Τετάρτη, 12 Ιουνίου 2013

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη και το 666

Το παρακάτω κείμενο δημοσιεύθηκε σε ένθετο  από την εφημερίδα Ελεύθερη Ώρα στο οποίο έλαβε μέρος με την συγγραφή του ο Φανουράκης Κωνσταντίνος ένα από τα ιδρυτικά μέλη της  Ο.Ε.Α.Φ. (ΟΜΑΔΑ ΕΞΕΡΕΥΝΗΣΗΣ ΑΝΕΞΗΓΗΤΩΝ ΦΑΙΝΟΜΕΝΩΝ)
Το ένθετο αναφέρεται στην Αποκάλυψη του Ιωάννη και το 666 
Χωρισμένο σε οκτώ ενότητες από οκτώ διαφορετικούς ανθρώπους:

ΠΡΟΛΟΓΟΣ….σελ.7.

ΤΟ ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΑΠΟΚΡΥΦΟ ΜΗΝΥΜΑ ΤΗΣ ΘΕΙΑΣ ΑΠΟΚΑΛΥΨΗΣ……….σελ.11.


ΜΕΤΑΞΥ ΠΡΟΦΗΤΕΙΑΣ ΚΑΙ ΑΛΛΗΓΟΡΙΑΣ …….σελ.29.


Χξς, Ο ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟΣ ΑΡΙΘΜΟΣ ΤΟΥ ΘΗΡΙΟΥ……..σελ.45.


ΠΕΡΙ ΑΠΟΚΑΛΥΨΕΩΣ - ΝΗΣΟΥ ΠΑΤΜΟΥ – ΟΣΙΟΥ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΟΥ – ΑΔΕΛΦΟΤΗΤΟΣ ΤΗΣ ΦΩΛΙΑΣ ……σελ.51.


ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΕΠΑΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ… σελ.55.


ΤΑ ΣΧΕΔΙΑ ΤΟΥ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥ ΣΙΩΝΙΣΜΟΥ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΗΝ « ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ ΤΟΥ ΙΩΑΝΝΗ » …..σελ.64.

ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ ΑΝΤΙΧΡΙΣΤΟΥ….. σελ.75.Μέσα στο 2012 το ένθετο δημοσιεύτηκε δυο φορές.
Δημοσιεύουμε το άρθρο του Φανουράκη Κωνσταντίνου
ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΕΠΑΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ… σελ.55.
Το οποίο αναφέρει  ένα απόσπασμα από την Αποκάλυψη του Ιωάννη , τον αριθμό  εξακόσια-εξήντα-έξι  666  από τους Αρχαίους Χρόνους έως σήμερα και  βασικά ερωτήματα που θα πρέπει σοβαρά να σκεφτεί ο νους  με την καρδιά του σήμερα...  και την Επανέλευση Στην Μεγάλη Ελλάδα … Η Αποκάλυψη του Ιωάννη και το 666

ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ – ΕΠΑΝΕΛΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΜΕΓΑΛΗ ΕΛΛΑΔΑ… 


Κωνσταντίνος Φανουράκης2012 λοιπόν και οι φημολογίες για την αποκάλυψη είναι εντονότερες από ποτέ άλλοτε.
Αλλά τι σημαίνει αποκάλυψη; Τι είναι η αποκάλυψη;
Αυτά που έχουν εισχωρήσει στον νου του ανθρώπινου γένους από Μ.Χ. μέσω των εβραϊκών θρησκευμάτων είναι ο φόβος και ο τρόμος για την Αποκάλυψη και η μείωση του πνεύματος μέσω αυτών των δογμάτων ώστε να φτάσουμε στην υποδούλωση της ψυχής και όχι στην Ελευθερία

-Οι  Θεοί  δεν έχουν δούλους  αν είχαν δεν θα ήταν Θεοί …
Η αποκάλυψη του Ιωάννη είναι το μεγαλύτερο μέρος της αναφερόμενης Αποκάλυψης και ο φόβος και ο τρόμος των λαών που έχουν ασπαστεί το δόγμα..
Η συγγραφή του διεξήχθη στην Πάτμο, το νησί το είχε υπό την προστασία της η θεά Άρτεμις για αυτό και λατρευόταν η Άρτεμις Πατμία και ο Απόλλωνας.
Επίσης αναφέρετε πως ήταν ο τόπος όπου ζούσε τον έρωτα της η Σελήνη με τον Ενδυμίωνα.

