Δευτέρα, 30 Ιουνίου 2014
Τους λόγους για τους οποίους διέκοψε το μυστήριο της βάπτισης του τρίχρονου κοριτσιού, το οποίο αρνήθηκε να βαπτιστεί, εξήγησε ο αρχιμανδρίτης του Ιερού Ναού Μεταμόρφωσης του Σωτήρος στο Μόναχο, Πέτρος Κλιτς, μιλώντας στην ενημερωτική εκπομπή του Star.
Όπως είπε, όταν το παιδί είναι άνω των 12 μηνών, πρέπει οι γονείς για ένα διάστημα να εκκλησιάζονται πιο τακτικά, προκειμένου να εξοικειωθεί το παιδί με τον ιερέα και με το χώρο της εκκλησίας, γενικότερα, έτσι ώστε να τελεστεί ομαλά το μυστήριο.
Τελικά, όπως αποκάλυψε ο Αρχιμανδρίτης, το κοριτσάκι βαπτίστηκε από άλλον ιερέα.

Δείτε το βίντεο από το Star:


Ο.Ε.Α.Φ.

Αναρωτηθείτε γιατί οταν μια αθωα ψυχή γεννιέται και παει σε χριστιανικό ναό φοβάται αντι να αισθάνεται το αντίθετο… οταν μια ψυχή ενσαρκωθεί στην γη γνωρίζει και θυμάται πολλά αν παρατηρήσετε τα μικρά παιδιά μπορούν να κάνουν ακόμα και θαύματα και αυτό παρακολουθείτε σε ολη την γη ανεξαιρέτως φυλής..
δυστυχώς όμως εχουν κόψει τον λογο σε αυτές τις ηλικίες και δεν μπορούν τα περισσότερα να μιλήσουν και να εξοικειωθούν άμεσα με το περιβάλλον που βρίσκονται   ώστε να θυμούνται και έπειτα να εξηγήσουν… θα πρέπει να μην καταπιέζονται αυτά τα άτομα όταν βρίσκονται στην παιδική τους ηλικία… ίσως έτσι ξεδιπλωθεί το κουβάρι στο οποιο μας έχουν 
μ-πλέξει… 

Διαβάστε επίσης  

Π Ρ Ο Π Α Γ Α Ν Δ Α ( 'Γ ΜΕΡΟΣ )
Ο.Ε.Α.Φ.Δευτέρα, 16 Ιουνίου 2014


Ιερό νησί ανακηρύχθηκε επίσημα η Μήλος, καθώς φιλοξενεί το μοναδικό πρωτοχριστιανικό μνημείο των κατακομβών.

«Πρόκειται για μια σημαντική στιγμή όχι μόνο για τη Μήλο και τις Κυκλάδες, αλλά και για όλη την Ελλάδα, καθώς οι κατακόμβες της Μήλου, αυτό το ανεκτίμητης αξίας πρωτοχριστιανικό μνημείο, καθιερώνει το νησί σε παγκόσμιο προσκυνηματικό κέντρο και ενισχύει την εικόνα της χώρας μας ως εστία διεθνούς πνευματικής ακτινοβολίας» δήλωσε μεταξύ άλλων ο υπουργός Εργασίας Γιάννης Βρούτσης ο οποίος παρευρίσκεται στις εκδηλώσεις.

«Από σήμερα, οι κατακόμβες της Μήλου ανήκουν και ενισχύουν αυτό το αξιακό οπλοστάσιο του ελληνισμού» υποστήριξε ο υπουργός.

Λίγα λόγια για τις Κατακόμβες

Οι κατακόμβες βρίσκονται κοντά στο χωριό της Τρυπητής, σε σπηλιές 150 μέτρων πάνω από την επιφάνεια της θάλασσας. Ήταν ο πρώτος τόπος συγκέντρωσης των πρώτων Χριστιανών και το πρώτο κοινοτικό νεκροταφείο στα τέλη του 2ου μ.Χ. αιώνα. Οι Κατακόμβες της Μήλου είναι μοναδικές σε μέγεθος σε όλο τον Ελλαδικό χώρο και από τα πιο γνωστά και αξιόλογα Χριστιανικά μνημεία παγκοσμίως, μαζί με τις κατακόμβες της Ρώμης και των Αγίων Τόπων.


