Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Κομήτης-Πλανήτης, ISON έρχεται ο Hercolubus



Ο Ferrada Carlos Muñoz (1909-2001), Χιλιανός αστρονόμος που είχε μιλήσει για τον πλανήτη Hercolubus (Planet X) το 1940!


Πρέπει να ξέρετε ότι οι επιστήμονες μιλούν πλέον για τον πλανήτη Hercolubus (Planet X) ή κόκκινο πλανήτη. Ο πρώτος ήταν ο Χιλιανός αστρονόμος Carlos Muñoz Ferrada. Ο αστρονόμος άρχισε να μιλά για τον πλανήτη Hercolubus το 1940, δηλαδή, 43 χρόνια πριν το περίφημο άρθρο για τον Planet X, εμφανιστεί στην Αμερικανική εφημερίδα The Washington Post το 1983. (ο αστρονόμος είχε ιδιοφυές μυαλό και κοχόνες, όχι κοχονάκια ή ακόμη χειρότερα συκαλάκια, μέχρι εδώ μην μας πιάσει και το αντιρατσιστικό, τρομάρα μας). Είναι αξιοσημείωτο ότι ο Carlos Muñoz Ferrada μιλά για ένα γιγαντιαίο πλανήτη-κομήτη διότι έχει την μάζα ενός πλανήτη και κομήτης διότι έχει την ελλειπτική τροχιά ενός κομήτη. Θυμηθείτε τις προφητείες των Μάγια, σύμφωνα με τον Fernando Malkún η έκτη προφητεία των Μάγιας μιλά για την άφιξη ενός κομήτη που θα θέσει σε κίνδυνο αυτήν την ύπαρξη του ανθρώπου.


Το κείμενο προέρχεται από το περιοδικό «El Florecer Aureo» με τίτλο «Monographic on Hercolubus: Planet intruder». Ο εισβολέας Hercolubus στο ηλιακό μας σύστημα προβλέφθηκε από τον Χιλιανό αστρονόμο Carlos Muñoz Ferrada (πέθανε σε ηλικία 92 ετών τον Οκτώβριο του 2001). Σπούδασε μετεωρολογία και αστρονομία στο Πανεπιστήμιο της Χιλής, και κατόπιν μηχανική και φυσική. Στις 11 Ιουνίου 1940 ανακοίνωσε στον κόσμο την ύπαρξη αυτού του πλανήτη που αποκάλεσε «Πλανήτη-Κομήτη» διότι έχει την μάζα ενός πλανήτη και την τροχιά ενός κομήτη.



Ο Mr. Muñoz Ferrada έγινε γνωστός στην χώρα του από μια διάλεξη που έδωσε στην πόλη της Concepción, τον Δεκέμβριο του 1938 σε ηλικία 29 ετών, όταν εξέπληξε το ακροατήριο με την ανακοίνωση ενός σεισμού που θα ισοπέδωνε την πόλη Chillán, στην Χιλή στις 24 Ιανουαρίου 1939 στις 23.25μμ. Κανένας δεν το έλαβε υπόψη. Θεωρήθηκε όνειρο διότι βασιζόταν σε μια θεωρία δικιά τους την «Geodynamics». Στις 24 Ιανουαρίου στις 23:35μμ σύμφωνα με την Ισπανική Wikipedia έγινε σεισμός που άφησε 30.000 νεκρούς.

Οι αστρονομικές του και γεωφυσικές του προβλέψεις τον έκαναν διάσημο. Αργότερα πρόβλεψε και άλλους σεισμούς, όπως της La Ligua, Χιλή το 1965, 28 Μαρτίου στις 16:33 UTC και τον σεισμό στις 3 Μαρτίου 1985 στο Santiago στην Χιλή. Επίσης ανακοίνωσε την τροχιά και ότι θα υποστεί αποδιοργάνωση ο κομήτης του Χάλεϊ, αλλάζοντας την ταχύτητα του  κάτι που συνέβη όταν ο Halley προχώρησε 36 ώρες από την περίοδο της τροχιάς του, στα 85 χιλιόμετρα από τον ήλιο, η μικρότερη απόσταση στην ιστορία.