Παρ’ όλο που δεν έχουν γίνει εκτεταμένες αρχαιολογικές ανασκαφές λέγεται με σιγουριά πως στην θέση του σημερινού μοναστηρίου του αγίου Ιωάννη του Θεολόγου υπάρχει αρχαιοελληνικός ναός Πατμίας Αρτέμιδος, όπως άλλωστε μαρτυρούν οι σχετικές επιγραφές και οι σωζόμενοι κίονες. Η Πάτμος θεωρούνταν τόπος εξορίας από τους Ρωμαίους μέχρι και τους Βυζαντινούς και αυτός ήταν και ένας λόγος που βρέθηκε εκεί ο Ιωάννης ο Θεολόγος καθώς εξορίστηκε από την Έφεσο κατά τη διάρκεια της αυτοκρατορίας του Δομινικανού.

Τα αυθεντικά κείμενα της αποκάλυψης του Ιωάννη δεν υπάρχουν καθώς καταστράφηκαν σε πυρκαγιά οπότε είναι ολίγον αβέβαιο τα όσα αναγράφονται μετά από άλλους.. και αποκαλείτε ως η αποκάλυψη του Ιωάννη και με λανθασμένη μάλιστα ημερομηνία. 
Ποιοι ήταν λοιπόν  αυτοί που μίλαγαν με αριθμολογία μέσω της αποκάλυψης εκείνης την εποχής;
Ο μυστικιστικός αριθμός ( 7 ) επτά, είναι ο αριθμός που αναφέρετε πολλές φορές ως ένας  προάγγελος των καταστροφών της αποκάλυψης και σηματοδοτεί το τέλος του κόσμου με το 666 εξακόσια-εξήντα-έξι.
Ας αναφερθούμε λίγο διαφορετικά λοιπόν στις επιστολές που ¨έστειλε¨ ο Ιωάννης στις επτά εκκλησίες της Μ. Ασίας.  Μερικά λόγια περιληπτικά και σημασιολογικά τι θα μπορούσαμε να δούμε… υπέρ Ελλήνων ή υπέρ εβραίο-σιωνιστών. • 1.Στην επιστολή προς στην εκκλησία της Εφέσου ας αναλογιστούμε την αναφορά (Έχω, όμως, να σου καταμαρτυρήσω ότι την αγάπη σου την πρώτη την άφησες... Να θυμάσαι, λοιπόν, τη θέση από την οποία έχεις ξεπέσει και σύνελθε και κάνε πάλι τα πρώτα έργα σου!!!)
«Μήπως θα πρέπει να θυμηθούμε λοιπόν οι Έλληνες από πού προερχόμαστε και που ξεπέσαμε και σαν σπόρος τις ρίζες μας να ακολουθήσουμε προς τα επάνω, αφύπνισης αναγέννησης και εξέλιξης»?
 • 2.Στην  επιστολή προς στην εκκλησία της Σμύρνης αναφέρει σε κάποιο σημείο
( Ξέρω τα έργα σου και τη θλίψη σου, και τη φτώχεια που περνάς - στην πραγματικότητα όμως είσαι πλούσιος… Mείνε πιστός ως το θάνατο και θα σου δώσω το στεφάνι της ζωής )
«Έναν δεύτερο θάνατο θα περάσεις  έως την αφύπνιση της ψυχής σου»;; • 3.Στην επιστολή στην εκκλησία της Περγάμου αναφέρει σε ένα σημείο (Παρόμοια, έχεις κι εσύ μερικούς που ακολουθούν τη διδαχή των Nικολαϊτών με τον ίδιο τρόπο. Μετανόησε, λοιπόν. Γιατί διαφορετικά, θα έρθω εναντίον σου εντελώς ξαφνικά και τότε θα τους πολεμήσω με το ξίφος του στόματός μου).
«Νικά ο λόγος – Νέα θρησκεία –Νέο κάλεσμα – Νέοι Θεοί»;; • 4.Στην επιστολή στην εκκλησία των Θυατείρων αναφέρει (Δείτε, λοιπόν τώρα, που τη ρίχνω άρρωστη στο κρεβάτι, κι εκείνους που μοιχεύουν μαζί της - αν δε μετανοήσουν - τους βάζω σε θλίψη μεγάλη!  Kαι τα παιδιά της θα τα εξολοθρεύσω με θανατικό και θα μάθουν όλες οι εκκλησίες ότι εγώ είμαι εκείνος που εξετάζει τους λογισμούς και τις καρδιές των ανθρώπων και θα ανταποδώσω στον καθένα σας ανάλογα με τα έργα σας. Mα εσάς τους υπόλοιπους, που βρίσκεστε στα Θυάτειρα - σε όσους δεν έχουν ακολουθήσει τη διδαχή αυτή, σε όσους δεν έχουν μάθει τα βάθη του Σατανά, όπως ισχυρίζονται οι άλλοι - σας βεβαιώνω πως δε σας βάζω περισσότερο βάρος. Εκείνο όμως που έχετε, κρατήστε το μέχρι που να έρθω.
Kαι όποιος νικά και όποιος εκτελεί ως το τέλος τα έργα μου, σ’ αυτόν θα δώσω εξουσία πάνω στα έθνη και θα τους ποιμάνει με σιδερένια ράβδο, τέτοια που συντρίβει τα σκεύη τα κατασκευασμένα από πηλό - όπως έχω παραλάβει κι εγώ την εξουσία αυτή από τον Πατέρα μου - κι ακόμα θα του δώσω τον αστέρα τον πρωινό.
«Απειλή προς άπιστους; Επανέλευση Θεού-ανθρώπου τιμωρού; Αναφορά προς τους δούλους του και προσπάθεια σύντριψης  (πηλού) Ελλήνων; Mήπως Ελλήνων Πύλες, Έλευσης;» • 5.Στην επιστολή στην εκκλησία των Σάρδεων αναφέρει (Nα τι λέει εκείνος που έχει τα εφτά πνεύματα του Θεού και τα εφτά αστέρια. Ξύπνα και στήριξε όσα ακόμα απομένουν, τα οποία κινδυνεύουν κι αυτά να αφανιστούν.
Γιατί, αν τελικά δεν ξυπνήσεις, θα έρθω εναντίον σου απρόσμενα σαν τον κλέφτη και δε θα πάρεις καν είδηση ποια ώρα θα έρθω εναντίον σου.
« Επτά Πνεύματα και επτά Άστρα! Μετανόησε; πριν έρθει η ώρα; Πάλι βλέπουμε έναν θεό τιμωρό και επίμονα εκδικητικό να σπέρνει τον τρόμο;» • 6.Στην επιστολή στην εκκλησία της Φιλαδέλφειας αναφέρει ( Έχω τοποθετήσει μπροστά σου μια πόρτα ανοιγμένη, που κανείς δεν μπορεί να την κλείσει. Γιατί, παρόλο που έχεις μικρή δύναμη, φύλαξες το λόγο μου και δεν απαρνήθηκες τ΄ όνομά μου. Δες τώρα που θ΄ αποκαλύψω εκείνους που προέρχονται από τη συναγωγή του Σατανά και οι οποίοι αυτοαποκαλούνται Ιουδαίοι, ενώ δεν είναι, αλλά ψεύδονται. Δες, λοιπόν, τώρα που θα τους κάνω να έρθουν και να προσκυνήσουν μπρος στα πόδια σου, και θα μάθουν ότι εγώ σε αγάπησα. Επειδή φύλαξες το λόγο μου, πράγμα που απαιτούσε υπομονή, γι ΄ αυτό κι εγώ θα σε διαφυλάξω από την ώρα της δοκιμασίας που πρόκειται να έρθει πάνω σε ολόκληρη την οικουμένη, για να περάσουν από δοκιμασία οι κάτοικοι της γης. Έρχομαι ξαφνικά).
« Πύλη – Απρόσμενη Έλευσης Νέου Μεσσία; Απρόσμενη η ώρα της δοκιμασίας;»

