Παρασκευή, 27 Ιουλίου 2012
 Γράφει ο Κωνσταντίνος Φανουράκης + Ο.Ε.Α.Φ.Με βάση τα δεδομένα πολλών ερευνητών και δημοσιογράφων  φαίνεται πως οι ολυμπιακοί αγώνες του 2012 στο Λονδίνο θα διεξαχθούν κάτω από δρακόντεια μέτρα, φοβούμενοι για τρομοκρατική επίθεση ή όπως αναφέρουν ¨κάποιοι¨ για πιθανόν εμφάνιση Α.Τ.Ι.Α. και εξωγήινων όντων.
Μέσα σε όλα αυτά έρχεται και η ανακοίνωση για αδυναμία φύλαξης και φρούρησης από την  εταιρία G4S που είναι υπεύθυνη για την ασφάλεια των ολυμπιακών αγώνων  που έχει μαζί με την αστυνομία και τον  στρατό.


Ένας δημοσιογράφος με το ψευδώνυμο  ¨Lee Hazledean¨  αποκάλυψε το λεγόμενο πλέον φιάσκο της G4S.  Ο δημοσιογράφος ενήργησε σαν μυστικός πράκτορας και ανακάλυψε συγκλονιστικά σχέδια για εκκένωση του Λονδίνου μέχρι και έτοιμα πλαστικά φέρετρα και σακούλες για πτώματα να βρίσκονται σε επιφυλακή.
Φοβούμενος όμως για την ασφάλεια του δήλωσε το πραγματικό του όνομα Ben Fellows , ο οποίος έχει συνεργαστεί με σοβαρά τηλεοπτικά δίκτυα αλλά όπως αναφέρει κανένα από τα μεγάλα κανάλια που εκπέμπουν παγκοσμίως δεν θέλησε να φανερώσει τα στοιχεία που είχε αποκαλύψει.
Το χειρότερο σενάριο που αναφέρει είναι ότι μπορεί να υπάρχει ήδη μια βόμβα μέσα στο ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου και καθώς το στάδιο έχει αρκετά ραδιενεργά υλικά στο έδαφος του, όπως το Θόριο ή (Θώρ), η κατάσταση μπορεί να γίνει τραγική.
Ήδη πάρα πολλοί έχουν ακυρώσει τα εισιτήρια τους για λόγους τρομοκρατικού χτυπήματος. Ο Lee Hazledean ή κατά κόσμον  Ben Fellows προειδοποιεί όλον τον κόσμο να είναι πολύ προσεκτικοί και να ακυρώσουν τα εισιτήρια τους.Επιβεβαιώνεται από τα δίκτυα  πως θα υπάρχουν  50.000 στρατιώτες μέσα στο Λονδίνο  και παρόντες στα Ολυμπιακά αγωνίσματα. Τι θα μπορούσε να τους κάνει να κινητοποιήσουν τόσες στρατιωτικές μονάδες μέσα στο κέντρο του Λονδίνου;
Υπάρχουν ακόμη και αερομεταφορές στρατιωτικών ελικοπτέρων στις όχθες του ποταμού Τάμεση, αντιαεροπορικά συστήματα τοποθετούνται ακόμα και σε στέγες πολυκατοικιών και πάρκων αναψυχής.
Μοιάζει πιο πολύ για εμπόλεμη ζώνη παρά για Ολυμπιακούς αγώνες!!!


Οι απλοί πολίτες του Λονδίνου μιλούν για μια ξέφρενη κατάσταση και για σενάρια που μπορεί να οδηγήσουν σε βίαιες συγκρούσεις με αστυνομία και στρατό εν όψει παγκοσμιοποίησης…  

Τα συμπεράσματα για το λογότυπο των ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου 2012 είναι πολλά, όπως το 2012 που εμφανίζετε ως ZION ( Σιών ). Οι  ιστορίες συνομωσίας έχουν αυξηθεί λέγοντας πολλοί, ότι ο κόσμος θα ξαναζήσει μια μέρα όπως η  11η  Σεπτεμβρίου ή μια μέρα σαν την γέννηση του νέου Μεσσία και την νέα Ιερουσαλήμ ( Σιών ).
Όλα μοιάζουν να καταστρώνονται βάσει αριθμολογίας σαν μια πυραμίδα όπως με το 11:11 …    Αυτοί οι απόκρυφοι συμβολισμοί δουλεύουν στο υποσυνείδητο του παγκόσμιου πληθυσμού και υπάρχει η δυνατότητα να προβάλλετε σε ύλη και στην «πραγματικότητα».