Για να εξηγήσει τις παρατηρήσεις και τις προβλέψεις του, ο Carlos Muñoz Ferrada ανέπτυξε την θεωρία της Γεωδυναμικής, η οποία βασίζεται στις έλξεις των ουρανίων σωμάτων, στις μεγάλες εκρήξεις του ηλίου και τους κύκλους των γεωφυσικών διαταραχών. Με αυτήν την μέθοδο πρόβλεπε σεισμούς, εκρήξεις ηφαιστίων, αλλαγές του κλίματος, ανακάλυψε νέους πλανήτες και κομήτες, αποκωδικοποιώντας τις τροχιές τους και άλλα στοιχεία. Οι λίγοι άνθρωποι που επισκέφτηκαν τον Mr. Muñoz Ferrada στο σπίτι του στην ήσυχη Villa Alemana of Viña del Mar και έχουν δει το εργαστήριο του, τον είδαν περικυκλωμένο από περίεργες συσκευές που σχεδίαζε και κατασκεύαζε μόνος του. Είχε ένα ιδιαίτερο χάρισμα, έμπαινε σε έκσταση όταν κάτι… Και σε αυτήν την κατάσταση έγραφε και σχεδίαζε αυτά που ελάμβανε. Αυτό του έδωσε μεγάλη επιτυχία εναντίον των εχθρών του σε όλη την ζωή του.



Ο Ferrada Carlos Muñoz δήλωσε τα εξής για τον «Πλανήτη-Κομήτη»:
1. Έχει ελλειπτική τροχιά σαν κομήτης και μεγάλη μάζα σαν πλανήτης, δηλαδή ένας πλανήτης με ουρά.
2. Πλησιάζει την γη φορτισμένος με κοσμική ενέργεια.
3. Δεν ακολουθεί τους νόμους της ουράνιας μηχανικής.
4. Ταξιδεύει μεταξύ του Ηλίου μας και του Μαύρου Ήλιου σε απόσταση 32 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα.
5. Αυτό θα αυξηθεί σε 14 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την γη.
6. Τελικά θα εισέλθει στο ηλιακό μας σύστημα και θα φωτογραφηθεί και θα είναι ορατός με γυμνό μάτι.
7. Η άφιξη του προκαλέσει γεωφυσικές και ανθρώπινες αλλαγές, φέρνοντας αλλαγή και καταστροφές.



Μας έδωσε και άλλα στοιχεία στην τηλεόραση και με άλλα μέσα. Αυτά τα στοιχεία είναι τα ακόλουθα:

Ο πλανήτης Hercolubus ΕΧΕΙ ΤΡΕΙΣ ΤΑΧΥΤΗΤΕΣ. 92 χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο = η ταχύτητα του πλανήτη Hercolubus όταν γυρνά γύρω από τον ΜΑΥΡΟ ΗΛΙΟ. 76 χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο = η ταχύτητα του πλανήτη Hercolubus όταν γυρνά γύρω από τον ήλιο μας στο ηλιακό μας σύστημα. 300 χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο = η ταχύτητα του πλανήτη Hercolubus όταν βρίσκεται μεταξύ των δύο ήλιων. 14.000.000 μέτρα πιο κοντά στη Γη στο σημείο περάσματος του πλανήτη Hercolubus. 32000000000 μέτρα απόσταση από τον Μαύρο Ήλιο Γη. 0.003382378 s = απόσταση σε έτη φωτός από την Γη έως τον Μαύρο ήλιο.


Εάν ο πλανήτης –κομήτης είναι σε 14 εκατομμύρια χιλιόμετρα (από την γη), τότε είναι 36,36 η απόσταση της Γης από την Σελήνη. Προφανώς δεν είναι αρκετή για να αποτρέψει την καταστροφή. Ακολουθεί ένα απόσπασμα αναφορά που στάλθηκε από τον Carlos Muñoz Ferrada στον Brian Marsden του Harvard-Smithsonian Center για την Αστροφυσικά (ειδικοί στους κομήτες), στο Cambridge, Boston, Massachusetts, United States:





Το περίεργο συντακτικό του παρακάτω κειμένου είναι του Carlos Muñoz Ferrada.

