Σάββατο, 30 Ιανουαρίου 2010

Οι επιστήμονες θα έχουν εντοπίσει τον πρώτο πλανήτη εκτός του ηλιακού μας συστήματος που θα μοιάζει πραγματικά με τη Γη, μέχρι το τέλος του έτους, προβλέπει ένας από τους κορυφαίους αστρονόμους στον κόσμο.

Ο καθηγητής Michel Mayor, του Πανεπιστημίου της Γενεύης, που ηγήθηκε της ομάδας που ανακάλυψε τον πρώτο εξωπλανήτη το 1995, είπε ότι είναι βέβαιος ότι ένας πλανήτης παρόμοιου μεγέθους και σύνθεσης με τη Γη θα ανακαλυφθεί στο εγγύς μέλλον.

Προσφωνώντας συνέδριο στο Λονδίνο, για τον εορτασμό της 50ής επετείου του προγράμματος αναζήτησης εξωγήινης νοημοσύνης (SETI), είπε μεταξύ άλλων ότι η δραματική τεχνολογική πρόοδος κατά τα τελευταία 15 χρόνια, οδήγησε στην ανακάλυψη πάνω από 400 εξωπλανητών που βρίσκονται σε τροχιά γύρω από άστρα παρόμοια με τον Ήλιο.

Ωστόσο, πολύ λίγοι από τους πλανήτες που ανακαλύφθηκαν μέχρι τώρα είναι πιθανό να έχουν τις κατάλληλες συνθήκες για ανάπτυξη ζωής, καθώς οι περισσότεροι από αυτούς είναι πάρα πολύ μεγάλοι. Οι πολύ μεγάλοι πλανήτες είναι πιθανό να έχουν πολύ ενεργές τεκτονικές πλάκες, και άρα εξαιρετικά ταραγμένο περιβάλλον. Μέχρι σήμερα, ο μικρότερος εξωπλανήτης που ανακαλύφθηκε, έχει 1,7 φορές τη μάζα της Γης.

Μια άλλη προϋπόθεση για να είναι κατοικήσιμος ένας πλανήτης, είναι να περιστρέφεται γύρω από το άστρο του σε τέτοια απόσταση ώστε το νερό του να είναι υγρό. Αν ο πλανήτης είναι πολύ κοντά, θα είναι υπερβολικά ζεστός και όλο το νερό του θα εξατμιστεί, ενώ αν είναι πολύ μακριά, θα γίνει πάγος.

Σύμφωνα με το Mayor, το διαστημικό σκάφος Kepler της NASA, το οποίο μεταφέρει το μεγαλύτερο τηλεσκόπιο που έχει αποσταλεί πέρα από την τροχιά της Γης, θα είναι το πρώτο που θα βρει έναν πλανήτη που ικανοποιεί και τα δύο αυτά κριτήρια. Το τηλεσκόπιο, που έχει τεθεί σε τροχιά γύρω από τον Ήλιο από τον Μάρτιο του περασμένου έτους, παρακολουθεί περισσότερα από 100.000 άστρα κάθε μισή ώρα, ψάχνοντας για διακυμάνσεις στη φωτεινότητα των άστρων, οι οποίες προκαλούνται από πλανήτες που περνούν από μπροστά τους και είναι μικροί όσο η Γη.


Science Daily

Πέμπτη, 28 Ιανουαρίου 2010


Το τηλεφώνημα που δέχτηκα το βράδυ του Σαββάτου 12 Ιουνίου 1999 ήταν κάπως ασυνήθιστο. Στην άλλη άκρη της γραμμής, στα Λεχαινά του νομού Ηλείας, βρισκόταν ο παλιός φίλος και συνεργάτης Μάκης Νοδάρος, γνωστός στους πιο παλιούς αναγνώστες του "Ανεξήγητου". Ούτε λίγο ούτε πολύ, ο Μάκης μου γνωστοποιούσε ένα περίεργο περιστατικό που είχε συμβεί πριν τέσσερις μέρες σε ένα γειτονικό χωριό, το Άνω Κουρτέσι. Υπήρχε και σχετικό δημοσίευμα σε τοπική εφημερίδα.

Ύστερα από λίγο είχα -μέσω φαξ- στα χέρια μου το δημοσίευμα. Επρόκειτο για την ιστορία ενός 42χρονου ντόπιου αγρότη, με το (σημαδιακό;) όνομα Δημήτρης Έλληνας, ο οποίος ισχυριζόταν ότι τα ξημερώματα της περασμένης Τρίτης 8 Ιουνίου είχε έλθει σε επαφή με μια υπερκόσμια οντότητα για την οποία δεν είχε καμία αμφιβολία ότι ήταν ο ίδιος ο… Θεός.

Κάποια σημεία της εμπειρίας του μου κίνησαν το ενδιαφέρον, αφού η περίπτωση θύμιζε έντονα όχι την εμπειρία ενός αφελούς θρησκομανή, αλλά εκείνη ενός κλασικού "επαφικού" ή με δυο λόγια ενός ανύποπτου ατόμου που είχε έρθει σε επαφή με δυνάμεις του Αλλόκοσμου. Όποιος είναι πεπειραμένος σε τέτοιου είδους θέματα, γνωρίζει καλά πως τα όρια μεταξύ θρησκευτικής, μυστικιστικής, παραψυχικής και εξωγήινης εμπειρίας δεν είναι παρά παρωπίδες που βάζουμε εμείς οι ίδιοι.

Σύντομα συνειδητοποίησα ότι το καλύτερο που είχα να κάνω ήταν να πάω επιτόπου και να ερευνήσω την περίπτωση. Ο Μάκης είχε ήδη κάνει μια προκαταρκτική επαφή με τον Δημήτρη Έλληνα, οπότε ο δρόμος ήταν ανοιχτός. Εξάλλου ήταν μια ευκαιρία να επισκεφθώ μια περιοχή εξαιρετικά ενδιαφέρουσα από… παραφυσικής άποψης -κάτι που ήδη θα διαπιστώσατε διαβάζοντας το άρθρο "οι Υπόγειοι Κόσμοι της Ηλείας", στο τεύχος Μαΐου.

Φτάνοντας στα Λεχαινά τη Δευτέρα 14 Ιουνίου το βράδυ μετά από ταξίδι τρεισήμισι ωρών, ο Μάκης Νοδάρος με ενημέρωσε σχετικά. Την άλλη μέρα, νωρίς το πρωί βρισκόμασταν και οι δύο στο δρόμο για το Άνω Κουρτέσι.

Βγαίνοντας από την εθνική οδό, σύντομα "κόψαμε" από ένα χωματόδρομο και ύστερα από μερικά χιλιόμετρα φτάσαμε στο αγρόκτημα του Δημήτρη Έλληνα.

Η περιοχή της Ηλείας είναι εξαιρετικά εύφορη και τα καρπούζια είναι ένα από τα κύρια γεωργικά προϊόντα που παράγονται εκεί. Το κτήμα του Δημήτρη Έλληνα ήταν μια επίπεδη έκταση μερικών δεκάδων στρεμμάτων -ουσιαστικά ένα τεράστιο μποστάνι. Σε κάποιο σημείο του χωραφιού βρισκόταν μια καλύβα μέσα στην οποία έμεναν ο Δημήτρης Έλληνας και οι εργάτες του για όλο το διάστημα που χρειαζόταν να καρποφορήσουν και να μαζευτούν τα καρπούζια.
Ο Δημήτρης Έλληνας ήταν ένας ηλιοκαμένος, ξερακιανός άντρας με τα χέρια και το πρόσωπό του σημαδεμένα από την σκληρή δουλειά στα χωράφια και σαφώς έδειχνε μεγαλύτερος από τα 42 του χρόνια. Η αρχική υποδοχή ήταν ψυχρή, σχεδόν εχθρική, μολονότι ο Μάκης είχε ήδη κάνει μια πρώτη επαφή. Σύντομα συνειδητοποιήσαμε ότι γι αυτό έφταιγαν οι δημοσιογράφοι διαφόρων τοπικών και όχι μόνο καναλιών οι οποίοι είχαν ανακαλύψει πραγματικό λαβράκι και είχαν καταφέρει να παρουσιάσουν μια εντελώς διαστρεβλωμένη και γελοιοποιημένη εικόνα της όλης ιστορίας. Σίγουρα κάτι πολύ συχνό για τα ελληνικά media.

Με τα πολλά, καταφέραμε τον Δημήτρη Έλληνα να μας μιλήσει αφού τον πείσαμε ότι εγώ δεν είχα καμία σχέση με τα στίφη των "δημοσιογράφων" που δεν τον άφηναν σε ησυχία την τελευταία βδομάδα. Σαν απλός άνθρωπος, ο Δημήτρης Έλληνας μας διηγήθηκε την εμπειρία του χωρίς περιττά λόγια και χωρίς "σάλτσες", έτσι όπως την έζησε εκείνη την σημαδιακή νύχτα του Ιουνίου καθώς και τον τρόπο με τον οποίο αυτή η εμπειρία άλλαξε αποφασιστικά την ζωή του.

Ο Έλληνας δεν έχει καμία αμφιβολία ότι ήρθε σε επαφή με τον ίδιο τον Θεό. Τονίζει το γεγονός ότι παλιότερα δεν πίστευε και ότι δεν έχανε την ευκαιρία να βρίζει τα θεία με την παραμικρότερη αιτία. Άλλωστε, όπως θα δούμε, η εμπειρία του ακολουθεί το κλασικό μοτίβο του "μεταστραφέντος". Ο 42χρονος αγρότης περιγράφει πώς η ζωή του είχε καταντήσει μια ατέλειωτη ρουτίνα. "Τα τελευταία δύο χρόνια η ζωή μου ήταν όλη ίδια. Ένα άγχος, ένα τρέξιμο. Είτε είχα, είτε δεν είχα δουλειά, ήμουν κουρασμένος. Κάπνιζα 4-7 πακέτα τσιγάρα την ημέρα. Ήταν η αρώστια μου. Ήθελα να το κόψω και δεν μπορούσα". Επιπλέον, τα τελευταία έξι χρόνια ο Έλληνας βασανιζόταν από συνεχείς πονοκεφάλους και ζαλάδες, αποτέλεσμα μιας πάθησης του λαβύρινθου στο αυτί, για την οποία οι γιατροί είχαν αποφανθεί ότι ήταν ανίατη.