Αξιοσημείωτο είναι πως γύρω από την περιοχή που διεξάγονται οι Ολυμπιακοί αγώνες οι δρόμοι έχουν βιβλικά και μυστικιστικά  ονόματα σε όλη την περιοχή όπως joseph’s road, temple mill lane, lay-ton rio,angel lay κλπ.
Η Ενέργεια που θα ρέει θέλει μεγάλη προσοχή!!  Δυστυχώς αυτοί δεν είναι απλοί Ολυμπιακοί  αγώνες καθώς  διεξάγονται  μέσα στην φωλιά του Σιωνισμού.
Τι είδους ενέργεια θα ρέει σε όλο τον κόσμο και ποιοι θα την εκμεταλλευτούν και πού θα την χρησιμοποιήσουν μετά τα τελετουργικά…??
Το Λονδίνο θα τραβήξει την προσοχή δισεκατομμυρίων  ανθρώπων και ¨άλλων¨ σε όλο τον κόσμο και η ενέργεια που ρέει πηγαίνει εκεί  που είναι στραμμένη η προσοχή. 
Όλα έχουν θέμα με την ενέργεια και μέσα σε όλα αυτά θα υπάρξει  η παραποίηση της, ο χειρισμός των πεδίων αυτών θα στοχεύει και προς την παραπληροφόρηση έτσι ώστε να μπορούν να περνούν υποσυνείδητα μηνύματα στην αντίληψη των ανθρώπων για την πραγματικότητα και ¨μη¨ …  
Άλλες θεωρίες αναφέρουν ότι μέσω τον συμβόλων γίνεται μια αναγγελία  για την επιστροφή του φτερωτού ερπετού από την Σιών και αυτό είναι ένας μύθος των Μάγια, την στιγμή που αναμένουν πολλοί την περιβόητη ημερομηνία 21:12-2012  και το άνοιγμα μιας Πύλης (Stargate)… και κατόπιν την δημοσιοποίηση των ειδών, (ανθρωποειδή, ερπετοειδή κλπ..)


Οι  θεωρίες αυτές ενισχύουν τις θεωρίες παγκοσμιοποίησης και  για μια νέα παγκόσμια θρησκεία και για όλα αυτά λέγετε ότι θα υπάρξει σαφές μήνυμα μέσω των ολυμπιακών αγώνων στο Λονδίνο.


Οι δυο εξωγήινοι γίγαντες  ( μασκότ)  και ο συμβολισμός του ουράνιου τόξου σαν πύλη, μας θυμίζει και άλλους ολυμπιακούς αγώνες με παρόμοιους συμβολισμούς. 


Μην ξεχνάμε πως στην παράδοση της ολυμπιακής φλόγας στο καλλιμάρμαρο στάδιο  έκανε την εμφάνιση του ένα ουράνιο τόξο…Αξιοσημείωτο είναι όμως να θυμηθούμε τους ολυμπιακούς αγώνες στο Λος Άντζελες στις Η.Π.Α. το 1984 όπου κατά την τελετή λήξης η παραγωγή σχεδίασε ένα είδους Α.Τ.Ι.Α. (ufo) το οποίο προσγειώθηκε στο στάδιο και εμφανίστηκε ένας γιγάντιος εξωγήινος που χαιρέτησε το πλήθος και είπε πως ήταν πολύ περήφανος για τα Ολυμπιακά ιδεώδη. Βλέπε( βίντεο)

Μέσα από τα κρυμμένα σύμβολα και νοήματα, μέσω των θρησκειών και της πολιτικής, εμφανίζονται σημάδια  πως πίσω από όλο αυτό το σκηνικό κρύβετε ένα μεγάλο τελετουργικό αίματος.  Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν δίνουν σημασία σε αυτό που βλέπουν μπροστά τους και περνά η κάθε εικόνα υποσυνείδητα έτσι ώστε να γίνει ο έλεγχος της μάζας και να δίνουν κατευθύνσεις. 


Είναι ένας απόκρυφος τρόπος των ιλλουμινάτοι και πολλών άλλων μασονικών μυστικών εταιριών που εδρεύουν και μέσα στις θρησκείες και είναι μέρος των κανόνων εμπλοκής ώστε να γνωρίζεις υποσυνείδητα που οδεύεις.