«Ταυτόχρονα ο υπογράφων έχει περιλάβει υπολογισμούς, διαγράμματα, αστρικές θέσεις, που έχει υπολογίσει και έχει εκφράσει δημόσια στις 11 Ιουνίου , 1940, η αργή διείσδυση στο ηλιακό μας σύστημα, μια νέα και λαμπρή κοσμική μάζα πλησιάζει την γη, ένας τεράστιος «Κομήτης-Πλανήτης», ισχυρές δονήσεις, βαρύ και μεγάλο ηλεκτρομαγνητικό πεδίο τρείς φορές την ταχύτητα, υψηλό, είναι κάθετο στην έλλειψη της γης και ταξιδεύει σε εμπρόσθια κατεύθυνση σε μια ελλειπτική τροχιά σε χρόνο 13 χρόνια 333.3, 133.3 αιώνες μεταξύ του Ηλίου μας και του Μαύρου Ήλιου ένα μακρινό άστρο που πεθαίνει σε 32 δισεκατομμύρια χιλιόμετρα. Αυτό το μεγάλο άστρο που τώρα εισέρχεται σε μια μεγάλη εκκεντρότητα 0.99999 και με μια μέση γωνιακή κίνηση 0.0000739 την ημέρα την ίδια μέρα: 12 μέσες γωνιακές σύνοδοι, περισσότερες X XI με τις βαρυτικές διαταραχές είναι ισοδύναμο με την πλήρη πορεία 13 χρόνων ίσες εκκεντρικές τροχιές 333.3 (1 125.6 x 12) 173.9 χρόνια του Κομήτη Πλανήτη μεγάλη μάζα και ηλεκτρομαγνητικό πεδίο.»



«Αυτό το μεγάλο αστέρι τώρα, που έρχεται στην Γη με έναν ομοιόμορφα επιταχυνόμενο ρυθμό, σύντομα θα εντοπιστεί κοντά στον Βόρειο Πόλο, βόρεια από το Corona Borealis, προς το Little Dipper στις equatorial sidereal coordinates με right ascension ίση προς15 ώρες 15 λεπτά και μια ίση απόκλιση 67 μοιρών και 20 λεπτών … βόρεια και την Παρασκευή 11 Αυγούστου 1999, σε 15 χρόνια από το 1984 αυτό το αστέρι θα λάμπει ακόμη και την ημέρα, αυτήν την ημέρα θα είναι σε ευθυγράμμιση Ο Ηλιος – ο Κομήτης – η Γη – η Σελήνη σε 11:22 λεπτά Universal Time. Εν τω μεταξύ θα είναι η ημέρα κοκκινωπής εκλείψεως του Ηλίου. Εκείνο τον καιρό, ο μυστηριώδης πλανήτης θα είναι σε περίγειο 10,5 εκατομμύρια χιλιόμετρα από την Γη» … Προφανώς ο Mr. Carlos Muñoz Ferrada έκανε λάθος στην τελευταία ημέρα, ίσως έκανε λάθος σε κάποιους υπολογισμούς του, αλλά οι πληροφορίες του παραμένουν ενδιαφέρουσες. Ακόμη από το 1940 πέρασε την μυστηριώδη λέξη (Πλανήτης – Κομήτης).


Ένα τελευταίο κομμάτι του Ferrada: «Ο ήλιος θα ανατείλει μέσα στην τροχιά της γής με ταχύτητα δορυφόρου 66 χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο, και ταυτόχρονα μόνον 139,100,000 χιλιομέτρων από τον Ήλιο». «Επιπροσθέτως, ο υπογεγραμμένος, μέσα στις πιθανότητες προσδιορίζω ότι αυτή η νέα και γιγαντιαία κοσμική μάζα μπορεί να ΙΣΙΩΣΕΙ ΤΟΝ ΑΞΟΝΑΝ ΤΗΣ ΓΗΣ με την μεγάλη βαρύτητα του και με γεωφυσικές διαταράξεις, ακόμη θα επηρεάσει την ελκτική δύναμη του δορυφόρου μας την σελήνη. Η ελλειπτική τροχιά της Γής είναι παράλληλη με τον Ουράνιο Ισημερινό. Οι δύο πόλοι θα απομακρύνονται ταυτόχρονα, όπως στις ημέρες των ισημεριών της άνοιξης και του φθινοπώρου».


