Τρίτη, 25 Σεπτεμβρίου 2012Όπως τόνισε ο Μαρσέλ Λεφέβρ στο συνέδριο των αρωματοποιών, η ερπετοειδής συνείδηση είναι ψυχρή, επιθετική, θυμώδης, άπληστη και παρανοϊκή. Ο Πωλ Μακλήν, ήταν ο πρώτος νευροφυσιολόγος που κατέδειξε ότι εξακολουθούμε ακόμα και σήμερα να έχουμε ένα ερπετοειδή εγκέφαλο, άθικτο και ενεργό. Ο ερπετοειδής εγκέφαλος δεν είναι κάποια αφηρημένη έννοια, είναι μια ανατομική πραγματικότητα. Έχει καλυφθεί, βέβαια, από τον εγκεφαλικό φλοιό, αλλά υπάρχει, βαθιά μέσα στον προεγκέφαλο και αποτελείται από την παρεγκεφαλίδα, τον υποθάλαμο και, ίσως, από μερικά άλλα όργανα του διεγκεφάλου. Όταν νοιώθουμε μια τυφλή οργή, κρύο ιδρώτα ή μια αυτάρεσκη απάθεια, μπορούμε να είμαστε βέβαιοι ότι εκείνη τη στιγμή ο ερπετοειδής εγκέφαλος κουμαντάρει την συνείδησή μας.

Όταν η ζωή ήταν ακόμα μια διαρκής μάχη μεταξύ αρπακτικών, ένας από λεπτό σε λεπτό αγώνας για επιβίωση, η ερπετοειδής συνείδηση ήταν απαραίτητη.Όταν είχαμε να διασχίσουμε θάλασσες, να εξερευνήσουμε άγριες ηπείρους, να εποικίσουμε τραχιές περιοχές, να οργανώσουμε την γεωργία και να βάλουμε τα θεμέλια του πολιτισμού, τότε η θηλαστική συνείδηση ήταν απαραίτητη. Από κοινωνική και οικογενειακή σκοπιά, εξακολουθεί να είναι απαραίτητη, αλλά δεν χρειάζεται πια να κυριαρχεί.

Καθώς η περίοδος των ερπετών πλησίαζε στο τέλος της, εμφανίστηκαν τα πρώτα άνθη  και θηλαστικά. Ο Μαρσέλ Λεφέβρ πιστεύει ότι τα λουλούδια εξαφάνισαν, στην ουσία, τα μεγάλα ερπετά. Ωστόσο, μπορεί και τα θηλαστικά να συνεισέφεραν για τον αφανισμό τους επειδή, για πολλά από τα πρώτα θηλαστικά, δεν υπήρχε καλύτερο μπρέκφαστ από κάνα δύο αβγά δεινόσαυρου. Όπως και να’ χει το πράγμα, μέχρι τότε οι πρόγονοί μας είχαν αναπτύξει εγκεφάλους που διέθεταν τόσο θηλαστικά όσο και ανθώδη χαρακτηριστικά.

Για δικούς της λόγους, η εξέλιξη επέτρεψε στη θηλαστική ενέργεια να κυριαρχήσει και έτσι, ο πρόσφατα αναπτυγμένος ανθρώπινος μεσεγκέφαλος που κάλυψε τον παλιό διεγκέφαλο, μπορεί να επονομασθεί, με ακρίβεια, θηλαστικός εγκέφαλος. Τα χαρακτηριστικά της θηλαστικής συνείδησης είναι η ζεστασιά, η γενναιοδωρία, η αφοσίωση, η αγάπη (ρομαντική, πλατωνική, οικογενειακή), η χαρά, η λύπη, το χιούμορ, η περηφάνια, ο συναγωνισμός, η διανοητική περιέργεια και η εκτίμηση της τέχνης και της μουσικής.

Στην όψιμη περίοδο των θηλαστικών, αναπτύχθηκε ένας τρίτος εγκέφαλος. Ήταν ο τηλεγκέφαλος, που το κύριο μέρος του ήταν ο εγκεφαλικός φλοιός, μια πυκνή μεμβράνη νευρικής δομής γύρω στα τέσσερα χιλιοστά πάχος που απλώθηκε πάνω από τον υπάρχοντα εγκέφαλο. Οι ερευνητές του εγκεφάλου έχουν σαστίσει μ’ αυτό τον εγκεφαλικό φλοιό. Ποια είναι η λειτουργία του; Και γιατί αναπτύχθηκε, εδώ που τα λέμε;

Ο Λεφέβρ διατύπωσε την άποψη ότι ο εγκεφαλικός φλοιός είναι μια διευρυμένη μνημονική παρακαταθήκη – και σίγουρα ο φλοιός έχει αυτή την ικανότητα. Ο Ρόμπερτ Μπλάυ πιστεύει ότι κατά κάποιο τρόπο συνδέεται με το φως. Αν ο ερπετοειδής εγκέφαλος ισοδυναμεί με την ψυχρότητα και ο θηλαστικός με την θερμότητα, τότε ο εγκεφαλικός φλοιός ισοδυναμεί με το φως. Η άποψη του Μπλάυ έχει κάποια βάσιμη λογική, επειδή ο τρίτος εγκέφαλος είναι ένας  ανθώδης εγκέφαλος, ακριβώς γιατί τα λουλούδια απορροφούν ενέργεια από το φως. Ακόμη και πριν από τη μυστηριώδη εμφάνιση του εγκεφαλικού φλοιού, οι εγκέφαλοί μας είχαν έντονα ανθώδη χαρακτηριστικά.