Αυτοί οι συμβολισμοί παίζουν μεγάλο ρόλο στην συνείδηση μας. Με όλο αυτό το σενάριο εδώ και πολλά χρόνια και με το πρόσχημα της εξωγήινης απειλής ,τον πυρηνικό όλεθρο και την καταστροφή της σήμερον λεγόμενης Γης με οποιοδήποτε τρόπο προκαλούν τρόμο και φόβο  μέσω της τεχνολογίας (βλέπε Project "BlueBeam") έτσι ώστε  να προσπαθήσουν να γίνει πράξη για  να φέρουν την παγκοσμιοποίηση , μια νέα παγκόσμια θρησκεία και νέους θεούς… 

Είναι μια σημαντική στιγμή για την αυτοκρατορία και τις 13 αριστοκρατικές οικογένειες από το 1776 να στείλουν το επόμενο μήνυμα. 


Το λογότυπο των Ολυμπιακών αγώνων 2012 ήταν αυτό που έδωσε το  σήμα πως πρόκειται να παρατηρήσουμε μια φιέστα της Σιών και των παιδιών της….

Οι  δυο μασκότ μπορούμε να υποθέσουμε πως συμβολίζουν ένα μονόφθαλμο γίγαντα, το μάτι του θεού Ρα ή του ΄Ωρου της Αιγύπτου και πάνω στο κεφάλι βρίσκετε μια πυραμίδα (βλέπε εικόνα)

Τα ονόματα τους Wenlock και Mandeville,  σύμφωνα με τους υπεύθυνους της Ολυμπιάδος , βγήκαν από την Βρετανική πόλη Much Wenlock  και την Αγγλική πόλη  Stoke Mandeville. Το περίεργο σε αυτήν την υπόθεση είναι ότι αν τραβήξετε μια ευθεία γραμμή στον χάρτη θα δείτε πως οι πόλεις αυτές συναντιούνται με το Ισραήλ και το κέντρο της Ιερουσαλήμ . Αναγραμματισμός και σκέψεις:  ( θα ανάψει κάρβουνα «φωτιά»  ο διαβολικός άνθρωπος και θα ξεκλειδώσει  τον ερχομό του για την νέα τάξη.. ) Stoke Mandeville - Much Wenlock.   


Η ολυμπιακή επιτροπή και ο πρόεδρος λόρδος Κόε περιέγραψαν στα μέσα ενημέρωσης πως οι μασκότ δημιουργήθηκαν για να είναι αρεστές στα παιδιά…
Πολλοί βρετανοί έχουν δυσανασχετήσει με τις μασκότ και δεν επιθυμούν τα παιδιά τους να παραβρεθούν σε κάποια εκδήλωση με αυτές.


W.M.Ημερομηνία αποκάλυψης των μασκότ : 19/5/2010 = 18 
  (3x6 = 18)  666 = 33:33:33
W & M = 33
Η μασκότ W  με την πυραμίδα και τις 3 γωνίες =33
Η μασκότ M έχει 6 οδοντώματα =33
Το πρόσωπο της μασκότ W σχηματίζει μια κάρδια κάτω από τη πυραμίδα η οποία
συμβολίζει γνώση και διαφωτισμό.
Το πρόσωπο της μασκότ Μ σχηματίζει ένα πεντάγωνο  που για μερικούς αντιπροσωπεύει τον πόλεμο.
Και τα μάτια των μασκότ μαζί είναι 2 =1:1

Το ολυμπιακό στάδιο του Λονδίνου θα φωτίζεται από πυραμίδες που υψώνονται προς την κορυφή του σταδίου οι οποίες είναι όμοιες επίσης με την λεγόμενη πυραμίδα των ιλλουμινάτοι .    Επεκτείνοντας αυτές  σχηματίζεται μια μεγάλη πυραμίδα.
Ο κατασκευαστής και μασόνος τριακοστού τρίτου βαθμού (33) είναι ο Sir Robert McAlpine τον οποίον μερικοί που γνωρίζουν το  ποιόν του τον κατηγορούν για παιδοφιλία κτλπ..
Το γήπεδο έχει 80.000 καθίσματα, η ολυμπιακή Δάδα έχει 8.000 κύκλους και μεταφέρετε από 8.000 δρομείς (σε αυτό το σημείο τα συμπεράσματα δικά σας)Ο πρόεδρος του Ισραήλ Shimon Peres ακύρωσε προσφάτως την προγραμματισμένη επίσκεψη του στην έναρξη των ολυμπιακών αγώνων του Λονδίνου οπότε θα υπάρχει ένα κενό κάθισμα σίγουρα από τα 80.000
  