 • 7.Στην επιστολή στην εκκλησία της Λαοδίκειας αναφέρει (Tα ξέρω τα έργα σου, ότι ούτε κρύος είσαι ούτε ζεστός. Προτιμότερο θα ήταν να ήσουν είτε κρύος είτε ζεστός. Mα επειδή είσαι χλιαρός, και δεν είσαι ούτε ζεστός ούτε κρύος, θα σε ξεράσω από το στόμα μου. Εσύ, βέβαια, λες: Πλούσιος είμαι! και: Έχω πλουτίσει εγώ και δεν έχω την ανάγκη κανενός! Όμως δεν ξέρεις ότι εσύ είσαι ο ταλαίπωρος και ελεεινός και φτωχός και γυμνός! Σε συμβουλεύω ν΄ αγοράσεις από μένα χρυσάφι καθαρισμένο στη φωτιά, για να πλουτίσεις, καθώς και ρούχα λευκά για να ντυθείς και να μη φανερωθεί η ντροπή της γύμνιας σου. Εγώ όσους αγαπώ σαν φίλους μου, τους ελέγχω και τους παιδαγωγώ. Γίνε λοιπόν θερμός και μετανόησε. Να! Στέκομαι τώρα μπρος στην πόρτα και χτυπώ! Αν κανείς ακούσει τη φωνή μου και ανοίξει την πόρτα, θα μπω στο σπίτι του και θα δειπνήσω μαζί του, κι αυτός μαζί μου).
« Ζέστη ή κρύο μην μένεις χλιαρός διάλεξε πλευρά!!  Έλεγχος  Νέα Παιδαγώγηση προς την Νέα Παγκοσμιοποίηση»;;
Αυτή ήταν ας πούμε μια μικρή σύνοψη και σύντομη ανάλυση από τις ¨ επτά επιστολές που έστειλε ο Ιωάννης ¨  στις εκκλησιές τις Μ. Ασίας.
Μιλάμε όμως για αναφορές  σε υλική υπόσταση η σε πνευματική;
Κατόπιν ο αναγνώστης θα διαβάσει αναλυτικά τι τον περιμένει την ημέρα της αποκάλυψης με αναφορές κυρίως στην Έλευση και στο 666 εξακόσια-εξήντα-έξι ως ο φόβος και  ο τρόμος.  
 