Γύρω στις 2 το πρωί της Τρίτης 8 Ιουνίου, ο Έλληνας κατευθυνόταν με το μηχανάκι του στο χωράφι προκειμένου να ανοίξει τις βάνες του νερού για να ποτιστούν τα καρπούζια. Η καλοκαιριάτικη νύχτα ήταν ήσυχη και τίποτα δεν προμήνυε το γεγονός που θα συνέβαινε αμέσως μετά.

"Ξαφνικά βλέπω μπροστά μου ένα φωτεινό τρίγωνο, γύρω στα 15 μέτρα ύψος και σε παρόμοια απόσταση. Η λάμψη ήταν χρυσαφιά. Ταράχτηκα και κόβω ταχύτητα. Τότε ακούω μια ήρεμη, γλυκιά, αντρική φωνή η οποία μου λέει τα εξής: Μη φοβάσαι, είμαι ο Παντοδύναμος. Ό,τι μου ζητήσεις θα στο κάνω"

Μετά την αρχική ταραχή, ο αγρότης δεν δίστασε ούτε ένα δευτερόλεπτο. Ζήτησε από το φωτεινό αντικείμενο να τον απαλλάξει από το τσιγάρο και από τους έντονους πονοκεφάλους που τον βασάνιζαν τα τελευταία χρόνια. Η αντίδραση ήταν άμεση.

"Σε μηδέν χρόνο χάνεται ο πονοκέφαλος. Πετάω τα τσιγάρα που είχα στην τσέπη μου και η πικρίλα που είχα μόνιμα στο στόμα εξαφανίζεται. Η λάμψη χάνεται".

Χαρούμενος ο αγρότης, και μην μπορώντας να "χωνέψει" καλά καλά την υπερκόσμια εμπειρία του, συνεχίζει το δρόμο του και φτάνει στις βάνες του νερού. Όταν ανάβει το φακό που κρατούσε για να δει, το φωτεινό χρυσαφένιο αντικείμενο ξαναεμφανίζεται και η φωνή του λέει: "Πέταξε αυτό που κρατάς. Θα σου φωτίζω εγώ από εδώ και πέρα".

Ο Έλληνας έχει πέσει στο χώμα σε κατάσταση έκστασης προσπαθώντας να εκφράσει την ευγνωμοσύνη του προς τη "λάμψη". Ύστερα από δέκα λεπτά, η φωνή του δίνει εντολή να πάει να ξυπνήσει τους συνεργάτες του στην καλύβα και να τους διηγηθεί τι έγινε.

Πράγματι, ο αγρότης μπαίνει στην καλύβα φωνάζοντας, αλλά η αντίδραση των άλλων -που κοιμόντουσαν- είναι μάλλον προβλεψιμη: "Φύγε από εδώ ρε! Τρελάθηκες βραδιάτικα;".

Ο Έλληνας δεν πτοείται και ξαναβγαίνει έξω. Το φωτεινό αντικείμενο βρίσκεται πάλι μπροστά του και του δίνει εντολή να πάει σπίτι της φίλης του Ευθυμίας και να της πει τι έγινε. Πράγματι, ο Έλληνας μπαίνει στο αυτοκίνητό του και οδηγά 6-7 χλμ μέχρι το σπίτι της Ευθυμίας, ενώ το φωτεινό αντικείμενο βρίσκεται μπροστά του και του φωτίζει το δρόμο. Όμως φτάνοντας εκεί, η αντίδραση της Ευθυμίας είναι παρόμοια με εκείνη των συνεργατών του.

Ο αγρότης ξαναγυρίζει στο κτήμα με οδηγό τη λάμψη. Όταν βγαίνει, η λάμψη χάνεται, και ο Έλληνας αποφασίζει να πάει με το μηχανάκι μέχρι το σημείο που είχε την αρχική επαφή. Μόλις όμως ανεβαίνει πάνω, η λάμψη ξαναεμφανίζεται και η ασώματη φωνή τον διατάζει να συνεχίσει με τα πόδια.

Κυριευμένος από μια υπερφυσική ζωτικότητα ο Δημήτρης Έλληνας αρχίζει να τρέχει ανάμεσα στις καρπουζιές διανύοντας μια μεγάλη απόσταση. Ας σημειώσουμε εδώ ότι τα μποστάνια του έχουν έκταση δεκάδων στρεμμάτων.

Κάποια στιγμή η λάμψη ξαναεμφανίζεται. Από εδώ και μετά η εμπειρία του αγρότη μπαίνει στην επόμενη φάση: εκείνη της δοκιμασίας.

Ο αγρότης αφηγείται: "Η φωνή μου λέει: βγάλε από την τσέπη σου την αμαρτία, το Σατανά και πέταξέ την. Ψάχνω στην τσέπη μου, είχα χρήματα. Πάω να τα πετάξω. Λέει η φωνή: όχι αυτά, στην άλλη τσέπη. Ψάχνω στην άλλη, βρίσκω τον αναπτήρα μου. Η φωνή λέει: άναψέ τον. Τον ανάβω. Αρχίζω να τρέχω. Τρέχω 300-400 μ, η φλόγα δεν έσβηνε. Η φωνή μου λέει να σταματήσω και μετά να βάλω το χέρι μου στη φωτιά. Όταν έμπαινε το χέρι μου στη φωτιά, η φλόγα γινόταν τεράστια. Το χέρι μου καιγόταν. Έβλεπα τη σάρκα μου να καίγεται, να βγαίνει καπνιά, να μυρίζει όπως μυρίζει το καμένο κρέας. Όμως δεν πονούσα. Η φωνή με πρόσταξε να τραβήξω το χέρι μου. Δεν υπήρχε έγκαυμα. Αυτό έγινε τρεις φορές".

Το επόμενο στάδιο ήταν η κατάποση της φλόγας. "Έβαζα τη φωτιά στο στόμα μου κι αυτή κατέβαινε μέχρι κάτω", λέει ο Έλληνας. "Κάνω και αυτό τρεις φορές. Κατόπιν τον ρωτάω: γιατί το κάνεις αυτό Θεέ μου. Εκείνος απαντά: για να καθαρίσει η βρωμιά που έχεις μέσα σου. Μετά με βάζει να κρατώ τον αναπτήρα και να ψέλνω "ευλογητός ο Κύριος…", τρεις φορές. Το ψέλνω. Με βάζει να σκύψω και να φάω μια φούχτα χώμα. Το τρώω…

"Είχε έρθει η ώρα να κάνω λίπανση στα καρπούζια. Λέει η φωνή: σε αφήνω, πήγαινε να κάνεις τη δουλειά σου και γύρνα πίσω να συζητήσουμε σαν φίλοι.

"Φεύγω τρέχοντας για να ρίξω λίπασμα και να γυρίσω, να προλάβω να κουβεντιάσω μαζί του. Φτάνοντας στη μέση είχα κουραστεί, είχα φουσκώσει. Εμφανίζεται η λαμψη. Μου λέει, πήγαινε σιγά, μην κουράζεσαι, έχουμε χρόνο να συζητήσουμε. Θα μείνω μέχρι τις 6 το πρωί μαζί σου".

Η επόμενη δοκιμασία αφορούσε την πόση νερού με λίπασμα (που βεβαίως είναι δηλητήριο). Σε κάποια φάση, η φωνή διατάζει τον αγρότη να πιει τα ίδια του τα ούρα.
Σε όλο το διάστημα της εμπειρίας, η λάμψη και η φωνή χάνονταν περιστασιακά για να επανεμφανιστούν πιο μετά. Στα μεσοδιαστήματα μια εύλογη απορία είχε μορφοποιηθεί στο μυαλό του Δημήτρη Έλληνα. "Γιατί εμφανίστηκε ο Παντοδύναμος σε μένα, ποιος είμαι; Τι έκανα:"

Κάποια στιγμή, η ασώματη φωνή του έλυσε την απορία λέγοντάς του: "Είσαι ο μοναδικός άνθρωπος στον κόσμο που του έκανα τόσα πολλά και δεν ζήτησε ποτέ τη βοήθειά μου. Ζήτησέ μου να κάνω κάτι".

Ο αγρότης αναλύει στην ασώματη φωνή τα παράπονά του σχετικά με την κατάσταση που επικρατεί στον κόσμο -ότι δηλαδή οι καλοί άνθρωποι περνούν άσχημη ζωή και οι κακοί περνούν βασιλικά. Η φωνή παραδέχεται ότι έτσι είναι, και ρωτά τον Δημήτρη Έλληνα τι θέλει να κάνει γι αυτό. Όταν ο αγρότης ζητά να εξαφανιστούν οι κακοί άνθρωποι από τη Γη, η φωνή του υπενθυμίζει ότι αυτό θα γίνει μόνο στη Δευτέρα Παρουσία.

Η συζήτηση συνεχίζεται με διάφορα θέματα και ολοκληρώνεται με μια μάλλον αναμενόμενη εντολή. "Τη μόνη χάρη που θέλω από σένα", ακούγεται η ασώματη φωνή από τη χρυσαφένια λάμψη, "είναι να πεις ό,τι έζησες στον κόσμο. Να έρχεται ο κόσμος, να σε ρωτάει τι είδες, τι σου είπα και τι σου έκανα. Αυτό πρέπει να γίνει μέχρι την επόμενη Κυριακή".

