Πέμπτη, 30 Σεπτεμβρίου 2010

Η νέα αυτή ανακάλυψη έχει τεράστιες επιπτώσεις για την ουφολογία ,

όσο περισσότερους πλανήτες βρίσκουμε που μπορούν να υποστηρίξουν ζωή τόσο αυξάνεται η πιθανότητα ότι υπάρχει ζωή στο διάστημα.


Μια ομάδα κυνηγών πλανητών με επικεφαλής τους αστρονόμους του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια (UC), Santa Cruz και το Carnegie Institution της Ουάσιγκτον, ανακοίνωσαν την ανακάλυψη ενός πλανήτη σε τροχιά γύρω από ένα κοντινό άστρο, ο Gliese 581g ,βρίσκεται σε μια απόσταση που τον τοποθετεί ξεκάθαρα στη μέση της "κατοικήσιμης ζώνης" του αστεριού του. Αυτός μπορεί να είναι ο πιο όμοιος πλανήτης με την γη που έχει ανακαλυφθεί ποτέ και οι πιθανότητες να είναι κατοικήσιμος όλο και αυξάνονται. Η έρευνα χρηματοδοτήθηκε από προγράμματα της NASA και το Εθνικό Ίδρυμα Επιστημών. Η «Goldilocks» αναφέρεται σε έναν έξω-πλανήτη του οποίου οι θερμοκρασίες είναι "(-4 βαθμούς κελσίου ) όχι πάρα πολύ κρύο, και (+72 βαθμούς κελσίου ) αρκετά ζεστός αλλά όχι τόσο ώστε να τον κάνει μη κατοικήσιμο, έτσι μπορεί να διατηρήσει το νερό και την υποστήριξη ζωής όπως την γνωρίζουμε στον πλανήτη Γη.
Οι αστρονόμοι λένε επίσης ότι είναι ο πρώτος πλανήτης πέρα από το ηλιακό μας σύστημα που θα μπορούσε να έχει το σωστό μέγεθος για την υποστήριξη και τη διατήρηση της ζωής όπως την ξέρουμε, μόνο 20 έτη φωτός μακριά από τη Γη.Η ερώτηση του δημοσιογράφου σήμερα στον Steven Vogt , (Αστροφυσικός του Πανεπιστημίου της Καλιφόρνια στη Santa Cruz) μας αφήνει άφωνους…


Ερώτηση.

-Δημοσιογράφος: ¨οι πιθανότητες  ζωής στον πλανήτη αυτόν μπορεί να αγγίζουν το 100% τοις εκατό;¨

Απάντηση:-Steven Vogt: ¨εγώ δεν έχω σχεδόν καμία αμφιβολία γι 'αυτό.¨


Η ανακάλυψη, που δημοσιεύεται online στο The Astrophysical Journal,

είναι το αποτέλεσμα 11 ετών παρατηρήσεων από το Αστεροσκοπείο Keck στη Χαβάη. Οι αστρονόμοι που συμμετέχουν στο Lick-Carnegie στην έξω-πλανητική έρευνα εντόπισαν τον πλανήτη με βάση τις βαρυτικες ταλαντεύσεις που παράγονται από το άστρο του.


Αναφέρει επίσης ο Αστροφυσικός Steven Vogt ότι μπορεί να υπάρχουν και άλλοι πολλοί πλανήτες σαν τον Gliese 581g έξω από το ηλιακό μας σύστημα. "Το γεγονός ότι ήμασταν σε θέση να ανιχνεύσουμε αυτόν τον πλανήτη τόσο γρήγορα και τόσο κοντά μας, μας λέει ότι οι πλανήτες σαν αυτόν πρέπει να είναι κάτι συνηθισμένο εκεί έξω, αυτά ανέφερε οVogt σε δελτίο ειδήσεων .


Κωνσταντίνος Φανουράκης

και με στοιχεια απο Cosmiclog.