Η επιστήμη περιγράφει ολόκληρο τον εγκέφαλο σαν ένα βολβό. Οι νευρώνες που τον αποτελούν έχουν δενδρίτες, ρίζες, κλαδιά. Η παρεγκεφαλίδα, αποτελείται από μια μεγάλη μάζα πυκνά συμπιεσμένων φυλλωμάτων. Δεν είναι μόνο οι νευρώνες που μοιάζουν πολύ με άνθη, αλλά και ο ίδιος ο εγκέφαλος μοιάζει με κάποιο βοτανολογικό είδος. Έχει ένα μίσχο και – κατά την ανάπτυξη του εμβρύου –ένα μπουμπούκι που ξεδιπλώνεται όπως και τα πέταλα του ρόδου.

( Η «Λουλουδική» Συνείδηση της Νέας Ανθρωπότητας! )

©Τομ Ρόμπινς, Το Άρωμα του Ονείρου, 1984

Όταν θες να γράψεις για τον Ρόμπινς είναι σαν να θέλεις να ανοίξεις το κλουβί του κόσμου, να πετάξεις με τα φτερά που σου κλέψανε, να ουρλιάξεις από χαρά και από πόνο …

Δευτέρα, 24 Σεπτεμβρίου 2012


12-9-12 ΝΙΓΗΡΙΑ, εκκλησία World Liberation Ministry Church, in Benin-City, Edo State. Μια γυναίκα γέννησε ένα άλογο κατά τη διάρκεια της λειτουργίας στην εκκλησία,

Η γυναίκα που αρνήθηκε να αποκαλύψει την ταυτότητά της, πριν να γεννήσει και κατά τη διάρκεια της προσευχής  ούρλιαζε και  άρχισε να αιμορραγεί. 
Ο Επίσκοπος της εκκλησίας Evangelist Silva Wealth δεν επιβεβαίωσε εάν το άλογο γεννήθηκε ζωντανό ή νεκρό αλλά όταν έφθασαν δημοσιογράφοι το βρήκαν νεκρό.

hellenicrevenge.blogspotΚυριακή, 16 Σεπτεμβρίου 2012

Βρέθηκαν 400.000 κομμάτια παπύρων γραμμένα από τους προγόνους μας και που με μια καινούργια μέθοδο μπορούν να διαβαστούν . H έγκυρη βρετανική εφημερίδα Independent σε ένα άρθρο της έγραψε... "Eureka! Εκπληκτική ανακάλυψη αποκαλύπτει τα μυστικά των αρχαίων Ελλήνων" .

Χιλιάδες χειρόγραφα που έως τώρα δεν μπορούσαμε να διαβάσουμε και που περιέχουν σπουδαία κείμενα της κλασσικής φιλολογίας τώρα μπορούν να διαβαστούν για πρώτη φορά με μια τεχνολογία που πιστεύεται ότι θα ξεκλειδώσει τα μυστικά των αρχαίων ελλήνων .
Μεταξύ των άλλων θησαυρών που έχουν ήδη ανακαλυφθεί από μια ομάδα επιστημόνων του Παν/μίου της Οξφόρδης υπάρχουν και άγνωστα έως τώρα έργα κλασσικών γιγάντων όπως ο Σοφοκλής, ο Ευριπίδης και ο Ησίοδος.

Αόρατη με το κοινό φώς, η ξεβαμμένη μελάνη γίνεται καθαρά ορατή κάτω από υπέρυθρο φώς, με τεχνικές ανάλογες με την επισκόπηση από δορυφόρους.
Τα κείμενα της Οξφόρδης αποτελούν μέρος ενός μεγάλου αριθμού παπύρων που βρέθηκαν στα τέλη του 19ου αιώνα σε έναν αρχαίο σκουπιδότοπο της ελληνο-αιγυπτιακής πόλης του Οξυρύγχου.

Απομένουν χιλιάδες κείμενα να διαβαστούν μέσα στην επόμενη δεκαετία, περιλαμβανομένων έργων του Οβιδίου και του Αισχύλου.
Υπάρχουν περίπου 400,000 κομμάτια παπύρων φυλαγμένα σε 800 κιβώτια στην Βιβλιοθήκη Sackler της Οξφόρδης και αποτελούν το μεγαλύτερο όγκο κλασσικών ελλήνων χειρογράφων του κόσμου.
Οι ακαδημαϊκοί χαιρέτησαν με ενθουσιασμό την νέα ανακάλυψη η οποία μπορεί να οδηγήσει σε αύξηση κατά 20% των σωζόμενων ελληνικών έργων.