Δείτε το εκπληκτικό βίντεο με Ελληνικούς υπότιτλους



Απο το άρθρο μου «Ο Άτλας Δεν Στηρίζει Μόνο Το Κεφάλι» όταν έγραψα …

«Η γωνία της εξαρθρώσεως είναι 23,5 μοίρες. Απίστευτη «ΣΥΜΠΤΩΣΗ» ότι η γωνία κλίσης του άξονα της γης είναι ακριβώς 23,5 μοίρες! Σκεφθείτε τώρα ότι η γωνία αυξήθηκε μετά τον σεισμό του 2008 στην Χιλή και την Fukushima! Χτυπάει τώρα το καμπανάκι μέσα στο κεφάλι σας που βρίσκεται στον αέρα «στηριγμένο» σε ένα εξαρθρωμένο σπόνδυλο; Γι αυτό οι τόσοι πονοκέφαλοι, ημικρανίες, έλλειψη διάθεσης, κατάθλιψης, αδράνειας, κούρασης, στεναχώριας, αναγούλες, αλλεργίες και όλες αυτές οι ‘σύγχρονες’ ασθένειες που καταταλαιπωρούν τον άνθρωπο. Εδώ ν’ αναφέρω πως η αποκατάσταση του Ατλα, γίνεται με ειδικό μηχάνημα, από ειδικό θεραπευτή και όχι με τα χέρια ή άλλους τσαρλατανισμούς … όχι που θ’ αφήναν το πεδίο ελεύθερο οι Άρχοντες
«Η γη πάει για ευθυγράμμιση δηλαδή 0 μοίρες κλίση. Όταν συμβεί αυτό ΟΛΟΙ όσοι έχουν εξαρθρωμένο Άτλαντα θα πέσουν σε κώμα και θα πεθάνουν. Αντιλαμβάνεστε την τεράστια μεταφυσική και φυσική σημασία του θέματος, γιατί ο ΑΤΛΑΣ είναι και πρέπει να παραμείνει εξαρθρωμένος στους ανθρώπους και γιατί πρέπει να ζουν άρρωστοι και να πεθαίνουν νωρίς; Η πληροφορία είναι από έμπιστη πηγή της NASA.»



Μήπως καταλαβαίνετε τι παίζεται και γιατί ο κόσμος έχει πέσει στην δίνη της «κρίσης» ώστε να μην αντιληφθεί τι πραγματικά έρχεται !




TERRAPAPERS







Η NASA βλέπει Νιμπίρου ως = Νέμεσις & Το τηλεσκόπιο του Βατικανού LUCIFER θα αποκαλύψει…







ΠΑΓΓΑΙΟΝ-ΤΟ ΒΟΥΝΟ ΤΩΝ ΘΡΗΣΚΕΙΩΝ ΤΩΝ ΗΡΩΩΝ ΚΑΙ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ




Αναμφίλεκτα η σημασία του όρους Παγγαίου όχι όνο για την περιοχή μας, αλλά και για τον ευρύτερο Ελλαδικό και βαλκανικό χώρο υπήρξε τεράστια από την αχλύ της ανθρώπινης παρουσίας μέχρι σήμερα.
Σύμφωνα με την ελληνική μυθολογία η αρχική του ονομασία ήταν Καρμάνιον, αργότερα δε ονομάσθηκε Παγγαίον από το όνομα του Παγγαίου, του γιου του θεού Άρη και της Κριτοβούλης, ο οποίος μη μπορώντας να υποστεί τις τύψεις της συνείδησης του, επειδή άθελα του κοιμήθηκε με την κόρη του, αυτοκτόνησε με ξίφος στην κορυφή του βουνού.



 

Στην κορυφή του κτίσανε οι Σάτρες το μαντείο του Διονύσου, που θεωρούνταν εφάμιλλο του μαντείου των Δελφών και που χρησμό του πήρε και ο Μακεδόνας Στρατήλάτης Φίλιππος ο Β', που σχεδίαζε να εκστρατεύσει στην άξενη και ασφυκτιώσα από τον δεσποτικό Ασία (φυλάττεσθαι δειν το άρμα), κάτι, που τον έκανε, ώστε να μην ανεβεί ποτέ του σε άρμα από το φόβο μήπως βγει αληθινός ο χρησμός.

