Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου 2010

ΑΤΙΑ(ufo) ¨φαντασμα¨ στην Κίνα;;

Στις 9:10 μ.μ. στην πόλη Xi'ian , εμφανίστηκαν στον ουρανό 8-9 λευκές κηλίδες. Αυτά τα ασυνήθη ¨ΑΤΙΑ¨ στον ουρανό, χωρίστηκαν σε ομάδες των τριών. Κάθε ομάδα των τριών κινούνταν σε μια κυκλική κίνηση. Γύρω στις 21.15 μ.μ. οι κηλίδες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Κάθε ομάδα σχημάτιζε μια γραμμή που διέσχιζε την άλλη ομάδα για να σχηματίσουν ένα μεγάλο λευκό ¨Χ¨ στον νυχτερινό ουρανό. Μετά από περίπου 5 δευτερόλεπτα, πολλά από τα σημεία στη σύσταση ( Χ ) αύξαναν την φωτεινότητά τους. Εκείνη τη στιγμή όλα διασπάστηκαν , και επανέλαβαν στη συνέχεια, το πρώτο σχηματισμό τους και πάλι. Κάθε λευκό αντικείμενο στον ουρανό φάνηκε να σέρνει κάτι απο πίσω του.
Πολλοί πολίτες είδαν αυτά τα ΑΤΙΑ που εμφανίστηκαν στον ουρανό.
Σχετικά με αυτόπτη μάρτυρα που ονομάζεται κ. Jiang και δήλωσε, "Αυτά τα ΑΤΙΑ έμειναν σε μια ομάδα και ήταν συνέχεια σε κίνηση. Πετούσαν πολύ ψηλά και σε απόσταση το έναν από το άλλο περίπου 100 μέτρα.
Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, η κα. Chan δήλωσε, «υπήρχε ένα σύννεφο πάνω από τα αντικείμενα που ήταν σε σχήμα δράκου και καταγράφηκε σε πολλά από τα κινητά τηλέφωνα μας."
Η China Daily εκτιμά ότι εκατοντάδες άνθρωποι ήταν αυτόπτες μάρτυρες.
Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε, «ξαφνικά ενωθήκαν όλα μαζί, και γρήγορα εξαπλώθηκε παντού."

China Daily



Βιντεο: