστηκε να αλλάζει τη πορεία του αρκετές φορές, όπως ένα μικρό αεροπλάνο που αγωνίζεται να μείνει στον αέρα προτού να πέσει στο νερό.


Αμέσως άρχισε έκτακτης ανάγκης διάσωσης και αναζήτησης στην περιοχή χρησιμοποιώντας περίπλοκα sonars και υποβρύχιες φωτογραφικές μηχανές για να εντοπιστεί και να υπολογίσει το αντικείμενο. Χρησιμοποιήθηκαν ελικόπτερα από την καναδική βάση δυνάμεων (CFB) του κοντινού Trenton.


Την Τρίτη κατά της 1:30pm, ανακάλυψαν ένα αντικείμενο περίπου 9 μέτρα κάτω από την επιφάνεια, αλλά λόγω των ρευμάτων και των ορμητικών σημείων του ποταμού, δεν έστειλαν δύτες γιατί θα ήταν εξαιρετικά επικίνδυνο.


Οι αρχές και οι κάτοικοι δεν έχουν καμία ιδέα τι ήταν αυτό το αντικείμενο που έπεσε στον ποταμό και δεν υπάρχει δηλωμένη απώλεια από κανένα αεροπλάνο ξένο άλλο αεροσκάφος όπως και ελικόπτερα. Δεν υπάρχει κανένα ίχνος πετρελαίου η καυσίμου, ούτε ακόμη και από τα Διαστημικά Πρακτορεία που ήρθαν σε επαφή οι αρμόδιοι δεν δηλώθηκε κάτι.


Σύμφωνα με την καναδική εφημερίδα CANOE όλα ήταν πολύ περίεργα και ότι οι μάρτυρες ανέφεραν ότι ένα φως ελισσόταν πολλές φορές για να καταλήξει στο νερό, είναι ένα σπάνιο περιστατικό.

http://www.inquisitr.com/31081/mysterious-ufo-crashes-into-the-ottawa-river-monday-night/#



Δείτε: πραγματικό Video άγνωστου ιπταμένου σκάφος στον Καναδά

http://www.youtube.com/watch?v=SrPdrMG58Gk