Τι να περιμένουμε άραγε να αποκαλύψουν οι ολυμπιακοί αγώνες του Λονδίνου;
Μια τραγική κατάληξη; Θεωρίες εμφάνισης εξωγήινων ή το Project Blue Beam…??
Όλα δείχνουν πως κάποιο τελετουργικό θα υπάρξει από πίσω προς τα μπρος ή και το ανάποδο ανάλογα με την ενέργεια που θα ρέει εκείνη την στιγμή και στον υπόλοιπο πλανήτη. Τότε  θα υπάρξει και η ανάλογη ποσότητα αίματος και θυσίας προς την σκοτεινή πλευρά έτσι για να υποδεχτούν την «παγκοσμιοποίηση» και τον ερχομό της αποκάλυψής τους.

Το έργο έχει ξεκινήσει εδώ και αιώνες αλλά από εδώ και πέρα αποκτά πολύ μεγάλο ενδιαφέρον για το μέλλον του ίδιου του θεάτρου και αυτό που ζούμε εδώ…

Ο.Ε.Α.Φ.


 

Τρίτη, 17 Ιουλίου 2012
Γλυπτό που απεικονίζει τη θεά Άρτεμη και υπολογίζεται ότι είναι περίπου 1800 ετών ανακαλύφθηκε σε ανασκαφές στην αρχαία πόλη Πάριον, κοντά στο χωριό Kemer στην περιοχή της Biga, στη βορειοδυτική επαρχία του Çannakale.


Η ανασκαφή διεξάγεται από τον καθηγητή Cevat Başaran, καθηγητή στο τμήμα αρχαιολογίας στο πανεπιστήμιο Erzurum’s Atatürk, και διεξάγεται σε έξι περιοχές της αρχαίας πόλης.


Το μαρμάρινο γλυπτό αποκαλύφθηκε ότι ήταν διασπαρμένο σε κομμάτια στο Ωδείο, μια από τις έξι περιοχές της ανασκαφής. Ο Başaran, ως επικεφαλής της ανασκαφής, ανακοίνωσε ότι το γλυπτό απεικονίζει ντυμένη γυναίκα, έχει ύψος 1,70 εκατοστά και εκτιμάται ότι είναι περίπου 1.800 ετών, αποτελεί αναμφίβολα ένα υψηλής ποιότητας γλυπτό του είδους του. Οι ανασκαφείς βρήκαν, επίσης, μαρμάρινα γλυπτά που απεικονίζουν ζώα, όπως πρόβατα και σκυλιά.


«Το τόξο και το βέλος στο χέρι της υποδεικνύει ότι το γλυπτό ανήκει στην Άρτεμη, την θεά του κυνηγιού, της άγριας φύσης και των ζώων», δήλωσε ο Başaran.


Το Πάριον ήταν αρχαία ελληνική πόλη της βορείου Μυσίας, στην πεδιάδα της Αδράστειας, στα δυτικά του βορείου στομίου του Ελλησπόντου. Η πόλη υπήρξε αποικία της Ερετρίας και της Πάρου (από την οποία πήρε και το όνομά της). Στην συνέχεια έγινε μέλος της Δηλιακής Συμμαχίας (ιδρύθηκε το 477 π.Χ.). Κατά την ελληνιστική περίοδο προσαρτήθηκε στο βραχύβιο βασίλειο του Λυσιμάχου και πολύ αργότερα στο βασίλειο της Περγάμου.


Αργότερα οι Ρωμαίοι την κατέστησαν αποικία τους (Colonia) της επαρχίας της Ασίας. Από τον 4ο αιώνα μ.Χ. το Πάριον ανήκε στην βυζαντινή επαρχία του Ελλησπόντου. Τα νομίσματα της πόλεως βεβαιώνουν την αφθονία της σε αγαθά, ιδίως στην μεγάλη παραγωγή της μίνθης. Κατά την ελληνιστική περίοδο το έμβλημά της που απεικονίζεται στα νομίσματα, ήταν το γοργόνειον.Τρίτη, 10 Ιουλίου 2012
Η NASA ισχυρίζεται πως υπάρχουν κρυμμένες πύλες μεταξύ της Γης και του Ήλιου.
Μεγάλες προετοιμασίες γίνονται πίσω στα παρασκήνια για την αποστολή..