Η ώρα έχει πάει 5:20 τα ξημερώματα Τρίτης και έχει ήδη φωτίσει. Έχει έρθει η ώρα να γίνει πάλι λίπανση των καρπουζιών. Μετά από τη σχετική παρότρυνση, ο Δημήτρης Έλληνας ολοκληρώνει τη λίπανση και στις 5:30 βρίσκεται πάλι στο σημείο της εμπειρίας.

"Περιμένω. Πουθενά η λάμψη. Στις 5:50 αρχίζει να ακούγεται μια μουσική. Ακούγεται κάτι σαν να κελαηδάνε πουλιά, πολλά πουλιά, να σκούζουνε ζώα, τσακάλια, λύκοι, πολλές φωνές, δεν μπορούσα να τα ξεχωρίσω. Αυτή η δουλειά έγινε 10 λεπτά περίπου. Τρία δευτερόλεπτα πριν πάει 6:00 -κοιτούσα το ρολόι και περίμενα να εμφανιστεί- εμφανίζεται η λάμψη. Λέει, γειά σου, φεύγω. Ό, τι σου είπα θα το κάνω. Κι ό,τι μου είπες πάλι θα το κάνω. Εγώ να κλαίω, να φωνάζω να λέω κάτσε σε παρακαλώ μη φεύγεις. Όχι, μου λέει, τελειώσαμε. Ό,τι είχα να σου πω το είπα. Να βγεις στον κόσμο και να το λες. Θα σε ρωτάει ο κόσμος και να το λες".

Η εμπειρία του αγρότη είχε λάβει τέλος. Ήδη ο Δημήτρης Έλληνας ένιωθε ότι είχε γίνει άλλος άνθρωπος. Όταν οι συνεργάτες του ξύπνησαν, παραξενεύτηκαν που τον είδαν να πίνει τον πρωινό του καφέ χωρίς να καπνίζει. Παραξενεύτηκαν ακόμη περισσότερο όταν άκουσαν την ιστορία του. Η λογική τους έλεγε να την απορρίψουν, αλλά μπροστά τους έβλεπαν κυριολεκτικά έναν άλλο άνθρωπο, έναν άνθρωπο που η ζωή του είχε κάνει αποφασιστική στροφή. Γνωρίζοντας τον χαρακτήρα του, δεν είχαν άλλη εναλλακτική από το να πιστέψουν αυτά που τους διηγήθηκε -όσο αλλόκοτα και απίστευτα και να τους φαίνονταν.

Όπως ήταν φυσικό, το περίεργο νέο διαδόθηκε σε ολόκληρη την μικρή κοινωνία της περιοχής -και ακόμη μακρύτερα. Δεκάδες κόσμου άρχισαν να καταφθάνουν στο κτήμα του Έλληνα. Οι αντιδράσεις του καθενός ήταν διαφορετικές. Άλλοι πίστευαν ότι επρόκειτο για εμφάνιση του Θεού στη Γη, άλλοι ότι επρόκειτο για ένα φαινόμενο σχετικό με τα Άγνωστης Ταυτότητας Ιπτάμενα Αντικείμενα και άλλοι ότι επρόκειτο απλώς για φαντασιώσεις ενός απλοϊκού ανθρώπου. Ιερείς που κατέφθασαν στην περιοχή, δεν θέλησαν να σχολιάσουν δημοσίως το φαινόμενο.

Μερικές μέρες μετά η κατάσταση είχε φτάσει στο απροχώρητο. Δεκάδες δημοσιογράφοι από τοπικά αλλά και αθηναϊκά κανάλια και εφημερίδες επισκέφθηκαν τον Έλληνα παρουσιάζοντας με όχι και ιδιαίτερη αντικειμενικότητα την είδηση. Το γεγονός αυτό προκάλεσε μια μεταστροφή στη στάση του αγρότη προς τον κόσμο.

Την Κυριακή 13 Ιουνίου, ο Δημήτρης Έλληνας σηκώθηκε το πρωί νιώθωντας μια παρόρμηση να επισκεφθεί την εκκλησία -γεγονός που δεν είχε νιώσει ποτέ στη ζωή του, αφού όπως έλεγε πήγαινε στην εκκλησία μόνο το Πάσχα κι αυτό για να μην δίνει λαβές για σχόλια στους συγχωριανούς του. Πηγαίνοντας σε ένα μικρό ξωκλήσι της περιοχής, ήρθε πάλι σε επαφή με το φως και την ασώματη φωνή, η οποία τον πληροφόρησε ότι το πρώτο μέρος της εμπειρίας του είχε ολοκληρωθεί και ότι τώρα έπρεπε να ξεκουραστεί για να αποκτήσει δυνάμεις για το νέο του ξεκίνημα.

Για το λόγο αυτό, η υποδοχή μας εκ μέρους του την μεθεπόμενη μέρα ήταν λίγο ψυχρή -αφού όπως μας πληροφόρησε επιθυμούσε να χαλαρώσει, να ξεκουραστεί. Ήταν κάτι λογικό. Ένας απλός αγρότης που εργάζεται όλη μέρα στην ύπαιθρο δεν είναι καθόλου συνηθισμένος να βρίσκεται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος και των -κακόβουλων πολλές φορές- σχολίων του κόσμου και των μέσων ενημέρωσης.

Πάντως στη συζήτησή μας μαζί του "βγήκαν" και αρκετά δευτερεύοντα ενδιαφέροντα στοιχεία τα οποία είτε ο ίδιος δεν θυμόταν, είτε θεωρούσε δευτερεύοντα. Οι περίεργες εμπειρίες του αγρότη πρέπει να είχαν αρχίσει πριν την βασική συνάντηση τα ξημερώματα της 8ης Ιουνίου -και ο ίδιος τις ανέφερε παρεμπιπτόντως. Για παράδειγμα, στην ερώτησή μου σχετικά με το πόσο φοβόταν στη ζωή του και πότε, απάντησε ότι η πιο τρομακτική εμπειρία που είχε ήταν ένα βράδυ στο χωράφι δύο-τρεις νύχτες πριν εκείνη της "συνάντησης", όταν ένας κοντινός θάμνος άρχισε να ταρακουνιέται ενώ από μέσα του ακουγόταν ένα δυνατό βουητό. Βέβαια ο Έλληνας θεωρούσε εκ των υστέρων ότι και αυτό το περιστατικό ήταν μια πρώιμη εκδήλωση του Θεού που εντασσόταν στα πλαίσια των γενικότερων δοκιμασιών του.

Με βάση την έρευνά μου και τη γενικότερη εμπειρία μου, η εντύπωσή μου είναι -αν αυτή έχει κάποια σημασία- ότι ο αγρότης Δημήτρης Έλληνας έζησε μια περίεργη εμπειρία τα ξημερώματα της 8ης Ιουνίου. Μια εμπειρία που τον επηρέασε βαθιά και άλλαξε τη ζωή του. Το περιστατικό δεν ήταν υποκειμενικής φύσης -αν κρίνουμε από το γεγονός ότι υπήρξαν και άλλοι συγχωριανοί του που είδαν μια περίεργη λάμψη προς την κατεύθυνση του χωραφιού του εκείνη τη νύχτα. Άλλωστε αν εξετάσουμε την εμπειρία του από μια ευρύτερη οπτική γωνία, θα δούμε πράγματα που δεν πρόκειται ποτέ να αντιληφθούμε αν μείνουμε στα στενά πλαίσια της "θεϊκής" ή "εξωγήινης" ή "υπερφυσικής" (διαλέγετε και παίρνετε) εμπειρίας.

Το φαινόμενο των επαφικών είναι πασίγνωστο στην UFOλογία. Αν και συνήθως πρόκειται για προβληματικά άτομα ή για απάτες, υπάρχει ένας "σκληρός πυρήνας" ο οποίος παρουσιάζει ένα ιδιαίτερο ενδιαφέρον -εάν καταφέρουμε και απορρίψουμε τις προκαταλήψεις μας.

Ο χώρος δεν μας επιτρέπει να αναλύσουμε εμπεριστατωμένα το φαινόμενο. Αρκεί να αναφέρουμε ότι οι επαφικοί είναι άτομα που ισχυρίζονται ότι ήρθαν σε άμεση και ουσιαστική επαφή με εξωγήινες οντότητες οι οποίες συνήθως βγαίνουν από UFO. Αυτό που μας ενδιαφέρει στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι ότι η εμπειρία του Δημήτρη Έλληνα είχε αρκετά κοινά σημεία με μια υπόθεση επαφικού:

1. Η εμπειρία άρχισε με την εμφάνιση ενός δυνατού φωτός και μιας ασώματης φωνής.
2. Η εμπειρία εξελίχθηκε σε ένα ερημικό μέρος, τη νύχτα.
3. Η εμπειρία υπήρξε η αφορμή (ή η αιτία) μιας ριζικής μεταστροφής στην ζωή του μάρτυρα.

Πράγματι, ένα ισχυρό φως ή μια δυνατή λάμψη αποτελεί κατά κανόνα το προοίμιο μιας παραφυσικής-αλλοκοσμικής εμπειρίας είτε αυτή λέγεται "UFO", είτε "ξωτικό", είτε "θεϊκό όραμα". Οι δυνάμεις του Αλλόκοσμου μπορεί να χρησιμοποιούν το φαινόμενο αυτό εκπέμποντας λάμψεις που αναβοσβήνουν ταχύτατα. Τα εγκεφαλικά κύματα μεταλάσσονται και στον εγκέφαλο του μάρτυρα δημιουργούνται οι κατάλληλες συνθήκες για να αντιληφθεί τον Αλλόκοσμο. Το πώς τον περιγράφει τελικά, είναι μια άλλη ιστορία που έχει να κάνει με τα "φίλτρα της αντίληψης" και τις προσωπικές "καταγραφές" του καθενός.