Μέσα στα έως τώρα άγνωστα κείμενα που κατόρθωσαν να διαβάσουν με την τεχνική αυτή, περιλαμβάνονται τμήματα της χαμένης από καιρό τραγωδίας «Επίγονοι» του Σοφοκλή, μέρος μιας χαμένης νουβέλας του έλληνα συγγραφέα Λουκιανού του 2ου αιώνα, άγνωστο κείμενο του Ευριπίδη, μυθολογική ποίηση του ποιητή Παρθένιου του 1ου αι. π.Χ, έργο του Ησίοδου του 7ου αι., και ένα επικό ποίημα του Αρχίλοχου, ενός διαδόχου του 7ου αι. του Ομήρου, που περιγράφει γεγονότα που οδήγησαν στον Τρωικό πόλεμο.
«Είναι τα πιο φανταστικά νέα.

Υπάρχουν δύο πράγματα εδώ. Το πρώτο είναι πόσο φοβερά επηρέαζαν τις επιστήμες και τις τέχνες οι Έλληνες. Το δεύτερο είναι πόσο λίγα από τα γραπτά τους σώζονται » λένε οι άγγλοι επιστήμονες.
Παρασκευή, 14 Σεπτεμβρίου 2012

A.T.I.A. Αύγουστος 2012
Αύγουστος 2012
Ηλιος  Α.Τ.Ι.Α.   


 Αύγουστος 2012

3 Αυγούστου 2012
Η.Π.Α. Missouri Α.Τ.Ι.Α.  

 


3 Αυγούστου 2012
Κολομβία Palmira Α.Τ.Ι.Α.  


 

 8 Αυγούστου 2012
Γαλλια Άλπεις Annecy πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 


 


8 Αυγούστου 2012
Η.Π.Α. Cleveland  λίμνη Erie πιθανόν Α.Τ.Ι.Α.  


9 Αυγούστου 2012
Η.Π.Α. Cleveland  λίμνη Erie Α.Τ.Ι.Α. 

 
 
12 Αυγούστου 2012
Σουηδία  Stockholm  πιθανόν Α.Τ.Ι.Α.


 15 Αυγούστου 2012
Η.Π.Α. Αριζόνα Yuma   Α.Τ.Ι.Α. 

 
15 Αυγούστου 2012
Ρωσία Syktyvkar   πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 


 15 Αυγούστου 2012
Αυστραλία Queensland  Townsville πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 


 


16 Αυγούστου 2012
Κολομβία Μπογκοτά  πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 


 


17 Αυγούστου 2012
Η.Π.Α. Κοννέκτικατ  Νέα Βρετανία  πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 


18 Αυγούστου 2012
Αργεντινή  Bahia Blanca πιθανόν Α.Τ.Ι.Α.  
 
19 Αυγούστου 2012
Η.Π.Α. Καλιφόρνια  Long Beach Α.Τ.Ι.Α.  
19 Αυγούστου 2012
Αγγλία Avebury  πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 22 Αυγούστου 2012
Μεξικό Puebla  Popocatepetl ηφαίστειο  Α.Τ.Ι.Α. 
24 Αυγούστου 2012
Αυστραλία Μελβούρνη  Α.Τ.Ι.Α.  
24 Αυγούστου 2012
Ισπανία Ντονόστια πιθανόν Α.Τ.Ι.Α.
 
26 Αυγούστου 2012
Η.Π.Α. Νέα Υόρκη Brooklyn πιθανόν Α.Τ.Ι.Α.  
28 Αυγούστου 2012
Η.Π.Α.  Michigan πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 

29 Αυγούστου 2012
Ινδία  πιθανόν Α.Τ.Ι.Α. 
 

31 Αυγούστου 2012
Καναδάς πιθανόν Α.Τ.Ι.Α.
 


 Ο.Ε.Α.Φ.


Πέμπτη, 6 Σεπτεμβρίου 2012


Το Υπουργείο Εσωτερικής Ασφάλειας των  Η.Π.Α. θα απελευθερώσει ένα θανατηφόρο βακτήριο στο μετρό της Βοστόνης  σε μια επιχείρηση για να δοκιμάσει τους αισθητήρες ανίχνευσης  βιολογικών παραγόντων σε περίπτωση τρομοκρατικής επίθεσης.

  Λίγα είναι γνωστά για το τι ακριβώς βακτήρια θα ελευθερωθούν και η  DHS έχει δώσει πολύ λίγες πληροφορίες, λέγοντας μόνο ότι πρόκειται για "μη-μολυσματικό" υλικό που υπάρχει "ως συμπλήρωμα διατροφής".!!!! 

 Οι δοκιμές έχουν ξεκινήσει από την Τετάρτη  29 / 8 /2012 και θα πραγματοποιούνται  περιοδικά και μέσα στο επόμενο έτος, στους σταθμούς του Harvard και Porter Square στο Cambridge και το Davis Square στον σταθμό Somerville.