Το πρόγραμμα και η αποστολή χρηματοδοτείτε από την  NASA , ο ερευνητής και φυσικός πλάσματος Jack Scudder του Πανεπιστημίου της Αϊόβα ισχυρίζεται ότι έχει βρει τον τρόπο για να ανακαλύψουν τις Πύλες και εξηγεί πως τα αποκαλούν
«σημεία Χ ή περιοχές διάχυσης ηλεκτρονίων».
  

Υπάρχουν μέρη όπου το μαγνητικό πεδίο της Γης συνδέεται με το μαγνητικό πεδίο του Ηλιου, δημιουργώντας μια αδιατάρακτη πορεία που οδηγείτε από το δικό μας πλανήτη στην ατμόσφαιρα του Ήλιου 93 εκατομμύρια μίλια μακριά."Παρατηρήσεις από το διαστημικό σκάφος THEMIS (ΘΕΜΙΣ) της NASA και με την ευρωπαϊκή διαστημική αποστολή Europe’s Cluster probes  παρατήρησαν πως οι μαγνητικές πύλες ανοίγουν και κλείνουν δεκάδες φορές κάθε μέρα, μερικές δεκάδες χιλιάδες χιλιόμετρα μακριά από την Γη, όπου το γήινο μαγνητικό πεδίο συναντά το ¨onrushing¨ ηλιακό άνεμο.
Οι περισσότερες είναι μικρές και κλείνουν σύντομα αλλά υπάρχουν και πολύ μεγάλες και κάποιες που κρατούν παραπάνω ώρα. Τόνοι ενεργειακών σωματιδίων μπορούν και ρέουν μέσα από τα ανοίγματα χτυπώντας την Γη και προκαλώντας γεωμαγνητικές καταιγίδες στους πόλους, όπως στο βόρειο και νότιο Σέλας.
Η NASA σχεδιάζει μια αποστολή που θα ονομάζεται «MMS», Magnetospheric Multiscale Mission, και θα ξεκινήσει το 2014, για να μελετήσει το φαινόμενο. Το τέταρτο διαστημικό σκάφος  του MMS που θα εκτοξευτεί έξω από την μαγνητόσφαιρα   της  Γης και θα ταξιδεύει γύρω από τις μαγνητικές πύλες για να παρατηρεί πως λειτουργούν, θα περιέχει  ενσωματωμένους   ενεργητικούς ανιχνευτές σωματιδίων και μαγνητικούς αισθητήρες.

Μόνο ένα πρόβλημα απασχολεί την NASA , ο εντοπισμός των πυλών καθώς πολλές φορές είναι αόρατες μέχρι τον εντοπισμό τους , είναι ασταθείς και ανοιγοκλείνουν χωρίς προειδοποίηση και δεν υπάρχουν σημάδια τους και ίχνη για καθοδήγηση.
Αλλά, αναφορές λένε πως πρέπει να υπάρχουν ίχνη, απλώς δεν τα έχουν  εντοπίσει ακόμη..   Οι Πύλες αποτελούν μέσο για την διαδικασία  μαγνητικής επανασύνδεσης. Αναμιγμένες  μαγνητικές ακτίνες  από τον ήλιο διασταυρώνονται με της  Γης  και ενώνονται, έτσι  δημιουργούνται  οι πύλες, τα λεγόμενα πλέον "σημεία-X" είναι σαν ένα σταυροδρόμι ή σαν ένας ισοσκελής σταυρός ( + ).
Η ξαφνική μίξη των μαγνητικών πεδίων ωθεί  φορτισμένα σωματίδια από το σημείο-X, δημιουργώντας μια "περιοχή διάχυσης ηλεκτρονίων." Ο Jack Scudder για να μπορέσει να βρει αυτά τα σημεία όπου δημιουργούνται οι πύλες πήρε τα δεδομένα από μια διαστημική αποστολή που είχε γίνει πριν 10 χρόνια γύρω από την μαγνητόσφαιρα της γης.

"Στις αρχές  της δεκαετίας του 1990, το διαστημικό σκάφος Polar της NASA  πέρασε πολλά χρόνια στην μαγνητοσφαιρα της ¨Γης¨ και ανακάλυψε πολλά σημεία-Χ κατά την διάρκεια της αποστολής.


