Τρίτη 11 Οκτωβρίου 2011

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΖΕΙ το HOLYWOOD για την ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ των ΘΕΩΝ



Πίσω από τα ψέματα κρύβονται αλήθειες ή κρυμμένα μηνύματα. Είναι άραγε, οι τελευταίες ταινίες του Hollywood  ένας τρόπο να μας προϊδεάσουν για το μπορεί να συμβεί στο κοντινό μέλλον; Κι αυτό το λέμε διότι σε αυτές κρύβονται πολλά υποσυνείδητα μηνύματα ό,τι οι Θεοί θα επιστρέψουν.

ΒΛΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ
Percy Jackson an the Olympians
 Στην ταινία οι θεοί παρουσιάζονται σαν ανόητοι και ηλίθιοι προσβάλλοντας την Ελληνική Μυθολογία, αλλά και την Ελληνική «θρησκεία». Προσπαθούν να δείξουν πως τα προβλήματα στον κόσμο είναι αποτέλεσμα των Θεών και της βλακείας τους. Ωστόσο γίνεται κατανοητό ότι οι θεοί «ελέγχουν» τον κόσμο. 








 Στο 2.20 οι ήρωες της ταινίας φτάνουν στον Όλυμπο μέσω μίας πυραμίδας –κάτι που δεν είναι ελληνικό αλλά μασονικό, είναι μία προπαγάνδα του Hollywood.
 Αλλά γιατί διαδίδουν ψέματα και αναλήθειες; Μήπως γιατί με κάποιο τρόπο μαντεύουν ή γνωρίζουν για την επιστροφή των Θεών οπότε και προσπαθούν να μας πείσουν υποσυνείδητα ότι είναι εχθροί μας;



 The day the earth stood still
 Στο 3.20, βλέπουμε μία εξωγήινη φωτεινή σφαίρα. Τι να είναι; Η μυθολογία αναφέρεται σε αυτές ως φωτεινά, ή πύρινα άρματα. Με αυτά οι Έλληνες θεοί ταξίδευαν στην Γη. Στο 4.00, το Βατικανό φαίνεται να γνωρίζει καλά αυτή την φωτεινή σφαίρα. Αλλά και ο πλανήτης που είναι γνωστός ως Νιμπίρου (4,.09), είναι ένα «φωτεινό άρμα»: το Γοργόνειο.












 ΒΛΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ









Knowing
 4.30. Ποιες είναι αυτές οι εξωγήινες φωτεινές φιγούρες; Γιατί οι πρωταγωνιστές σχηματίζουν με τα δάχτυλα το ελληνικό γράμμα «Λ»; Το γράμμα «έδινε» Λαμπρότητα στις λέξεις που περιέγραφαν το φως: ήΛιος, σεΛήνη, ΌΛυμπος, ΈΛΛην κλπ.




 ΒΛΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ


Adjustment Bureau
 Αυτό που βλέπουμε στο 7.40 είναι ο Απόλλων.

















ΒΛΕΠΕ ΒΙΝΤΕΟ



 Μήπως το μασονικό Hollywood ξέρει τι θα συμβεί στο μέλλον; Μήπως η Ν.Π.Τ. (N.W.O.) επιχειρεί να μας μπερδέψει; Επειδή επιστρέφουν οι Θεοί; Μήπως ξέρουν και το πότε θα επιστρέψει ο Απόλλων, όπως μας λέει και η τελευταία προφητεία της Πυθίας:














ΕΣΘ΄ ΗΜΑΡ, ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΤΑΙ
 Ο Απόλλων θα επιστρέψει και θα μείνει για πάντα.






ΒΙΝΤΕΟ




 diadrastiko.blogspot.com



 
Ακόμα μερικα  τρέιλερ ταινιών  παρακάτω