"Μια έγκαιρη προειδοποίηση από ένα σύστημα ανίχνευσης μπορεί να εντοπίσει και να προσδιορίσει ακριβώς αυτά τα βακτήρια και προβλέπει την άμεση και κατάλληλη απάντηση για να προστατεύσει τους ανθρώπους από τον κίνδυνο της μόλυνσης», δήλωσε η επιστήμονας από την DHS Anne Hultgren σε δελτίο Τύπου του οργανισμού. (The Department of Homeland Security)"Αυτό το σύστημα ανίχνευσης θα είναι ένα από τα πρώτα που έχουν  εγκατασταθεί.  Εάν αποδειχθεί ότι είναι αποτελεσματικό, θα χρησιμοποιηθεί ως πρότυπο σε πολλές χώρες και στα μέσα μαζικής μεταφοράς σε όλον τον κόσμο»,δήλωση από το MBTA Transit  αρχηγό της αστυνομίας Paul MacMillan στο δελτίο Τύπου.

 Το σχέδιο είχε ανακοινωθεί από τον Μάιο,  οι ομοσπονδιακοί αξιωματούχοι είπαν ότι επρόκειτο να απελευθερωθεί ένα βακτήριο που ονομάζεται B-subtilis, σημειώνοντας ότι "έχει δοκιμαστεί αυστηρά και δεν έχει αρνητικές επιπτώσεις στην υγεία με χαμηλή έκθεση σε υγιείς ανθρώπους."
Αλλά δεν αναφέρει πουθενά για τα ευπαθή άτομα που θα χρησιμοποιήσουν το μετρό
και για αυτούς που θα βρίσκονται αρκετές ώρες μέσα σε αυτό και τις συνέπειες που θα έχουν αν εκτεθούν περισσότερη ώρα στο μικρόβιο B-subtilis


Το DHS έχει κυκλοφορήσει μια περίληψη 28 σελίδων με τίτλο «Περιβαλλοντική Εκτίμηση για το Bacillus subtilis Σωματίδια για πρόκληση των βιο-αισθητήρων σε σταθμούς του μετρό" (PDF). Κατά τη διάρκεια μιας ακρόασης της Γερουσίας το 1977, αποκαλύφθηκε ότι το Πεντάγωνο είχε διεξαγάγει πολυάριθμες "επιθέσεις" μικροβίων  σε μυστικές αποστολές  σε πόλεις χωρίς δημόσια γνώση, σε μια προσπάθεια για να ελεγχθεί η απειλή από βιολογικούς παράγοντες. Αυτές οι δοκιμές "μπορεί να έχουν προκαλέσει κρούσματα της νόσου που εκδηλώθηκαν σε ορισμένες από τις περιοχές δοκιμής", γράφει ο Leonard A. Cole, επικαλούμενος την έρευνα της Γερουσίας.

  Αυτές οι "επιθέσεις" περιελάμβαναν  ένα πρόγραμμα από το 1964-65 που διεξήχθη από το στρατό των ΗΠΑ σε ανυποψίαστους ταξιδιώτες που ψεκάζονταν με φορείς βακτηρίων στο Εθνικό Αεροδρόμιο της Ουάσιγκτον.


Σ΄ ένα άλλο παρόμοιο περιστατικό δοκιμής , εμπλέκονται λαμπτήρες που περιέχουν globigii Bacillus που έπεσαν στο μετρό της Νέας Υόρκης από την κυβέρνηση και τους επιστήμονες για να μολύνουν τον αέρα. Παρόμοιες δοκιμές διεξήχθησαν και στο   μετρό του Σικάγο, αλλά όταν οι άνθρωποι άρχισαν να αρρωσταίνουν δεν μπορούσαν να αντιμετωπίσουν σωστά την κατάσταση και η κυβέρνηση αρνήθηκε να παρακολουθήσει τις επιπτώσεις στην υγεία της ουσίας που είχε απελευθερωθεί.


Στην  κρυφή ιστορία των ΗΠΑ το μικρόβιο των δοκιμών σε γενικές γραμμές χρησιμοποιείτο  επίσης ως προειδοποίηση στο ότι επιτρέπετε  από την κυβέρνηση να πειραματιστούν με βιολογικούς παράγοντες στο κοινό, το οποίο ισχυρίζεται ότι είναι απολύτως ασφαλές.

Το Project SHAD, χρησιμοποιήθηκε την εποχή του Ψυχρού Πολέμου από το Υπουργείο Άμυνας. Στο πρόγραμμα αυτό βετεράνοι εκτέθηκαν σε θανατηφόρα χημικά όπλα χωρίς να έχουν γνώση ή την συγκατάθεσή τους. Αποτελεί  ένα σκοτεινό κεφάλαιο της κυβέρνησης των ΗΠΑ στην χρήση επικίνδυνων βιολογικών παραγόντων εναντίον του ίδιου του λαού και της ανθρωπότητας.
Βέβαια για όλα αυτά κανείς δεν έλαβε την ευθύνη έως σήμερα και κανείς δεν καταδικάστηκε για έγκλημα κατά της ανθρωπότητας.


