Δευτέρα, 20 Αυγούστου 2012

Σούπερ-ρομπότ με δύο οπλοπολυβόλα μπορεί να σκοτώσει μόνο με ένα χαμόγελο.
Τα Ιαπωνικά Kuratas θα είναι τα πρώτα ρομπότ με Gatling (οπλοπολυβόλα) ;;

Το νέο αυτό ρομπότ γίγαντας θα μπορεί να λειτουργεί με έναν πιλότο στο εσωτερικό του. Μπορεί να σημαδέψει και να κλειδώσει τον στόχο χωρίς να μπορέσει να του ξεφύγει  και με ένα μόνο χαμόγελο μπορεί να ρίξει πάνω από 6.000 γύρους το λεπτό.

Το ρομπότ  Kuratas προσφέρει δυο τύπους συστήματος ελέγχου.
Μπορεί να κατευθύνεται είτε  από το εσωτερικό του από έναν πιλότο είτε από μια 3G συσκευή , ηλεκτρονικό υπολογιστή ακόμη και από ένα κινητό τηλέφωνο  τύπου  smartphone.
Κατασκευάστηκε ως έργο τέχνης αλλά και ένα όνειρο το οποίο μπορεί να πραγματοποιηθεί στο άμεσο μέλλον…
 Η εταιρεία Suidobashi  η οποία κατασκεύασε το πρώτο φονικό ρομπότ Kuratas  έκανε την πρώτη παρουσίαση σε έναν εκθεσιακό χώρο όπου  μεγάλοι επενδυτές από οπλοβιομηχανίες τους πλησίασαν για να δουν αν έχουν νέα σχεδία για το μέλλον.
Πολλοί έσπευσαν να το θεωρήσουν ως απάτη  αλλά η εταιρία Suidobashi στο Τόκυο ήδη έχει προχωρήσει σε νέα σχέδια για φονικά ρομπότ Kuratas.
Τα αποκαλυπτήρια έγιναν στο Wonder Festival στο  Τόκιο.Το ρομπότ Kuratas είχε μεγάλη  επιτυχία, τόση ώστε να του επιτραπεί ακόμη και η κυκλοφορία του στους δρόμους του Τόκιο. Κινείτε με 11 χλμ.  την ώρα. Το ρομπότ έχει 4 μέτρα ύψος και ζυγίζει τέσσερις τόνους. Στην θέση του πιλότου υπάρχουν  2 εκτοξευτήρες σε περίπτωση σύγκρουσης .
Όσοι επιθυμούν να αγοράσουν ένα Kuratas  θα πρέπει να διαθέσουν πάνω από
1 εκατομμύριο δολάρια και ανεβαίνει η τιμή του ανάλογα με τις επιθυμίες σας. 
 
Ο.Ε.Α.Φ.