Το δαιδαλώδες αυτό συγκρότημα αποτελείται από τρεις μεγάλες -αρχικά ανεξάρτητες- υπόγειες στοές (Α,Β,Γ) λαξευμένες στο πορώδες ηφαιστειογενές πέτρωμα, από πέντε διαδρόμους και έναν ορθογώνιο νεκρικό θάλαμο στη μορφή των cubicula των Κατακομβών της Ρώμης. Η κάθε κατακόμβη έχει διαφορετικό πλάτος (1-5 μέτρα) και διαφορετικό ύψος (1,60-2,50 μέτρα). Το συνολικό του μήκος είναι 185 μέτρα και σήμερα σώζονται στα τοιχώματα των στοών 126 «αρκοσόλια» (λαξεμένοι αψιδωτοί τάφοι.)  Τα αρκοσόλια ήταν χρωματικά διακοσμημένα (κόκκινη ταινία στην στεφάνη και βαθύ μπλε χρώμα στην επιφάνεια του τυμπάνου), αλλά σήμερα σώζονται ελάχιστα ίχνη από τον χρωματικό τους διάκοσμο.  Σε κάθε τάφο υπήρχε λυχνάρι, ενώ σήμερα έχουν τοποθετηθεί ηλεκτρικοί λαμπτήρες που φωτίζουν το χώρο διακριτικά και δημιουργούν την ατμόσφαιρα εκείνων των χρόνων.Η σημερινή μορφή των κατακομβών οφείλεται σε κάποιες επεμβάσεις του 20ού αιώνα, όπως η είσοδος στο νεκρικό θάλαμο Β και τα περάσματα που ενώνουν τις τρεις αρχικά ανεξάρτητες κατακόμβες.       

Σήμερα μπορείτε να επισκεφτείτε μόνο τη στοά Β, την Κατακόμβη των «Πρεσβυτέρων» όπως αποκαλείται και να κάνετε τον γύρω της  πάνω σε μια ξύλινη πλατφόρμα. Στη δεξιά πλευρά αυτής της κατακόμβης σώζεται ο μοναδικός διώροφος τάφος των Κατακομβών και σπαράγματα της πιο σημαντικής επιγραφής γραμμένης με κεφαλαία κόκκινα γράμματα μέσα σε ορθογώνιο πλαίσιο. Στο κέντρο βρίσκεται ένας βράχος, όπου πιθανότατα να είχε ενταφιαστεί ένας από τους πρώτους επισκόπους της χριστιανικής κοινότητας της Μήλου και οι πρώτοι χριστιανοί τον χρησιμοποιούσαν ως Aγία Tράπεζα στις λειτουργίες τους.

Από τις μη επισκέψιμες κατακόμβες, η Α (δυτικά της σημερινής κεντρικής στοάς) είναι μεγάλου πλάτους, διαθέτει ευρύχωρο ταφικό θάλαμο και διακρίνεται για τους διπλούς οικογενειακούς τάφους που είναι λαξευμένοι στα τοιχώματά της, ενώ η Γ (ανατολικά της σημερινής κεντρικής στοάς) σώζεται μόνο τμηματικά και το αξιοσημείωτο είναι τα ίχνη τοιχογραφίας που σώζονται σε αυτήν (μία από τις λίγες σωζόμενες παλιοχριστιανικές τοιχογραφίες, στην οποία εικονίζονται κλαδιά με άνθη και πτηνά).
Σάββατο, 14 Ιουνίου 2014Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, γόνος της γνωστής οικογενείας, σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν ...
το αεροσκάφος του συνετρίβη λίγη ώρα μετά την απογείωσή του από το αεροδρόμιο του Γουέτσεστερ. 

Πρόκειται για τον 65χρονο γιο του γνωστού δισεκατομμυριούχου Ρίτσαρντ Ρόκφελερ.

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ είχε αποβιβαστεί μόνος στο μονοκινητήριο αεροπλάνο του, προκειμένου να ταξιδέψει μέχρι το Μέιν, στο πατρικό του, για τα 99α γενέθλια του πατέρα του.Η τραγωδία συνέβη όταν ....
.....το αεροσκάφος, που πιλοτάριζε ο ίδιος, προσέκρουσε σε μια αλέα, λόγω ελλιπούς ορατότητας από την ομίχλη και την κακοκαιρία που που επικρατούσε στα βόρεια προάστια της Νέας Υόρκης.


Ο θάνατός του ήταν ακαριαίος. Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της οικογένειας Φρέιζερ Σέιτελ, όλοι είναι σε συντετριμμένοι και σε κατάσταση σοκ για τον θάνατο του Ντέιβιντ, που ήταν ιδιαιτέρως αγαπητός. 

Πρόσθεσε, επίσης, ότι ήταν έμπειρος πιλότος και πετούσε για χρόνια.