Το Παγγαίο, εκτός από τα πλούσια μεταλλεύματα του, έμεινε γνωστό στη μυθολογία και στην ιστορία για τους μύθους του και τα σημαντικά ιστορικά γεγονότα.

Εκτός από την αυτοκτονία του αιμομίκτη Παγγαίου, στην οποία αναφερθήκαμε πιο πάνω, εδώ συντελείται και ο τραγικός θάνατος της Ευρυδίκης, της γυναίκας του Ορφέα, ενώ σχετίζεται άμεσα με τον μεγάλο χειριστή της λύρας Ορφέα, ο οποίος παρέδιδε εδώ τη διδασκαλία του και εδώ βρήκε τραγικό θάνατο από τον οργισμένο θεό Διόνυσο, επειδή υμνούσε το θεό Ήλιο.





 Στο Παγγαίο είχαν την κατοικία τους ο θεός των ανέμων Ζήτης και Κάλαης.
Αλλά και εδώ στο χιονόδαρτο Παγγαίο με τα εκατοντάφυλλα τριαντάφυλλα, τις Μαινάδες και τον πρώτο μελισσοπαραγωγό Διόνυσο βρήκε τραγικό θάνατο ο βασιλιάς των Ηδωνών Λυκούργος, γιατί προσπάθησε να εμποδίσει την είσοδο του θεού Διονύσου στη χώρα του.

Τέλος το 451 μ.Χ. στα σπλάχνα του Παγγαίου ιδρύθηκε από τον Άγιο Γερμανό η Ιερά Μονή της Εικοσιφοίνισσας, η αρχαιότερη χριστιανική Ιερά Μονή σε ευρωπαϊκό έδαφος, η οποία έμελλε να διαδραματίσει σπουδαιότατο ρόλο στην πορεία όχι μόνο της Ορθοδοξίας, αλλά και της πνευματικής μας κίνησης, ιδιαίτερα σε καιρούς δυσχείμερους.




 

Λιμάνι απάνεμο η Εικοσιφοίνισσα με την Παναγιά την Αχειροποίητη αιώνας τώρα συνεχίζει να γαληνεύει κλυδωνιζόμενες ψυχές, να τις ενισχύει με αισιοδοξία και να τις στηρίζει στις δύσκολες στιγμές. Κλείνοντας τη σύντομη αναφορά μας στο όρος της θρησκείας, των μύθων και της ιστορίας πιστεύω ότι δε θα χαρακτηριζόμαστε υπερβολικοί, αν τονίζαμε πως αυτό αποτελεί τον ομφαλό σεβασμού, αγάπης και έντονης έφεσης για μια σε βάθος γνωριμία.

Σπάνια υπάρχει όρος στον πλανήτη που να έχει παίξει έναν τόσο πολυσύνθετο ρόλο. Και τούτο, γιατί η Φύση το προίκισε με πλούσιες αρετές, οι οποίες συνέβαλαν σε μεγάλο βαθμό στην επιβίωση και διάκριση των ανθρώπων, που κατά καιρούς διεκδικήσανε και πετύχανε την κατοχή και εκμετάλλευση του.
Πλούσιο σε πανίδα και χλωρίδα, αλλά και σε μεταλλευτικό πλούτο (χρυσός και άργυρος) εύλογα υπήρξε το μήλο της έριδος πολλών διεκδικητικών λαών.