«Ο έχων νουν, ψηφισάτω τον αριθμό του Θηρίου. Αριθμός γάρ ανθρώπου και ο αριθμός αυτού, χξς» (Αποκάλυψη)

(Πώς οί Προτεστάντες (άγγλοσιωνιστές) έπανέφεραν τα περί ΄Αντιχρίστου, ταυτίζοντάς τον μέ το Θηρίο χξς΄= 666 καί έπέβαλλαν καί είς τούς Καθολικούς καί Όρθοδόξους, άλλά καί είς τούς Ίσλαμιστές ακόμα τήν παραπλανητικήν των αύτήν θεωρία, προκειμένου οί τελευταίοι καί δή οί ΄Ελληνορθόδοξοι, νά ταχθούν άντιμέτωποι τών έπερχομένων, άντί νά συμβάλλουν είς τήν ταχυτέραν έπελευσίν των…
 ΦΟΥΡΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ )
Άραγε ο Θεός της Αγάπης και της Ελευθέριας είναι αυτός που τρομοκρατεί;;;
΄Η σε τρομοκρατεί ώστε να μην πιστέψεις στον Θεό της Αγάπης και της Ελευθερίας;;;
Ο αριθμός 6 έξι κατά τον Πυθαγόρα είναι ο αριθμός της ψυχής.
Ο αριθμός  6 έξι είναι η ανακάλυψη του Πυθαγόρειου θεωρήματος του ζωογονικού τριγώνου και όπως διατυπώθηκε το θεώρημα "το τετράγωνο της υποτείνουσας ισούται με το άθροισμα των τετραγώνων των δύο άλλων πλευρών".
Οι Πυθαγόρειοι επικοινωνούσαν με τον ψυχογονικό κύβο μέσω του αριθμού 216 δηλαδή  6 x 6 x 6 = 216Κατά τον Πυθαγόρα τον αριθμό 216 τον ονόμαζε ψυχογονικό κύβο διότι συσχετίζεται με τον ελάχιστο αριθμό που χρειάζεται να γεννηθεί ένας άνθρωπος δηλαδή 7x30 ημέρες = 210 + 6 = 216. Το 6  δηλώνει τις απαραίτητες ημέρες για να αρχίσει η κυοφορία του εμβρύου. Η εμψύχωση συνεπώς, πραγματοποιείται στον κύβο του αριθμού 6.

Το 666 είναι η διάμετρος ενός κύκλου του οποίου η περιφέρεια είναι 2093, αλλά το 2093 είναι η διαγώνιος ενός τετραγώνου του οποίου οι πλευρές είναι 1480, ο αριθμός της ελληνικής λέξης ΧΡΙΣΤΟΣ.Το 666 εξακόσια-εξήντα-έξι είναι επίσης ο λεξάριθμος του Σείριου-Απόλλωνα.  
 Ο ΣΕΙΡΙΟΣ Α'=666  αυτός που φέρει το φως ο Εωσφόρος όπου κατά τον χριστιανισμό το όνομα του βεβηλώθηκε όταν αποδόθηκε στον "άρχοντα του σκότους".Επίσης  ο άνθρακας 12C περιλαμβάνει 98,89% της ύλης και είναι το πιο άφθονο από τα δυο σταθερά ισότοπα του άνθρακα και αποτελείται από 6 νετρόνια 6 πρωτόνια και 6 ηλεκτρόνια (666) και αποτελεί το βασικό δομικό στοιχείο της φύσης αλλά και του σώματός μας.