Ίσως το πιο τρομακτικό είναι πως η παραισθησιακή πλευρά των εμπειριών του Αλλόκοσμου είναι ελεγχόμενη. Οι μάρτυρες παραφυσικών φαινομένων είναι επιδεκτικοί σε περαιτέρω επαφές. Μάρτυρες εμφάνισης UFO βλέπουν και οπτασίες, φαντάσματα και ΜΙΒ. Είναι οι αλαφροϊσκιωτοι της λαϊκής παράδοσης. Ατομα που ασχολούνται με την τελετουργική μαγεία είναι επιρρεπή στην προσέλκυση δυνάμεων του Αλλόκοσμου, οι οποίες ανοίγουν νέες "πύλες", στον περίγυρο αλλά και στο νου του υποκειμένου. Αναλογα με το πλαίσιο αναφοράς της εποχής ή τις προσωπικές πεποιθήσεις του μάρτυρα, οι "φωνές" αυτές προέρχονται από "ξωτικά", "εξωγήινους", το "διάβολο", το "Θεό" ή τη "CIA". Οι μάρτυρες μπορεί να πραγματοποιούν φανταστικά ταξίδια στον "Παράδεισο", στις "σπηλιές των Ντέρος", σε "μυστικές υπόγειες βάσεις UFO" και σε "άλλους πλανήτες". Συνήθως καταλήγουν ψυχικά και σωματικά ράκη, πεθαίνουν στην ψάθα ή πρόωρα από κάποια σπάνια ασθένεια ή γενικότερη εξάντληση. Άλλες φορές -όπως στην περίπτωση του Δημήτρη Έλληνα- θεραπεύονται από χρόνιες αρρώστιες και η ζωή τους αλλάζει προς το καλύτερο. Στα χρονικά της UFOλογίας υπάρχουν περιπτώσεις επαφών όπου θεραπεύτηκαν πληγές, αναπηρίες, μυωπία -ακόμη και περιπτώσεις όπου ο υπέργηρος μάρτυρας έβγαλε καινούργια οδοντοστοιχία! Άραγε όλα αυτά δεν σας θυμίζουν τις "θαυματουργές θεραπείες" που συμβαίνουν κατά κόρον σε "ιερούς τόπους" και από "θαυματουργές εικόνες" -άσχετο αν αυτοί οι τόποι ήταν ιαματικοί από τα βάθη της αρχαιότητας;

"Τα φαινόμενα είναι πολύ περισσότερο πολύπλοκα από οτιδήποτε έχουν οραματιστεί οι πιστοί τους", λέει ο ερευνητής Τζων Κηλ. "Εχουμε να κάνουμε με δυνάμεις που μπορούν να τροποποιήσουν την ίδια την πραγματικότητα και να μας κάνουν να βλέπουμε οτιδήποτε -και το χειρότερο απ' όλα να κάνουμε οτιδήποτε".

Ένα άλλο σημαντικό στοιχείο της εμπειρίας του Δημήτρη Έλληνα στο Κουρτέσι Ηλείας ήταν ότι -όπως εξελίχθηκαν τα πράγματα- υπήρξε ένας μόνο μάρτυς της εμπειρίας. Ενώ και άλλοι είχαν τη δυνατότητα να συμμετάσχουν στην εμπειρία δεν το έκαναν (τον θεώρησαν παλαβό). Όταν την άλλη μέρα συνειδητοποίησαν την αλλαγή στο χαρακτήρα και τη ζωή του αγρότη, ήταν πια αργά. Είχαν χάσει την ευκαιρία.

Είναι δύσκολο να αναλύσω αυτό που θέλω να περιγράψω στον περιορισμένο χώρο των σελίδων ενός περιοδικού -κάτι που όμως κάνω εκτενώς στο βιβλίο Οι Πύλες του Αλλόκοσμου. Το γεγονός είναι ότι τα φαινόμενα των επαφών με τον Αλλόκοσμο -είτε στενές επαφές με εξωγήινους λέγονται αυτές, είτε θεϊκά οράματα, είτε παραψυχικές εμπειρίες, εμφανίζουν μια διττή φύση. Η πραγματικότητά τους είναι εκείνη των ονείρων. Είναι κάτι παραπάνω από φευγαλέα.

Για το λόγο αυτό δεν υπάρχουν -ούτε πρόκειται ποτέ να υπάρξουν- χειροπιαστά στοιχεία από τέτοιες επαφές -με την έννοια που τα θεωρεί αντικειμενικά ένα δικαστήριο ή ένας επιστήμονας. Οι επαφές με τον Αλλόκοσμο είναι -και θα συνεχίσουν να είναι- φευγαλέες. Τα λιγοστά στοιχεία θα είναι πάντα αμφισβητούμενα. Πρέπει να είναι αμφισβητούμενα. Στα πλαίσια του παιχνιδιού της πραγματικότητας, τα αλλοκοσμικά φαινόμενα πρέπει να είναι αρκετά ευέλικτα ώστε να ξεφεύγουν από την αδυσώπητη διαδικασία του "παγώματος".

Παρόλα αυτά, οι αλλοκοσμικές εμπειρίες διαθέτουν και κάποια στοιχεία που παραπέμπουν στην "αντικειμενικότητα". Στο Κουρτέσι, υπήρξαν και άλλα άτομα που είδαν μια περίεργη λάμψη στο χωράφι του Έλληνα εκείνη τη νύχτα του Ιουνίου. Συνήθως υπάρχουν στοιχεία που μας απαγορεύουν να θεωρήσουμε ότι μια αλλοκοσμική εμπειρία ήταν μια "προσωπική" (και "υποκειμενική") υπόθεση.

Υπάρχει πάντα μια τάση "αυτοεπιβεβαίωσης" των αλλοκοσμικών φαινομένων, υπάρχουν στοιχεία που αυξάνουν τον "βαθμό πραγματικότητας" μιας σχετικής εμπειρίας χωρίς ποτέ να ξεπερνούν ένα συγκεκριμένο επίπεδο. Οι οντότητες του Αλλόκοσμου φαίνεται να θέλουν να μας πείσουν ότι είναι άγιοι, εξωγήινοι, φαντάσματα ή δαίμονες, συμπεριφερόμενα με τον ανάλογο τρόπο.

Οι "εξωγήινοι" που συνομιλούν με τους επαφικούς, οι "άγιοι" και οι "άγγελοι" που εμφανίζονται σε έκπληκτους χωρικούς, παπαγαλίζουν το ίδιο σενάριο: αλαζονικές αμπελοφιλοσοφίες ανακατεμένες με προειδοποιήσεις για το μέλλον της ανθρωπότητας και του πλανήτη -και βεβαίως συνοδευόμενες από την παρότρυνση ο μάρτυρας να μιλήσει και να διαδόσει σε όλους την είδηση της εμπειρίας του. Θυμηθείτε πως όλες σχεδόν οι θρησκείες βασίστηκαν σε τέτοια μηνύματα, ή σε ιερά βιβλία που γράφτηκαν καθ' υπαγόρευση από "θεϊκές δυνάμεις". Στη σύγχρονη εποχή οι επαφικοί των UFO έχουν μεταβληθεί σε πραγματικούς ιεροκήρυκες νέων θρησκειών.


Δικαιολογημένα, ο ερευνητής Ζακ Βαλλέ αποκαλεί τις αλλοκοσμικές οντότητες με το ταιριαστό όνομα "αγγελιαφόροι της εξαπάτησης". Το τι ακριβώς επιτυγχάνεται με το να πείθονται απλοί, τρομοκρατημένοι άνθρωποι να μεταδώσουν "κοσμικές αλήθειες" και να αντιμετωπίσουν την δυσπιστία και την ειρωνεία -ή και την απροκάλυπτη εχθρότητα- της συντριπτικής πλειοψηφίας του κόσμου, είναι άγνωστο. Μέσα στο παιχνίδι της πραγματικότητας, κάθε κίνηση έχει κάποια χρησιμότητα. Και το παιχνίδι αυτό παίζεται χωρίς τη συγκατάθεσή μας -σαν τον δεύτερο νόμο της Θερμοδυναμικής. Προς το παρόν, το μεγαλύτερο σφάλμα είναι να θεωρούμε ότι τα πράγματα είναι αυτά που δείχνουν.