Τετάρτη, 29 Σεπτεμβρίου 2010

Επτά πρώην ανώτεροι και ανώτατοι αξιωματικοί της USAF μετείχαν χθες σε μεγάλη σύσκεψη που έγινε παπουσία και άλλων κρατικών αξιωματούχων με αντικείμενο τις συνεχείς εμφανίσεις ... ιπτάμενων δίσκων πάνω από στρατιωτικές βάσεις με πυρηνικά, σύμφωνα με όσα μετέδωσε πριν λίγο το CNN. H αμερικανική κυβέρνηση παρακολουθεί ως παρατηρητής, αλλά ταυτοχρόνως πηγές της USAF παραδέχονται ότι λαμβάνονται μέτρα για τις περιπτώσεις που εμφανίζονται ATIA κοντά σε βάσεις πυρηνικών όπλων.

Όπως εξήγησε εκπρόσωπος της USAF, πρόκειται για περιστατικά τα οποία συνέβησαν τις δεκαετίες του 1960, 1970 και 1980Σύμφωνα με δηλώσεις τους κατά τη διάρκεια συνέντευξης τύπου που παραχώρησαν, οι εμφανίσεις αυτές δείχνουν ότι εξωγήινες μορφές ζωής δείχνουν ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών και ενδεχομένως θέλουν να στείλουν στην ανθρωπότητα ένα μήνυμα.

Οι μαρτυρίες τους για εμφάνιση ΑΤΙΑ (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα ή UFO) πάνω από βάσεις πυρηνικών όπλων βασίζονται ή σε δικές τους εμπειρίες ή σε μαρτυρίες υφιστάμενών τους κατά τη διάρκεια της θητείας τους.

Όπως ανέφεραν σε ορισμένες περιπτώσεις παρατηρήθηκε απενεργοποίηση των πυρηνικών πυραύλων (!) όταν τα αγνω΄στους ταυτότητας ιπτάμενα αντικείμενα περνούσαν επάνω από τις βάσεις.

Ο Ρόμπερτ Χάστινγκς ερευνητής και συγγραφέας σχετικά με την ύπαρξη εξωγήινης ζωής και διοργανωτής της χθεσινής εκδήλωσης δήλωσε πως έχει έρθει η ώρα για την αμερικανική κυβέρνηση να παραδεχθεί ότι ο πλανήτης μας δέχεται επισκέψεις από εξωγήινους.

"Πιστεύω και οι παρευρισκόμενοι εδώ πιστεύουν το ίδιο, ότι αυτός ο πλανήτης δέχεται επισκέψεις από όντα προερχόμενα από άλλους πλανήτες και για λόγους που δεν κατανοούμε δείχνουν έντονο ενδιαφέρον για την κούρσα των πυρηνικών εξοπλισμών που ξεκίνησε στο τέλος του Β΄Παγκοσμίου Πολέμου" δήλωσε ο ίδιος και πρόσθεσε ότι η εμφάνιση ΑΤΙΑ στις στρατιωτικές βάσεις, όπως και η απενεργοποίηση ορισμένων πυραύλων, ίσως να είναι ένα μήνυμα τόσο προς τις ΗΠΑ όσο και προς τη Ρωσία ότι παίζουμε με τη φωτιά και ότι απειλούμε το πλανητικό σύστημα.

Αντίστοιχες μαρτυρίες εξέφρασε και ο πρώην σμηναγός Ρόμπερτ Σάλας, ο οποίος έχει γράψει και ένα βιβλίο σχετικό με το θέμα υπογραμμίζοντας ότι το φαινόμενο των UFO είναι πραγματικό και όχι αποκύημα της φαντασίας.

Η πιθανή ύπαρξη εξωγήινων κοντά σε πυρηνικές βάσεις έχει ανησυχήσει και την βρετανική κυβέρνηση η οποία έχει διατάξει μελέτη και ανάλυση του φαινομένου.


defencenet.gr

Τετάρτη, 22 Σεπτεμβρίου 2010


Από 22-26 Σεπτεμβρίου 2010 οργανώνεται στη Θεσσαλονίκη στο ξενοδοχείο “THE MET” από την επιστημονική και μη κερδοσκοπική Ελληνική Εταιρεία Αεροδιαστημικής Ιατρικής και Διαστημικών Ερευνών με έδρα την Θεσσαλονίκη, το 6ο Διεθνές Συνέδριο Αεροδιαστημικής ιατρικής

με θέματα: Εκπαίδευσης, επιμόρφωσης, έρευνας και εφαρμογών των διαστημικών ερευνών για την βελτίωση της υγείας των ανθρώπων στη Γη. Στο Συνέδριο συμμετέχουν πολλοί αξιόλογοι ομιλητές, αστροναύτες, διευθυντές Διαστημικών Κέντρων Ευρώπης, Ιαπωνίας, Ρωσίας, Η.Π.Α, Βραζιλίας κ.α.

