Τρίτη, 17 Μαρτίου 2015Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.
Τις τελευταίες δεκαετίες υπάρχει μεγάλη διαμάχη  γύρω από την τοποθέτηση μικροτσίπ RFID (ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων) σε βρέφη και σε ανθρώπους όπου λέγεται πως θα είναι η νέα «επερχόμενη τεχνολογία» που θα δούμε στο άμεσο μέλλον. Αλλά όπως αποκαλύπτεται το μέλλον είναι ήδη εδώ, όπως φανερώνεται από μια έκθεση που αναφέρεται από την Ουάσιγκτον.

Εργαζόμενοι από διάφορα νοσοκομεία έχουν φανερώσει πληροφορίες που αποδεικνύουν την μεγαλύτερη παραβίαση της ιδιωτικής ζωής των πολιτών στις Η.Π.Α. και σε πολλά άλλα μέρη του κόσμου που έχουν ανακαλυφθεί ποτέ.

Σύμφωνα με αρκετές πληροφορίες νοσοκομείων που αποκαλύφτηκαν από εργαζόμενους, τους αναγκάζουν να τοποθετούν μικροτσίπ σε νεογέννητα μωρά σε χιλιάδες νοσοκομεία από το 1983…

Το μικροτσίπ RFID , εισάγετε ως εμφύτευμα  κατά την γέννηση του βρέφους στον αντίχειρα ή στο πίσω μέρος του λαιμού  στον αυχένα στο σημείο όπου συναντάται το κεφάλι με το σώμα. Αυτό το σημείο ονομάζεται στην κινεζική ορολογία και στον βελονισμό Φενγκ φου (feng fu point).


Είναι τόσο μικρό όσο ένας κόκκος ρυζιού  και μη ανιχνεύσιμο επιδερμικά αλλά και από τα σημερινά ιατρικά μηχανήματα.

Ο σειριακός αριθμός του μικροτσίπ, συνήθως συμπίπτει με τον αριθμό Κοινωνικής Ασφάλισης που είστε καταγεγραμμένοι. Παρακολουθείστε μέσω δορυφόρων ολόκληρη την ζωή σας...

Το μικροτσίπ RFID (ταυτοποίηση μέσω ραδιοσυχνοτήτων) είναι ουσιαστικά ένα μοναδικό αναγνωριστικό ενσωματωμένο στο σώμα σας και όπως γνωρίζουμε μπορούν να κλαπούν δεδομένα των χαρακτηριστικών σας που έχουν χαραχτεί στην προσωπικότητα σας. Με λίγα λόγια μπορούν να χακάρουν τον εγκέφαλο σας.
Προσδοκούν ώστε να έχουν μια παγκόσμια επιτήρηση μέσω της παγκόσμιας κυβέρνησης. Εταιρίες που θεωρούνται παγκόσμιοι κολοσσοί  που συνεργάζονται με τις κυβερνήσεις έχουν την δυνατότητα να παρακολουθούν τις ενέργειες αυτών των ανθρώπων και τις κινήσεις τους και σε τελικό στάδιο να παρεμβαίνουν και να τους ελέγχουν…  
(Αυτά ειπώθηκαν από αναφορές της  Dr. Katina Michael - δόκτωρ Κατίνα Μιχαήλ σε διαλέξεις και άρθρα της από το πανεπιστήμιο Wollongong..)
Όλες αυτές οι αναφορές που διέρρευσαν από τους εργαζόμενους στα Νοσοκομεία και τους επιστήμονες όπως η Dr. Katina Michael, πρόκειται να προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή σε όλον τον κόσμο από τις γενιές κυρίως του 1983 και μετά…


Τα ερωτήματα που θα πρέπει να ελπίζετε να απαντηθούν είναι:
Πως γνωρίζω ότι έχω το μικροτσίπ RFID;
Εάν μπορεί να αφαιρεθεί;
Ποιοι μας παρακολουθούν;


Πάνω σε αυτά τα θέματα οι κυβερνήσεις κρύβουν όλα τα μυστικά προγράμματα που υπάρχουν καταγεγραμμένα σε φακέλους και μεταφέρονται σε διαφορετική επιστημονική ύλη η οποία μπορεί και αποκρύπτει τα δεδομένα αυτά στα οποία υπάρχουν οι απαντήσεις για τα τελευταία 32 χρόνια παρακολούθησης αυτών των ανθρώπων… 


Έρευνα και σύνταξη 
Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.Ο.Ε.Α.Φ.


Τρίτη, 3 Μαρτίου 2015


Ο.Ε.Α.Φ.

Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης

Ο πρώτος βαλλιστικός πύραυλος του κόσμου έκανε την πρώτη λήψη φωτογραφίας της γης από το διάστημα, το 1946 από μια κάμερα στην μύτη του πυραύλου V-2 πάνω από εκατό χιλιόμετρα από την επιφάνεια της γης. Η ασπρόμαυρη φωτογραφία ανασύρθηκε από την κάμερα που βρέθηκε στο έδαφος από τα ερείπια του πυραύλου όταν έπεσε στην γη..

 H πρώτη φωτογραφία της Γης από το διάστημα Ο πύραυλος είχε σχεδιαστεί από τους πρωτοπόρους Βέρνερ φονΜπράουν για έναν τελείως διαφορετικό σκοπό.. Το 1944 η ναζιστική Γερμανία βομβάρδιζε με αυτούς τους πυραύλους σκοτώνοντας χιλιάδες πολίτες.. Αλλά γι’αυτούς ήταν ένας τεχνολογικός θρίαμβος και το άνοιγμα προς ένα νέο πρόγραμμα που θα ξεκινούσε από την Αμερική με ανθρώπους επιβάτες σε τέτοιου είδους πυραύλους ώστε να ταξιδέψουν εκτός της γήινης ατμόσφαιρας…Μετά τον πόλεμο ζητήθηκε από τους συμμάχους , Η.Π.Α. και ΕΣΣΔ να χρησιμοποιήσουν την τεχνολογία και τους τότε  επιστήμονες του τρίτου ράιχ για να αναπτύξουν περισσότερο αυτήν την τεχνολογία.. Έτσι δημιουργηθήκαν οι πρώτοι δορυφόροι και τα πρώτα ανθρώπινα βήματα εκτός της γήινης ατμόσφαιρας.
Η φωτογραφία αυτή βρισκόταν στο White Sands Missile στο Νέο Μεξικο από το 1946…
Η αρχική εκτύπωση της φωτογραφίας δημοπρατήθηκε σήμερα από τον οίκο Dreweatts & Bloomsbury στο Λονδίνο. Θεωρείτο τότε η χρυσή εποχή για το ξεκίνημα της τεχνολογίας στο διάστημα  και δημοπρατήθηκε τώρα στα £ 1.400 - 1921.76 ευρώ.

Έρευνα και σύνταξη 
Κωνσταντίνος Φανουράκης


Ο.Ε.Α.Φ.