Παρασκευή, 22 Ιανουαρίου 2010


Από τα μέσα του 1990 υπάρχουν άφθονοι ψίθυροι από κύκλους και επιτελεία του στρατού και την επιστημονική κοινότητα σχετικά με μια περίεργη σειρά από επιστημονικά προγράμματα δοκιμών. Ένα από αυτά είναι το HAARP. Και το άλλο ονομάζεται PROJECT BLUE BEAM. Φαίνεται στην πραγματικότητα, αν πιστέψουμε στις πηγές (και μερικές έχουν μάλλον άψογο επιστημονικό κύρος ... ένας ακόμα αναγεννημένος Χριστιανός επιστήμονας όπως ο Δρ Νικ Begich), οτι οι  κυβερνήσεις και τα σκιερά στοιχεία του στρατού έχουν αναπτυχθεί και  δεν είναι απλά φοβερά όπλα σκοποβολής, αλλά όπλα για την κάμψη του μυαλού, όπλα του νου. Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη )είναι ένα από αυτά τα όπλα για τον έλεγχο του ανθρώπινου νου, προγράμματα που θα μπορούσαν να επηρεάσουν σοβαρά τις ηθικές αξίες και την λογική ενός ατόμου.Το Project Blue Beam είναι ένα ειδικό πρόγραμμα εργασιών που συνδέεται με τα άλλα εξωτικά έργα φυσικής, όπως το πρόγραμμα HAARP στην Αλάσκα. Το HAARP είναι ένα πρόγραμμα που σε πολύ απλοϊκή άποψη ,εκπέμπει ακτίνες υψηλής ενέργειας scalar τεχνολογία φυσικής (Nikola Tesla) που αναλύει τα ανώτερα στρώματα της ατμόσφαιρας του πλανήτη. Μία από τις πολλές πιθανές χρήσεις της τεχνολογίας αυτής συνεπάγεται με τη δυνατότητα να προβάλλει μαζικές εικόνες εξωτερικές για το μέγεθος ουρανού. Στην πραγματικότητα, το Project Blue Beam είναι ένα πρόγραμμα σχεδιασμένο για την προβολή θρησκευτικών εικόνων στον ουρανό παρουσιάζοντας ένα ολόγραμμα . Είναι σαν την τηλεόραση παρέχοντας ένα οπτικό ερέθισμα χωρίς να προκύπτει κανένας ηλεκτρονικός δέκτης, έτσι ώστε  και όποιος έχει μειωμένη όραση θα μπορούσε να το δει.

http://www.youtube.com/watch?v=gkpT-gSSS54Αυτό που είναι ακόμη πιο εντυπωσιακό είναι ότι η τεχνολογία είναι τόσο εξελιγμένη που μπορεί ο εξοπλισμός αυτός να στείλει ηλεκτρονικά μηνύματα στους εγκεφάλους των τυφλών, έτσι ώστε ακόμη να μπορούν να «βλέπουν» και αυτά τα άτομα το ολόγραμμα. Το θεωρείτε τρελό; Περίμενετε  ένα λεπτό και θα δείτε .Υπάρχουν φοβερές αποκαλύψεις σε αυτή την ιστορία. Το πρόγραμμα έχει επίσης τη δυνατότητα να προβάλλει ήχο και φωνή στο κεφάλι του μάρτυρα χωρίς να βλάψει τα αυτιά του ατόμου. Οι ήχοι μεταφέρονται απευθείας στον εγκέφαλο από ηλεκτρονικές παρορμήσεις. Και με τη νέα υπερ-τεχνολογία των υπολογιστών θα είναι δυνατό να στέλνουν τα μηνύματα μέσω των δορυφόρων από το διάστημα και να αλληλεπιδρούν μέσα στο μυαλό σας και να έχουν τη φωνή του «Θεού» να ανταποκρίνεται στις σκέψεις σας, όπως και να βλέπετε τον "Ιησού" στον ουρανό! Οι αναφορές αυτές είναι πολύ παρατραβηγμένες και θα συμφωνήσουμε πως είναι έξω από την πραγματικότητα που μας έχουν διδάξει. Ωστόσο, αξιόπιστες πηγές λένε ότι δεν είναι μόνο δυνατόν να συμβεί, αλλά και εφικτό είναι κάτι θα περάσουν στην πραγματικότητα και θα το χρησιμοποιήσουν την κατάλληλη στιγμή για να ξεγελάσουν τον κόσμο να νομίζει ότι ο Ιησούς Χριστός, ο Υιός του Θεού έχει επιστρέψει στη Γη. Δεν σας κατηγορεί κανείς αν δεν το πιστεύετε. Μπορείτε όμως να αναρωτηθείτε αν ίσως όλο αυτό είναι μια εκστρατεία παραπληροφόρησης που παρουσιάζεται από κάποιους που κρύβονται πίσω από όλο αυτό με κάποιο ίσως νέο σχέδιο παγκοσμιοποιήσις.


Alpha Omega Report

"Ηλεκτρονική Μαγεία & Μπλε Δέσμη Τεχνολογία: Εργαλεία της τέταρτης γενιάς"


Η "επιχείρηση Μπλε Δέσμη " είναι εύκολο να εξηγηθεί και να αποκαλυφθει τεχνολογικά. Το ολόγραμμα , μια τεχνική 3D-διαστάσεων εικόνες, περιλαμβάνει ένα πρότυπο παρεμβολών μεταξύ 2 σετ του ενιαίου μήκους κύματος φως σε κύματα. Μια ενιαία δέσμη λέιζερ χωρίζεται σε δύο μέρη, το ένα για να φωτίζει το αντικείμενο, το δεύτερο μέρος (που ονομάζεται δέσμη αναφοράς) αντανακλάται από έναν καθρέφτη. Οι δύο δέσμες αποτελούν πρότυπο παρέμβασης, οι οποίες έχουν αναπτυχθεί για να σχηματίσουν ένα ολόγραμμα την κατάλληλη στιγμή.Αυτό το ολόγραμμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να δημιουργήσει μια 3D-διαστάσεων εικόνα του αρχικού αντικειμένου. Σύμφωνα με μια πλήρη έκθεση από την καναδή ερευνήτρια δημοσιογράφο, Serge Monast, με τίτλο «Σχέδιο Μπλε Δέσμη, η ολογραφική τεχνολογία που χρησιμοποιείται σε συνδυασμό με υψηλής τεχνολογίας συστήματα, σαν όπλο για τον έλεγχο του νου όπου χρησιμοποιούν ραδιο-κύματα συχνότητας στον εγκέφαλο, είναι ικανή να προβάλλει μια εικόνα στον ουρανό και προκαλώντας την συλλογική σκέψη να πείσει τους ανθρώπους πώς βλέπουν μια εξωγήινη εισβολή ή τη δεύτερη έλευση του Χριστού. The Blue Beam Project (Σχέδιο Μπλε Δέσμη) θα υποκρίνεται ότι είναι η καθολική εκπλήρωση των προφητειών της παλαιάς διαθήκης.
Κατ 'αρχήν, θα κάνει χρήση του ουρανού ως μια οθόνη όπως βλέπουμε μια ταινία-, με ένα ειδικό λέιζερ από τους δορυφόρους που θα παράγει ένα έργο, ταυτόχρονες εικόνες σε κάθε μέρος του πλανήτη, σε κάθε γλώσσα, σε κάθε διάλεκτο ανάλογα με την περιοχή. Συγκεκριμένα, το σόου θα αποτελείται από προβολές λέιζερ, πολλαπλά ολογράμματα θα στέλνουν εικόνες σε διάφορα μέρη του κόσμου, κάθε περιοχή θα έχει διαφορετικές εικόνες σύμφωνα με τα εθνικά πιστεύω και των θρησκευτικών δογμάτων. Καμία περιοχή δεν θα αποκλειστεί. Με κινούμενα σχέδια από υπερ-υπολογιστές και ηχητικά εφέ που θα εμφανίζονται να προέρχονται από τα βάθη του διαστήματος, θα πείσει τους οπαδούς των διαφόρων δογμάτων για την επιστροφή του Μεσσία τους, με την εντυπωσιακή πειστική ζωντανή ρεαλιστική εικόνα.Οι διάφορες σωτήρες στη συνέχεια θα συγχωνευθούν σε έναν "σωστό" και θα υπάρχει εξήγηση κάθε μυστηρίου, προφητείες και αποκαλύψεις θα δοθούν στη δημοσιότητα. Η εκδήλωση αυτή θα παρουσιαστεί σε μια περίοδο μεγάλης πολιτικής δυσαρέσκειας και γενικά θα επικρατει μεγάλος σάλος σε όλα τα κράτη και αναρχία. Φαίνεται σίγουρα ότι αυτό θα είναι μια καλή στιγμή για να ικανοποιούν τις απαιτήσεις τους τα ενωμένα έθνη( ΟΗΕ )


Το Blue Beam Project, ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) που αναπτύχθηκε από επιστήμονες της NASA, αποτελείται από 4 μέρη, 4 βήματα προς την εφαρμογή της θρησκείας NWO New World Order (conspiracy theory) με τον Αντίχριστο στην κεφαλή του νέου κόσμου.Πρώτον, οι σεισμοί σε ορισμένα συγκεκριμένα σημεία του πλανήτη θα οδηγήσουν σε νέα αρχαιολογικά ευρήματα, που αποκαλύπτουν ότι έχουν παρανοήσει βασικά δόγματα όλων των θρησκειών και έχουν προβεί σε εσφαλμένη ερμηνεία.


Δεύτερον, ένα γιγαντιαίος διαστημικός χάρτης με προβολές λέιζερ πολλαπλών 3D-διαστάσεων με ολογραφικές εικόνες σε όλο τον κόσμο, θα φαίνεται να είναι η εικόνα του Θεού, μιλώντας σε όλες τις γλώσσες.