Μεταξύ αυτών η διάσημη ιατρός αστροναύτης Chiaki Mukai (Τσιάκι Μιουκάι) καρδιοαγγειοχειρουργός από την Ιαπωνία η οποία έχει διοριστεί από τον Παγκόσμιο Οργανισμό Μετεωρολογίας (WMO), ως μέλος της Υψηλού Επιπέδου Ομάδας εργασίας (ΥΕΟ), σχετικά με το Παγκόσμιο Πλαίσιο Κλιματικών Υπηρεσιών.

Επίσης ο Ευρωπαίος αστροναύτης Frank de Winne από το Βέλγιο, που θα μας μιλήσει για την αποστολή του «η Οδύσσεια του Διαστήματος» . Ο Frank de Winne έχει διορισθεί Πρόεδρος της Τεχνικής Επιτροπής της δεύτερης συνόδου κορυφής της ΕΕ-EΟΔ Εξερεύνησης Διαστήματος που θα πραγματοποιηθεί στις Βρυξέλλες το φθινόπωρο του 2010.

Διάστημα

Η μελέτη της υγείας του ανθρώπου στην Γη επηρεάζεται από μια δύναμη έλξης, την βαρύτητα. Πολλά χρόνια τώρα προσπαθούμε να εξηγήσουμε τους μηχανισμούς που ρυθμίζουν την λειτουργία του ανθρώπου, αλλά πάντα υπάρχει ο παράγοντας που επηρεάζει τα αποτελέσματα των ερευνών αυτών και δεν είναι άλλος από την βαρύτητα. Αν θέλουμε να ερευνήσουμε τα φαινόμενα στη Γη, πρέπει πρώτα να γνωρίζουμε τα φαινόμενα σε περιβάλλον μηδενικής βαρύτητας.

Με την έρευνα στο Διάστημα δόθηκε η δυνατότητα να μελετηθεί ο ανθρώπινος οργανισμός ΧΩΡΙΣ ΤΗ ΕΠΙΔΡΑΣΗ ΑΥΤΟΥ ΤΟΥ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑ. Και αυτό έκανε την διαφορά ώστε να διερευνηθούν καλύτερα οι μηχανισμοί δράσης διαφόρων συστημάτων.

Μας δόθηκε η δυνατότητα να δούμε γιατί οι αστροναύτες μόλις φτάσουν στο Διάστημα παρουσιάζουν όλα τα συμπτώματα της γήρανσης σε αλματώδη ρυθμό (οστεοπόρωση, μυϊκή ατροφία, απώλεια οστικής μάζας, διαταραχές ύπνου κλπ) και μόλις επιστρέφουν στη Γη επανέρχονται στα φυσιολογικά επίπεδα μέσα σε λίγες ημέρες και γιατί εφόσον τα συμπτώματα της γήρανσης εξαφανίζονται στους αστροναύτες μόλις επιστρέψουν στη Γη θα μπορούσαμε να σταματήσουμε την εξέλιξη της γήρανσης στη Γη. Ποια είναι αυτή η μαγική δύναμη που μπορεί να μας κρατάει υγιείς σε όλη μας την ζωή, γιατί την εγκαταλείψαμε και ποιες είναι οι συνέπειες της εγκατάλειψης αυτής.