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ ήταν γιατρός με λαμπρή καριέρα και πλούσιο φιλανθρωπικό έργο. 


Υπήρξε πρόεδρος του γνωμοδοτικού συμβουλίου των γιατρών χωρίς σύνορα στις ΗΠΑ από το 1989 έως το 2010. 

Ήταν πατέρας δύο παιδιών και δούλευε για το φιλανθρωπικό ταμείο των αδελφών Ροκφέλερ.

Ο πατέρας Ροκφέλφερ, ο 99χρονος Ρίτσαρντ, πρόσφατα κατετάγη στη 49η θέση της λίστας του περιοδικού Forbes με τους πλουσιότερους ανθρώπους του κόσμου, διαθέτοντας περιουσία καθαρής αξίας 2,7 δισ. Δολαρίων.


Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ σε φωτογραφία με άλλα μέλη της γνωστής οικογενείας το 2012:

gkourou.com


=================================================================


Σκοτώθηκε ο Ρ.Ροκφέλερ -Η εκδίκηση των "Ε"; Θυμάστε πως σκοτώθηκε ο Αλέξανδρος Ωνάσης;Ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ, ο γιος και διάδοχος του δισεκατομμυριούχου Ντέιβιντ Ροκφέλερ, σκοτώθηκε το πρωί της Παρασκευής, όταν το μονοκινητήριο αεροσκάφος του συνετρίβη λίγο μετά την απογείωσή του από αεροδρόμιο της Νέας Υόρκης.


Όπως αναφέρουν οι Αρχές, ήταν μόνος του στο αεροσκάφος και το οδηγούσε ο ίδιος. 

Ο 65χρονος Ρίτσαρντ είχε πάει να επισκεφθεί τον πατέρα του που την Πέμπτη γιόρταζε τα 99α γενέθλιά του και επέστρεφε στο σπίτι του, στην Πολιτεία του Μέιν, όπως μεταδίδουν αμερικανικά μέσα ενημέρωσης. 

Εκπρόσωπος της οικογένειας χαρακτήρισε το συμβάν ως μια απίστευτη τραγωδία, σχολιάζοντας πως η οικογένεια είναι σε κατάσταση σοκ. Σύμφωνα με τον ίδιο, ο Ρίτσαρντ Ροκφέλερ ήταν πολύ έμπειρος πιλότος. 

Ο Ντέιβιντ Ροκφέλερ, ο πατέρας του Ρίτσαρντ, είναι εγγονός του Τζον Ντ. Ροκφέλερ, του ιδρυτή της Standard Oil, και θεωρείται ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο. 


ΑΟΡΑΤΑ ΓΕΓΟΝΟΤΑΔευτέρα, 9 Ιουνίου 2014Έχω βρεί την ημερομηνία 22/06/14 κρυμμένη σε πρόσφατα επεισόδια απο εννέα τηλεοπτικές σειρές, συμπεριλαμβανομένων των The Simpsons. Τα επεισόδια που εμπλέκονται σε τρομοκρατία και πόλεμο. 22 Ιουνίου είναι η ημερομηνία της ψευδούς πυρηνικης επιθεσης στην London Telegraph της σειρας"Operation Blackjack», καθώς και η ημερομηνία 22/6 κρύβεται σε σχετικα φανταστικα δεδομενα .

Ο Βομβαρδισμός της Οκλαχόμα, 9/11 και 7/7, όπως ομοίως προείπε μέσα στα πλαισια «φαντασίας». 9/11 είχε προβλεφθεί και αναφερθει σε τόσες πολλές τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες,που ακομα νέα παραδείγματα τετοιων αναφορων εξακολουθούν να βρισκονται . Εδώ είναι μερικες διάσημες περιπτώσεις, ξεκινώντας με το The Simpsons Series 9 επεισόδιο 01 (S09E01, 21.9.1997), κάντε κλικ στις εικόνες για μεγέθυνση: -