Τρίτον, η ηλεκτρονική συμμετοχή με τηλεπαθητικα κύματα ELF, VLF, LF θα φτάσουν στον εγκεφάλου κάθε ανθρώπου , θα μπλέκετε με την φυσική σκέψη και θα διαχέεται σε μορφή τεχνητής σκέψης και λήψης ώστε κάθε ένας να πιστεύει ότι ο Θεός μιλάει μέσα στη δική τους ψυχή.Τέταρτον, ηλεκτρονικές "υπερφυσικές" εκδηλώσεις που αποσκοπούν στην εξαπάτηση θα δημιουργήσει τις ακόλουθες ψευδαισθήσεις: η ανθρωπότητα θα πιστέψει πως επίκειται εξωγήινη εισβολή, οι Χριστιανοί θα θεωρούν πως οι εξωγήινοι έχουν έρθει για να τους διασώσουν, και να πείσουν όλους ότι οι παγκόσμιες σατανικές υπερφυσικές δυνάμεις είναι η αιτία και η έλευση του Αντίχριστου όπου διεισδύει και ταξιδεύει μέσω οπτικών ινών, ομοαξονικό καλώδιο, ηλεκτρικές και τηλεφωνικές γραμμές - είναι παντού και αναπόφευκτο.Όταν το ELF χρησιμοποιείται σε ένα πρόσωπο όλες αισθήσεις του τροποποιούνται. Μπορείτε να δείτε πράγματα που δεν υπάρχουν στην πραγματικότητα , και οι άλλοι δεν θα είναι σε θέση να βλέπουν αυτό που θα βλέπετε μόνο εσείς και ο κάθε άνθρωπος ξεχωριστά . Αν και πιστεύουμε ότι η Μπλε Δέσμη θα είναι σε συνδυασμό με την πραγματική εσωτερική και εξωτερική εισβολή των έκπτωτων αγγέλων και δαιμόνων της Αποκάλυψης «κεφάλαιο εννέα(9)» με κάποιο τρόπο. Αυτές είναι κάποιες σοβαρές πληροφορίες.

http://www.youtube.com/watch?v=JZ0pEUqZ0c8


ELF είναι ένα εργαλείο της Luciferian Elite. Είναι η Νέα Εποχή εκδοχή της μαγείας, ως εκ τούτου σε ηλεκτρονική μαγεία. Βασικά κατευθύνουν τις εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας (ELF), στο πρόσωπο της επιλογής τους για οποιαδήποτε αιτιολογία έχουν. Το ELF θα κανει το άτομο να είναι άβουλο και πολλές φορές δεν θα το συνειδητοποιούν καν αυτό. Ωστόσο, αυτό δεν είναι μια πλήρης αλλοιωμένη κατάσταση . Βασικά ο εγκέφαλος έχει πολλές φόρες ένα τείχος προστασίας και μπορεί και μπλοκάρει τις συχνότητες. Ακριβώς όπως ένας υπολογιστής με ένα πρόγραμμα ειδικό με το τείχος προστασίας μπορεί να εμποδίσει ένα χάκερ από την πειρατεία σε έναν υπολογιστή. Luciferian αυτό το εργαλείο θα χρησιμοποιηθεί σε συνδυασμό με την μπλε Δέσμη Τεχνολογία, περισσότερο γνωστή ως Project Blue Beam, θα είναι η φωνή του θεού το Α και το Ω θα το ονομάσουν , αλλά στην πραγματικότητα θα είναι μια πλάνη, μια καλοσχεδιασμένη απάτη.

http://www.youtube.com/watch?v=xhfVhlac2n8

Οι επιπτώσεις από το ELF για ένα άτομο μπορεί να διαφέρει με βάση το μήκος που θα χτυπήσει και τα κύματα την ρύθμιση συχνότητας, ή και τα δύο. Μερικά από τα συμπτώματα έχουν ως εξής:

1. Ελαφρά ή πλήρη απώλεια της συγκέντρωσης, μνήμης, και γενικά ένα μπλοκάρισμα του μυαλού για μερικά δευτερόλεπτα ή για λίγα λεπτά

2. Ζάλη.

3. Να νιώθετε μεγάλη κούραση και να σας παίρνει ο ύπνος οπουδήποτε. Μπορεί να δείτε ότι κοιμάστε 12 με 20 ώρες κάθε φορά.

4. Να είστε συνέχεια ξάγρυπνοι και τσιτωμένοι μια άμεση επίδραση όπου αισθάνεστε σαν να έχετε καταναλώσει μεγάλες ποσότητες καφεΐνης ή ακόμη και η κοκαΐνη. Μπορείτε να μείνετε ξύπνιοι για 22 και 48 ώρες χωρίς ύπνο και όλο αυτό το διάστημα να είσαστε νευρικοί.

5. Βουητό, χτύπους, στα αυτιά ,πολλές φορές και μουσική ν’ακούτε ενώ δεν προέρχεται από καμία συσκευή μετάδοσης ήχων. Μπορεί να είναι και επώδυνοι ήχοι ακόμη και στο βαθμό που αισθάνεστε σαν κάτι αιχμηρό να χτυπάει το τύμπανο του αυτιού σας.

6. Αλλοίωση της γεύσης-μεταλλική γεύση πολλές φορές.

7. Πίεση, συναισθηματικά και στο κεφάλι σου.

8. Εικόνες φωτός, λάμψεις και όταν κοιτάζετε μια εικόνα . Αυτό μπορεί να συμβεί οπουδήποτε.

9. Φωνή (ες) στο εσωτερικό του εγκεφάλου που δεν είναι δικιά σας ή το Άγιο Πνεύμα, αλλά είναι σαν το Άγιο Πνεύμα. (Αν είστε ένας στόχος που σας χρησιμοποιούν πάρα πολύ συχνά, θα καταστεί δύσκολο να βρούμε την διαφορά φωνής μεταξύ ELF ή το Άγιο Πνεύμα!)

10. Απλά γνωρίζετε πού να κοιτάξετε και να δείτε ένα UFO. Φαίνεσαι αρκετά σίγουρος και επιβεβαιώνεστε.

11. Μπορείτε να παραλύσετε στο κρεβάτι ενώ μια φωνή σας δίνει εντολές και δεν μπορείτε να αντισταθείτε. (Μπορεί να αισθανθείτε μια παρουσία πάνω από το κρεβάτι σας, όταν αυτό συμβαίνει.

12. *Διαυγή όνειρα.( *Συνειδητό όνειρο είναι κάθε όνειρο κατά το οποίο το άτομο έχει συνείδηση ότι ονειρεύεται ενώ το όνειρο είναι σε πλήρη εξέλιξη. Κατά τη διάρκεια του συνειδητού ονείρου, είναι δυνατό να ασκήσει κανείς έλεγχο πάνω στο ονειρικό περιβάλλον και να κάνει πράγματα που αλλιώς θα ήταν αδύνατο να κάνει στη φυσική πραγματικότητα. Τα Διαυγή Όνειρα θεωρούνται πύλες που οδηγούν σε μεταφυσικούς χώρους. Κάτι δηλαδή σαν την Αστρική Προβολή.

13. Λάμψεις φωτός σε διάφορος χρωματισμούς.

14. Μπορείτε να ακούσετε φωνές που προέρχονται από ηλεκτρονικό εξοπλισμό που δεν είναι σε λειτούργει εκείνη την στιγμή και να σας προστάζει τι να κάνετε και τι όχι .

15. Μπορεί να έχετε υψηλή θερμοκρασία του σώματος για αρκετή ώρα και ξαφνικά να πέσει στα φυσιολογικά επίπεδα. Αυτό πολλές φορές στην διάρκεια της ημέρας.

16. Μπορεί να έχετε «οράματα» να βλέπετε «φαντάσματα», μπάλες φωτός, δαίμονες, εξωγήινους, αγγέλους, κ.λπ.

17. Μπορεί να έχετε μια εξωσωματική εμπειρία - Αστρική προβολή.

18. Ταχυκαρδία ενώ είστε ακίνητος χωρίς να κάνετε η να έχετε κάνει καμία δραστηριότητα.

19. Να βλέπετε μέσα από κλειστά βλέφαρα.

20. Kundalini εμπειρίες Γιόγκα ( είναι κάποιες πνευματικές εμπειρίες σε πολύ υψηλό επίπεδο και επικοινωνούν με αλλά όντα στο συμπάν…. )


Τα παραπάνω δεν είναι καν μια πλήρη λίστα των αποτελεσμάτων της ELF (εξαιρετικά χαμηλής συχνότητας όπλα). Τώρα βλέπετε γιατί είναι συνετό να διερευνηθεί η ELF πριν το ανθρώπινο γένος βυθιστεί περαιτέρω στην άβυσσο, και δεν υπάρξει καμία ελπίδα.

Το Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) θα χρησιμοποιηθεί για την επίτευξη της Νέας Τάξης, το βασίλειο του Αντίχριστου, και το τέταρτο θηρίο (κατά τα θρησκευτικά δόγματα ), το οποίο θα χρησιμοποιηθεί στο τελικό στάδιο πριν από την εμφάνιση του Αντίχριστου. Ωστόσο, πολλοί θα πιστεύουν πως η Μπλε Δέσμη είναι στην πραγματικότητα ο Αντίχριστος, ή ο Μεσσίας.


Το Project Blue Beam ( Σχέδιο Μπλε Δέσμη ) υπάρχει εδώ και δεκαετίες και έχει χρησιμοποιηθεί εκτενώς σε πολλούς τομείς, συμπεριλαμβανομένου του Πολέμου του Κόλπου. Όλα τα άνω λεγόμενα είναι υπό επεξεργασία. Ωστόσο, ο τελικός σκοπός ακόμα περιμένει.ΓΝΩΡΙΖΕΤΕ τα σχέδια και τα συμπτώματα της ELF έτσι μπορείτε να το αναγνωρίσετε και για την καταπολέμηση της, όταν έρθει η ώρα.
Η Νέα Τάξη Πραγμάτων -Παγκοσμιοποίηση NOW των εν λόγω δικτυακών τόπων έχει ξεκινήσει και το είδαμε όλοι ζωντανά 9-11-01.
Η μάχη γινεται για το μυαλό!

Προτίμησε να 'χεις δύναμη περισσότερη στην ψυχή παρά στο σώμα. (Πυθαγόρας
570-500 π. Χ.)Alex Jones in radio coast to coastProject Blue Beam Documentary
Ο.Ε.Α.Φ.