Το 666  είναι έκφραση της χρυσής αναλογίας Φ  του κανονικού πεντάγωνου Ο Wang το (1996) έδειξε ότι:  Φ=-2sin(666ο
(o αριθμός ανθρώπου)

Κινούν όμως το ενδιαφέρον αρκετών τα αναγραφόμενα περί αποκάλυψης λόγω της οικονομικής κρίσης και  των εμπόλεμων καταστάσεων στις περιοχές της μέσης Ανατολής, όπως είδαμε Αφγανιστάν, Ιράκ, και τώρα Σύρια και Ιράν να παίρνουν την σειρά τους στην ζώνη του Λυκόφωτος, πιέζοντας τις καταστάσεις για μια ολική διάσπαση του ατόμου σε όλη την Γη για να πραγματοποιήσουν την παγκοσμιοποίηση και τα σενάρια της Αποκάλυψης του Ιωάννη και άλλων προφητειών όπως και την τρομοκρατία περί εξωγήινων εισβολέων…

Καθώς επίσης βλέπουμε το ΜΙΣΟΣ τους κατά των ΕΛΛΗΝΩΝ και της ΕΛΛΑΔΟΣ,  θέλουν να την υποδουλώσουν όσο πιο γρήγορα γίνεται, βλέπουμε τις μάσκες να πέφτουν και τον κόσμο να αφυπνίζεται  αλλά με δυσκολία να προσπαθεί να ξεπεράσει  το ΣΟΚ και να νιώσει τον αέρα της Ελευθερίας πριν προσπαθήσουν να την ρίξουν στην  ζώνη του Λυκόφωτος….  

 • Γιατί η  εβραιοσιωνιστική  και εβραιοχριστιανική εκκλησία έκρυψε όλη την γνώση και έτσι οι λαοί έμειναν αμόρφωτοι, σκλαβωμένοι και υποτελείς μέσα στο σκοτάδι;


 • Πως έχουν εισχωρήσει μέσα στην Ελληνοορθοδοξία ώστε να γίνει η διαστρέβλωση της ιστορίας μας και η στροφή προς λάθος κατεύθυνση;


 • Γιατί θεωρούσαν  τη γνώση αυτή  απειλή για την σκοτεινή αυτοκρατορία που εξακολουθεί να πολιορκεί τις ψυχές των ανθρώπων έως σήμερα; Γιατί έγινε η αντιστροφή της Ελληνικής ιστορίας από την τότε αυτοκρατορία; Ποιος ο λόγος της αλλαγής και των νέων ημερολογίων σε όλον τον κόσμο και στο πέρασμα της τυραννίας και του σκοταδισμού έως σήμερα;


 • Μήπως παίζει μεγάλο ρόλο η σημερινή εποχή μας στο θέμα της Αποκάλυψης και στην δημιουργία γεγονότων  βάσει των κειμένων της Αποκάλυψης?… ποιο θα είναι το υποθετικό σενάριο που ετοιμάζουν να πραγματοποιηθεί αλλά πριν ακόμα το υλοποιήσουν θα έρθει το πραγματικό σενάριο της Έλευσης;

Η επάνοδος του Ελληνικού πνεύματος είναι προ των Πυλών και η επανέλευση της Αργούς θα πραγματοποιηθεί από  SS

-Οι  Θεοί  δεν έχουν δούλους  αν είχαν δεν θα ήταν Θεοί …


ΕΣΤ’ ΗΜΑΡ ΟΤΕ ΦΟΙΒΟΣ ΠΑΛΙΝ ΕΛΕΥΣΕΤΑΙ ΚΑΙ ΕΣ ΑΕΙ ΕΣΕΤΑΙ
Πηγές:

Η Αποκάλυψη του Ιωάννη
Καινή Διαθήκη

ΦΟΥΡΑΚΗΣ Π. ΙΩΑΝΝΗΣ

ΑΛΤΑΝΗ ΑΡΡΗΤΟΙ ΛΟΓΟΙ

Προσωπική έρευνα και συλλογισμός όλων των προαναφερθέντων στο κείμενο.


Φανουράκης Κωνσταντίνος

Ο.Ε.Α.Φ.