Το 2006, πολυ «φαντασία» και ειδήσεις σχετικά με την πυρηνική τρομοκρατία άρχισαν να εμφανίζονται. Τον Ιανουάριο του 2009 η London Telegraph δημοσίευσε μια σειρά που ονομάζεται Λειτουργία Blackjack (Black Jack = Σατανάς / Εωσφορος), η οποία έδωσε την ημερομηνία 22 του Ιούνη (22/6) για πυρηνικές επιθέσεις.
Οι βόμβες μπηκαν στις 6/21, Blackjack = 21. Απο 9/11 μεχρι 21/6 είναι 9 μήνες και11 ημέρες. 21/6 είναι επίσης το θερινό ηλιοστάσιο, μια σημαντική ημέρα για Ελευθεροτέκτονες που λατρεύουν το αιγυπτιακό ήλιο και τον πόλεμο θεού Ώρου (γνωστός και ως Εωσφόρος) - που συμβολίζεται από το All-Seeing Eye(Το ματι που βλεπει τ παντα ).
Στην Επιχειρηση Blackjack, Λονδίνο, Παρίσι, Ουάσιγκτον, Τορόντο, Πόλη του Μεξικού, καθώς και τη Νέα Υόρκη, το Λος Άντζελες και το Πόρτλαντ όλα βομβαρδίστηκαν στις 22 Ιουνίου σε ένα απροσδιόριστο ετος.

Οι προβαλλόμενΟΙ δράστες είναι «εγχώριοι εξτρεμιστές οπλισμένοι από το Ιράν, τη Συρία και την Κίνα». Η νεοσυσταθείσα «Ένωση της Βόρειας Αμερικής" επιτίθεται τα έθνη patsy: -
" ΜΑ ΕΠΙΣΗς ΕΧΩ ΕΞΟΥΣΙΟΔΗΤΗΣΕΙ ΑΛΛΟΥΣ ΤΡΟΠΟΥΣ ΑΝΤΙΜΕΤΩΠΙΣΗΣ ΚΑΤΑ ΤΩΝ .... "Η Επιχειρηση Blackjack βρέθηκε να περιέχει πολλά κρυμμένα μηνύματα,συμπεριλαμβανομένων "Αυτή δεν είναι απλά διασκέδαση" και "Έξυπνος Προγραμματισμός 2.0". Αυτά τα μηνύματα επιβεβαίωσαν αυτό που πολλοί υποψίαζονταν αμέσως όταν βρήκαν τη σειρά.Η επιχειρηση BlackJack δημιουργησε την ψευτικη βομβιστικη επιθεση της Βοστώνης , η οποίο έγινε πραγματικότητα το 2013: -

Ο πρόεδρος Ομπάμα δήλωσε την 03/25/14 σε «σύνοδο κορυφής για την πυρηνική ασφάλεια": -
«Η Ρωσία είναι μια περιφερειακή δύναμη που απειλεί κάποιοιους από τους άμεσους γείτονές της? Συνεχίζω να είμαι πολύ περισσότερο ανησυχος όταν πρόκειται για την ασφάλεια μας, με την προοπτική ενός πυρηνικού όπλου να σκαει πανω στο Μανχάταν.
Η επιχείρηση Blackjack εξακολουθεί να είναι στην ιστοσελίδα της Telegraph, και εδώ είναι μια πιο βολική μορφή βίντεο (8μ): -
Μπορείτε να κατεβάσετε αυτό το βίντεο (21MB), για ομαλότερη αναπαραγωγή, εδώ.

Η τηλεοπτική σειρά Jericho (2006-8) είναι η ιστορία Blackjack από την προοπτική μιας μικρής αμερικανικής πόλης. Blackjack και Ιεριχώ και οι δύο έχουν έναν χαρακτήρα που ονομάζεται Valente, και υπάρχει ένα επεισόδιο Jericho που ονομάζεται "Black Jack". Αυτό είναι το "22/6 λεωφορείο», το οποίο παρουσιάζεται στην Ιεριχώ, με τις (23) βόμβες να σκανε.Το Jericho συνδυάζει πολλές από τις απειλές που εχουμε προειδοποιηθει τα τελευταία χρόνια - πυρηνική τρομοκρατία, οι επιθέσεις EMP, μία (βιο-όπλο) πανούκλα, και τον εμφύλιο πόλεμο των ΗΠΑ.Βολευει το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας (DHS), Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Διαχείρισης Καταστάσεων Έκτακτης Ανάγκης (FEMA), και άλλες αμερικανικές εθνικές υπηρεσίες, να έχουν την προετοιμασία για αυτά τα σενάρια με το να Jericho μπορεί να αντιπροσωπεύει το πλήρες σχέδιο για να κατακτήσει την Αμερική, όπως συζητείται εδώ.
Πριν από το 2012, πολλά Blackjack / Jericho σχετίζονται με τηλεοπτικές εκπομπές και ταινίες που περιελαμβάναν επίσης κρυμμένες αναφορές στο έτος 2012.Αφου περασε ειρηνικα η 06/22/12, οι ενδείξεις «φαντασίας» μετακόμισαν στο 06/22/13. Προειδοποίησεις απο ακτή σε ακτή για να μπορουν να αποτρέψουν τις επιθέσεις στις 22/06/12 και 22/06/13 - εκαναν εκατομμύρια ακροατές να εμβολιαστουν και να κατηγορήσουν την κυβέρνηση για τις τρομοκρατικές επιθέσεις κατά αυτών εκεινες τις δύο ημερομηνιες.
Η ημερομηνία 06/22/13 ήταν κρυμμένη πολλές φορές σε ένα επεισόδιο του 2013 The Simpsons ονομάζεται The Saga του Carl (S24E21, 19/5/13). Το επεισόδιο περιλαμβάνει προδοσία / προδοσία που οδηγεί στην τρομοκρατία και τον πόλεμο. Εδώ είναι ένα κρυφό 06/22/13 από αυτό το επεισόδιο:


3192296 = 6922913 = 22.06.13 + 99. Ο αριθμός 9 είναι ο Σατανάς / αριθμός Black Jack στο μασονικό / Illuminati αριθμολογία. Μπορεί κανείς να διαβάσει το bar-code;
Δεδομένου ότι οι ημερομηνίες 09/11/01, 06/22/12, 06/22/13 ηταν ολες κρυμμενες σε επεισοδια SIMPSONS περασμενων ετων , αποφάσισa να αναζητήσω κατάλληλα επεισόδια εντός της τρέχουσας σεζόν. «Η Τέχνη του Πολέμου" (S25E15, 03.24.14) φαινόταν σαν ένα πολλά υποσχόμενο τίτλο. Αυτό το επεισόδιο περιλαμβάνει απειλές / τρομοκρατία εναντίον των Simpsons. Εδώ είναι ένα ακόμα στοιχειο στο 13 λεπτο!: 

Σημειώστε το ερευνητικα υχωμενο φρυδι του χαρακτήρα της CIA δίπλα στο (έτος) 13,που μόνο αυτός έχει (φρύδια). Επίσης, το 13 εχει κληση προς τα εμπρός στην μπροστινή σειρά που ειναι το τρέχον έτος, για να ενταχθει στο 6 και το 22. Και, 6 +1 +3 +2 +2 είναι ένα κρυφό 14, για ενα πληρες 22/06/14. Επιπλέον, υπάρχουν κόκκινες μασονικές πυραμίδας σκουλαρίκια στη δεύτερη σειρά, ίσως δείχνει οτι η Blackjack σταμάτησε το 2013 .Τα πρασινα πυραμιδωτα σκουλαρικια της Marge και η στολή μπροστά σειρά, φαίνεται να συμβολίζουν ότι Blackjack 22/6 ειχε το πράσινο φως το 2014.


Μια ενδιαφέρουσα 06/22/14 αναφορά εμφανίστηκε σε ένα πρόσφατο επεισόδιο της "Επανάστασης" (2012) που ονομάζεται "Διακήρυξη της Ανεξαρτησίας". Επανάσταση ήταν σειρά για την Αμερική το 2027, μετά την παγκόσμια EMP επιθέση στον πλανητη , και περιείχε πολλά θέματα Blackjack / Jericho. Από το τέλος του τελικού επεισοδίου (S02E22, 14/5/14).
Έλεγξα τις συντεταγμένες της πόλης ... Bradbury, Οχάιο, το ΠΛΑΤΟΣ: -
39.0095226 = (3 +9). (9 +5) 22 6 = 12.14 = 22 6 εαν αντιστραφεί 6/22/14.21 (Blackjack). Μήκος: -82,0668088 = 8 +2 +6 +6 = 22 και 8 +8 +8 = 24 = 2 +4 = 6 = 22/6 = 22/6.
Δηλαδη στην σειρα «επανάσταση» υποδηλώνει τι μπορεί να συμβεί στις 22/06/14; Μια ιδέα από μερικά καρέ νωρίτερα.