Παρασκευή, 8 Ιανουαρίου 2010

Το πρωί της 9 Δεκεμβρίου 2009 υπήρχε ένα καταπληκτικό φαινόμενο μια "σπείρα" στον ουρανό στην Νορβηγία εμφανίστηκε κάνοντας η είδηση τον γύρο του κόσμου (βλέπε «Βίντεο « Star Gate "Φως Πάνω Νορβηγία: Σπείρα UFO"

http://www.youtube.com/watch?v=KMUhS-S0rGk&feature=player_embedded

http://www.youtube.com/watch?v=qKL0Z5TDZ0o&feature=player_embedded


http://www.youtube.com/watch?v=L-E7VOwysoA&feature=player_embedded ).


Βρήκαμε ένα βίντεο (κάτω) από ένα σχεδόν πανομοιότυπο επεισόδιο στην Κίνα.
http://www.youtube.com/watch?v=ixLE3iuszbU&feature=player_embedded


Βρήκαμε επίσης ένα συναρπαστικό έγγραφο (pdf) της Επιτροπής Εξωτερικών Technology Division (DoD) με τον δελεαστικό τίτλο «Πρώτο UFO περιστατικό για τη χώρα μας,(Κίνα)" έχει συγγράψει ο Long Ruyi (μεταφράστηκε στα αγγλικά από τον Randy Dorsey), δημιουργήθηκε 7 Οκτωβρίου του 1983.
Πηγή :

http://www.dod.mil/pubs/foi/ufo/ADA133326_UFO.pdf


Τίτλος του έγγραφου είναι "UFO περιστατικό προκαλεί αίσθηση στο ήμισυ της Κίνας." Στη σελίδα 1 του εγγράφου, έχει γράψει ότι «Σύμφωνα με την κινεζική ένωση για την έρευνα των UFO, τόσο τεράστια σπείρα UFO έχει συμβεί τουλάχιστον τρεις φορές κατά τα τελευταία τέσσερα χρόνια πάνω από την βορειοδυτική Κίνα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας σχετικά με τα θέματα αυτά, έχουν σχηματιστή τρεις οπτικές γωνίες: «η θεωρία μετεωρίτης », «η θεωρία του αεροσκάφους», και «η θεωρία των ιπτάμενων δίσκων ΑΤΙΑ(UFO)».
Σημειώστε, 10 Δεκεμβρίου, 2009: The Wall Street Journal ανέφερε ότι "η Ρωσία παραδέχθηκε την Πέμπτη πως υπήρχε μια αποτυχημένη δοκιμή διηπειρωτικών πυραύλων," ...

(Ερώτηση: Γιατί η Μόσχα αρχικά είχε αρνηθεί ότι αυτό ήταν πύραυλος;;;)Το έγγραφο της Επιτροπής Εξωτερικών Technology Division (DoD)

μετάφραση στην Ελληνική γλώσσα ( Κωνσταντίνος Φανουράκης )


-------------------------------------------------------------


ΠΡΩΤΟ UFO ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΓΙΑ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΜΑΣ

UFO περιστατικό προκαλεί αίσθηση σε ολόκληρη την Κίνα
Long Ruyi
Ήταν μια σαφής, καθαρή ξάστερη νύχτα, στις 24 Ιουλίου 1981, στη νοτιοδυτική
και βορειοδυτική Κίνα, καθώς και μια μεγάλη περιοχή της νότιας και κεντρικής Κίνας.
Ο ουρανός ήταν τόσο καθαρός όπου φαίνονταν οι αστερισμοί και δεν υπήρχε
φεγγάρι. Ξαφνικά στις 22:38 ώρα Κίνας, ένα περίεργο σχήμα αστεριού φωτεινό,
διακρίθηκε από ένα μεγάλο αριθμό ατόμων στις επαρχίες Sichuan και Yunnan
στα βόρεια.


Το αμυδρό φως έγινε
φωτεινότερο, άρχισε να ταλαντεύεται και στη συνέχεια ένα σύννεφο που έμοιαζε με ζώνη φωτός
σχηματίστηκε γύρω από την περιφέρεια του φωτεινό σημείου. Η τεράστια σπείρα σε
σχήμα UFO με φωτεινό ασημί χρώμα μέσα στον αίθριο
νυχτερινό ουρανό ήταν ιδιαίτερα εντυπωσιακή, και υπέροχη θέα όπου έκανε αντίθεση στον μεγάλο έναστρο ουρανό.


Στην σύντομη θέαση του η οποία διήρκησε έξι με επτά λεπτά
από την εμφάνισή του στην εξαφάνισή του, περίπου 10.000.000 ανθρώπων ταυτόχρονα
παρακολούθησαν την εξαιρετική αυτή θέα στον έναστρο ουρανό.,

Στους πρώτους μήνες μετά το συμβάν, περίπου 40 * εφημερίδες περιοδικά, ραδιοφωνικούς σταθμούς δημοσίευσαν το συμβάν και 70 ειδησεογραφικές εκπομπές με αναλυτικά ερευνητικά άρθρα σχετικά με το περιστατικό.

Το Πρακτορείο Ειδήσεων Νέα Κίνα διαβίβασε τις εν λόγω πληροφορίες σε ολόκληρο τον κόσμο και ο ειδησεογραφικός τύπος Χονγκ Κονγκ εξακολουθεί να εκθέτει αναφορές με εντυπωσιακά σχεδιαγράμματα. Η U. S. Κέντρο έρευνα των UFO στο Ιλλινόις παρακολούθησε επίσης αυτό το γεγονός με μεγάλο ενδιαφέρον.


Σύμφωνα με την κινεζική ερευνητική ομάδα για τα UFO, μια τέτοια
τεράστια σπείρα έχει εμφανιστεί τουλάχιστον τρεις φορές τα τέσσερα
τελευταία χρόνια σε όλη τη βορειοδυτική Κίνα. Κατά τη διάρκεια της έρευνας σχετικά με τα θέματα αυτά, έχουν συσταθεί τρεις βασικές απόψεις: «η θεωρία του μετεωρίτη", "η
θεωρία αεροσκαφών ", και" η θεωρία ιπτάμενων δίσκων ΑΤΙΑ(UFO)".
 • ΘΕΩΡΙΑ ΤΟΥ ΜΕΤΕΩΡΙΤΗ

 • δύσκολο να υποστηρίξουμε…..


  ... (τμήμα του κείμενο παραλείπεται) ...


  Σύμφωνα με αυτή τη επαναστατική θεωρία του μετεωρίτη UFO ήταν εκείνη που ακολούθησε,
  πέρασε διαγώνια από τη γη μέσα από την ηλιακή τροχιά της, ταξιδεύοντας με ταχύτητα
  12km/second(χιλιόμετρα/δευτερόλεπτο) και σε υψόμετρο των 5.000 χιλιομέτρων, με φορά προς τον ήλιο.
  Βάσει των πληροφοριών, η γωνία ανύψωσης και η εμφανούς
  γωνιακή ταχύτητα που παρατηρήθηκαν σε διάφορα σημεία, η Zijinshan
  Αστρονομικό Παρατηρητήριο και η Sichuan UFO Research Association
  πραγματοποίησαν σε ανεξάρτητη βάση τους υπολογισμούς και τα αποτελέσματα δείχνουν πως το υψόμετρο του UFO που εμφανίστηκε στις 24 Ιουλίου του 1981 ήταν 500 χιλιομέτρων (± 10%), η ταχύτητα του ήταν αρκετά χιλιόμετρα ανά δευτερόλεπτο και ταξίδευε κατά μήκος
  με αντίστροφη τροχιά που είχε η γωνία του 1120 (± 5%) με τον Ισημερινό.


  Τα διάφορα στοιχεία της «θεωρίας μετεωρίτη»" έχουν αναιρεθεί από τα γεγονότα.

 • ΚΑΤΑΣΚΟΠΕΥΤΙΚΟΣ ΔΟΡΥΦΟΡΟΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΜΦΙΒΟΛΙΕΣ


 • Ιπτάμενες μηχανές (δηλαδή, τα αεροσκάφη και διαστημόπλοια) ήταν πάντα
  μια σημαντική πηγή * UFOs.


  ... (τμήμα του κείμενο παραλείπεται) ...

  Σύμφωνα με τις πηγές των ΗΠΑ, ο εναέριος χώρος πάνω από διαστημικά κέντρα, τοποθεσίες πυραύλων και AF βάσεις συνήθως είναι πηγή εμφανίσεων ΑΤΙΑ(UFO).

  Οι αντικατασκοπευτικές οργανώσεις πιστεύουν ότι αυτά είναι κατασκοπευτικά αεροπλάνα.
 • Ήταν ιπτάμενος δίσκος;

 • Μεταξύ των υλικών όπου είχε συγκεντρώσει η κινεζική ερευνητική ομάδα για τα UFO υπάρχουν κάποιες αναφορές μαρτύρων, σύμφωνα με τις οποίες λένε στης
  24 Ιουλίου του 1981 το ΑΤΙΑ(UFO) σταμάτησε κατά τη διάρκεια της πτήσης και αιωρούταν για αρκετά λεπτά και στη συνέχεια πέταξε με ιλιγγιώδη ταχύτητα μακριά.
  Επίσης, αναφέρουν πως άλλαξε την κατεύθυνση του ταξιδιού και κατά τη διάρκεια της πτήσης φαινόταν να κινείται ελεύθερα, μια ικανότητα που είναι ασύλληπτη σε κάθε άνθρωπο που γνωρίζει όπως κατασκευαστές αεροσκαφών και διαστημόπλοιων.

  Μερικοί άνθρωποι προχώρησαν ποιο μακριά την ιστορία μέχρι το σημείο να ισχυρίζονται πως μπορούσαν και έβλεπαν μέχρι και την κεντρική του καμπίνα, καθώς και μια σειρά από φινιστρίνια.