 

Από τη δεκαετία του 1940, έχουν διεξαχθεί πολλές "δοκιμές" από τον στρατό και την CIA  σε όλον τον κόσμο και κυρίως στην Αμερική.  Η απελευθέρωση του δάγκειου πυρετού που μετέφεραν κουνούπια στη Georgia και Florida και έπειτα σε όλον τον κόσμο, βιολογικές δοκιμές πολέμου στον άμαχο πληθυσμό στο Πουέρτο Ρίκο, η απελευθέρωση του bacillus globigii (βάκιλος) από ένα υποβρύχιο στο λιμάνι της Χονολουλού, Χαβάη, και δεκάδες άλλα περιστατικά, τα περισσότερα από αυτά είναι σε απόρρητα αρχεία.


  
Υπάρχουν αμέτρητα άλλα παραδείγματα από τις ΗΠΑ που έχουν παράνομα δοκιμάσει και χρησιμοποιήσει βιολογικά όπλα στους ίδιους τους πολίτες της. Η μελέτη Tuskegee για σύφιλη και το πρόγραμμα  F  για μελέτη φθορίου είναι δύο χαρακτηριστικά παραδείγματα.
Η DHS λέει πως ο κόσμος θα είναι απολύτως ασφαλής παρ’ όλο που οι υγειονομικές αρχές συνδέουν το βακτήριο και με μορφές καρκίνου.
Τα βακτήρια βοηθούν πολύ στην μετάλλαξη είναι μέσα στα σχέδια τους καθώς τα πειράματα έχουν γίνει ήδη στα εργαστήρια και τώρα περνάνε στην εφαρμογή του σχεδίου.


 


«Ψάχνοντας να γίνει η μετάλλαξη και σε όσους ανθρώπους έχουν απομείνει θα επιδιώξουν ακόμα και τον θάνατο τους».


 Ο.Ε.Α.Φ.

Κυριακή, 2 Σεπτεμβρίου 2012Μια υπέρ συμπιεσμένη περίληψη για όσους τυχόν ενδιαφέρονται και έχουν Νου ! Οι πηγές των θρησκειών του ανθρώπου και η προέλευσης θρυλικών όντων όπως ο Δίας, ο Όσιρις, η Ίσις, ο Μινώταυρος και ένας αριθμός “μυθολογικών” προσώπων εξηγούνται επίσης και τοποθετούνται στον καμβά τη ιστορίας της Γής. Γιατί η ανθρωπότητα βρίσκεται σε κατάσταση ύπνωσης; Ποιοί και γιατί ελέγχουν τον γαλαξία; Απαντήσεις σε μια υπέρ-σύνοψη. Ολόκληρα τα TERRA PAPERS, μεταφρασμένα στα Ελληνικά προσεχώς.

© Ion Maggos η αντιγραφή επιτρέπεται με σύνδεσμο στο άρθρο 

© Stavroula Xoxlidaki μετάφραση από τα αγγλικά.

Ο Morning Sky, ειναι Ινδιάνος και μεγάλωσε ακούγοντας τις ιστορίες που έλεγε ο παππούς του για ένα Διαστημικό Ον που το βοήθησε να σωθεί από πτώση του σκάφους του. Ήταν ο μόνος επιζών και τον έσωσαν έξι νεαροί Ινδιάνοι. Με τον καιρό έγινε καλά και τους αποκάλυψε το όνομα του. Τον λέγανε Bek’Ti. Αργότερα τους αποκάλυψε την ιστορία της ανθρωπότητας και του πλανήτη Γη.

Η ιστορία της ανθρωπότητας και της Γης όπως αποκαλύφτηκε από τον Bek’Ti είναι και ενδιαφέρουσα και τρομακτική. Η δημιουργία του ανθρώπου και η θέση του στον Γαλαξία ξεκαθαρίζει, αλλά στην διαδικασία η υπερηφάνεια του πληγώνεται. Τα φαινόμενα των απαγωγών από ΑΤΙΑ (αγνώστου ταυτότητος ιπτάμενα αντικείμενα) και η επιτήρηση από τους Γκρίζους (Greys) είναι ενσωματωμένα κομμάτια της ανθρώπινης ιστορίας. Και εξηγούνται μέσα από τους σκοπούς των Όντων των Αστεριών. Δεν είμαστε μόνοι μας. Οι αστρονόμοι κάνουν λάθος. Οι επιστήμονες κάνουν λάθος. Είναι εδώ, αλλά δεν μπορούμε να τους δούμε γιατί κρύβονται. Κρύβονται … σε σαφή θέα. Είμαστε οι υπηρέτες τους, είμαστε οι σκλάβοι τους, είμαστε η περιουσία τους … τους ανήκουμε. Robert Morning SkyΗ ιστορία της Δημιουργίας του Ανθρώπου

Στον γαλαξία μας υπάρχουν δισεκατομμύρια Διαστημικά Όντα. Οι ανθρώπορφες φυλές είναι ο κανόνας, όχι η εξαίρεση. Αυτές οι φυλές προήλθαν από πολλές μορφές ζωής: ερπετά, έντομα,δεινόσαυρους, πουλιά και άλλες μορφές ζωής που ανθρωπότητα ούτε μπορεί να αρχίση να φαντάζεται. Μια από τις παλαιότερες Φυλές σε αυτόν τον τομέα του σύμπαντος είναι οι ερπετοειδείς  Ari-An, που κατάγονται από δεινοσαυροειδείς προγόνους στο αστρικό σύστημα του Ορίωνος.