Ένα τριών δακτυλιδιων τσίρκο - "κάτι θεαματικό, θυελλώδη, ή διασκέδαστικο". Μια καλή περιγραφή της λειτουργίας Blackjack - ψευδείς επιθέσεις ακόμη πιο εντυπωσιακες και ταραχώδης από την 9/11. Το θέμα τσίρκο μπορεί επίσης να είναι μια αναφορά στην Ιεριχώ και Blackjack, επειδή το Black Jack αναφέρεται στην Ιεριχώ που είναι ένας εκθεσιακός χώρος.Έχω βρει τον αριθμο 06/22/14 κρυμμένο δεκάδες φορές σε άλλες σειρές και επεισόδια. Πινακίδες αυτοκινήτων είναι μια κοινή, αν και θαμπή / προβλέψιμη θέση, όπου τα γράμματα αντιπροσωπεύουν αριθμούς (Α = 1 Ν = 14 κλπ), και 9/11 πινακιδες μερικές φορές εμφανίζονται σε άλλα αυτοκίνητα γύρω από το ξενοδοχείο. Θα εξετάσουμε μόνο για 6, 22, 14, 9, και 11, και στη συνέχεια να προσθέσετε και τους υπόλοιπους αριθμούς.
A = 1 B2 C3 D4 E5 F6 G7 H8 I9 J10 K11 L12 M13 N14 Ο15 P16 Q17 R18 S19 T20 U21 V22 W23 X24 Y25 Z26
Αν Επιχειρηση Blackjack γινει πραγματικότητα στις 06/22/14 τι να περιμένουμε; Προτείνω "βρώμικες βόμβες" σε πολλές μεγάλες πόλεις ,αφθονία τρόμου και προπαγάνδας, αλλά ελάχιστη πραγματική ζημία. Μια ομαλή μετάβαση στην επόμενη φάση θα μπορούσε στη συνέχεια να ακολουθήσει - στρατιωτικό νόμο καθώς και επιθέσεις κατά της Συρίας και του Ιράν. Η χειρότερη εκδοχή-περίπτωση από την Επιχείρηση Blackjack: -
Τι μπορεί να γίνει για όλα τα παραπάνω; Πρώτον, μπορείτε να καλέσετε τον George Noory (έχω προσπαθήσει), ή την αγαπημένη σας εκπομπή σan εναλλακτικά μέσα ενημέρωσης, και να πειτε κατι σαν: -
«Η ημερομηνία 06/22/14 κρύβεται σε πολλές τηλεοπτικές εκπομπές που περιλαμβάνουν την τρομοκρατία και τον πόλεμο. Εάν υπάρχουν τρομοκρατικές επιθέσεις της 22ης Ιουνίου, η κυβέρνηση θα είναι σίγουρα πίσω από αυτό ».
Προηγουμένως, προτεινα τον Ομπάμα, καθώς και τους επικεφαλής του DHS και FEMA, με συνωμοσία για διάπραξη γενοκτονίας - το DHS έχει αγοράσει δύο δισεκατομμύρια σφαίρες και ηFEMA ετοιμάζεται για αδιευκρίνιστες εκδηλώσεις μαζικων ατυχηματων και απωλειωνενώ εχει ξεκινησει η πρόσληψη φρουροί του στρατοπέδωνσυγκέντρωσης.
Πρόσφατα κοίταξα τον ορισμό των ΗΠΑ για την προδοσία: -
"Όποιος, οφείλει πίστη στις Ηνωμένες Πολιτείες, κανει εισφορές πόλεμου εναντίον τους ...», δηλαδή, την οικοδόμηση μιας στρατιας να επιτεθεί στις Ηνωμένες Πολιτείες.
Μπαράκ Ομπάμα τον Ιούλιο του 2008: -
«Δεν μπορούμε να συνεχίσουμε να βασιζόμαστε μόνο στο στρατο μας για την επίτευξη των στόχων της εθνικής ασφάλειας που έχουμε θέσει. Έχουμε να έχουμε μια πολιτική εθνική δύναμη ασφάλειας που είναι εξίσου δυνατη, επισης ισχυρή, όπως ακριβώς και καλά χρηματοδοτούμενη ".
Ο Ομπάμα έχει σημειώσει αξιόλογη πρόοδο προς αυτο τον απαίσιο στόχο, ο οποίος φαίνεται να αποτελεί σαφή προδοσία - ο οποίος θα μπορούσε με την στρατιωτικοποιημένη DHS, αστυνομία, και άλλες εγχώριες υπηρεσίες / φορείς, ενδεχομένως, να πολαμησει μακρυα από τον αμερικανικό λαό; Ο Ομπάμα έχει ακόμα εγκρινει τον στρατό των ΗΠΑ για την καταπολέμηση της «εσωτερικής αναταραχής».
Οι εγκαταστάσεις κατάρτισης των ΗΠΑ για τον πόλεμο κατά του λαού έχουν βρεθεί, δείτε εδώ και εδώ, και το DHS είναι η προώθηση των «δεξιών όπλοκατοχων και τους βετεράνους" ως τημ επόμενη τρομοκρατική απειλή .
Κατηγορίες για προδοσία εναντίον του Ομπάμα θα μπορούσαν τουλάχιστον να προειδοποιούν μέση Αμερική για την απειλή, και το τέλος υποβολής της αίτησης μπορεί να είναι μόνο $ 70.
Εάν οι δυνάμεις του Ομπάμα επιτεθουν στην Αμερική φαίνεται απίθανο, το μόνο που απαιτείται είναι σημαντικοι ψευτικοι συναγερμοι , που πρέπει να κατηγορηθουν "γηγενείς εξτρεμιστές / προδότες", όπως περιγράφεται στην Επιχείρηση Blackjack και την Ιεριχώ.
Μεταφραση Levies Για το κατοχικα νεα ΑΡΧΙΚΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΠΗΓΗ

Παρασκευή, 6 Ιουνίου 2014


Το ΚΠΕ Άμφισσας σε συνεργασία με τη Ι΄ Εφορεία Προϊστορικών & Κλασικών Αρχαιοτήτων και το Σύλλογο Γυναικών Φωκίδας διοργανώνει διημερίδα στο πλαίσιο της Δια Βίου Μάθησης Επιμόρφωσης Ενηλίκων και του προγράμματος του Υπουργείου Πολιτισμού & Αθλητισμού «Πράσινες Πολιτιστικές Διαδρομές» που θα πραγματοποιηθεί στις εγκαταστάσεις του ΚΠΕ Άμφισσας στις 6 Ιουνίου και με εργασία πεδίου στο μονοπάτι Κωρύκειο Άντρο -Δελφοί στις 7 Ιουνίου 2014.

Η συμμετοχή είναι δωρεάν. Με την επιτυχή παρακολούθηση του προγράμματος θα δοθεί πιστοποίηση από το Υπουργείο Παιδείας & Θρησκευμάτων.

Συμμετοχές στο ΚΠΕ Άμφισσας, http://www.kpeamfissas ή στην Ι' ΕΠΚΑ iepka@culture.gr και στο τηλ. 2265082313 / 82346 (κα Καλπούζου-κα Φούρλα).


Πρόγραμμα

6 Ιουνίου 2014

18.00 - 18.30. Προσέλευση στο ΚΠΕ Άμφισσας - εγγραφή

18.30 - 18.50. Το φυσικό περιβάλλον-διαχείριση και η ποικιλότητα της ευρύτερης περιοχής του Κωρυκείου Άντρου: Θεοχαρόπουλος Μιχάλης, Βιολόγος δρ. Οικολογίας, Υπεύθυνος ΚΠΕ Άμφισσας.

18.50-19.10. Κωρύκειον Άντρον: Η ορεινή προϊστορική εγκατάσταση και το Ιερό Νυμφών και Πάνα στο σπήλαιο του Παρνασσού: Κατσαρού Στέλλα, δρ. αρχαιολόγος Εφορείας Σπηλαιολογίας Νοτίου Ελλάδας.

19.10-19.30. Άρτεμις, Πάνας, Νύμφες: Στην υπηρεσία της φύσης και της ζωής: Γκαδόλου Αναστασία, δρ. αρχαιολόγος Εθνικού Αρχαιολογικού Μουσείου.

19.30- 19.40. Διάλειμμα

19.40 – 19.50. Οι πράσινες πολιτιστικές διαδρομές στη Φωκίδα: Ψάλτη Αθανασία, αρχαιολόγος- MSc κλασικής αρχαιολογίας - Προϊσταμένη Ι' ΕΠΚΑ

19.50 -20.10 Περιβαλλοντική εκπαίδευση και μυθολογία: Πανάγου Αθανάσιος, Αναπληρωτής Υπεύθυνος ΚΠΕ Άμφισσας

20.10- 20.40 Συζήτηση –Συμπεράσματα.7 Ιουνίου 2014

08.30-09.00 Προσέλευση στο ΚΠΕ Άμφισσας.

09.00-10.00 Μετάβαση με λεωφορείο στην Παλαιοπαναγιά Παρνασσού.

10.00-14.00 Ανάβαση για το σπήλαιο του Κωρύκειο Άντρου και κατάβαση από το αρχαίο μονοπάτι μέχρι τους Δελφούς με παράλληλη εργασία πεδίου.

Εργασία πεδίου

1. Σύνδεση της αρχαιολογικής κληρονομιάς και φυσικού περιβάλλοντος: Ψάλτη Αθανασία

2. Δελφικές διαδρομές από το Κωρύκειο Άντρο στους Δελφούς: Τσαρούχα Ανθούλα, αρχαιολόγος Ι' ΕΠΚΑ.