 Αλλά και η γοητευτική παρουσία του ενέπνευσε πεζογράφους και ποιητές να το υμνήσουν και να εξάρουν την τεράστια σημασία του (Όμηρος, Λουκανός, Βιργίλιος, Ηρόδοτος, Αρριανός, Βαλέριος, Φλάκκος, Πυθαγόρας, Σίλιος ο Ιταλικός, Οβίδιος, Άγγελος Σικελιανός κ.ά.π.),
Λόγω λοιπόν αυτής της αφθονίας της χλωρίδας του, σημαντικής για την επιβίωση του ανθρώπου, έλαβε κατά καιρούς διάφορα ονόματα.
Στο έργο του Λουκιανού «Bellum civile» το όνομα του ετυμολογείται από τις λέξεις παν+γη, δηλαδή όλο το βουνό σύγκειται από χώμα, αγνοώντας προφανώς ότι τα σπλάχνα του φιλοξενούν πλούσια ποιοτικά εκλεκτικά κοιτάσματα μαρμάρου, ενώ στο παρελθόν φιλοξενούσαν μεταλλεύματα χρυσού και αργύρου.
Με την ονομασία Παγγαίο το αναφέρει ο Ηρόδοτος, ο Θουκυδίδης, ο Λουκανός, ο Ψευδοπλούταρχος, ο Πλίνιος, ο Βιργίλιος, ο Ερατοσθένης, ο Αρριανός κ.ά.π.










 Μετά τον 10ο μ.Χ. αιώνα ονομάσθηκε Σεμάλτιον.

Στα τέλη του Μεσαίωνα το όρος πήρε την ονομασία Ματικίας. Με την ονομασία αυτή το συναντάμε σε σιγίλιο του Πατριάρχη Κυρίλλου Α' του Λούκαρη.

Αργότερα έλαβε την ονομασία Μαλακά και Καστανιά. Βέβαια η αλλαγή στο όνομα συνεχίστηκε, ιδιαίτερα στα χρόνια της Τουρκοκρατίας, που το συναντάμε ως Κεστανέ Νταγ (= βουνό της καστανιάς) από τις πολλές καστανιές που καλύπτουν τις πλαγιές του, Πιρνάρ Νταγ (= βουνό των πουρναριών) από τους πολλούς θάμνους πουρναριών, Πιλάφ Τεπέ (= από μία οξεία κορυφή του), Πουρνάρ νταγ (= βουνό των πηγαδιών) από τις πολλές στοές και τα φρεάτια των μεταλλωρύχων, που εκμεταλλεύτηκαν τα μεταλλεύματα του χρυσού και του αργύρου, τα οποία εκμε- ταλλεύτηκε σε μεγάλο βαθμό ο Βασιλιάς Φίλιππος ο Β' της Μακεδονίας, μετά την κατάκτηση της περιοχής μας. Σιβρί Τεπέ (= οξεία κορυφή), Βίγλα (= παρατηρητήριο), επειδή από τις κορυφές του ελέγχονταν οι κάμποι των νομών Δράμας και Καβάλας, Κοσφίνιτζα, Κόσνιτζα, Κουσίνιτζα, Εικοσιφοίνισσα (από την παλαίφατη κιβωτό της Ορθοδοξίας, την Ιερά Μονή της Εικοσιφοινίσσης), Κουχίνιτζα κ.ά.

 Από όλες τις πιο πάνω ονομασίες επικράτησε η ονομασία Παγγαίο, με δεύτερη εκείνη της ονομασίας της Ιεράς Μονής.

 


Γ. Κ. Χατζόπουλος
Απόσπασμα από την δημοσίευση στην δραμινή εφημερίδα "Πρωινός Τύπος"



visaltis.net

 

 





Πέμπτη 14 Νοεμβρίου 2013

Η λίμνη που μετατρέπει κάθε πλάσμα που την αγγίζει σε πέτρα…





Υπάρχει μια τρομακτική λίμνη στην ταζμανια μ’ ένα θανάσιμο μυστικό και όποιο πλάσμα τολμήσει ν’ αγγίξει την λίμνη ή έστω να πιει νερό από την λίμνη αυτή  μετατρέπετε σε πέτρα…
Το σπάνιο αυτό φαινόμενο προκαλείτε λένε οι επιστήμονες από την χημική σύνθεση της λίμνης .. τα απολιθωμένα πλάσματα που μένουν πετρωμένα πάνω στην λίμνη  μοιάζουν με ταινία τρόμου..







Οι φωτογραφίες είναι από τον Nick Brandt φωτογράφος στο επάγγελμα για το νέο του βιβλίο.
 Ο Nick Brandt αναφέρει πως όλη η γη τριγύρω  από την λίμνη είναι ερημωμένη με τρομακτικά απολιθωμένα πλάσματα.

