Σάββατο, 8 Αυγούστου 2009

Μυστικά διαστημόπλοια της NASA? Η επισκέπτες από άλλους πολιτισμούς?Φωτογραφικά ντοκουμέντα από το διάστημα .Τι είναι; μυστικά διαστημόπλοια της NASA , εξωγήινα διαστημικά σκάφη ; η κάτι άλλο;!

Οι φωτογραφίες θέτουν σοβαρά ερωτήματα .Αποκαλυπτικές φωτογραφίες άγνωστων (για μας) διαστημικών αντικειμένων φωτογραφημένων από το διαστημικό λεωφορείο STS 088 το 1998 - 99.
Οι φωτογραφίες είναι από Server της NASA και είναι ελεύθερες στο δίκτυο??? Μπορείτε να τις δείτε πρώτα στο The Gateway to Astronaut Photography of Earth μετά βρείτε την αποστολή (STS 088) μετά στο Roll σβηστέ το Ε και γράψτε 724 ΚΑΙ πατήστε το Run Query και μετά στην δεύτερη σελίδα . Οι επίμαχες φωτογραφίες αρχίζουν από το 64 έως το 73 .Κανόντας κλικ στο (QuickView) έχετε μια επισκόπηση ,πατώντας στον αριθμό τις φωτογραφίας ( μχ το 64 )έχετε μια υψηλή ανάλυση όπου και θα δείτε τα απίθανα αντικείμενα.

Παράδειγμα μικρή φωτογραφία .The Gateway to Astronaut Photography of Earth υψηλής ανάλυσηςhttp://eol.jsc.nasa.gov/scripts/sseop/changepage.pl


http://eol.jsc.nasa.gov/scripts/sseop/QuickView.pl?directory=ISD&ID=STS088-724-70