Κυβερνώνται από Βασίλισσες, δημιούργησαν την πιο ισχυρή αυτοκρατορία σε αυτον τον Γαλαξία. Οι πολεμιστές Ari-An δεν είχαν ταίρι σε αγριότητα και γενναιότητα, και η Αυτοκρατορία δεν είχε ταίρι σε δύναμη και μέγεθος.

Εκατομμύρια ετών αναρίθμητων μαχών επέτρεψε στην Αυτοκρατορία να αναπτύξει προχωρημένες πολεμικές στρατηγικές. Ανάμεσα σε αυτές οι  Ari-An χρησιμοποίησαν τον ανά -προγραμματισμό του νου για να ελέγξουν τους κατακτημένους πληθυσμούς και να τους κάνουν ενεργητικό αντί για παθητικό. Οι εχθροί έγιναν υπάκουοι δούλοι του θρόνου των ερπετοειδών Βασιλισσών (Orion’s Queens). Με αυτό τον τρόπο εξουδετέρωσαν την αντίσταση.

Μια απροσδόκητη εξέλιξη μιας άλλης φυλής στο ηλιακό σύστημα του Σειρίου άρχισε να απειλεί την Αυτοκρατορία των Ari-An. Παρόλο που δεν ήταν τόσο αρχαίοι και τόσο εξελιγμένοι όσο οι ερπετοειδείς, οι πολεμιστές της Αυτοκρατορίας των Σκύλων (Κanus), μια σκυλόμορφη φυλή (παρόμοια με τους λύκους) το ισορροπούσαν με την απίστευτη αγριότητα τους. Ακόμη και οι πιο πειθαρχικοί πολεμιστές Ari-An φοβόντουσαν αυτούς τους μοχθηρούς και βάρβαρους Σείριους πολεμιστές, οι οποίοι σταματούσαν για να καταβροχθίσουν την σάρκα των εχθρών τους στο πεδίο της μάχης.

Η ταχύτατη προέλαση των Σείριων πολεμιστών απειλούσε την ίδια την ύπαρξη της Αυτοκρατορίας των Ari-An. Σαν αποτέλεσμα, οι Βασίλισσες πλησίασαν τους Σείριους βασιλιάδες για να προσφέρουν συμμαχία. Καταλήξανε σε μια συμφωνία και συμφωνήσανε  ποιους τομείς του Γαλαξία θα έλεγχε η κάθε Αυτοκρατορία και για ένα διάστημα οι πολεμιστές και των δυο αυτοκρατοριών πολεμούσαν δίπλα – δίπλα.

Με το που γεννήθηκε ένα καινούργιο ηλιακό σύστημα (το δικό μας), ο Σείριος βασιλιάς το κατέλαβε. Καθώς οι Σείριοι άρχισαν να το εκμεταλλεύονται, αυτό το νέο σύστημα έγινε ένα προχωρημένο φυλάκιο για τις αυτοκρατορίες των  Ari-An και του Σειρίου. Ο πλούτος και η δύναμη εξακολούθησε να αυξάνεται και για τους δύο. Όμως ξανά ξέσπασε πόλεμος, αυτή την φορά μεταξύ αντίπαλων Σείριων βασιλιάδων. Στο τέλος οι δυνάμεις των

Ari-An ενώθηκαν με τον Σείριο βασιλιά An. Ολόκληροι πλανήτες καταστράφηκαν,συμπεριλαμβανομένων των δορυφόρων και των αποικιών. Μεταξύ αυτών εξ ολοκλήρου ο  Eridu.Σημείωση

Λόγω της υπέρ συμπιεσμένης περίληψης πρέπει να αναφέρω τα εξής: Ο Γαλαξίας μας  ονομάζεται Ηριδανός, και η Γη  Eridu. Επίσης τα παραπάνω αφορούν την διαμάχη ενός πρίγκιπα  με τον θείο του βασιλιά An, που κατέληξε μεταξύ άλλων στην ανατίναξη του πλανήτη Tiamat και την δημιουργία της ζώνης των Αστεροειδών. Επίσης οι Κύνες του Σειρίου ζουν πολλά εκατομμύρια χρόνια.

Πολύ αργότερα, ο Βασιλιάς An έστειλε τον γιό του Πρίγκιπα Ea και την κόρη του Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag (γενετικοί επιστήμονες και οι δύο) να ξαναχτίσουν τον κατεστραμμένο κόσμο του Eridu. Ώστε να μπορέσουν να εκμεταλλευτούν τα πολύτιμα ορυκτά του. Πέτυχαν να αποκαταστήσουν την ατμόσφαιρα, ξαναγέμισαν τις θάλασσες με ζωή, αναδημιούργησαν τα φυτά, τα δέντρα και τα λουλούδια και υβριδοποίησαν πολλά διαφορετικά είδη πλασμάτων. Ο πλανήτης Eridu (Γη) αναγεννήθηκε.