Μελέτες προσομοίωσης της έλλειψης βαρύτητας με κλινοστατισμό στα εργαστήρια του Ευρωπαϊκού Οργανισμού Διαστήματος έδειξαν ότι από την πρώτη ακόμη ώρα κλινοστατισμού και καθιστικής ζωής πυροδοτείται το γονίδιο για την αντίσταση στην ινσουλίνη, που οδηγεί στις μεταβολικές διαταραχές και τελικά στην παχυσαρκία. Στο Συνέδριο θα συζητηθούν όλα τα θέματα σχετικά με την παχυσαρκία από ειδικούς ερευνητές σε όλους τους τομείς. Ακόμη θα αναλυθεί το φαινόμενο της όρεξης από μελέτες σε ειδικό Μαγνητοεγκεφαλογράφο και ποιές περιοχές του εγκεφάλου ενεργοποιούνται για να καταλήξουμε στην αντίσταση στην ινσουλίνη και τελικά στην παχυσαρκία. Ρώσοι και ευρωπαίοι ερευνητές θα μας δώσουν τα τελευταία στοιχεία της έρευνάς τους για την πρόληψη των διαταραχών αυτών.

Μέσω του Συνεδρίου αυτού θα δοθεί η ευκαιρία στους νέους ερευνητές της χώρας μας να μάθουν α) νέους τρόπους επιτυχημένης ηλεκτρονικής εκπαίδευσης στις επιστήμες ζωής β) πώς να συμμετέχουν σε έρευνες σχετικά με το αντικείμενό τους σε συνθήκες προσομοίωσης έλλειψης βαρύτητας και γ) θα μάθουν από καθηγητές Διεθνών Πανεπιστημίων πώς να εξειδικευθούν στον τομέα αυτό.

Αεροπορία

Στον τομέα της Αεροπορίας θα συζητηθούν μεταδοτικές λοιμώξεις κατά την πτήση, εν τω βάθει φλεβική θρόμβωση λόγω ακινησίας, τα σπουδαιότερα καρδιακά αίτια εν πτήση, τα αίτια των αεροπορικών ατυχημάτων, το ατύχημα “Helios” και η διερεύνηση του, θέματα ασφαλείας και κανονισμοί, υπερβαρική ιατρική, πτήση και κατάδυση, ως και πολλά άλλα θέματα που αφορούν τα εκατομμύρια του κόσμου που ταξιδεύουν αεροπορικώς και άπτονται της υγείας των ανθρώπων.

  Περισσότερες πληροφορίες για το πρόγραμμα του Συνεδρίου και τους ομιλητές υπάρχουν στη σελίδα της εταιρείας www.gasma.gr

kozani.tv


 

Τρίτη, 21 Σεπτεμβρίου 2010

(APOLLO 20 EBE Mona Lisa)

Όταν το 1961, οι Ρώσοι έστειλαν τον πρώτο άνθρωπο (Γιούρι Γκαγκάριν) στο διάστημα για μια πλήρη περιστροφή γύρω από τη Γη, προηγήθηκαν των Αμερικάνων κατά 10 μήνες. Αποδεικνύοντας τη διαστημική τους κυριαρχία, ανάγκασαν τον τότε πρόεδρο των ΗΠΑ Κέννεντυ να δηλώσει: «Εμείς θα πατήσουμε πρώτοι στο Φεγγάρι…» και να ξεκινήσει, στα πλαίσια του ψυχροπολεμικού κλίματος, έναν φοβερό διαστημικό ανταγωνισμό ο οποίος είχε σαν κατάληξη το πρόγραμμα Απόλλων.
Το πρόγραμμα Απόλλων ξεκίνησε το Φεβρουάριο του 1967 και τελείωσε το 1971. Σύμφωνα με τα μέχρι σήμερα γνωστά στοιχεία, η τελευταία αποστολή προς το Φεγγάρι ήταν το Απόλλων 17 (APOLLO 17).
Στα χρόνια που ακολούθησαν αναπτύχθηκε τεράστια φιλολογία και φημολογία γύρω από τις πτήσεις, Αμερικανών και Ρώσων, προς το δορυφόρο του πλανήτη μας. Βιβλία όπως η Εναλλακτική Λύση 3 κ.α. γράφτηκαν, απόρρητα έγγραφα είδαν το φως της δημοσιότητας, φωτογραφίες & ήρθαν στο φως, από ανθρώπους που ισχυρίζονταν ότι συμμετείχαν στα διαστημικά προγράμματα με τον έναν ή τον άλλο τρόπο.
Τι έδειχναν όμως όλα αυτά τα στοιχεία που είδαν το φως της δημοσιότητας;
Εκτός από τα γνωστά Α.Τ.Ι.Α (Αγνώστου Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα) ή U.F.O, που συνάντησαν και κινηματογράφησαν οι αστροναύτες, ανακάλυψαν στην επιφάνια της Σελήνης κτίρια, ιδιόμορφες κατασκευές που μοιάζουν με πόλεις, μισοκατεστραμένα διαστημόπλοια…Όλα αυτά οδηγούν στο συμπέρασμα ότι κάποιος άλλος πολιτισμός, Εξωγήινος ή μη, κατασκεύασε αυτά τα ευρήματα στο μακρινό παρελθόν. Πιο κάτω παραθέτω μερικές φωτογραφίες άπαυτά.