Επειδή το διαστημικό σκάφος Polar της NASA   έχει παρόμοιους αισθητήρες με εκείνες των υπηρεσιών MMS, ο Jack Scudder αποφάσισε να δει πώς φαίνεται  ένα σημείο-Χ από το Polar. "Χρησιμοποιώντας λοιπόν δεδομένα από το Polar,  
βρέθηκαν πέντε απλοί συνδυασμοί  μαγνητικών πεδίων και ενεργητικές μετρήσεις σωματιδίων που μας λένε πότε έχουμε ένα σημείο-Χ και αναφέρει στο τέλος πως ένα νέο απλό διαστημικό σκάφος θα μπορεί να κάνει αυτές τις μετρήσεις.

Αυτό σημαίνει ότι και μόνο ένα μέλος από την αποστολή MMS  χρησιμοποιώντας τα διαγνωστικά μπορεί να βρει μια πύλη και να ενημερώσει αμέσως όλη την αποστολή.

Οι  οργανωτές  της αποστολής  πιστεύουν πως το  MMS  μπορεί να χρειαστεί ένα ολόκληρο έτος για να μάθει να βρίσκει τις πύλες με ακρίβεια και να τις μελετήσει.Ο διαστημικός φυσικός και επιστήμονας David Sibeck του Κέντρου Διαστημικών Πτήσεων Goddard  Αναφέρει :
Πριν από δέκα χρόνια ήμουν σίγουρος ότι σε καμία περίπτωση δεν υπήρχε κάτι τέτοιο, αλλά τώρα τα στοιχεία είναι αναμφισβήτητα και έχω μείνει έκπληκτος. 

=

=

Είναι μια ανακάλυψη που αγγίζει τα όρια της επιστημονικής φαντασίας μόνο που αυτή την φορά είναι πραγματικότητα, και θα δούμε τι έπεται μετά.. και πού θα μας οδηγήσουν οι νέες ανακαλύψεις  και τι θα αποφέρει στον κόσμο μας, φυσικά και μεταφυσικά.


Η πύλη είναι μια συντόμευση,  μια πόρτα προς το άγνωστο - ένα άνοιγμα στον χώρο και στον χρόνο που συνδέει τους ταξιδιώτες από μακρινά βασίλεια.
Ο.Ε.Α.Φ.
Παρασκευή, 6 Ιουλίου 2012

A.T.I.A. Ιούνιος 2012


A.T.I.A. Ιούνιος 2012 

 
A.T.I.A. 2012
Η.Π.Α. Highland Utah

 1 Ιουνίου 2012
Ήλιος πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.  
 
2 Ιουνίου 2012
Ρωσία, Ivanovo  πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.   

 
3 Ιουνίου 2012
Ηνωμένο Βασίλειο, Λονδίνο πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.   


 
4 Ιουνίου 2012
Η.Π.Α. Colorado Springs  πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.  
 
4 Ιουνίου 2012
Η.Π.Α. Καλιφόρνια πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.    
4 Ιουνίου 2012
Η.Π.Α. Καλιφόρνια Fresno  πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α. 

 
 
9 Ιουνίου 2012
Ηνωμένο Βασίλειο Bushey Hertfordshire πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.    
 
10 Ιουνίου 2012
Η.Π.Α.  Ουάσιγκτον Burbank , πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α. 

    
13 Ιουνίου 2012
Ιταλία Taranto  πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.    
 
14 Ιουνίου 2012
Η.Π.Α.  Καλιφόρνια , πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.   

 
15 Ιουνίου 2012
Καναδάς Winnipeg , πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.   


 
17 Ιουνίου 2012
Κίνα Shanghai πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.   

18 Ιουνίου 2012
Ιταλία Ρώμη , πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.   


 

21 Ιουνίου 2012
Η.Π.Α. Καλιφόρνια Monterey  πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.     

 
22 Ιουνίου 2012
Μεξικό πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.   

 
  

24 Ιουνίου 2012
Αργεντινή Μπουένος Άιρες πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.      


24 Ιουνίου 2012
Η.Π.Α.  Pennsylvania , πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.     
 
27 Ιουνίου 2012
Μεξικό Τιχουάνα πιθανόν  Α.Τ.Ι.Α.    


 

Ο.Ε.Α.Φ.