¨Βρήκα πολλά και απροσδόκητα πλάσματα στην λίμνη.  Κάθε λογής πτηνά και νυχτερίδες που ξεβράζονταν κατά μήκος της ακτογραμμής της αλκαλικής  λίμνης Natron στη Βόρεια Τανζανία.
Κανείς δεν φαίνετε να γνωρίζει πως ακριβώς πέθαναν αυτά τα πουλιά αλλά προφανώς  η αντανάκλαση της επιφάνειας της λίμνης μπερδεύει πολλά πτηνά και πέφτουν μέσα στην λίμνη νομίζοντας πως πετούν προς τον ουρανό..

Το νερό έχει εξαιρετικά υψηλή περιεκτικότητα σε σόδα και αλάτι, τόσο υψηλή που θα μπορούσε να αφαιρέσει  στιγμιαία και το μελάνι από τα φιλμ για τις φωτογραφίες.
Η σόδα και το αλάτι προκαλεί  την ασβεστοποίηση και διατηρεί τέλεια τα απολιθωμένα πλάσματα καθώς στεγνώνουν.

¨Πήρα στην συνέχεια αυτά τα πλάσματα στην ακτογραμμή και τα τοποθέτησα σε θέσεις που θα κάθονταν, αν ζούσαν και  έτσι φαίνονται σαν να επέστρεψαν πάλι στην ζωή.   Ζωντανά νεκρά..¨ 















 Ο.Ε.Α.Φ.





Σάββατο 26 Οκτωβρίου 2013

Ρώσοι επιστήμονες : Η γη κοντά σε νέα εποχή παγετώνων !!




Απότομη παγωνιά θα σημειωθεί σε 2 χρόνια σε όλον τον πλανήτη Γη σύμφωνα με Ρώσους επιστήμονες. Η νέα περίοδος παγετώνων θα κρατήσει τουλάχιστον 2 αιώνες και στην κυριολεξία θα παγώσει τον κόσμο μας, τονίζουν οι Ρώσοι.

Ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ, διευθυντής του τμήματος διαστημικών ερευνών του αστεροσκοπείου Πούλκοβσκαγια της Ρωσικής Ακαδημίας Επιστημών, δηλώνει πως ο πλανήτης άρχισε να παγώνει.

Μελετώντας την συχνότητα αλλαγών της ηλιακής δραστηριότητας, μπορούμε να βγάλουμε το συμπέρασμα για τις ερχόμενες παγκόσμιες ανόδους θερμοκρασίας και ψύξης. «Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχουμε, η θερμοκρασία θα αρχίσει σταθερά να πέφτει από το 2014. Το μέγιστο ψύχος θα σημειωθεί το 2055, συν - πλην 11 έτη»,υποστηρίζει ο επιστήμονας. «Η ψύξη θα προκαλέσει μείωση των περιοχών καλλιέργειας.











 Εκτός των προβλημάτων με τα τρόφιμα, θα είναι πιο δύσκολη η εξόρυξη πετρελαίου και φυσικού αερίου στις βόρειες περιοχές. Τα προβλήματα με την παροχή θέρμανσης θα κλιμακωθούν. Το ψύχος θα επηρεάσει πολλούς, σχεδόν όλους, αλλά κυρίως τις βόρειες χώρες», προειδοποιεί ο Χαμπιμπουλό Αμπντουσαμάτοβ. Η προβλεπόμενη παρατεταμένη ψύξη μπορεί να είναι η πέμπτη μικρή περίοδος παγετώνων τους τελευταίους εννέα αιώνες.


Παρόμοιες κλιματικές αλλαγές είχαν εντοπιστεί τον 13o, 15o, 17o και 19ο αιώνα. «Όπως συχνά συμβαίνει, στην αρχή όλοι λένε, πως όλα αυτά είναι ανοησίες, δεν είναι επιστήμη, δεν μπορούν να συμβούν, ύστερα λένε πως κάποια λογική υπάρχει σε αυτό, ότι και εμείς έτσι πάντα σκεφτόμασταν. Η αναγνώριση της θεωρίας ψύξης πραγματοποιείται σε όλον τον κόσμο», είπε στο τέλος ο Ρώσος επιστήμονας.