Τώρα τίθεται έναβασικότατο ερώτημα. Αφού οι πτήσεις τελειώνουν με το Apollo 17, πώς γίνεται να υπάρχειApollo 20;Ποια είναι η νέα αποκάλυψη; Το ερώτημα έρχεται να απαντήσει ο Ιταλός δημοσιογράφος Luca Scatamburlo ο οποίος λέει ότι έλαβε κινηματογραφικό υλικό από τον William Rutledge που ισχυρίζεται ότι ήταν επικεφαλής του προγράμματος Apollo 20.

Έτσι φθάνουμε στο αμφιλεγόμενο περιεχόμενο του κινηματογραφικού υλικού, για το οποίο θα αναφερθούμε πιο κάτω.


Η ταινία ή οι ταινίες των 16mm που ισχυρίζεται ότι παρέλαβε οScatamburlo, και αφορούν την αποστολή Apollo 20, δείχνουν ένα πλάσμα, θηλυκού γένους, με σωματοδομή σχεδόν ανθρώπινη εξωτερικά, που λέγεται ότι βρήκε το πλήρωμα τουApollo 20 σένα μισοκατεστραμένο διαστημόπλοιο ( ίσως κι αυτό της φωτογραφίας ), παγωμένο και σε καλή κατάσταση, μαζί με άλλα δύο σε χειρότερη κατάσταση πτώματα, τα οποία άφησαν εκεί.

Η πρώτη ταινία φαίνεται ότι αφορά τη μεταφορά του πλάσματος, στο οποίο έδωσαν το κωδικό όνομα «ΜΟΝΑ ΛΙΖΑ», στη Γη. Φαίνεται το πτώμα, ξαπλωμένο μπροστά από το κόπκιτ του διαστημοπλοίου ή της σεληνακάτου ( δεν είναι ευκρινές), ενώ δύο αστροναύτες το κινηματογραφούν
Η δεύτερη ταινία, φαίνεται να αφορά, στην εξέταση του πλάσματος από ειδικούς, σε κάποια αίθουσα, μετά τη μεταφορά του στη Γη.
Αυτή είναι η ιστορία του APOLLO 20 και της MONA LISA. Διαβάστε τη με μάτι κριτικό και
πνεύμα ανοιχτό.

Angelismarriti.it

Μετάφραση PlevroniosΠαρασκευή, 10 Σεπτεμβρίου 2010

Ένας Μεγάλος σχηματισμός από τριγωνικά ΑΤΙΑ(Ufo) εμφανιστήκαν πάνω από την πόλη Ρουέν της Γαλλίας 8 Σεπτεμβρίου, 2010 στις 22:00.


Μάρτυρας: (4 άτομα) είδαμε πέντε από αυτά τα μπαλάκια φωτός χρώματος πορτοκαλί και λευκό να σχηματίζουν τριγωνικά ΑΤΙΑ , όλα τα παρατηρούσαμε από μεγάλη απόσταση . Μετά από αρκετή ώρα εξαφανίστηκαν με μεγάλη ταχύτητα και αθόρυβα εκπέμποντας ένα λαμπρό φως διέσχισαν τον ουρανό σε κλάσματα δευτερολέπτωνΒιντεο:

Στις 9:10 μ.μ. στην πόλη Xi'ian , εμφανίστηκαν στον ουρανό 8-9 λευκές κηλίδες. Αυτά τα ασυνήθη ¨ΑΤΙΑ¨ στον ουρανό, χωρίστηκαν σε ομάδες των τριών. Κάθε ομάδα των τριών κινούνταν σε μια κυκλική κίνηση. Γύρω στις 21.15 μ.μ. οι κηλίδες χωρίστηκαν σε δύο ομάδες. Κάθε ομάδα σχημάτιζε μια γραμμή που διέσχιζε την άλλη ομάδα για να σχηματίσουν ένα μεγάλο λευκό ¨Χ¨ στον νυχτερινό ουρανό. Μετά από περίπου 5 δευτερόλεπτα, πολλά από τα σημεία στη σύσταση ( Χ ) αύξαναν την φωτεινότητά τους. Εκείνη τη στιγμή όλα διασπάστηκαν , και επανέλαβαν στη συνέχεια, το πρώτο σχηματισμό τους και πάλι. Κάθε λευκό αντικείμενο στον ουρανό φάνηκε να σέρνει κάτι απο πίσω του.
Πολλοί πολίτες είδαν αυτά τα ΑΤΙΑ που εμφανίστηκαν στον ουρανό.
Σχετικά με αυτόπτη μάρτυρα που ονομάζεται κ. Jiang και δήλωσε, "Αυτά τα ΑΤΙΑ έμειναν σε μια ομάδα και ήταν συνέχεια σε κίνηση. Πετούσαν πολύ ψηλά και σε απόσταση το έναν από το άλλο περίπου 100 μέτρα.
Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας, η κα. Chan δήλωσε, «υπήρχε ένα σύννεφο πάνω από τα αντικείμενα που ήταν σε σχήμα δράκου και καταγράφηκε σε πολλά από τα κινητά τηλέφωνα μας."
Η China Daily εκτιμά ότι εκατοντάδες άνθρωποι ήταν αυτόπτες μάρτυρες.
Ένας άλλος αυτόπτης μάρτυρας είπε, «ξαφνικά ενωθήκαν όλα μαζί, και γρήγορα εξαπλώθηκε παντού."

China DailyΒιντεο:


Κυριακή, 5 Σεπτεμβρίου 2010

Ενδιαφέρουσα αναφορά από ένα γεωργό στο Ηνωμένο Βασίλειο, όπου ένα παράξενο τριγωνικό αποτύπωμα εμφανίστηκε στο αγρόκτημα του. Και με περίεργα άλλα συμβάντα στην τριγύρω περιοχή , ακρωτηριασμούς βοοειδών και όχι μόνο στο αγρόκτημά του. Επίσης παρατήρησαν πως μόλις πατούσαν τον πόδι τους πάνω στο τριγωνικό αποτύπωμα αισθάνονταν όλοι αδιαθεσία.

Αυτό το πολύ περίεργο αποτύπωμα αρχικά εντοπίσθηκε από τον μάρτυρα Derek Bridges κοντά στην περιοχή Overton, Hampshire, στο αγρόκτημα του μετά την συγκομιδή του καλαμποκιού στο χωράφι του.
Από τότε σταμάτησαν να αναπτύσσονται τα καλαμπόκια όπου έσπερνε.
Είναι ένα τέλειο τρίγωνο, σχεδόν τόσο μεγάλο όσο ενα "jet Stealth».
Θα μπορούσε να συσχετίζεται με τους ακρωτηριασμούς βοοειδών και απαγωγές ζώων από ΑΤΙΑ(ufo); (δείτε στο κανάλι inexplicata του YouTube ) http://www.youtube.com/user/inexplicata


Ο Derek σκέφτεται ότι σίγουρα κάτι πολύ παράξενο είχε προσγειωθεί εδώ κάτω ... και αναρωτιεται γιατί και κανένας άλλος δεν το πρόσεξε αυτό... κανείς να μην είδε καν το ΑΤΙΑ(UFO) την στιγμή της απαγωγής των βοοειδών , είτε τις 2 νεκρές αγελάδες... και όμως συνέβη δήλωσε.
Χωρίς να γνωρίζουμε περί τίνος πρόκειτε αυτό το τριγωνικό αποτύπωμα , περπατήσαμε στον χώρο αυτόν (αν και όχι γενναία αλλά ανόητα), αφού μετά αισθανθήκαμε μια περίεργη αδιαθεσία.

Περίεργο τριγωνικό αποτύπωμα Overton, Hampshire UK