Νέα πλάσματα δημιουργήθηκαν για να κατοικήσουν τον πλανήτη. Ένα τέτοιο πλάσμα ο  Apa-Mus, ήταν ένα πιθηκοειδές υβρίδιο που ο μόνος σκοπός ήταν να υπηρετεί και να δουλεύει ως σκλάβος στους αγρούς και τα ορυχεία μεγάλου βάθους. Αλλά αυτό το πλάσμα ήταν διαφορετικό από τα άλλα. Μπορούσε να καταλαβαίνει τις διαταγές και να επικοινωνεί.

Η Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag απο λύπη για την ταλαιπωρία αυτών των όντων και από αντίδραση για την παραμονή της εκατομμύρια χρόνια μακρυά από τα παλάτια του Σειρίου  σαμποτάρισε το πείραμα. Έφτιαξε μια νέα γενιά υβριδίων χρησιμοποιώντας μέρος από το δικό της DNA, δηλαδή τον σημερινό άνθρωπο !!!

Φυσικά χωρίς διακόπτες ασφαλείας στον εγκέφαλο, για τον εύκολο νοητικό επηρεασμό του, και πολύ μειωμένη διάρκεια ζωής. Μόνο την καμπύλη της αυξητικής ορμόνης DHEA  να δείτε θα καταλάβετε. Στα τριάντα σχεδόν μηδενίζεται. Κοιτάξτε το στάνταρτ χαρτί της κοινής αναλύσεως αίματος, αναγράφετε τελευταία, άλλα ποτέ δεν την κάνουν. Το πλάσμα απέκτησε ευφυΐα και άρχισε να διδάσκει τους γρήγορα αυξανόμενους απογόνους του.

Όταν ένα άλλο είδος γενετικά κατασκευασμένων εργατών που ζούσαν κάτω από την Γη, οι Σαυρόμορφοι  Sheti, επαναστάτησαν και κατέλαβαν τον πλανήτη, οι Σείριοι έφυγαν από τον πλανήτη. Χωρίς πλέον αντίσταση οι Sheti χρησιμοποίησαν νοητικό έλεγχο και τεχνικές προγραμματισμού που είχαν μάθει από τα αφεντικά τους για να αλλοιώσουν τις μνήμες των εναπομεινάντων απογόνων των Σείριων  και της ανθρωπότητος, αντικαθιστώντας τες με μύθους και θρύλους.

Η κυριαρχία των Sheti συνεχίζει να αμφισβητείτε από πολλές εξωγήινες φυλές που προσπαθούν να ανακτήσουν τον έλεγχο της Γης και της ανθρωπότητας, για τους δικούς τους σκοπούς. Η μάχη συνεχίζεται.Ένας Γαλαξιακός πόλεμος  μαίνεται πάνω από τα κεφάλια μας. Η Γη και η Ανθρωπότητα είναι το έπαθλο. Άλλωστε δεν ονομάζουν τυχαίως την Γη, … το μεγαλύτερο εστιατόριο του Γαλαξία !!! Οι δε Sheti μας αποκαλούν “μαϊμούδες” μεταξύ τους. Τυχαίο ? Δεν νομίζω !

 Αν βλέπετε καθημερινά εικόνες από το SOHO της NASA/ESA θα παρατηρήσετε τις μάχες που μαίνονται γύρω από τον Ήλιο με το γνωστό πλέον Suncruiser και τα Stargates (δείτε φωτογραφίες) και θα καταλάβετε. Αφήστε που κάποιος έβγαλε βιβλίο με το τότε δέκα ετών αρχείο μου, που το “πήρε” για μελέτη και τις δημοσίευσε λέγοντας ότι του τις έδωσε κάποιος από την NASA !!!Αγρογλυφικά – Οπτικές Επικοινωνίες

Σε μια προσπάθεια να επικοινωνήσουν με τους απογόνους τους, ειδικά αυτούς που θυμούνται τις “ενδείξεις” – οπτικά σήματα που στέλνονται στην μορφή Αγρογλυφικών. Τα σύμβολα που απευθύνονται στους απογόνους των Σείριων συνήθως μοιάζουν καταπληκτικά με αρχαία Αιγυπτιακά ανάγλυφα, σχέδια μπάλας ποδοσφαίρου, κύκλους με σταυρό, η κύκλους με μια τελεία στο κέντρο. Μπορεί επίσης να μοιάζουν με μαθηματικά.

Τα Αγρογλυφικά για τους  Ari-Ans συνήθως έχουν φιδίσια μορφή, η έντομα η εντομοειδείς γενικά. Όποια και αν είναι η φόρμα, τα αγρογλυφικά είναι το σήμα στους απογόνους ότι δεν έχουν ξεχασθεί !!!