3. Χλωρίδα- πανίδα και ανθρώπινες επιδράσεις (ρύπανση-πυρκαγιές-τουρισμός κτλ). Προτάσεις αειφορικής διαχείρισης: Πανάγου Αθανάσιος, Αναπληρωτής Υπεύθυνος ΚΠΕ Άμφισσας, Κόττης Γεώργιος, Καραβέντζας Θωμάς, Μέλη της Π.Ο του ΚΠΕ Άμφισσας.

14.00- 14.30 Συμπεράσματα -Αξιολόγηση
Έρρωσο


Τετάρτη, 4 Ιουνίου 2014Έπειτα από έναν χρόνο εξαφάνισης από την καθημερινή πραγματικότητα, το Strange είναι και πάλι εδώ!
Στη δύσκολη εποχή που όλοι μας διανύουμε, οι δυσκολίες μας καθυστέρησαν αλλά δεν μας νίκησαν και επιστρέφουμε για να συνεχίσουμε δυναμικά αυτό που κάναμε επί 16 χρόνια: να ανοίγουμε ένα εναλλακτικό παράθυρο στην πραγματικότητα, να δίνουμε φωνή στο Παράξενο.

Το χρειαζόμαστε όλοι όσο ποτέ, μία άλλη οπτική, μία πύλη για Αλλού …

Το Strange ανανεωμένο (και όλο και πιο πολύ στα επόμενα τεύχη) με νέες συνεργασίες και ιδέες και με μία νέα δυναμική εκδοτική σύμπραξη, είναι έτοιμο για νέες περιπέτειες!
Καλούμε όλους τους Συνταξιδιώτες μας να μας υποστηρίξουν όπως μπορούν σε αυτή τη νέα Οδύσσεια προς το Άγνωστο, που θα μας οδηγήσει ακόμη πιο μακριά, κανείς δεν ξέρει πού, ξέρουμε μόνο ότι οι πιο υπέροχες θάλασσες είναι αυτές πού δεν αρμενίσαμε ακόμη.

Κάθε μήνα από εδώ και πέρα θα συνεχίζουμε το μεγάλο ταξίδι, και θα στέλνουμε τις ιδιαίτερες ανταποκρίσεις μας προς όλους τους παραλήπτες.

Δεν παραδινόμαστε, ενθαρρυνθείτε, μην παραδίνεστε κι εσείς!

Ιδού και τα περισσότερα θέματα του STRANGE 147:
Νέες Ανακαλύψεις: ΟΙ “ΑΓΝΩΣΤΕΣ” ΔΥΝΑΜΕΙΣ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΥ !
Έχουν Αποδειχθεί Επιστημονικά
Και Αποκρύπτονται από το Κατεστημένο…

TO ΜΥΣΤΗΡΙΩΔΕΣ ΠΕΔΙΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΕΝΩΝΕΙ…
ΥΠΗΡΞΑΝ ΟΙ ΝΕΚΡΟΖΩΝΤΑΝΟΙ ΣΤΑ ΒΑΛΚΑΝΙΑ!
Ανακαλύφθηκαν Νεκροταφεία Βρυκολάκων & Σκελετοί Βαμπίρ

STRANGE ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΣΤΗΝ ΤΡΑΝΣΥΛΒΑΝΙΑ
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΑΤΕ ΣΤΟ ΚΑΣΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΜΗ ΝΤΡΑΚΟΥΛΑ

Ο ΑΓΝΩΣΤΟΣ ΧΙΤΛΕΡ! & Ο ΝΑΖΙΣΤΙΚΟΣ ΑΠΟΚΡΥΦΙΣΜΟΣ
Όλα Όσα Δεν Πρέπει Να Ξέρετε.

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ : ΚΛΕΑΝΘΗΣ ΓΡΙΒΑΣ
«Προσοχή! Ετοιμάζουν Εμφύλιο Πόλεμο “χαμηλής έντασης” στην Ελλάδα!»

Από το Zeitgeist Movement: VENUS PROJECT
Η ΕΝΑΛΛΑΚΤΙΚΗ TECHNO-ΟΥΤΟΠΙΑ ΕΙΝΑΙ ΕΔΩ

ΠΑΡΑΝΟΙΑ ΣΤΗ ΒΟΡΕΙΑ ΚΟΡΕΑ !

ΕΞΩΓΗΙΝΑ ΡΟΜΠΟΤ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ
Αφήστε τον Τέσλα Ήσυχο!

2014: Η ΜΑΧΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΤΕΦΡΑ ΤΟΥ ΤΕΣΛΑ

ADIOS H. R. GIGER!


TERRA PAPERS