  Όσον αφορά τα περίεργα φαινόμενα σε αυτές τις αναφορές, αν και
  δεν μπορεί να καταγγελθεί κατηγορηματικά ως ψυχολογικές ψευδαισθήσεις,
  ενόψει των παραπάνω λεγόμενων, θα μπορούσε εύκολα να συναχθεί το συμπέρασμα ότι ήταν μια εξωγήινη πηγή, αλλά η απόδειξη προφανώς λείπει.
  Επί του παρόντος,
  εκτός από μερικές θολές φωτογραφίες που ελήφθησαν, 24ης Ιουλίου 1981 του UFO,
  δεν υπάρχει οποιαδήποτε άλλη υλική απόδειξη ούτε κάποιο καταγραμμένο εξωγήινο σήμα.

  Επίσης, οι ερευνητές στο εξωτερικό, ακόμη δεν έχουν δώσει κάποια απάντηση
  σε αυτό φαινόμενο ΑΤΙΑ(UFO) ή εξωγήινων. Επίσης, δεν περιλαμβάνονται στις
  μεγάλη συλλογές τους από φωτογραφίες και βίντεο με ιπτάμενους δίσκους, το εν λόγω τύπο σκαφών με την πολύ ξεχωριστή σπειροειδής διαδρομή.


  Αυτό μας προκαλεί, επίσης, να επιστρέψουν στην υπόθεση «αεροπλάνο κατάσκοπος».
  Φαίνεται ότι αυτό το περιστατικό πρέπει καλά να
  διευκρινιστεί και ακόμη για όσους γνωρίζουν την ιστορία
  να προσέλθουν και να "ξεκαθαρίσουν την θέση τους και τις προθέσεις τους".  ------------------------------------------------

  Πέμπτη, 7 Ιανουαρίου 2010  Οι εταιρείες που μας εξουσιάζουν δεν θα ήθελαν να γνωρίζουν αυτό, αλλά μια κοινή αιτία των ανεξήγητων διακοπών ρεύματος είναι συχνά εξαιτίας των Ufo αλληλεπιδράσεις! Πολυάριθμες θεάσεις όλα αυτά τα χρόνια μας έχουν οδηγήσει στο συμπέρασμα ότι ορισμένες ηλεκτρικές διακοπές ρεύματος προκλήθηκαν από τα UFO. Συχνά οι αλληλεπιδράσεις προκαλούν βλάβη για κάποιον λόγο στον ηλεκτρονικό εξοπλισμό μας (θα μπορούσαν τα ΑΤΙΑ να προσπαθούν να  εχουν την εξουσία επάνω από ηλεκτρικά δικτύα μας;) (θυμηθείτε την ιστορία κατεστραμμένο εργοστάσιο αιολικής ενέργειας;


  http://www.youtube.com/watch?v=iDJpvzoh1Iw&feature=PlayList&p=548161FC0A0F5811&playnext=1&playnext_from=PL&index=5
  Αυτή η πολύ ενδιαφέρουσα έκθεση από την Αργεντινή συνδέει το μπλακάουτ εκεί με μια πρόσφατη κατόπτευση Ufo:  Έτσι σκεφτείτε καλά την επόμενη φορά που η εταιρεία εξουσία (Δ.Ε.Η.) σας πει ότι η διακοπή ρεύματος οφείλετε σε πτώση του δικτύου  http://www.disclose.tv/action/viewvideo/36422/UFO_over_Argentina_moments_before_blackout/  Τρίτη, 5 Ιανουαρίου 2010


  Πολλοί απο εμάς σύμφωνα με τα νέα στοιχεία όπου έρχονται στο φώς κάνουμε αστρικά ταξίδια όνειρα τόσο αληθινά όσο και η κανονική μας ζωή,στον δικό μας κόσμο,στο δικό μας επίπεδο.
  Πίνακας συμβόλων.
  Καταρχάς για να ξεκινίσουμε την κατανόηση αυτού του θέματος θα διαχωρίσουμε αυτό που είμαστε σε τρείς διαφορετικές υποστάσεις στην για εμάς ανθρώπινη υπόσταση δηλαδή αυτό που συνειδητά βλέπουμε, στο πνευματικό σώμα ή αλλιώς ψυχή ή πνεύμα και στο αστρικό σώμα . Και τα τρεία σώματα ή αλλιώς υποστάσεις αλιλουποστηρίζονται και συγκατικούν με απόλυτη αρμονία.


  Υπάρχουν δύο είδη αστρικού ταξιδιού η αλλιώς ονειροναυτίας το συνειδητό και το ασυνείδητο ονείρεμα. Οπότε υπάρχουν οι άνθρωποι όπου προετοιμάζουν το ταξίδι τους και μαθαίνουν να κινούνται στον χώρο αυτό, και μέσα σε όλους πολυπλοκοχωροχρόνους και οι άνθρωποι όπου δίχως να το θέλουν όταν ονειρεύονται ή αφαιρούνται σε ανυποψίαστη στιγμή φεύγουν και ξεφεύγουν απο τα όρια του δικού μας κόσμου.

  Εμείς σήμερα θα μιλήσουμε για τα μή συνειδητά ονειρέματα -ταξίδια.

  ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΑΞΙΔΙ


  Μέσο του αστρικού μας σώματος όταν αντιληφθούμε τις δονήσεις και τον υπόηχο τις συχνότητας του δικού μας κόσμου ή διαφορετικού επιπέδου και επικεντρωθούμε θεμητά η μή η αλλιώς συντονιστή 'ολο μας το είναι με την συχνότητα πετυχένουμε ένα αστρικό ταξίδι.


  ΜΗ ΣΥΝΕΙΔΗΤΟ ΤΑΞΙΔΙ ΜΕ ΤΟ ΑΣΤΡΙΚΟ ΜΑΣ ΣΩΜΑ


  Ενώ κοιμόμαστε στο δωμάτιό μας πηγαίνουμε στο σαλόνι και βλέπουμε απο το παράθυρο του σπιτιού μας την κίνηση στον δρόμο σε πραγματικό χρόνο, ακόμα να δούμε τα αδέλφια μας να βλέπουν τηλεόραση στο σαλόνι,να βγούμε έξω χωρίς να μας βλέπει κανείς . Αυτή η περίπτωση ονομάζεται αστρικό ταξίδι στο δικό μας επίπεδο.  Αν ταξιδέψουμε σε έναν τόπο δικού μας επιπέδου αλλά τα γεγονόντα συμβούν στο Μέλλον ή ακόμη και ποτέ τότε έχουμε να κάνουμε με ταξίδι σε παράλληλο χωροχρονικού επιπέδου . ΠΑΡΑΛΛΗΛΑ ΕΠΙΠΕΔΑ  Υπάρχουν 3 βασικές παράλληλες .


  α)παρόν(το τώρα όπου καθορίζεται απο ένα συγκεκριμένο χρονικό διάστημα περίπου 5 λεπτόν )


  β)παρελθόν(το πρίν γεγονόντα και πράξεις όπου έγιναν σε ένα χρονικό διάστημα πρίν το παρών)


  γ)Μέλλον (πράξεις όπου δεν έχουν γίνει στον δικό μας χρονοτόπο-επίπεδο ή θα γίνουν μόνο σε κάποια διαφορετικό χωροχρονοεπίπεδο).


  Η καθεμία απο τις τρείς παράλληλες εκτός του παρελθόντος που αναφέρεται απλά για την κατανόηση του δικού μας χρονοχώρου, χωρίζεται σε 4,5 δισσεκατομύρια ακτίνες δηλαδή πύλες. Και η 4,5 δισσεκατομύρια πύλες χωρίζονται σε τρισεκατομύρια παράλληλες-εναλακτικές εικόνες(αρχέτυπα)όπου βασίζονται στα όνειρα όπου τα περισσότερα απο αυτά τα ζούμε μετά στην πραγματικότητα στο δικό μας δηλαδή επίπεδο (deja -vue).


  Για όσους έχουν την ενέργεια και έχουν κατανοήση το τι ακριβώς γίνεται σε αστρικά ταξίδια μπορούν να επικοινωνούν με άλλες μορφές ζωής και να αποκτήσουν καινούργειες γνώσεις και φιλίες πραγματικά άλλου επιπέδου! Μερικές απο αυτές τις μορφές ζωής απέχουνε εκατοντάδες έτοι φωτός και λόγο μη προηγμένοις τεχνολογίας θα ήταν αδύνατον να τις συναντούσαμε απο κοντά... Πάντα όμως υπάρχουν και εχθρικές οντότητες-φύλακες όπου συνήθως η γνωριμία με αυτούς τους φύλακες δεν είναι ευχάριστη εμπειρία , μπορεί ακόμα και να χαθούμε στο άπειρο και να μην μπορέσουμε να επιστέψουμε πίσω λόγω ότι θα έχει κοπεί το νήμα επικοινωνίας την ώρα τις μάχης. ¨Οταν υπάρχει κάποιος κίνδυνος πχ να πάσουμε σε κάποια μαύρη δίνη ή αλλιως ένα τούνελ όπου πέφτουμε και συνεχίζουμε χωρίς τέλος ένας αυτόματος μηχανισμός του σώματός μας του δικού μας επιπέδου ενεργοποιή το νήμα και μας τραβά πίσω μα αποτάλεσμα να ξυπνάμε απότομα με 400 χτύπους ανα λεπτό. Αυτο το νήμα όμως(σπάνια)μπορεί να κοπεί όταν κάτι μας κρατά και αντιστεκόμαστε παράλληλα σε αυτό το κάτι.

  http://www.youtube.com/watch?v=xVYPOvtiVYs

  Άραγε πόσοι απο εσάς εκεί που βλέπατε ένα όνειρο ξαφνικά ξυπνήσατε ενώ μερικοί απο εσάς είδαν την επιστροφή τους και την διαδικασία όπου μπαίναν μέσα στο δικό τους σώμα.