Σαν σινιάλο ότι ένα αστρόπλοιο έχει ξεκινήσει για την Γη, εικόνες τεραστίων διαστάσεων διαστημοπλοίων και πληρώματα με ηρωικούς “σωτήρες” της ανθρωπότητας και της Γης θα είναι παντού. Για να εξουδετερώσουν αυτές τις εικόνες ενός “καλού” ουρανίου σώματος, εικόνες από αστεροειδείς που χτυπάνε την Γη και κομήτες που συντρίβονται επάνω μας θα χρησιμοποιηθούν για να δικαιολογήσουν τους πυραύλους που στοχεύουν τον ουρανό για “αμυντικούς” σκοπούς !
Μέθοδοι ελέγχου

Οι  Sheti για να μας ελέγξουν μας βομβαρδίζουν με νέα ηλεκτρονικά Gadjets, δημιουργώντας μια ηλεκτρονική κουρτίνα που χαζεύει το μυαλό. Ναρκωτικά κάθε είδους νόμιμα και παράνομα για να κρατούν την ανθρωπότητα πειθήνια.

Τροποποίηση συμπεριφοράς για να μην έχουμε κίνητρο να αντισταθούμε. Σε κανένα άνθρωπο δεν επιτρέπουν το status του ήρωα. Αυτοί που δεν πολεμούν, αλλά υποφέρουν θα γίνουν οι νέοι “ήρωες” και πρότυπα προς μίμηση: θύματα, μάρτυρες, βασανισμένοι αιχμάλωτοι πολέμου και άνθρωποι που πεθαίνουν υπηρετώντας την πατρίδα τους.

Ο έλεγχος του πληθυσμού θα αυξηθεί έντονα και μόνο στους “επίλεκτους” θα τους επιτραπεί να συνεχίσουν. Οι εξαφανίσεις και οι απαγωγές θα αυξηθούν, ειδικώς γυναικών και νέων παιδιών. Νέες αερομεταφερόμενες αρρώστιες θα παρουσιασθούν. Η παχυσαρκία θα αυξηθεί, οι σεξουαλικές δυσλειτουργίες θα αυξηθούν στους άντρες, και η περίοδος στις γυναίκες θα μειωθεί από 28 σε 25 ημέρες. Για να μας κρατήσουν στην Γη, η NASA θα εξαφανιστεί η θα περιοριστεί. Κάθε απόδειξη εξωγήινης ζωής θα γελοιοποιείται.
 Η Ελπίδα της Ανθρωπότητας : ΤΟ ΒΑΣΙΛΙΚΟ ΑΙΜΑ

Οι γραμμές της μάχης έχουν συρθεί για τον επερχόμενο Γαλαξιακό πόλεμο για την κατάκτηση της Γης. Όσο το ανθρώπινο είδος θα αναζητά την σωτηρία “εκεί έξω” σε κάθε είδους θεούς ανοίγει τον δρόμο για τα όντα που θέλουν να γίνουν οι καινούργιοι Επικυριαρχοί του. Όμως η ανθρωπότητα έχει μια άλλη επιλογή.

Παρόλο που γεννήθηκε από κτήνη και ανατράφηκε να υπηρετεί, η ανθρωπότητα δημιουργήθηκε από τους γενετικούς επιστήμονες Πρίγκηπα ΕΑ και την Πριγκίπισσα Nin-Hur-Sag που χρησιμοποίησαν το δικό τους DNA  και το Βασιλικό τους αίμα.Αυτή η Βασιλική Γραμμή του Σείριου Αίματος δίνει το δικαίωμα στην ανθρωπότητα να διεκδικήσει την Γη ως δική της. Αυτή είναι η ιστορία και η αλήθεια που έχει κρατηθεί μυστική.
 Όσο η ανθρωπότητα αποδέχεται Επικυρίαρχους και Θεούς, αποδέχεται μια ύπαρξη υπηρέτη. Όταν τελικά θυμηθούμε ότι μας έχουν κλέψει το βασίλειο μας, όταν τελικά κοιτάξουμε τους εαυτούς μας σαν τον δικό μας θεό και κύριο, τότε και μόνον τότε θα απελευθερωθούμε από τους εξωγήινους.

Ο συγγραφέας ζητά απο τον αναγνώστη να ερευνήσει μόνος του τις πληροφορίες που παρατίθεται εδώ. Αποδεχτείτε τις η όχι, η απορρίψτε τες. Αποφασίστε μόνοι σας αν τα λόγια του Bek’Ti  είναι αληθινά. Είσαι ο δικός σου θεός, είσαι ο κύριος της μοίρας σου, εάν μπορείς να θυμηθείς την αλήθεια.

Ο  Morning Sky έχει υποστεί πολλές διαρρήξεις στο γραφείο του, και οι εμπιστευτικοί του φάκελοι και το κομπιούτερ του έχει κλαπεί. Το τροχόσπιτο με το οποίο ταξιδεύει στις διαλέξεις του έχει βανδαλιστεί. Έχει υποστεί μεγάλες απώλειες, αλλά υποσχέθηκε στον παππού του, και αυτή την υπόσχεση δεν θα την σπάσει με οποιονδήποτε τίμημα και αυτό συνεχίζει να κάνει.

ΨΑΞΕ ΜΟΝΟΣ ΣΟΥ !